Bedste adgangskodeadministratorer i 2020

I stedet for at gemme den største klods rådgivning til den smadrende konklusion af denne artikel, lad os først få den ud af vejen. Hvis du ikke allerede gør det, køb og brug en password manager straks.


Okay, du kan vente til du læser denne artikel, så du ved, hvilke der er bedst, men får idéen? Det er super vigtigt! Dagens cyberkriminelle er ikke mindre gener, som guldfisk, der narrer dine tæer.

Disse fyre og gals er hajer, der vil tage din fod i en bid. Dit bedste forsvar mod hackere er at oprette og bruge adgangskoder i verdensklasse, og følgende applikationer hjælper dig med at gøre netop det.

Hvad pokker er en Password Manager?

Vi er opmærksomme på, at du måske ikke engang er klar over (på trods af den selvforklarende kategorititel), hvad det er en adgangskodemanager, der gør. Ingen problemer. Vi er her for at gøre det hele krystalklart.

Først lidt trivia om, hvad der udgør en god adgangskode. Her er et tip. Det bør ikke indeholde dine børns eller kæledyrs navne - i virkeligheden skal det overhovedet ikke ligner noget ord på det engelske sprog. Disse er for lette til, at password-gætte software kan knække.

De fleste onlinesikkerhedseksperter vil fortælle dig at bruge noget, der mindst er seks til otte tegn lange, selvom nogle går så højt som 16, og sørger for, at du inkluderer store og små bogstaver og specialtegn, så det ender med at se sådan ud: Hgs3 @ 4j55nKX! Sl . Se, hvordan dette kan være sværere at knække, end "bobscomputer" ville være?

Så bliver problemet, at intet mindsker Raymond fra Rain Man kunne huske sådanne komplekse poster for hver online ejendom, du bruger, der kræver et kodeord.

... det er her en god adgangskodemanager er praktisk. Det bedste af disse hjælper dig med at oprette og regelmæssigt ændre dine adgangskoder, der er gemt i en virtuel "lockbox" inde i selve softwaren. ��

Din manager synkroniserer sig selv på tværs af alle de enheder, du bruger. Alt hvad du skal gøre er at huske en enkelt adgangskode - den, der giver dig adgang til passwordadministratoren.

Når du gennemser, udfylder din manager adgangskoder til websteder automatisk, så du kan gå på din lystige måde og gøre dig MEGET mindre sårbar online.

Evalueringsprocessen

Lad os gå dybere ind i det, vi specifikt ser efter, når vi sammenligner passwordadministratorer. Her er det grundlæggende, at de bedste softwareprodukter, vi har gennemgået, leverer som grundlæggende elementer:

 • Sikre data i skyen og på din maskine eller mobile enheder
 • Anvend den mest effektive form for vidt brugt kryptering
 • Kom med pakker til Windows, macOS, Android og iOS
 • Har gratis muligheder, men du bliver nødt til at betale lidt for den maksimale fordel
 • Ubegrænset installation på flere enheder under en konto
 • Ubegrænset antal adgangskoder

Andre bemærkelsesværdige funktioner, som vi fandt på nogle, men ikke alle produkter inkluderer advarsler om dataovertrædelse og tofaktorautentisering (dette er en god ting - mere senere).

Andre går ud over grundlæggende adgangskodeadministration til også at omfatte et sted til sikkert at gemme ofte brugte oplysninger som kreditkort og personlige data. Fordelen her er, at du sikkert og hurtigt kan udfylde ting, som du bruger meget, når du udfylder formularer online.

Åh ja, den mestre adgangskode, vi nævnte? Ingen af ​​de produkter, vi testede, giver dig mulighed for at gendanne det, hvis du glemmer det, selvom du i nogle tilfælde har tilladelse til at nulstille det.

Hvis du er den slags person, der bruger knapperne "glemt mit ID" og "glemt min adgangskode" oftere, end du skifter undertøj, kan der muligvis ske en vis adfærdsændring i din fremtid. Ikke at bekymre sig. Dette er en god ting.

Til med showet!

Lad os komme helt ned til det og afsløre vores valg af markedets bedste adgangskodeadministratorer.

(Forresten, hvis du spekulerer på den sidste funktion dernede på listen - biometrisk login - er det virkelig cool. Måske endda James Bond-ting. Det er her du kan bruge unikke personlige identifikatorer som din stemme eller fingeraftryk til at logge ind softwaren.)

# 1. 1Password (✨3 gratis måneder for vores læsere ✨)

(Bedst i show - fejlagtigt - Generelt)

 • Omkostninger: $ 35,88 / år
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Gratis versiongrænse: 3-måneders gratis prøveversion med ubegrænset antal enheder
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrisk login: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, de fleste Android fingeraftrykslæsere

PROS

 Rejsetilstand forhindrer "manden" i at se dine personlige oplysninger under international rejse.

