Bedste fortrolighedsbrowsere (og værste)

Browser spioneringVidste du, at hver gang du går online, efterlader din browser et væld af oplysninger om dig bagved?


Alle, der får uautoriseret adgang til din computer, kan gennemgå disse oplysninger og lære meget om dine vaner. Hvad der gør tingene værre er det din browser rapporterer gerne en masse af dine private oplysninger til de websteder, du besøger.

I kølvandet på fornyet interesse for privatliv fra forbrugernes side frigiver populære internetbrowsere altid blogs og sender e-mails, der erklærer deres forpligtelse til privatliv. Men hvis du bare ridse under overfladen og ser på deres erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger eller deres vilkår og regler, bliver det klart, at det at beskytte dit privatliv er den sidste ting i deres sind.

Af denne grund er det vigtigt for dig at gøre det arm dig selv med viden. I denne vejledning vil vi diskutere, hvordan din browser kan gå på kompromis med dit privatliv, hvilke browsere man skal undgå, samt diskutere vores valg til de bedste browsere til dit skrivebord, Android og IOS.

Hvorfor de fleste browsere ikke er interesserede i dit privatliv

Vi stiller meget tillid til vores browsere. Vi bruger dem til at se på alle mulige private, personlige og potentielt pinlige oplysninger på Internettet. Vi gør dette vel vidende, at nogle aspekter af vores identitet registreres.

De fleste mennesker er enige i denne lagring af information, fordi de vil være i stand til let at surfe på Internettet og at bevare service gratis. Heldigvis har nogle enkeltpersoner taget nogle skridt for at beskytte sig selv ved at forsøge at finde den bedste VPN til den browser, de bruger.

Problemet er, at de fleste browsere muligvis ikke holder op med at afslutte aftalen. De sælger muligvis dine oplysninger til andre, og disse oplysninger kan bruges til mere personlig reklame eller flere afskedelige formål. Bare se på alle de oplysninger, som din browser sandsynligvis indsamler om dig lige nu.

Beliggenhed

geo-acc-mapDe fleste browsere har en indbygget geo-placering API. De websteder, du besøger, og tjenester, du bruger, anmoder om disse oplysninger, så de kan bestem hvilken version af deres websted, de skal vise dig.

Denne information kan også bruges til at bestemme, om websteder som BBC, iPlayer, Hulu eller Netflix skal være tilgængelige for dig. Du kan muligvis komme omkring geografiske placeringsbegrænsninger ved at bruge en VPN, selv en gratis VPN gør undertiden jobbet.

Nøjagtigheden af ​​placeringsoplysningerne varierer afhængigt af den enhed, du bruger. Placeringsoplysninger er normalt ikke så nøjagtige som det, du ser på din smartphone, fordi din smartphone bruger GPS.

Forbindelse

Nogle websteder, som streamingtjenester, vil anmode om oplysninger om dine forbindelsesoplysninger. De kan bruge dette til at bestemme webstedets indhold, der skal tjene dig. En streamingtjeneste som Netflix bruger denne til at ændre den strøm, du ser. Du kan muligvis komme omkring geografiske placeringbegrænsninger ved at bruge en Netflix-klar VPN. Et eksempel på en sådan udbyder er SurfsharkSurfshark har servere og systemer designet specielt til at omgå disse begrænsninger.

Sociale medier

Overvågning af din sociale mediekontoDu ved allerede, at dine konti på sociale medier sporer dig, når du besøger sider på Internettet. Derfor er de gratis. De får betalt ved at sælge dig annoncører.

Der er intet incitament for dem til at stoppe denne praksis.

Du synes måske, det er ikke så stort, at sociale medier sporer dig, men det kan medføre mange problemer. Lad os for eksempel sige, at du bliver logget ind på Facebook og derefter besøger et websted, der viser uheldige genstande eller endda voksent indhold. De sociale mediesider husker dette ved hjælp af det, der er kendt som supercookies.

De vil ikke give dig reklame fuld af voksenindhold, men loggen, som dit sociale medieside har lavet af dit besøg på websteder med voksent indhold, forsvinder aldrig. Det vil altid være knyttet til dig.

Hardware

Din browser vil registrere oplysninger om den hardware, du bruger, og de operativsystemer, du har installeret. Dette er for at sikre dig, at de weboplysninger, du ser, faktisk fungerer på din enhed. Din browser registrerer også alle udvidelser eller tilføjelser, du har tilsluttet såvel som den tjenesteudbyder, du bruger.

Gyroscope

gyroskopinfoDenne information indsamles kun på mobile enheder. Hvad der gør disse oplysninger uhyggelige er, at din browser er i stand til at bruge dem til afgør, om din enhed er i dine hænder eller sidder på et bord.

Selvom en masse af disse oplysninger kan virke uskyldige, er sandheden, at når den kombineres med de andre oplysninger, din browser optager, det maler et rigtigt billede af, hvem du er. I hænderne på mindre end ærlige mennesker kan det bruges til at identificere måder at angribe dit privatliv på. Se selv, hvad din browser ved om dig.

