Őszinte pillantás a tiszta VPN-re – olvassa el a vásárlás előtt

Előfordult már, hogy észrevetted, hogy a valóban hosszú ideje működő társaság nem feltétlenül a legjobb, hanem csak… öreg? Haverok, olvassa el saját adatvédelmi politikáját.

A 2006-ban alapított PureVPN az egyik a régebbi szolgáltatók a piacon. Amint azt az áttekintésből láthatjuk, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ennek a társaságnak a legjobb szolgáltatásai vannak.

Noha vannak olyan szolgáltatók, akik a PureVPN-t nem annyira értékelik, az online adatvédelem és névtelenség nem olyan dolgok, amelyeket veszélyeztetni kell egy olyan VPN használatával, amely csak "talán" elég jó. Ehelyett javasoljuk, hogy vegyen egy legmagasabb szintű VPN-t, amelyben megbízhat, és nem engedi el, hogy megvédje magát, amikor létfontosságú.

Olvassa tovább, hogy többet megtudjon.


A PureVPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Kérdéses naplózási politika
Szerver mérete: 2000 ++ szerver
Szerver terjesztés: 180 ország
Támogatás: Csevegési támogatás
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Nagyon limitált
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec, SSTP és PPTP; AES 256 bites titkosítás
Központ: Hong Kong
Ár: $ 3.33 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.purevpn.com/

Mi a VPN??

Ha VPN nélkül szörföz az interneten, akkor az vagy védtelen mindenféle rossz szereplőktől. Rosszindulatú programokat és vírusokat találhat, amelyek pusztítást okoznak és adatvesztést okozhatnak. Lehet, hogy hozzáférést biztosít az érzékeny, személyes adataihoz a hackerek, az azonosító tolvajok és mások számára is.

mi a vpn

Az interneten való szörfözés VPN segítségével azt jelenti, hogy online állapotban az összes az Ön az adatokat titkosítással küldik el egy biztonságos szerverre, amelyet a VPN-szolgáltatója birtokol és kezel. Ez azt jelenti, hogy bármelyik számítógépes gazembert nem fogja tudni követni a mozgásait, függetlenül attól, hogy hol barangol online.

A VPN használatának más előnyei is lehetnek. Például megadhatja neked hozzáférés a weboldalakhoz amelyeket egyébként korlátoznának vagy nem biztonságosnak tekintenének. Az aktivisták a VPN-eket használják a kormány cenzúráinak kikerülésére, néhány ember pedig megnézheti régióra zárolt tartalom köszönhetően a robusztus VPN-nek.

Tiszta VPN szerver helyek

Amikor a PureVPN 2006-ban kezdte meg működését, csak két szerverük volt. Több mint egy évtized mögöttük hirdetik, hogy több mint 2000 szerverrel rendelkeznek, amelyek több mint 140 országban találhatók.

purevpn szerver helye

VPN-kiszolgálóikban Észak-, Közép- és Dél-Amerika, Afrika, Ázsia, Európa és Óceánia található. Ez egy meglehetősen lenyűgöző eloszlás, amely jele a PureVPN javának. Célszerű azonban megjegyezni, hogy vannak székhelye Hong Kong. A Kína befolyásának növekvő ereje miatt a régióban ez nem feltétlenül a legkedvezőbb hely az online adatvédelmi szolgáltató otthoni irodájának..

Kína Az online politikák hírhedt módon drakoniak, ezért sok állampolgár nem merészelne online lépni VPN előnye nélkül. Az ország kormánya arra törekszik, hogy egyre nagyobb korlátozásokat vezessen be a VPN-szolgáltatókra, és tiltja azokat a szolgáltatókat, akik nem tesznek eleget. Hongkong különleges jogi státusszal rendelkezik, ami autonómiát ad Kína sokaságától elnyomó törvények, de ez egy homályos helyzet, amely valamikor hátrányosan befolyásolhatja a PureVPN ügyfeleinek magánéletét.

Ugyanakkor érdemes rámutatni arra is, hogy a PureVPN-nek nem feltétlenül van fizikai szervere a fenti 140 hely mindegyikében. Sok esetben a vállalat virtuális szerverek helyett. Ezeket a kiszolgálókat szoftver határozza meg. Alapvetően egy fizikai szerver több virtuális szervert is elhelyezhet, így úgy tűnik, hogy különféle helyszíneken tartózkodnak. Azoknak a felhasználóknak, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy adataik hol vannak továbbítva, lehet, hogy nem tetszik ez a szolgáltatás.