ULEMPER

Kunne være lidt billigere

1Password begyndte udelukkende som en Apple-applikation, men har i årenes løb udvidet sig til de fleste operativsystemer og set massiv forbedring af funktionalitet overalt. 1Password er nu kompatibel med næsten 98% af alle operativsystemer, der findes på enheder globalt.

Når du har prøvet tjenesterne, vil du meget hurtigt bemærke, at 1Password har investeret en masse tid og ressourcer på deres tjenester til gavn for alle deres kunder - som på ethvert serviceniveau kan få adgang til kundesupport 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hele året rundt. 1Password er designet til at have uigennemtrængelig beskyttelse, robust funktionalitet og problemfri grænseflade og er blevet en sand premium service.

Så forvent ikke en anden gratis version end den gratis prøveversion, fordi dette ikke er et af de virksomheder, der begrænser service. Du abonnerer enten, får alle sikkerhedsfunktioner og får forbløffende support, eller så får du slet ikke noget - hvilket ikke er dårligt, bare ikke ideelt for nogle mennesker.

Normalt giver 1Password alle en 30-dages gratis prøveperiode, men fordi Fortrolighed Australien elsker 1Password så meget ❤️, vi har fået en eksklusiv aftale. Alle læsere i Privacy Australia får en 3-måneders gratis prøveperiode kun indtil 9. oktober 2019 (Klik her for at få det lige nu).

Alt det sagt, 1Password har taget tronen for at være den bedste password manager på tværs af linjen. Tjek vores fulde 1Password-gennemgang her.

# 2. Dashlane

(Ny, forbedret og bedre end før)

 • Koste: $ 40 / år
 • platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Gratis versiongrænse: En enhed
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrisk login: Face ID, Touch ID på iOS, de fleste Android fingeraftrykslæsere

PROS

 Skift øjeblikkeligt en hel masse adgangskoder.

ULEMPER

Lidt dyrere end andre.

Oprindeligt frigivet i 2012 har Dashlane gennemgået nogle voksende smerter i årenes løb, og virksomhedens ingeniører fortsatte udviklingen fremad ved prøve og fejl, som det så ud til. Det betyder ikke noget nu.

Dashlane sidder øverst på vores liste over henstillinger til passwordadministrator som det næstbedste valg. Hvorfor? Et par gode grunde.

Først og fremmest er Dashlane forbedret i næsten hvert eneste område siden sidste gang vi kiggede på det. Ikke kun har den indbygget en seriøs opgradering i browserstøtte - alle biggies er repræsenteret - men det fungerer lige så godt som en desktop, sky eller mobil løsning med en virkelig fantastisk brugergrænseflade.

Du vil IKKE gå tabt eller forvirret ved hjælp af Dashlane. Til $ 40 / år for den betalte version kan du måske føle dig lidt afskrækket af prisen. Stol på os, første gang du har kapacitet til at ændre adgangskoder i en masse på grund af et dataovertrædelse, vil du være en glad camper. Se vores fulde anmeldelse af Dashlane her.

# 3. LastPass

(Pretty Darn Good Too)

 • Omkostninger: $ 24 / år
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Gratis versiongrænse: Begrænset adgangskodedeling og tofaktorautentisering
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Biometrisk login: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, mest Android & Windows fingeraftrykslæsere

PROS

 Solidt design og ydeevne til en fantastisk pris.

ULEMPER

Nogle mennesker foretrækker den rigtige desktopinstallation, der ikke findes.

Vi vil sige, at der ikke er mere end en gnat's rump af afstand mellem LastPass og Dashlane, når det kommer til kvalitet, funktioner, let konfiguration og support.

Det ser ud til, at LastPass-gratis versionen har færre funktioner end Dashlane, og den betalte version er mærkbart billigere til $ 24 per år.

For dem, der kan lide livet i skyen, kræver dette produkt ingen download eller installation; det er fuldt tilgængeligt via en webgrænseflade og browserudvidelser.

Hvis du kun ønsker at betale $ 24 / år og ikke mere, er LastPass dit valg, og vi tror, ​​du vil være tilfreds med det. Hvis du dog kan heste Dashlane-omkostningerne på $ 40 / år, som inkluderer alt, hvad LastPass tilbyder og lidt mere - ah, skru det - der er ikke noget dårligt valg mellem disse to. Tjek vores fulde LastPass-gennemgang her.

