Bedste computerskærmeskærme

Når du arbejder i et kontormiljø eller hvor som helst omgivet af andre mennesker, har du ret til privatliv på din computer. Dette gælder især, hvis du ofte behandler følsomme virksomhedsoplysninger, som ikke bør ses af udenforstående. Så hvad er den bedste løsning nøjagtigt?

Hvis du ikke har en kontordør, som du kan gemme dig bag, er et filter til beskyttelse af personlige oplysninger den næste bedste mulighed. Du behøver ikke at bekymre dig om, at folk tæpper bag dig og læser fra din skærm.

Disse enheder gør det så din bærbare eller desktop skærm kun kan ses af dig, når du sidder foran den. Denne artikel indeholder en oversigt over, hvordan skærmfilter til beskyttelse af personlige oplysninger fungerer og tilbyder derefter anbefalinger til fire produkter på markedet i dag.

Grundlæggende om skærm for privatlivets fred

Når du opretter et skærmfilter for privatlivets fred for første gang på din computer, det kan føles som et magisk trick. Når du sidder foran skærmen og ser direkte på den, vil du slet ikke bemærke beskytteren. Hvis du dog rejser dig eller bevæger dig fra side til side, ser skærmen ud som et almindeligt sort rektangel, med al tekst og billeder skjult.

laptop klikke tastatur vektor


Magien med privatlivets skærmfiltre handler om vinkler og materialer. De er lavet af en speciel plastik, der kan polariseres, ligesom solbriller, der er designet til UV-strålingsbeskyttelse. Som et resultat bliver plastikken først gennemgået, når den ses fra en lige-position.

En ekstra bonus med filtre til beskyttelse af privatlivets fred er, at de reducerer blænding fra solen og andre lyskilder. Dette gør det lettere at arbejde på alle tidspunkter af dagen. Du kan også bemærke, at din øjne føles mindre anstrengt fra lange sessioner på computerskærmen, efter at du har installeret et filter.

Det skyldes, at filteret til beskyttelse af personlige oplysninger også minimerer UV-stråler kommer i den anden retning. For at hjælpe mere med belastning af øjne, kan du overveje at investere i et par specielle computerbriller.

Størrelse på dit filter

Computerskærme måles i tommer i en diagonal vinkel. For eksempel vil en 15-tommer bærbar computer have en skærm der måler nøjagtigt 15 tommer fra skærmens øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne.

Når du måler din bærbare skærm eller skrivebordsskærm, så den passer til et privatlivsfilter, skal du sørge for kun at bruge det faktiske skærmområde og ikke eventuelle rammer eller rammen, der omgiver det.

bærbar skærm måling

1. SenseAGE

SenseAGE er en Taiwan-baseret producent, der producerer en række computer-, smartphone- og tablettilbehør, herunder skærmfilter til beskyttelse af personlige oplysninger. Deres filtre er primært designet til skærmskærme bruges sammen med stationære computere, så bærbare computere muligvis bliver nødt til at finde en alternativ løsning.

SenseAGE-privatlivets skærm 23 tommerSkærmefiltre til beskyttelse af personlige oplysninger fra SenseAGE er tilgængelige i forholdet 16: 9 eller 16:10 såvel som i størrelser lige fra 17 tommer til 24 tommer til pc-brugere. Filtre kan også købes med mellemrum på halv tomme, hvilket er nyttigt, hvis du har en unik størrelse skærm.

Apple-brugere med et stort iMac-skrivebord vil med glæde vide, at SenseAGE tilbyder skærmfilter til beskyttelse af personlige oplysninger, der er specielt designet til disse skærme. Bemærk, at disse specielle filtre koster mere end lignende størrelse til pc-desktops.

Sigtbarhed: SenseAGE-skærmfilter til beskyttelse giver synlighed inden for 30-graders vinkelområde, som er standarden for sådanne enheder. Virksomheden understreger, at deres filtre er specielt designet til at blokere formerne for blåt lys der er en almindelig årsag til øjenbelastning blandt computerbrugere.

