Surfshark áttekintés – érdemes ez az új VPN?

Amikor először hallottam, hogy újabb VPN-szolgáltatás érkezik az ausztrál piacra, az első reakcióm az volt: hogyan lehet ez jobb és eltérő, mint a ma már elérhető nagyszerű VPN-eknél?

De kíváncsi vagyok, és szeretnék megkarcolni a saját viszketésemet, amikor a VPN-kutatásról van szó. Ezért nem tudnék pihenni, ha legitim próbát nem tették a Surfshark új VPN-jére.

Ez a Surfshark áttekintés célja a Surfshark VPN protokollok, szolgáltatások, ügyfélszolgálat és funkcionalitás átfogó áttekintése..

Jól hangzik? Fantasztikus.

Mindenekelőtt mi és ki mögött áll Surfshark?

A Surfshark egy új, virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás, amelyet egy cég hozott neked található a Brit Virgin-szigeteken. A társaság alig több mint hat hónapja működik üzleti tevékenységeiben, olcsó VPN-terveket és számos olyan funkciót kínál, amely szeretni fogja. Hogyan áll össze más, jobban kiépített VPN-hálózatokkal??

Olvassa el tovább, hogy átvegye a Surfsharket, a jó és a rosszot, és döntsön magadnak, hogy érdemes-e kipróbálni.

A Surfshark VPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Nagyon könnyű használni
Naplózási politika: Szigorúan nincs naplózás
Szerver mérete: 800 ++ szerver
Szerver terjesztés: 50 ország
Támogatás: 24/7 élő chat
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, IPSec & IKEv2; 256 bites AES
Központ: Brit Virgin szigetek
Ár: 1,99 $ / hó
Hivatalos honlapján: https://surfshark.com

Mi teszi a Surfshark különbözõvé?

Vegyünk néhány percet annak megvitatására, hogy ennek a hálózatnak van-e valami felajánlása, ami arra készteti Önt, hogy elhagyja jelenlegi szolgáltatóját. Az egyik fontos jellemzője, mint VPN, hogy támogatja mind az IKEv2, mind az OpenVPN protokollt. Ezeknek a protokolloknak a használatával a titkosítási szabványokat a Windows felhasználók számára (az IKEv2-en keresztül), és mindenki más számára (az OpenVPN nyílt forráskódú) kínálják..

Ne feledje, hogy a sok VPN által használt régebbi VPN-protokollok nem rendelkeznek a legfrissebb titkosítással. Ez fontos megkülönböztetés, mint A Netflix és más vállalatok képesek felismerni a VPN-ket és kezdeményezni a blokkokat ugyanazon IP-címről származó ezer felhasználó miatt.

Ezenkívül a Surfshark mind az IKEv2, mind az OpenVPN támogatása azt jelenti, hogy telepíthető számos útválasztóra és eszközre. Megnézheti az OpenVPN beállításait is a TCP és az UDP közötti váltáshoz.

vpn-protokollok

A Surfshark VPN protokollok katonai szintű 256 bites AES titkosítást használnak. A társaság azonban megteszi a további lépést az a 2048 bites DHE-RSA kulcscsere és egy SHA512 hitelesítési kivonat további biztonság érdekében (fordítás: a lehető legjobb titkosítás és biztonság). A hálózatot működtető technológiához szövött DNS és WebRTC szivárgásvédelem is található.

A Surfshark rendelkezik a legfontosabb killswitch funkcióval, amely lehetővé teszi a munkamenet gyors befejezését a korai hálózat lekapcsolása esetén. Alapértelmezés szerint azonban az iOS-alkalmazásukon kívül más platformon nem engedélyezi.

Ahhoz, hogy a gyilkos kapcsolót Windowson engedélyezze, akkor rá kell kattintania a fogaskerék ikonra, keresse meg a biztonsági menü alatt található „killswitch” elemet, és kapcsolja be az „On” helyzetbe. Az Android-alapú eszközök bekapcsolásához be kell kapcsolnia a telefon vagy a táblagép beállításain, és manuálisan engedélyeznie kell azt..

