WindScribe VPN Review (2020) – Meglepő eredmények az adatvédelemben és a sebességben

A Windscribe egy szilárd VPN azok számára, akik nagy sebességet akarnak biztosítani, miközben megőrzik a biztonságot. Összességében úgy gondoljuk, hogy a Windscribe jó választás azok számára, akik VPN használatát szeretnék kezdeni, vagy meglévő szolgáltatást szeretnének áttérni. 


Noha a Windscribe nagyon jó, nem veri le más versenytársait, mint például Nord VPN amely továbbfejlesztett dupla titkosítást kínál, több kiszolgálót, olcsó árképzés és élő támogatás. 

Ebben az áttekintésben mélyebben belemerülünk a Windscribe VPN-szolgáltatásokba, hogy jobban megértsük technológiájukat, a letöltési sebességeket, a naplózási irányelveket és az árakat..

A jó név mellett a Windscribe egy VPN szolgáltatás, amely komoly ütéseket csomagol, miközben látszólag 100% -ban átlátható működésükkel..

Az átláthatóság és a VPN-szolgáltatások nem mindig jártak együtt. Úgy találjuk, hogy a Windscribe frissítő.

Általában itt, a Privacy Australia oldalán, félünk az ingyenes VPN-ketől. A Windscribe különbözik, mivel prémium opcióval is rendelkeznek, és ügyes módon csökkentik a költségeket, ha ilyen hajlamosak vagyunk.

A Windscribe ingyenes verziójában a VPN átlagos, de használható sebességet kínál 10 GB-os havi támogatással. Prémium opciójuk szerszámkészlettel és gyorsabb sebességgel jár.

Oldaljegyzet: Meg kell említenem, mennyire hűvös a honlapjuk honlapja. Ezek a furcsa geometriai alakú dolgok követik a kurzort, és ez komolyan elvonta engem a szolgáltatás tesztelésétől. ����

Áttekintés

A WindScribe egy kanadai székhelyű vállalat, amely jó alternatívát kínál az amerikai székhelyű ügyfelek számára. Ez egy a ingyenes VPN-terv 10 GB sávszélességgel havonta, a prémium terveikkel együtt. 256 bites AES titkosítást és a standard OpenVPN alagút protokollt kínálnak. A prémium lehetőség gyors, és számos eszköz áll rendelkezésre.

FeaturesInformation
használhatóság: Könnyen kezelhető
Naplózási politika: Nincs azonosító napló
Szerver mérete: 480 ++ szerver
Szerver terjesztés: 66 ország
Támogatás: Automatizált csevegési támogatás
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN protokoll; 256 bites AES titkosítás
Központ: Kanada
Ár: $ 4.08 / hó
Hivatalos honlapján: https://windscribe.com
WindScribe profik:
 • Nincs szivárgás / biztonságos a használata
 • Képesség a Netflix korlátozásainak megkerülésére
 • Torrentek megengedettek
 • Több eszközön és platformon működik
 • Felhasználóbarát alkalmazás
 • Jó adatvédelmi és titkosítási szolgáltatások
WindScribe Cons:
 • A támogatás első védelmi vonala egy chatbot
 • Nem 24/7 élő chat
 • Kanadai VPN szolgáltatás
Jellemzők:
 • Szerverek be 60 ország és 110 város
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Korlátlan sávszélesség
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Öld meg a kapcsolót
 • Lopakodó mód
 • Reklám blokkoló
 • Számos lehetőség a port-továbbításhoz
 • Együttműködés
 • Bővítmények a Chrome és a Firefox számára
 • Bővítési protokollok, beleértve az IKEv2 for Mac és Windows rendszert

Amennyiben bízik-e az adataiban a WindScribe VPN-ben??

Szeretettel bírjuk a WindScribe VPN-t, hogy az adatvédelmi politikáját mindenki számára érthető egyszerű nyelven írta. Nagyon nagy munkát végeznek a potenciális ügyfelekkel kapcsolatos esetleges aggályok eloszlatásakor.

Mint az elején említettük, a WindScribe Kanadából működik. Ennek eredményeként rájuk esik az Öt Szem online megfigyelési program. Számos jelentés egyértelműen kimutatta, hogy a CSIS (kanadai biztonsági hírszerző szolgálat) titokban gyűjtött információkat az állampolgároktól.

A kanadai ISP-knek (nem VPN-eknek) azonban nincs vagy nincs hatalmuk, hogy titokban tartsák a felhasználóik naplóit. Be kell tartaniuk a kalózkodás elleni törvényeket, amelyek a C-11. Számú törvényből származnak.