SenseAGE hævder også, at deres filtre til beskyttelse af personlige oplysninger vil tilbyde mellem 15 og 23 procent bedre klarhed sammenlignet med konkurrenters modeller. skærm klarhed er kritisk for alle computerbrugere, da du ikke ønsker, at dit filter skal reducere muligheden for, at du kan se indholdet på din skærm.

Anmeldelser: Filtre fremstillet af SenseAGE har generelt positive anmeldelser med hensyn til deres billedkvalitet og blokeringsfunktion. Der er dog rapporteret om problemer med at få et SenseAGE-filter til at forblive fast på en computerskærm.

SenseAGE siger, at deres produkter tilbyder seks forskellige tilstande til installation, skønt de fleste involverer at stole på klæbebånd for at forbinde filteret til skærmens ramme. Disse klæbestrimler kan miste deres magt over tid på grund af støv og andre faktorer, hvilket vil gøre det udfordrende at holde filteret på plads.

Køb af SenseAGE-skærmfilter til beskyttelse af personlige oplysninger leveres med et standard sæt tilbehør, herunder et sæt af rammeflader og et sæt klæbestrimler. Som en dejlig tilføjelse leveres filteret med en speciel mikrofiberklud til fjernelse af støv og andet affald fra enheden.

2. BesLif

BesLif er et relativt nyt firma, der er kommet ind på markedet for filter til privatlivets skærm.

De tilbyder en række produkter designet til at passe widescreen PC-skærme samt flere filtre, der er specielt bygget til Mac-skærme. Deres filtre vil passer til de fleste almindelige skærmdimensioner selvom de ikke tilbyder så mange variationer som konkurrenter som SenseAGE.

BesLif privatlivsskærmFiltre fremstillet af BesLif begrænser visningen til den 30-graders vinkel, der er standard i branchen. Deres produkter inkluderer også blændingsteknologi og har vendbare sider: en til et blankt look og et til et mat look. Brugere har muligheden for at skifte mellem de to med minimal afbrydelse.

Koste: I gennemsnit er detailsalgspriserne for BesLif-privatlivets skærmfiltre højere end andre konkurrenter, især når det kommer til Mac-bærbare og desktop-versioner. Prisen kan retfærdiggøres takket være den høje kvalitet og det slanke design af filteret, som BesLif siger, er 12 procent lysere end lignende modeller.

Fordele: En af de største fordele ved BesLif-skærmfilteret er, at det er det modstandsdygtig mod ridser og minimerer mængden af ​​opsamlet støv. Derudover tilbyder deres filtre let installation uden krævede klæbebånd eller lim. BesLif-filtre bruger speciel magnetteknologi til sikkert og sikkert at fastgøre dem til skærmrammerne. Nogle nyere versioner af BesLif-filtre tilbyder en slide-on og slide-off mulighed for installation.

Indkøb af et BesLif-skærmfilter til privatlivets fred leveres ikke med rengøringsdude eller ekstra tilbehør. Virksomheden bruger dog enkle emballagematerialer, der er ikke-giftige og bedre for miljøet, hvilket kan være vigtigt for shoppere, der ønsker at købe et nyt filter.

3. Aiscpro

Aiscpro-firmaet fremstiller sin linje med skærmfilter til beskyttelse af personlige oplysninger i Korea ved hjælp af lokale materialer. Aiscpro's tilbud på markedet inkluderer færre sorter end nogle konkurrenter, skønt det hjælper med at forenkle deres salgs- og markedsføringsstrategi.

Aiscpro magnetisk beskyttelsesbeskyttelsesfilmFiltre fra Aiscpro er opdelt i to primære opdelinger: widescreen-skærme og bærbare skærme. Modellen til widescreen-skærme kan tilpasses i en række størrelser fra 19 til 24 tommer. Den bærbare option findes kun i en 15-tommer model der passer til de fleste Mac- eller PC-skærme.

Koste: Detailprisen for Aiscpro-filtre til beskyttelse af privatlivets fred er i den højere ende sammenlignet med lignende enheder, primært på grund af materialernes type og sourcing. Ifølge virksomheden er resultatet, at deres filtre skaber bedre klarhed for seeren og en mørkere oplevelse for dem, der ser i en anden vinkel.