Most térjünk át az apróságokra. Melyek a legjobb és legrosszabb okok a Surfshark kiválasztásához?

Előnyök

 • Feloldja a Netflix és más média streaming szolgáltatások blokkolását
 • Jól működik a torrent és a P2P fájlmegosztásban
 • Szigorú bejelentkezési szabályok
 • Korlátlan kiszolgálók, IP-címek, sávszélesség és kapcsolatok
 • Olyan országban található, ahol nincs adatmegőrzési vagy adatszolgáltatási törvény
 • Kiváló biztonság és titkosítás
 • A gyilkos kapcsoló minden tervhez tartozik
 • Nettó cenzúrával vagy blokkokkal rendelkező országokban kapható
 • Crypto-valuták elfogadása
 • Ingyenes próbaverzió és 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 • DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelem

Hátrányok

 • Kisebb kiszolgálói hálózat, mint más VPN-eknél
 • A sebesség kiszolgálónként változhat
 • Az alkalmazás felületén nincs funkcionalitás és a tervezés optimalizálása
 • Lehet, hogy a kiszolgálók nem a felsorolt ​​országban találhatók
 • Lassú válasz az e-mail támogató csoporttól

Tulajdonságok

A magas szintű SurfShark titkosítás, a magánélet védelme és a szivárgásvédelem mellett a VPN tartalmaz néhány különleges funkciót is, amelyek célja az Ön élményének fokozása..

surfshark jellemzői

Íme öt a listából, amelyek külön figyelmet érdemelnek:

 1. Használja a CleanWeb ™ funkció a hirdetések, a rosszindulatú programok és a nyomkövető szoftverek blokkolására.
 2. Whitelister ™ lehetővé teszi egy osztott alagút létrehozását a VPN-sel. A cél az, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára, hogy megkerüljék vagy felvegyék a bal oldali listát néhány weboldalra és alkalmazásra anélkül, hogy maga a hálózat biztonságát meghagynák. Nagyszerű, ha mobiltelefonján egy banki alkalmazással együtt használja. A vezérlőelemet a biztonsági beállítások lapon találja meg.
 3. többugrásos ™ egy olyan szolgáltatás, amely hasznos az adatvédelem iránti tudatos emberek számára, akik igazán szeretnék online lefedni zenéjukat. Ez a kiegészítő titkosítási réteg lehetővé teszi egy dupla VPN létrehozását, és további biztonságot nyújt a VPN szolgáltatásokat tiltó országokban. A hálózati forgalom biztonságban van, és két VPN alagúton keresztül továbbítja. Egyszerűen használja ezt a funkciót, hogy egy másik kiszolgálón keresztül férjen hozzá a kívánt szerverhez. Figyelmeztetni kell, hogy ez jelentősen csökkentheti a hálózat sebességét.
 4. A hálózat be van kapcsolva NoBorders Mode ™, Azon országokban, ahol az internet le van tiltva, a felhasználók aggódás nélkül böngészhetnek. Ugyanolyan hozzáférést tesz lehetővé, mint a MultiHop szolgáltatás, a forgalom eltakarítása nélkül, a sebesség lelassítása nélkül.
 5. Álcázási mód egy nagyon praktikus szolgáltatás, amely lehetővé teszi a VPN használat elrejtését az internetszolgáltatójától.

A Surfshark felhasználói élménye

A SurfsharkVPN letölthető úgy, hogy meglátogatják a weboldalunkat, és letöltsék az operációs rendszert támogató verziót, vagy a mobilkészülék verzióját a modellek App Store-jából szerezzék be. Ez a hálózat egy kattintással működik.