Most a VPN nem ISP. Ha a kormány információt kért egy VPN-vállalattól, akkor csak akkor kaphatják meg, ha új törvényt fogadnak el.

WindScribe VPN Review (2020) - Meglepő eredmények az adatvédelemben és a sebességbenHa egy kanadai VPN nyilvántartást vezet ügyfeleiről, akkor a kanadai hatóságok elképzelhetően megpróbálhatják megszerezni ezeket az adatokat a szolgáltatásból.

Az igazságosság kedvéért az olyan országok, mint Kína és Oroszország, nem tagjai az Öt Szem Szövetségnek, és sokkal nagyobb veszélyt jelentenek az Ön adatainak ellopására..

Nagyon jó, ha minden tény megvan. Tudnia kell azt is, hogy a Windscribe hevesen tagadja, hogy ez bármilyen kérdés a felhasználók számára. Nem érdekli, hány szemed van!

Ne felejtsd el, Kanadában is vannak szigorú szerzői jogi törvények. Ezt figyelembe kell venni, ha VPN-t használ torrentinghez.

Itt kell bíznia abban a társaságban, amelytől szolgáltatást kap. Ha egy vállalatnak nincsenek naplózott adatai az ügyfeleitől, a kormány nem veheti el őket tőle.

Más vállalatok, mint például a PureVPN és az IPVanish, egyaránt azt állították, hogy olyan VPN szolgáltatások, amelyek nem jelentkeznek be. Mindketten az ügyfelekkel kapcsolatos információkat adták a kormányuknak. Nem csak láthatja a „nem” és a „naplózás” szavakat, és azonnal bízhat abban, amellyel foglalkozik.

A Windscribe részletesen elmagyarázza, hogyan működik a naplózás, és mit csinálnak a színfalak mögött. Nagyon örülünk nekik, hogy mindig előretekintik az általuk elvégzett munkát.

A WindScribe egyik pozitív aspektusa az, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szolgáltatásaikat korlátlan számú eszközön használják.

Fenntartják a jogot arra, hogy megvizsgálják az egyes VPN-előfizetéseket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy egy VPN-előfizetési csomagot nem használ-e több ember.. A WindScribe ezt egyetlen módon tudja elérni, ha elemezte a csatlakoztatott eszközöket.

A Windscribe ezt mondja erről:

„Az egyetlen Windscribe-fiókot egyetlen személy használja, és a családi állapotát sem értem. Nem elég ritka, ha az egyének 50 és több számítógépen, illetve több mint 100 telefonon csatlakoznak ugyanabban az időben. A sávszélességet és a csatlakozási számot a valós idejű megfigyelő rendszerünk használja, amely a „legrosszabb bűnelkövetőket” figyeli és dönt arról, hogy ez a felhasználó potenciálisan visszaélésszerű-e vagy sem. Ezután az ember úgy dönt, hogy megtiltja a fiókot, vagy hamis pozitív esetben engedélyezi a „visszaélés” listájára való felvételét.

Ha megosztja a fiókot a feleségével vagy a bátyjával, ez valószínűleg rendben van, de ez elindíthat egy „megosztási láncreakciót”, ha megosztják valakivel, aki viszont ugyanezt teszi. Ez egy biztos módszer a tiltáshoz. "

Méltányos politika.

Megállapítottuk, hogy a WindScribe nem érdekli az olyan adatok megőrzését, amelyeket a bűnüldözés később felhasználhat.

Ugyanolyan bízhat a Windscribe-ben, amellyel megbízhat a piacon lévő bármely más VPN-szolgáltatóban. Az egyetlen dolog, amire szünetet kell adnia, ha tényleg nem bízik a kanadai igazságszolgáltatási rendszerben.

Szélírási árképzés és mit fedezhetünk

windscribe árképzés

Az árazás havonta 9 dollár. Ez miatt a WindScribe drága lehet. Ha azonban megkapja az éves tervet, amely évi 49 dollár, akkor fizet Havonta 4,08 USD. Ez nagyon jó üzlet, és a Windscribe egyértelműen jobban szeretné, ha regisztrálna hosszú távon.

Ez megegyezik azzal az árral, amelyet fizetne az összehasonlítható VPN szolgáltatásokért. Van egy fantasztikus lehetőség, hogy kedvezményeket kapjon a WindScribe-ről.

A Windscribe rendelkezik a Build A Plan opcióval, ahol havonta egy dollárért egy helyet adhat hozzá. Ha tudod, hova kell csatlakozni, ez jó költségmegtakarítást eredményezhet.

