Privát internet-hozzáférés – a biztonságos böngészés egyik legmegbízhatóbb választása

A VPN megtalálása, amelyet kényelmesen ajánlunk, olyan, mint a botlás a Szent Grálon a szupermarketben a forgácspályán. Meglepő


A magán-Internet hozzáférés (PIA) egy megbízható VPN-szolgáltató, amely pozitív hírnévre tett szert, mivel ügyfeleik adatvédelmét és titkosságát helyezi előtérbe. Mint ilyenek ne őrizze meg a felhasználói használati naplókat.

A 24 országban elterjedt PIA több mint 3000 szerverhez nyújt hozzáférést. A privát internet-hozzáférés Android, Windows, Linux, Mac OSx és a legtöbb intelligens eszközön használható.

Ezért szeretjük ezt a társaságot.

Privát internet-hozzáférésű VPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen
Naplózási politika: Nincs naplózási politika
Szerver mérete: 3 300 ++ szerver
Szerver terjesztés: 33 ország
Támogatás: Csevegés
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP és PPTP;
Központ: USA
Ár: $ 3.33 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.privateinternetaccess.com

A fizetési és előfizetési terv alapjai

A PIA rugalmas árazást kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy havi, éves vagy kétéves előfizetést vásároljanak. Minél hosszabb ideig előfizet, annál olcsóbb lesz a havi díja. Például havi-előfizetési fizetés 6,99 USD. A kétéves előfizetés fizetése havi 2,91 dollárra csökkenti az árat.

A fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal, a hitelkártyák és a több száz ajándékkártya, a Best Buy kártyáktól a Walmart kártyáktól kezdve a Starbucks kártyáig és így tovább. A kriptovaluták, például a Bitcoin és a Z-Cash is elfogadottak.

JEGYZET:

Ha fizet a kétéves előfizetésért, akkor két évig ragadt a terméknél. Ez egy fantasztikus VPN, és biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja. Javasoljuk mindazonáltal, hogy olvassa végig ezt az áttekintést, hogy megértse, mit kínál a szolgáltatás. Ne felejtsük el, hogy a PIA hét napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Így kipróbálhatja a terméket hét napig, és ha szükséges, visszatérítheti pénzét.

Privát internet-hozzáférési szolgáltatások

Az elmúlt években a PIA megduplázta méretét, miközben megőrzi a jó teljesítményt. A siker kulcsa annak a helynek a korlátozása, ahol új kiszolgálókat bővítenek.

Ez a szolgáltatás kiváló VPN a Netflix számára és más webhelyekhez, mint például az HBO és a YouTube. Noha nem azonos globális lefedettséggel rendelkezik, mint a többi drágább szolgáltatások, az általuk lefedett országok nagy közönséget fednek le.

Függetlenül attól, hogy havonta, kétévente vagy évente fizet, továbbra is ugyanazon védelemben részesül, nevezetesen:

  • Korlátlan sávszélesség
  • Biztonságos VPN-fiók
  • P2P és VoIP támogatás
  • Csatlakoztasson öt eszközt egyszerre
  • Több VPN-átjáró
  • SOCKS5 proxy is
  • PPTP, Open VPN és L2tp / IPSec

A kézfogás titkosítási módjának és az adatok hitelesítésének testreszabási lehetősége azt jelenti, hogy létrehozhatja a biztonság és a sebesség tökéletes keveréke. A PIA kill kapcsolóval van felszerelve, amely megszakítja az adatokat, ha a VPN leesik. A DNS szivárgás elleni védelem és a port továbbítás konfigurációi az ügyfélportálon egyszerűen módosíthatók.

Sebesség- és IP-szivárgásteszt

A csatlakozási sebesség gyors a PIA-val. Tier 1 gigabites szervereket biztosítanak. Azt észleltük, hogy kissé esett az összeköttetési sebesség, amikor összehasonlítottuk a sebességet a kikapcsolt VPN-sel. Amikor teszteltük az Egyesült Királyságban található tesztszervert, az tesztelési sebesség kissé csökkent. Úgy éreztük, hogy ennek oka a földrajzi közelség, szemben a VPN teljesítményével.

Az ipleak.net segítségével megállapítottuk, hogy vannak nincs DNS-szivárgás. A test-ipv6.com segítségével megtaláltuk nem szivárog az IPv6. Végül keresettünk a WebRTC szivárgásait, és kellemesen meglepődtünk, hogy nem találtunk ilyeneket.

Biztonság

A PIA jó hírnévre tett szert a nulla naplózási politika miatt. Nem vezetnek naplókat és nem gyűjtenek forgalmi adatokat. Csak akkor, ha érvényes bírósági végzést kapnak, szolgáltatják az ügyfelek előfizetési adatait a kormánynak. Büszkék arra, hogy biztonságot és névtelenséget kínálnak az ügyfeleknek, köszönhetően több ezer szervernek és néhány helyen található megosztott IP-nek..

A PIA azt ajánlja, hogy a megnövekedett névtelenséget kereső ügyfelek használjon névtelen e-maileket, fizetjenek a Bitcoin-lal, vagy használjon más névtelen fizetési módot. Mint már korábban említettük, anonim fizetés formájában is elfogadnak ajándékkártyákat több száz kereskedőtől.