Beállíthatja, hogy a számítógép és az eszközök indításakor megnyíljon, vagy használja a Gyors csatlakozás gombot. A Surfshark támogatja a Mac, Windows, Linux, Android és iOS eszközöket. Van egy kiterjesztés a Chrome és a Firefox böngészőkhöz való használatra. Konfigurálható útválasztókkal vagy mint TOR-Over-VPN a maximális biztonság érdekében. (További információ a VPN útválasztókról és azok beállításáról.)

A funkcionalitás fordítja-e őket mobil alkalmazásukra?

A felhasználói felület megtévesztően egyszerű, és a legtöbb fontos funkció a képernyő alján található. Az összes szolgáltatás és funkció jól működik a mobileszközökön, mind az Android, mind az iOS számára.

Ha szeretné élvezni a ingyenes próbaverzió, töltse le a SurfShark alkalmazást a telefonjára. Ily módon kihasználhatja a korlátlan kapcsolatok előnyeit, hogy PC-ken és más eszközökön használhassa.

Egy kiegészítő szolgáltatás - a VPN első elindítása óta - lehetővé teszi a kis csomagok engedélyezését. Ez javíthatja a mobil eszközök és az útválasztók teljesítményét és sebességét.

surfshark alkalmazás felület

Surfshark lefedettség

A vállalat több mint 800 szerverrel rendelkezik 50 országban, ez kevesebb, mint a már beépített, nagyobb VPN-szolgáltatóknál. Kevesebb, mint egy évvel ezelõtt az indulás óta kihasználta az eredeti 100 szerver képességeit, tehát az idõ megmutatja, mennyire terjedhet elérhetõségük

Mostantól elég széles kiszolgálói hálózatot kínálnak, hogy számos lehetőséget biztosítson Önnek a bejelentkezéskor. A SurfShark hálózatnak vannak szerverei Kínában, Törökországban és számos más elnyomó országban, ahol az internet cenzúrázva van és / vagy a webhelyek blokkolva vannak..

Surfshark ügyfélszolgálat

surfshark chat támogatásA jó szolgáltató egyik jele, hogy mennyire könnyű kapcsolatba lépni valamilyen probléma esetén, és milyen gyorsan tudják megoldani a problémákat. A Surfshark ezen kritériumok kivételével magas pontszámokat szerez.

Az első helyen, ahol segítségért lehet keresni, a saját webhelyük súgója található. Itt számos útmutatót, a kapcsolat optimalizálására szolgáló bevált gyakorlatokat és egy részletes GYIK részt talál.

A cég emellett a 24/7/365 élő csevegési támogatást és elérhetőségi űrlapot kínál azoknak is, akik konkrét panaszt vagy megjegyzést szeretnének benyújtani. Ezen a ponton kissé esik az osztályuk. Az e-mail kapcsolattartás akár 24 órát is igénybe vehet a válasz megkapásában. A webhelyen nem szerepel telefonszám vagy fizikai cím.

Naplózási politika

Bármikor, amikor személyes vagy pénzügyi információkat kell megadnia, aggódnia kell azért, hogy az információ mekkora részét megőrizze a vállalat. Arra is kíváncsi, hogy mennyit őriznek megosztani vagy eladni, vagy hogy valóban hogyan néz ki a naplózási politika.

surfshark adatvédelmi irányelvek

Jó dolog, hogy a Surfshark nem tárol és nem ad el semmilyen információt a következőkről:

 • Tevékenység
 • IP-címek
 • Név
 • Elhelyezkedés
 • Böngésző előzményei
 • Munkamenet időbélyegzők
 • Használt sávszélesség
 • Hálózati forgalom

Ennek a társaságnak szigorú bejelentkezési tilalma van, de fiók létrehozásához meg kell adnia fizetési adatait és e-mail címét. A Surfshark azonban nem őrzi meg az Ön adatait; minden fizetési nyilvántartás maradjon a cégnél, amelyhez számláját számlázják. Támogatják a névtelen fizetési lehetőségeket is, mint például a kriptovaluta.

Mi a helyzet a sebességgel??