Négy dolog különbözteti meg a WindScribe által kínált ingyenes VPN-t a fizetett szolgáltatástól:

 • ellenőrző lista vektorSávszélesség - Az ingyenes szolgáltatás használatakor 10 GB-os sávszélességre van korlátozva. A fizetett szolgáltatásnak korlátlan sávszélessége van.
 • Szerver helye -Az ingyenes szolgáltatással 11 helyhez férhet hozzá. A fizetett szolgáltatás hozzáférést biztosít 110 helyszínhez.
 • Sebesség - Észrevettük, hogy a fizetett VPN-kiszolgálók gyorsabbak voltak, mint az ingyenesek.
 • USA-ban alapuló streaming szolgáltatások - Az ingyenes szolgáltatás nem fog kapcsolódni a Netflixhez. Csak a fizetettnél fog működni.

Ezeken a különbségeken kívül a szoftver azonos. A frissítés után látni fogja, hogy vannak bizonyos kiszolgálók, amelyek rendelkezésre állnak, és az alkalmazásablakban megjelenő sávszélesség-korlátozás eltűnik.

A WindScribe szolgáltatáshoz teljesen anonim módon regisztrálhat. Nem kell megadnia a nevét vagy akár az e-mail címét. Ennek egyik hátránya, hogy ha elveszíti a jelszavát, akkor nem áll módjában visszaállítani azt. A fizetési lehetőségek között szerepelnek hitelkártyák, PayPal, Paymentwall és Bitcoin.

windscribe feliratkozás

Lehetősége van ingyenes fiók létrehozására. Az ingyenes fiók korlátozott számú szerverhez biztosít hozzáférést. Az ingyenes fiók havi 10 GB-ig korlátozott. Egy idegesítő dolog az, hogy amikor feliratkozik az ingyenes fiókra, folyamatosan nyomást gyakorolnak rá, hogy iratkozzon fel a Pro-fiókra.

Ez teljesen normális minden olyan szolgáltatás esetében, amely ingyenes verziót kínál. Ne panaszkodjon, amikor valaki ingyenes cuccokat ad neked!

A Windscribe VPN olyan visszatérítési politikával rendelkezik, amelyet alaposan el kell olvasnia. Van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartania, mielőtt előfizetést vásárol:

 • Első, csak három nap áll rendelkezésére a visszatérítéshez.
 • A visszatérítési politika csak akkor érvényes, ha közvetlenül a WindScribe-től vásárol. Ha harmadik féltől vásárol olyan webhelyet, mint például a SocialStack, akkor nincs visszatérítési lehetőség.
 • Végül, ha ezen a három napon belül több mint 10 GB adatot használ fel, a visszatérítés érvénytelen.

windscribe visszatérítési politika

Részben megértjük a rövid visszatérítési ablakot. Arra ösztönzik az embereket, hogy ingyenesen kipróbálják terméküket, mielőtt fizetős előfizetést kapnának.

Több eszköz csatlakoztatása egy fiókhoz

több eszközFüggetlenül attól, hogy ingyenes vagy fizetett szolgáltatást használ, lehetősége van Csatlakoztasson korlátlan számú eszközt egyszerre a VPN-hez egyetlen fiókkal. Ez egy csodálatos szolgáltatás, amely egyedülálló a WindScripten. A legtöbb VPN-szolgáltatás csak öt vagy kevesebb egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

A WindScribe nagyszerű lehetőség, ha nagy családja vagy kis vállalkozása van. Csak egy fiókkal több személy is profitálhat a szolgáltatásból.

Jogi nyilatkozat: A Windscribe nem akarja, hogy megosztja másokkal a VPN-hitelesítő adatait. Vizsgálják azokat a fiókokat, amelyek egyszerre nevetséges mennyiségű eszközhöz kapcsolódnak. Ha megkísérel átverni a rendszert (ezt nem javasoljuk), keresse meg másutt.

Nem tűnik úgy, hogy a Windscribe érdekel, ha a családjában tartja. Az az érzésünk, hogy nem akarnak 100 eszközt látni egy fiókban.

A WindScribe Pro lehetővé teszi VPN beállítását az útválasztón. Ez egy külső kapcsolat segítségével megvédi a hálózat minden eszközét.

A WindScribe Pro VPN-infrastruktúrával rendelkezik 60 országban és körülbelül 110 városban. A szervereik állapotát az állapotlapon tekintheti meg.

A WindScribe telepítése

A WindScribe könnyen letölthető és telepíthető.

windscribe alkalmazás telepítése

Kövesse az egyszerű utasításokat, hogy telepítse a programot a számítógépére. A program telepítése után a rendszer felkéri a fiókja adatainak megadására vagy új fiók létrehozására.