4 internetbrowsere, der skal undgås

Når vi vælger de internetbrowsere, du skal undgå, så vi på et par kriterier. Disse inkluderede antallet af uger mellem opdateringer, sikkerhed og privatliv. Baseret på dette føler vi, at dette er internetbrowsere, du skal undgå.

1. Microsoft Internet Explorer

Internet Explorer-logoDer var en tid, hvor Internet Explorer var ubestridt konge i browsernes verden. Nu opfordrer Microsoft folk til ikke at bruge Internet Explorer. Det fortæller dig, hvor slemt det er.

Microsoft har erstattet Internet Explorer med Edge. Så de planlægger ikke flere større opdateringer til IE. De tilbyder stadig nogle sikkerhedsopdateringer, men disse er sjældne. Internet Explorer falder muligvis ned i historien som en af ​​de mindst sikre browsere nogensinde oprettet.

Når det kommer til privatliv, giver Internet Explorer dig mulighed for at bruge pop-up-blokkeringer og sende "Spor ikke" -anmodninger, ikke kun til de websteder, du har besøgt, men også til tredjepartswebsteder, der tilbyder indhold på de websteder, du besøger. Desværre kan disse anmodninger ignoreres. Internet Explorer kan ikke garantere, at din private trafik forbliver privat. Og Internet Explorer er lukket kilde. Så du har ingen idé om, hvad overvågningsprogrammer lurer bag gardinet.

Én ting skal jeg nævne, hvis du bruger en online handelsplatform, skal du under ingen omstændigheder stadig bruge EI til handel. Det er et alvorligt ansvar, og du risikerer potentielt at lække dine økonomiske data.

2. Microsoft Edge

microsoft edge logoChromium-drevet Edge er Microsofts seneste forsøg på at oprette en levedygtig webbrowser. Det er designet til personer, der kører Windows 10.

Kun Microsoft Edge opdateres to gange om året. Når du tænker på den avancerede malware og andre stykker software designet til at invadere dit privatliv, der opdateres hele tiden, synes halvårlige opdateringer ikke nogen steder i nærheden nok, og det er bestemt meget færre end sine konkurrenter.

Edge-browser kører i en sandkasse. Dette betyder, at browserprocesserne er indeholdt. Tanken er, at browseren skal være i stand til at forhindre mistænkelige websteder med ondsindet kode i at påvirke brugerne. Edge har begrænset udvidelsesstøtte. Dette betyder, at der er færre farlige udvidelser, som du muligvis kan hente. Imidlertid afsløres det, at Microsoft Edge hurtigt afsløres for at have en plettet sikkerhedsrekord i bedste fald.

Med Internet Explorer har du fordelen med dens sporingsbeskyttelsesfunktion. Af en eller anden uforklarlig grund har Microsoft besluttet at gå uden denne sporingsbeskyttelse med Edge. Selv i privat browsing-tilstand kan du stadig spores. Konklusionen er, at hvis du søger at surfe på internettet privat, er Edge ikke en god mulighed for dig.

3. Opera

opera logoOpera er en Chromium-baseret browser, der drager fordel af opdateringer hver fjerde til seks uge. Det ideelle scenario ville være opdateringer implementeret hver tredje eller fjerde uge.

Når det kommer til sikkerhed, har Opera en række sikkerhedsfunktioner, der er designet til at forbedre sikkerheden i din browsingoplevelse. Disse inkluderer svig og malware-beskyttelse og værktøjer designet til at blokere scripts og tilføjelser, der gør browsing usikker.

Opera gør det muligt for dig at tilpasse dit privatliv og sikkerhedsindstillinger, så dine data ikke bliver cache. De fleste mennesker er imidlertid vant til, at en god browser gør dette automatisk, så de ændrer muligvis ikke denne sikkerhedsindstilling. Hvad der er mere bekymrende er, at Opera købte en VPN i 2016, der har vist sig at spore båndbredde og logbrug. Hvis det ikke var forstyrrende nok, blev Opera købt af et firma, der er blevet berygtet for krænkelser af privatlivets fred.

4. Google Chrome

krom logoGoogle Chrome er langt den bredeste brugte webbrowser i dag. De tilbyder hyppige opdateringer og god sikkerhed for deres browser. Google er gået så langt som at opfordre hackere til at kigge efter sårbarheder i sin browser med det mål at finde smuthuller og fikse produktet.

Årsagen til, at Google Chrome er på denne liste, og grunden til, at vi vil tale om det igen i denne vejledning, er, at Google Chrome hører til et selskab, der lever godt af ved at indsamle privat information fra offentligheden. Hvert par måneder ser det ud til, at Google afslører noget, der er designet til at invadere dit privatliv ved hjælp af Chrome, hvad enten det er en tvivlsom politik om placeringshistorik eller automatisk logger dig ind i browseren. Google bruger Chrome til at lære så meget om dig, som de kan, og så tjener de penge på disse oplysninger.