Árazás

A PureVPN igen nem kínál ingyenes próbaverziót termékét, de kihasználhatja a 31 napos, 100 százalékos pénz-visszafizetési garancia előnyeit, ha fizet a szolgáltatásért, és úgy találja, hogy ez nem felel meg a par.

Őszinte pillantás a tiszta VPN-re - olvassa el a vásárlás előtt

Az alapvető PureVPN számla havi 10,95 dollárba kerül. Az egyéves előfizetés kevesebb, mint 50 dollár lehet. A cég rendszeres akciókat folytat, amelyeken keresztül kedvezményes árakat kaphat két-, három- vagy akár ötéves tervek alapján.

Kiegészítő szolgáltatások elérhetőek a pótdíjak. Ezek a szolgáltatások tartalmazhatnak tűzfalat, dedikált IP címet és DDoS védelmet. Ezeknek a kiegészítőknek a többsége havonta további 2-3 dollárt fizet, ami képes jelentősen növeli a költségeket.

Jellemzők

A PureVPN néhány nagyon tisztességes funkciót kínál, például szinte bármilyen eszközzel való kompatibilitást, valamint mindenféle útválasztóval, streaming szolgáltatással és intelligens televízióval való együttműködést. Nem kínál házon belüli TOR-ot, tehát további vásárlásnak kell lennie, ha extra védelemre van szükség.

purevpn szolgáltatások

Mindazonáltal ezek kívánatos tulajdonságok - ha működnek. A PureVPN számára a rossz hír az, hogy sok funkciójuk egyszerűen nem olyan megbízható. Egyes funkciók, például a gyilkos kapcsoló esetében a „legtöbb idő” működése nem elég jó. A kifinomult felhasználóknak nagyobb megbízhatóságot kell követelniük.

Csalódó sebesség

Egy másik terület, ahol a PureVPN sok kívánnivalót hagy, a sebesség. Bármely VPN használata kissé pusztító sebességgel jár, de a teknős-szerű sebesség amivel a PureVPN működik, elegendő ahhoz, hogy a haját kitépje. A tesztelés során kiderült, hogy a PureVPN leggyorsabb szerverei 100 Mbps sebességgel mindössze 35-nél mozogtak.

purevpn sebességmérési eredmény

Ez nem egy villámgyors idő, tehát ha azt várja el, hogy az internetes böngészés gyorsasággal és hatékonysággal halad, akkor a PureVPN nem biztos, hogy a megfelelő választás az Ön számára.

Naplózási politika

Az emberek a VPN-ket azért használják, mert adatvédelmet és névtelenséget akarnak, amikor online vannak. Ennek megfelelően ésszerű, hogy valaki, aki VPN-t használ, nem szívesen látná, ha VPN-vállalata naplózná forgalmát..

A PureVPN azt állította, hogy évek óta nem tartanak nyilvántartást ügyfeleik tevékenységéről. A közelmúltig a legtöbb ember azt gondolja, hogy elrejti valamit a finom nyomtatásban. Most, hogy az Altius IT független amerikai könyvvizsgáló cég ellenőrizte őket, ezt teljesen biztosan mondhatjuk A PureVPN nem tárol semmilyen naplót, amely (beleértve a kormányt is) a felhasználóhoz vezethető vissza.

Vevőszolgálat

A PureVPN igen nem a legjobb hírnévnek örvend Vevőszolgálat, bármelyik. Számos felhasználó megjegyezte az interneten, hogy a szolgáltatással kapcsolatos problémákba ütköznek, csak hogy az ügyfélszolgálat megkapja a fordítást, ami nagy csalódást okoz..

purevpn támogatási platform

Következtetés

Előrejelzés az, hogy míg a PureVPN néhány tisztességes szolgáltatást versenyképes áron hirdet, az nem mindig a megígérteknek megfelelő. Lassú sebességgel, rossz ügyfélszolgálattal és megbízhatatlan teljesítménnyel van értelme keresse meg a legjobb VPN-t másutt.

Ha még mindig körülnéz, akkor összeállítottuk a 2020-ban elérhető legjobb VPN-szolgáltatások listáját. A kutatást az Ön számára végeztük el, csak annyit kell tennie, hogy megnézed az összes VPN szolgáltatás creme de la creme szolgáltatásánál.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me