Miután elfogadta felhasználónevét és jelszavát, megjelenik a WindScribe head up képernyő. A WindScribe automatikusan összeköti Önt a legjobb szerverrel, az Ön jelenlegi helye alapján.

Bármikor módosíthatja azt a szervert.

Vevőszolgálat

A WindScribe webhelyén hat lehetőség van az ügyfélszolgálatra.

windscribe ügyfélszolgálat

Ezek tartalmazzák:

 • Telepítési útmutatók
 • GYIK
 • Tudásbázisok
 • Subreddit
 • Beszélj Gary-vel
 • Nyújtsa be jegyet

Amikor láttuk a Beszélgetés Garry-vel lehetőséget, izgatottak vagyunk. Úgy gondoltuk, hogy a WindScribe élő beszélgetést folytat egy Gary nevű férfival, aki csak úgy érezte magát, mintha hozzáadna egy „r” -t.

Miután feltett egy vagy két kérdést, egyértelmű volt, hogy egy olyan programmal beszélgettünk, amelynek célja az automatikus válaszadás. Amikor a kötelező kérdésre gépeltünk: Valódi ember vagy? Megkaptuk a szarkasztikus választ: „Megtaláltál, nyomozónak kell lenned. Továbbra is, mi a kérdésed? ”Ez frusztráló és bosszantó volt ugyanakkor.

Garry egyszerű kérdéseket tud válaszolni az Ön számára. Nagyon sok idő, ez elég. Ha valódi személyhez kell jutniuk, élő chat és jegyrendszer áll rendelkezésre. Az élő csevegés nem olyan 24/7, mint néhány más VPN-társaság.

Garrynak megvan a maga felhasználása, nagyszerű információkat adott nekünk arról, hogy mely szerverekhez férhet hozzá a Netflixhez.

Működik a WindScribe a Netflix-szel? (Szüksége lesz Pro verzióra)

Amikor valaki megkérdezi, hogy a szolgáltatás működik-e a Netflix-szel, akkor azt akarják tudni, hogy a WindScribe képes-e erre megkerülni a Netflix által az Egyesült Államokban továbbított tartalom földrajzi korlátozását. A Netflix és más streaming szolgáltatások nagyon jók voltak a VPN azonosításában és a VPN felhasználók blokkolásában.

Amikor ellátogat a WindScribe honlapra, az nem mond semmit a Netflixről. Ez meglepő, mert a legtöbb olyan VPN, amely képes megkerülni a Netflix-et vagy más streaming szolgáltatásokat, a tartalom gépi korlátozása mindezt a saját honlapján.

Ne félj, van még a történet.

WindScribe VPN Review (2020) - Meglepő eredmények az adatvédelemben és a sebességbenMegpróbáltunk csatlakozni a Netflixhez a WindScribe ingyenes szolgáltatásának felhasználásával.

És azzal a frusztráló streaming hibaüzenettel köszöntöttünk minket, amelyet ma sok VPN-vel kapunk a piacon.

Ez a helyzet más, amikor a szolgáltatás Pro verzióját használja. A WindScribe rendelkezik egy „WindFlix hely” opcióval, amely probléma nélkül lehetővé teszi a Netflix USA tartalmának elérését.

meg kell említeni, hogy A WindScribe képes felszabadítani korlátozott tartalmait az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Japánból és Kanadából.

Adatvédelem és titkosítási szolgáltatások

Leírja az adatvédelmi lehetőségeketA WindScribe csodálatos VPN-protokollokkal rendelkezik. Ezek közé tartozik az openVPN, a SOCKS 5 protokoll és az IKEv2. Az alapértelmezett protokoll az IKEv2 protokoll. Az OpenVPN azonban az iparág standardja. Megemlítjük ezt, mert érdemes váltani a VPN megnyitására, amikor a terméket használja.

A WindScribe VPN segítségével hozzáférhet a AES - 256 rejtjel val vel SHA512 auth és a 4096 bites RSA kulcs titkosítás asztali számítógépeken és AES 128 GCMcipher titkosítás P-256 kulcscsere és TLS 1.2, ECDHE_RSA a böngészési kiterjesztéseikhez. Ezek néhány nagyon lenyűgöző műszaki részlet. A titkosítási spektrum egyik végén sem történt hackerek.

Torrenting megengedett

Számos VPN tiltja az özönlegetést. Attól tartanak, hogy problémáik vannak a DMCA panaszokkal. Mások, akik megengedik a torzítást, csak néhány kiszolgálón kínálják. A WindScribe technikailag is lehetővé teszi a torzítást.