# 4. NordPass

(En ny, slank service fra et erfarent brand)

 • Omkostninger: $ 35,88 / år
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Gratis versiongrænse: Enhed
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Biometrisk login: Fingeraftryk (på relevante enheder)

PROS

 Fremragende kundesupport service
 High-end sikkerhed

ULEMPER

Kan være dyrt
Kun fingeraftryksbiometri tilgængelig

Nord-virksomheden (Nords?) Er lidt af et gammelt husstand i online-sikkerhedsverdenen. Kort sagt, de er det mest respekterede navn i VPN-verdenen. Deres adgangskodestyringstjeneste lever op til denne post.

Sikkerheden er, som vi er kommet til at forvente, toppen af ​​linjen. Toppen af ​​linjekryptering, biometrisk autentificering og nul-viden arkitektur (et langt smartere system end det lyder) alle sammen for at gøre sikkerheden strammere end Fort Knox.

Det er også nemt at bruge, og der er ikke rigtig nogen kneb i den service, vi kunne finde. Det giver dig en let intuitiv oplevelse af indbyggede OS-apps og browserudvidelser, som vi mener er hele pointen med en adgangskodemanager.

I den sjældne oplevelse, at du har et problem, er deres prisvindende kundesupport til rådighed døgnet rundt.

Hvis du virkelig snoede vores arm for at spytte ud en fejl, springer prisen op for øje. Det er ikke usædvanligt dyrt, men det er derop, så du skulle være ganske dedikeret til din adgangskodesikkerhed for at retfærdiggøre det.

Der er også den kendsgerning, at NordPass kun leverer fingeraftryksbiometri, hvilket kan være en smerte på enheder, hvor det ikke er relevant.

Uanset hvad er det en fantastisk service med fantastiske browserudvidelser, som vi anbefaler. Det kan også fortsætte med at bestige placeringerne, når vi bruger det over tid.

# 5. Keeper

(Den bedste billige mulighed for adgangskodebeskyttelse)

 • Omkostninger: $ 25,49 / år (Regelmæssig $ 30 / år)
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Gratis versiongrænse: Enhed
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrisk login: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, Windows Hej, de fleste Android fingeraftrykslæsere

PROS

 Fantastisk design og stærke sikkerhedsfunktioner.

ULEMPER

På den dyre side i betragtning af svag formudfyldningsevne osv

Keeper er en fin adgangskodemanager, der har valgt at fokusere på at levere det højeste tilgængelige sikkerhed.

Afvekslingen for den fred i sindet er et par ulemper, hvoraf den ene er en mangel på evne til at ændre adgangskoder i bulk. En anden er, at du ikke kan komme ind i mobilappen ved hjælp af en simpel firecifret pin.

Medmindre du bruger en form for biometrisk login, skal du angive indtastningen fuld master adgangskode hver gang. Du skal stille dig selv et spørgsmål.

Føler du dig sikker? Nå, gør du det, punk?

Beklager, vi gik ind i Dirty Harry one-liner verden et øjeblik ... Tilbage til virkeligheden.

Hvis sikkerhed for enhver pris, eller $ 30 dollars om året, er vigtig for dig, kan Keeper muligvis være din løsning.

# 6. Enpass

(Hvis du kan lide funktionel - og intet andet)

 • Omkostninger: $ 9.99 (engangsgebyr)
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Gratis versiongrænse: 20 varer (kun mobil)
 • Tofaktorautentisering: Nej
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Biometrisk login: Touch ID på iOS & macOS, Windows Hej, de fleste Android fingeraftrykslæsere

PROS

 Ingen løbende gebyrer.

ULEMPER

Funktionelt er det ækvivalent med den LastPass gratis version.

Sammenlignet med de produkter, der er gennemgået indtil videre, Enpass er et køb: gratis til desktopversionen og et engangsgebyr ($ 9.99) til mobiltelefonbrug.

Det er klart, for en sådan sød aftale vil du ikke få alle de pæne funktioner og klokker og fløjter, andre måtte have. I et tilfælde - tofaktorautentisering - får du ikke noget, der betragtes som meget vigtigt for robust online sikkerhed.

Idet password manager-branchen, som mange andre, fortsætter sin vanvittige storm mod skyelager og abonnementsplaner, foretrækker Enpass at sparke den gamle skole. Mens et fokus på lokal datalagring muligvis kan trække stilen på dem, der altid er på udkig efter nye teknologiske fremskridt, vil enhver, der venter på at lægge personlige data online, sandsynligvis lide Enpass.

Det er let på funktioner, men hvis alt hvad du ønsker er noget billigt at administrere et par adgangskoder til dig, kan dette produkt muligvis være dit svar.

# 7. Zoho Vault

(En anden løsning uden frills)

 • Omkostninger: Gratis tilføjelsesservice
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Gratis versiongrænse: Ingen deling
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, Safari
 • Biometrisk login: Touch ID på iOS, de fleste Android fingeraftrykslæsere

PROS

 Helt gratis for ikke-erhvervsdrivende.