A dinamikus IP-álcázás számos országban elérhető. A Blowfish CBC algoritmus biztonságossá teszi a weben való szörfözést, még az internetes veszélyesnek tartott részein is (bővebben: Sötét webes személyes adatok). A gyors Wi-Fi és az integrált tűzfal fejlett szűrési lehetőségeket kínál.

torrentezés-

Olyan VPN-t szeretne, amely nem akadályozza meg a torrentolást? Ha igen, akkor a PIA kiváló választás. Nem figyelik és nem korlátozzák a kapcsolatokat. Ide tartozik a peer to peer fájlok megosztása. Ez azt jelenti, hogy bármilyen torrenting klienst igénybe vehet, és ügyeljen arra, hogy fiókját nem blokkolja, és a kapcsolata sem fojtódik el. Csak a nyilvántartásból a PIA-t a torrenting egyik legjobb VPN-jének tekintik.

A világosság kedvéért, a magán-Internet hozzáférés nem azt mondja, hogy támogatják a torzítást. Azt mondják azonban, hogy a P2P támogatásra kerül. A PIA-t tiszteletben tartják azért, mert torrent-barát VPN-t képviselnek. Jó választás, ha fájlmegosztást szeretne végezni.

Jól ismert hírnév

A VPN-k világában hírneve mindent jelent. A PIA az egyik leginkább kifogástalan hírneve az üzletben. 2010 óta vesznek részt a játékban. 2012-ben megnyerték a Legstabilabb VPN-díjat. Ez egy tekintélyes díj ezen a területen. A PIA gyakran megjelenik a legjobb VPN-k listáján. Az a tény, hogy a PIA oly sok éve működik, biztonságos választást jelent.

Az a tény, hogy a PIA az Egyesült Államokban található, aggasztó. Ennek oka az Egyesült Államok magánéletbe sértő felügyeleti törvények amelyek sokkal szigorúbbak, mint amit más fejlett országokban látnak. És amint már említettük, ha a kormány rendelkezik a megfelelő parancsokkal, a PIA feladhatja a felhasználói adatokat. Mivel azonban a PIA nem vezet naplókat, nagyon kevés van, hogy megosszák a hatóságokkal, ha keresnek.

Ez nem zavar minket, mert A PIA előzetes és nyitott az Egyesült Államokban történő székhelye előtt. Más VPN-k megpróbálják elrejteni a helyüket. A PIA átláthatósága és az a tény, hogy nem tárolnak naplókat, bizalmat ad nekünk, hogy a VPN biztonságos.

Előnyök

 Számos testreszabható lehetőség a titkosításhoz
 Ugyanazok a lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző platformon
 Naplót nem vezetnek
 Krypto pénznemet, ajándékkártyákat, hitelkártyákat, PayPal-t és más nem nyomon követhető fizetési formákat fogad el
 Hét napos pénz-visszafizetési garancia
 Versenyképes árképzés

CONS

Néhány szerver telített lehet
Ügyfélszolgálat e-mailben
Nem kompatibilis a Netflix-szel

Végső gondolatok

VPN-ek ezrei vannak a piacon. Mindannyian a vállalkozása miatt versenyeznek. Ez ahhoz vezethet, hogy néhány VPN sokat ígér, de egy kicsit kínál.

Ezért igazán értékeljük a magán-Internet hozzáférés által nyújtott becsületességet, egyszerűséget és átláthatóságot. A jól végrehajtott titkosításuk és a nulla naplózás politikája, olcsóbb árral párosítva, néhány oka annak, miért javasolja ezt a VPN szolgáltatást.

GYIK

K: A PIA jó VPN?

A: Igen, a PIA nagyon jó VPN. Rangunkban az ötödik helyen áll a neves cégek mögött. Ez nem tökéletes VPN, de egyikük sem. Ha VPN-t vásárol, a PIA kiváló választás kipróbálásra.

K: A PIA jótékony a torzításra?

A: Igen, a PIA az egyik legjobb lehetőség a kínzáshoz. A torrent titkosítva és biztonságos lesz, adatgyűjtés nélkül. Az összes legfontosabb VPNS kiválóan alkalmas torrentingre, de azt javasoljuk, hogy a leggyorsabb VPN-ket és extra védelmet használja.

K: Mi a legbiztonságosabb VPN szolgáltatás?

A: A legbiztonságosabb VPN szolgáltatás a NordVPN, mivel dupla titkosítást kínál. Ez feláldozással jár, mivel a titkosítás kétszer történő lefékezése lelassíthatja a szerver sebességét. Bármelyik felső VPN viszonylag biztonságos, ha nem jelentkezik be, és tényleges titkosítást kínál. A legbiztonságosabb VPN-k azok, amelyek ingyenes VPN-t kínálnak Önnek.

K: Ki birtokolja a PIA VPN-t?

A: A London Trust Media a PIA tulajdonosa. Az ügyvezető igazgató Ted Kim, az alapító pedig Andrew Lee.

K: Mi a VPN kill kapcsoló?

A: A VPN megszakító kapcsoló az egyik legfontosabb szolgáltatás, amely a VPN rendelkezésére áll. Amit észlel, amikor az aktuális IP-cím ki van téve, majd automatikusan megszakítja a kapcsolatot. Ez a szolgáltatás önmagában biztosítja, hogy az Ön IP-címét soha ne tegye ki senki másnak.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me