Ennek a hálózatnak a sebességtesztje tisztességes sebességet mutat, ha az EU egyes részein és az Egyesült Államokban, különösen a keleti partvidéken található szerverek használnak. A sebesség kissé szenved, ha a kiszolgálók távoli területeken és városokban helyezkednek el, amelyek távol vannak a működésük alapjától. Ez jellemző sok VPNS-re, tehát nem igazán foglalkozik megszakítóval.

A sebességeket streaming video felhasználásával és egy 256 MB játékfájl segítségével teszteltük egy 60 MB sebességű kapcsolatot biztosító rendszeren. A 98,71 Mbit / s kiindulási sebesség alapján a sebességet a Hong Kong-i kiszolgálón levő alacsony 25,74 Mbit / s-tól az Amszterdam-i 71,06-ig terjedő sebességig tartottuk. Az átlagos sebesség körülbelül 50Mbps körül mozog, ami továbbra is elég jó médiatartalom streaminghez, játékhoz, fájlok megosztásához vagy akár torrent VPN-hez is..

Árazás

A cég többféle szintű szolgáltatást és árazási lehetőségeket kínál, de még az alap előfizetésük is biztosítja a legjobb tulajdonságaikat. az havi fizetési terv ára 11,95 USD havonta.

surfshark árazás

Ha nem gondolja magát a hosszú távú kötelezettségvállalásra, akkor a legjobb érték a 24 hónapos tervük, amelyet két évenként 47,76 dollárra számláznak. Ez körülbelül jön Havonta 1,99 USD. Az éves terv 71,88 USD-t fog visszafizetni, ami összeget jelent Havonta 2,99 USD. 2 éves tervükkel ténylegesen a legolcsóbb VPN-szolgáltatóvá váltak, amely ilyen nagy értéket képvisel csomagjaikban.

Mindezeket az összegeket dollárban mutatják be, tehát ellenőrizze az egyéb valuták árfolyamát. Önnek lehetősége van fizetni a szolgáltatásokért különböző devizákban, mint AUD, CAD és USD, Euro, GBP, akár kínai jüan.

Azok számára, akik inkább a „digitális élményt” részesítik előnyben, a társaság sokféle fizetési csatornát kínál, mint sok más VPN-szolgáltató.

 • AliPay
 • Minden nagyobb hitelkártya
 • PayPal
 • Cryptocurrency
 • Amazon Pay
 • Google Pay

Minden előfizetésről előre számláznak az előfizetés teljes időtartamára, és kínálnak egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Van még egy ingyenes próbaverzió elérhető Mac felhasználóknak és azoknak, akik Android vagy iOS támogatott mobil eszközökkel rendelkeznek. Az új előfizetők használhatják a „sharkstart”A pénztárnál.

Szóval, mi az ítélet a Surfsharkról??

A platform nagyszerű minden olyan ok miatt, amelyre VPN-t szeretne, például hozzáférést streamált tartalomhoz, nagy névű tartalomplatformokat, például NetFlix, Hulu és P2P fájlmegosztó webhelyeket.. A legjobb az, hogy korlátlan kapcsolatokat kap. Ez nem olyan megkönnyebbülés, amelyet még a legnagyobb versenytársaknál talál meg.

A bizonyíték az érvek és ellenérvek. Ha egy szolgáltatás pozitív tulajdonságai meghaladják a negatívokat, akkor van egy olyan platformja, amely a megígért módon fog teljesíteni anélkül, hogy vagyont fizetne. Összességében ez a VPN teljesíti ígéretét. Az ár megfelelő, és sok funkcionalitást kap.

Kevesebb a lefedettség, mint amennyit más ausztrál VPN-szolgáltatásokkal kapnának, és problémák lehetnek a sebességgel és a hozzáféréssel, de ennyi a legfontosabb hátrányoknál. Annak sebességével, amellyel a Surfshark kibővíti lefedettségi geoszkópját, ki tudja, milyen gyorsan tudják elérni szolgáltatásaikat a jövőben. Lehet, hogy olyan gyorsan végződnek, mint a NordVPN.