Sigtbarhed: Som andre mærker af skærmfiltre for privatlivets fred kommer Aiscpro's modeller med den ekstra bonus at være god for dine øjne. Deres design blokerer 97 procent UV-lys og 70 procent af det blå lys, de to mest almindelige kilder til belastning af øjne med computere.

Anmeldelser: Aiscpro's linje med skærmfilter til privatlivets fred har fået positive anmeldelser fra brugere rundt på nettet, stort set takket være dens tynde og lette installation. Mange andre filtermærker er bygget med tyk plast, som næsten føles som om du lægger en rude af glas foran din skærm. På den anden side er Aiscpro's modeller filmagtige og gennemsnitlige 0,4 mm tykkelse, hvilket gør dem næppe mærkbare, når du bruger computeren.

Med hensyn til installation tilbyder Aiscpro to muligheder. Deres billigere skrivebordsfiltre leveres med plastskydedele, som du fastgør til siden af ​​skærmen, så du nemt kan glide filmfilteret foran skærmen. det er let at installere eller fjerne, men kan være udfordrende at holde centreret.

De dyrere Aiscpro-filtre til bærbare computere leveres med magnetisk teknologi, svarende til BesLif-modellerne. Magneterne i skærmfilteret holder det perfekt centreret og er ikke en risiko for de interne dele af din computer. Derudover inkluderer Aiscpro-bærbare skærmfiltre specielt designet huller til at give adgang til webcam. Dette betyder, at du kan deltage i en videochat eller -møde uden at skulle fjerne filmfilteret.

Ved køb af et Aiscpro-skærmfilter til beskyttelse af personlige oplysninger modtager du en mikrofiberrenseklud og en brugsanvisning. For de stationære modeller, der kræver delinstallation, er to sæt plastskyderne inkluderet, i tilfælde af at en går i stykker eller ikke kan fastgøres let.

4. KAEMPFER

KAEMPFER er et populært globalt brand der er specialiseret i produktion af skærmfiltre til privatlivets fred. Som mange af deres konkurrenter opdeler de deres produktlinjer i to hovedkategorier: desktopfiltre og bærbare filtre, begge med en række understøttede størrelser.

KAEMPFER 27 tommer til mac

På skrivebordssiden af ​​tingene er KAEMPFER-filtre tilgængelige starter ved 17 inches og går op til 27 inches, hvilket er større end mange konkurrerende mærker. Inden på skrivebordsfilterlinjen er der specifikke modeller designet til at understøtte den seneste udgivelse af iMac-computere med en højopløsnings nethindeskærm.

For bærbare skærmfiltre adskiller KAEMPFER ikke mellem Mac- og PC-modeller. De tilbyder fem størrelser, der starter ved 11,6 tommer og går op til 15,6. Dette inkluderer nogle bærbare størrelser, der er mindre almindelige og kan være vanskelige at matche med andre mærker.

Sigtbarhed: KAEMPFER tilbyder industristandarden 30-graders vinklesynlighed og bruger en polariseret belægning på deres plast for at reducere skadeligt blåt lys og irriterende blænding. De bruger materialer med høj densitet for at forhindre ridser eller anden skade. De fleste korrekturlæsere er enige om, at KAEMPFER-filtre til beskyttelse af personlige oplysninger er bygget til at vare længe.

Ulemper: Flere brugere har dog rapporteret installationsproblemer med KAEMPFER desktop- og laptopfiltre. Deres modeller kræver alle et komplekst system med faner og klæbebånd for at lade filteret glide langs skærmen. Desværre er instruktionerne for opsætning uklare og fanerne og strimlerne forbliver muligvis ikke på plads. Nogle brugere besluttede i stedet at vedhæfte filteret ved hjælp af almindeligt bånd.

På den lyse side af tingene tilbyder KAEMPFER markant lavere priser på filtre end sammenlignet med konkurrenter, især for store størrelse desktop- og laptop-modeller.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me