Tanulmányokat is nyújtanak, amelyek megmutatják, hogyan kell konfigurálni a különböző torrent klienseket. Azonban nem támogatják a torrenteket minden szerverükön. Ennek oka az, hogy néhány országban vannak kiszolgálók, ahol vannak szerverük nagyon szigorú digitális szerzői jogi védelmi törvények.

Tehát, ha azon gondolkodik, hogy a WindScribe-t használja a torrent-szekciókhoz, először ellenőrizze a kiszolgálóikat, és győződjön meg arról, hogy megtalálja-e a P2P-hez barátságos és viszonylag közel álló szolgáltatót..

Szerver sebessége

átlagos vpn letöltési sebességSebességtesztünk célja, hogy a lehető leg empirikusabb legyen. Ennek a feladatnak a teljesítéséhez teszteltünk egy szervert Kanadában, és csatlakoztatva voltunk az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztráliában és Hong Kongban található szerverhez..

Mindegyik helynél egy 50 MB-os tesztfájlt használtunk és letöltötte az Egyesült Államok szerveréről. Ezt naponta többször, hat órás időközönként hajtottuk végre. Az egyes tesztek átlagos letöltési sebességét vettük figyelembe, majd összegyűjtöttük az összesített adatokat.

A fenti táblázat képet ad arról, hogy a WindScribe miként működött más népszerű VPN-ekkel összehasonlítva. Mint láthatja, a WindScribe nem volt a leggyorsabb, de mégis gyors.

Következtetés

A WindScribe egy VPN, amely sokat kínál. Ki nem szeretné a VPN-szolgáltatást, amely lehetővé teszi számukra korlátlan számú eszköz csatlakoztatását? És egy VPN, amelynek van egy speciális kiszolgálója, amely az USA Netflixhez való csatlakozáshoz van fenntartva? A tengerentúlon élők számára ez áldásnak tűnik.

A WindScribe VPN egy szilárd VPN.

Javasoljuk mindenkinek, aki gyorsan hozzáfér a Netflixhez.

A támogatási oldal jól néz ki. Ideálisnak tűnik, ha hat lehetőség van a problémák megoldására. Azonban a 24/7-es élő csevegés hiánya kissé hozzájárul a támogatási rendszerhez. Nem jó érzés azt gondolni, hogy valakivel csevegni fog, majd automatikus válaszokat kap. A támogatási csoport e-mailen történő elküldésekor csalódás lehet, amikor csak csevegés közben szeretne beszélni egy emberrel.

A WindScribe egy felhasználóbarát VPN-szolgáltatás, amelynek látszólag folyamatosan javul. Megtettük a munkánkat azért, hogy tájékoztassuk Önt előnyök és hátrányok. Ez mind rajtad múlik. 

Ha továbbra is szeretne többet megtudni, olvassa el a legjobb ausztrál VPN-ek útmutatóját.

Sok szerencsét!

GYIK

Mennyire jó a Windscribe?

A Windscribe egy szilárd VPN-választás, amely gyors sebességet és sokféle eszközt kínál. A legjobb dolog a Windscribe esetében a dedikált Netflix szervereik, amelyek lehetővé teszik az amerikai és a brit Netflix tartalom megnézését.

A Windscribe ingyenes verziója jó?

Ami a Windscribe ingyenes verzióit illeti, ez nagyon jó. Ami a VPN-ket illeti, valóban ott van, hogy kipróbálják a szolgáltatást, mielőtt fizetnék a prémium verziót. Korlátozott adatokkal, korlátozott sebességgel és korlátozott kiszolgálókkal jó tesztelési helyszínt jelent.

A Windscribe titkosítva van?

Igen, ez az. Mint VPN-szolgáltatás, ez a feladatuk fő célja.

A Windscribe biztonságos VPN?

Igen, titkosítási lehetőségeikkel biztonságos VPN. Az egyetlen nyilatkozat az, hogy a társaság Kanadában lakik, akiről ismert, hogy az állampolgárokat bosszantja. A Windscribe nem vezet naplókat, így a kanadai kormány nem tudta ellopni a Windscriptet az ügyfél adataival, kivéve, ha valamiféle árnyas cuccot vetnek le..

A Windscribe rendelkezik ölõ kapcsolóval?

Igen. Az alkalmazás leválasztja az internetet, ha a VPN-kapcsolat megszűnik. Ez eszközként szolgál a kapcsolat védelmére, még akkor is, ha egy szerver véletlenszerűen esik le.

A Windscribe támogatja a P2P-t?

Igen, nagyrészt. A torrentek a legtöbb szervernél engedélyezettek, de nem minden szerveren. A szolgáltatás nem blokkolja, nem figyeli és nem gátolja a torrent letöltéseket.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me