Végső gondolatok

Nincs kétféle módon. Ha online meg akar védeni magát, meg kell találnia a rendszeréhez és költségvetéséhez a legjobb VPN-t.

A magánhálózat nemcsak gondolatot és névtelenséget kínál, a megfelelő VPN még azt is megakadályozhatja, hogy valaki ellopja az Ön adatait, és eladja a sötét interneten. Olyan módon kell megközelítenie a VPN-t, mintha megoldná otthona biztonsági rendszerének megvásárlását - azaz ne teljesítsen kevesebbet, mint a teljes és teljes magánélet és biztonság.

Keresse a technológiai szakemberek elfogulatlan véleményeit, és megtudja, hogyan működik a hálózat a valódi ügyfelek számára. A legjobb módja annak, hogy megnézze magát, az ingyenes próbaidőszakok kihasználása, amelyek lehetővé teszik az időt és a funkcionalitást a hálózat hatókörének és korlátozásainak valódi tesztelésére..

Amikor összekapcsolja a szilárd magánélet védelmét olyan kiegészítő biztosítékokkal, mint a jelszókezelők és az antivírus szoftverek, akkor a végpontok közötti biztonsági rétegeket hozzáadott.

GYIK

A Surfshark felülvizsgálata nem lenne teljes, anélkül, hogy lehetőséget adna Önnek néhány gyakran feltett kérdésre a hálózat és az anyavállalat kapcsán..

K: Ingyenes kipróbálhatom a Surfsharket?

A cég ingyenes próbaverziót kínál MacOS, Android és iOS eszközökre. Ezenkívül 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak minden csomaghoz, és minden csomag ugyanolyan szintű funkcionalitást kínál, mint amit teljes előfizetéssel havonta havonta tervez..

K: Honnan tudom, hogy a Surfsharkban megbízható lehet?

Nehéz tudni, hogy mit tegyen új társaságok és szolgáltatások. A legjobb, amit tehetünk, ha véleményt adunk a cégről és annak szolgáltatásairól, amint tapasztalatainkat tapasztaltuk meg.

Elmondhatjuk azonban, hogy a Surfshark kiváló értékelést kapott a TrustPilot jelenlegi vagy korábbi felhasználóinak 88 százalékaként. Ennek, a vállalattal való kapcsolatfelvétel többféle módjával és a reagáló ügyfélszolgálattal együtt, hosszú utat kell megtenni a hitelességük megállapítása felé.

K: Használhatom-e a Surfshark VPN-t az útválasztón?

A rövid válasz igen. A Surfshark használatához az útválasztónak támogatnia kell a OpenVPN protokoll, és képesnek kell lennie az Open VPN konfigurálására kliensként, nem pedig kiszolgálóként.

Megtudhatja, hogy az útválasztó támogatja-e ezt a protokollt, ha átnézi a tulajdonos kézikönyvét, vagy megnézheti a router gyártójának webhelyét. A gyártó nevét beírhatja a Surfshark webhely tudásbázisába is, hogy konkrét utasításokat kapjon a modelljéhez.

K: A Surfshark biztonságosabb, mint az ExpressVPN?

Az összehasonlító vásárlás legjobb része annak megfigyelése, hogy a Surfshark hogyan léphet fel más platformokkal szemben, mint például az ExpressVPN vagy a NordVPN termékek..

Ha egymás mellé nézzük, megállapíthatjuk, hogy a Surfshark nem nyújt ugyanolyan sebességet vagy szolgáltatást, mint a nagyobb és megalapozottabb szolgáltatók, és az ExpressVPN beépített sebességteszttel rendelkezik a szervereik számára.

Ennek ellenére a társaság szigorú ellenőrzésen ment keresztül, amely nem tárt fel szivárgást vagy egyéb kérdést. Itt találhat információkat biztonsági ellenőrzésükről, és megnézheti saját pontszámait.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me