ULEMPER

Har problemer med Google-login.

Hvis du eller din virksomhed allerede er en abonnent på Zoho-pakken med virksomhedsværktøjer, kan du bruge Zoho Vault som en gratis add-on service.

Hvis det er en no-frills-adgangskodemanager, du søger, kan dette være en perfekt løsning. Bare ved, at det i en lige op sammenligning ikke måler op til vores favoritter som Dashlane og LastPass. Bemærkelsesværdige fraværende funktioner inkluderer bulk-adgangskodeændring og udfyldning af personlige data.

Vi har ikke noget i verden mod Zoho Vault. Det er gratis, og hvis det er det, du søger, skal du fortsætte med dit dårlige jeg. Virkeligheden er, at du kommer mere i vejen for funktioner i LastPass gratis version.

Én ting denne adgangsadministrator tilbyder, som er unik i dets billige, er muligheden for en familie på fire eller færre til at dele adgangskoder.

# 8. RoboForm

(Ligesom RoboCop - Old and Cranky)

 • Omkostninger: $ 20 / år
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Gratis versiongrænse: En enhed
 • 2FA: Yep
 • Browser-plugins: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Biometrisk login: Face ID, Touch ID på iOS & macOS, mest Android & Windows fingeraftrykslæsere

PROS

 Det er billigt og… åh… det er billigt.

ULEMPER

Hvis du leder efter intuitivt design til dagens kræsne online-surfer, skal du fortsætte med at kigge. Du finder det ikke her.

RoboForm kom først på scenen i 1999. Du har næsten brug for alle dine fingre og tæer for at tælle det høje, hvilket gør det praktisk forhistorisk i teknologisk henseende. Mens premium-versionen er beskedent prissat til $ 20 / år, er dette et andet tilfælde at få mindre end vores to top anbefalings gratis versioner.

Mens det fungerer troværdigt ved udfyldelse af formularer og browser- og operativsystemstøtte er anstændigt, RoboForm har brug for en alvorlig eftersyn, før den er klar til at konkurrere med branchens ledere.

På trods af vores lunkne anbefaling udfører RoboForm det grundlæggende op til snus: ubegrænset adgangskoder, danner autofyld, cloud-backup, synkronisering af flere enheder, sikker lagring og muligheden for at give nødadgang til en anden RoboForm-bruger.

Til sky eller ikke til sky

Du har måske bemærket et eller andet sted sikkerhedskopi i denne artikel, vi er ikke sikre på, hvor det blev nævnt, at et af produkterne (1Password) giver mulighed for at gemme adgangskoder lokalt. Lyder så 1995, ikke? Den sjove ting er, at der faktisk er en lille sikkerhedsfordel ved dette scenarie.

Hvad det betyder er, at alle dine data og adgangskoder gemmes på hver enhed, du bruger; -en tredjepart som Dropbox giver dig mulighed for at synkronisere på tværs af enhederne. Det er ikke den mest brugervenlige løsning, men hvis du er hyper-sikkerhedsbevidst ...

Den alternative model, der er omfavnet af vores favoritter Dashlane, LastPass og et par andre, lagrer data i skyen ved hjælp af top-of-the-line krypteringsteknologi.

Ligegyldigt, uanset hvordan vi skiver det, er der den virkelighed, at en skybaseret tjeneste kunne gennemtrænges af hackere, og dine adgangskoder kompromitteres. Det er ikke at sige, at opbevaring af dem lokalt betyder, at der ikke er nogen chance for, at en cyber-kriminel forårsager ulykke.

Når det kommer til internettet, absolut har alt potentialet til at være sårbar at angribe. På et tidspunkt skal du bare beslutte, om du vil deltage i den mest indflydelsesrige medieplatform i hele historien.

Vores sidste ord om emnet ... for nu

Vi håber inderligt, at denne artikel ikke blev skrevet forgæves - at mindst en dårlig schlub derude i interwebs-land læser den og beslutter at begynde at bruge en password manager. I disse dage er det fjollet at ikke.

Efterhånden som raffinementet af malware-angreb vokser til det punkt, at du er i stand til at gøre din computer ubrugelig, indtil du betaler et gebyr (ransomware), er der simpelthen ingen mening i at skabe rod med onlinesikkerhed. Teknologien findes for at låse din maskine og personlige data med virkelig stærke adgangskoder. Vi vil gerne foreslå, at du drager fordel af det.

Håber, at denne artikel var nyttig, hvis det er tilfældet, vil du bestemt tage et højdepunkt ved vores omfattende oversigt over bedste VPN-tjenester også i Australien.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me