Google Chrome tilbyder et antal browserudvidelser. Disse tilføjer funktionalitet til din browseroplevelse, men de også frarøver dig privatliv. Lad os ikke glemme, at Google Chrome er en browser med lukket kilde. Så du har ingen idé om, hvad de har skjult i deres kode. Google tilbyder en open source-version af Chrome til dem, der er interesseret i det.

Top fire desktop-browsere med hensyn til privatliv og sikkerhed

Anonymitet på Internettet er hurtigt ved at blive fortiden, takket være sociale medienetværk og browsere, der gemmer dine private oplysninger med det mål at levere tilpassede reklamer og websteder. Følgende er browsere, som vi mener er de bedste anonyme browsere, du kan bruge til privatlivets fred og sikkerhed.

1. Tor Browser

tor logoTor-browser gør din webtrafik anonym via Tor-netværket (Than Onion Rydre). Som et resultat er det lettere at beskytte din identitet online. Gennemse internettet ved hjælp af Tor vil være langsommere end at bruge clearnet. Og der er et antal websteder, der blokerer for Tor-brugere. Autoritære regeringer, der er bekymrede for deres borgere at kommunikere, offentliggøre eller læse information privat, vil også blokere Tor-browsere.

På grund af den anonymitet, den giver, er Tor browser blevet go-to for journalister og dissidenter over hele verden, der arbejder i regimer, der blokerer for kommunikation. Mange betragter det som grundgrunden for online-demokrati i dag. Dette er en af ​​grundene til, at forskere er flittige med at forbedre Tor's anonymitetsegenskaber.

Sådan beskytter Tor-browseren din anonymitet

Løgikonet bruges til at illustrere, hvordan Tor-browseren fungerer. Det dirigerer din trafik gennem Tor-netværket, hvilket gør den anonym. Tor bruger a trelags proxy, svarende til lagene af en løg. Tor-browser vil tilfældigt oprette forbindelse til en offentligt angivet indgangsknude. Derfra sprang trafik gennem et mellemrelæ, der vælges tilfældigt. Derefter afslutter trafikken gennem den endelige udgangsnode.

hvordan tor fungerer

Når du bruger Tor browser, man skal ikke blive overrasket, hvis deres sider uploades på et andet sprog. Google og andre tjenester bruger din IP-adresse som en måde at gætte, at landet befinder sig i, og det sprog, du vil have information præsenteret i. Når du bruger Tor, ser din fysiske placering imidlertid ud til at være på den anden side af planeten.

hvordan tor fungerer 2

Personer, der bor under regeringer, der blokerer for Tor, konfigurerer deres Tor-browser til at bruge broer. Tor's indgangs- og udgangsnoder vises offentligt. IP-broadresser er ikke. Dette gør det vanskeligt, hvis ikke umuligt, for regeringer at blokere disse IP-adresser.

hvordan tor fungerer 3

Selvom Tor-netværket kan rute alle former for TCP-trafik, er det optimeret til webbrowsing. Tor vil ikke støtte UDP.

2. Epic Privacy Browser

epicprivacybrowser logoEpic Privacy browser er en indisk-baseret browser, der tilbyder mange af de privatlivsfunktioner, som folk ønsker lige udenfor. Epic browser til beskyttelse af personlige oplysninger er bygget på Chromium-platformen. Nogle af dets privatlivsfunktioner inkluderer:

 • Tillader ikke plug-ins
 • Blokering af tredjepartscookies
 • Proxy med surfing på ét klik
 • Registrerer og blokerer aktivt annoncenetværk
 • Blokerer webanalysesystemer, der sporer din online aktivitet

Sådan bruges Epic Privacy Browser

En person, der er bekendt med at bruge Chrome, kan bruge Epic. Download det, og begynd at surfe. Siden Epic holder ikke historien, dens hjemmeside har otte paneler med dine yndlingswebsteder. To af dem er befolket med "Sådan fungerer det" og et panel, der leder dig til Epics private søgning. Hvis du vil have de andre paneler befolket med et websted, når du logger ind, skal du manuelt indtaste den URL, du vil være der. Efter hver browsersession er der cookies, søgerelaterede data og trackere udgår.

Hvordan Epic Privacy Browser beskytter dig

En måde, de gør dette på, er ved ikke at sende henviserhoveddata. Dette betyder, at de ikke sender data om termer, som du har søgt til andre websteder, når du klikker på et link fra en søgemaskine.

Web RTC IP-adresse lækker er blokeret. Dette betyder, at Epic automatisk blokerer for web-RTC-opkald, der muligvis lækker din IP-adresse. Medmindre du abonnerer på en VPN-tjeneste, der tilbyder direkte lækage beskyttelse synes godt om NordVPN, disse lækager kan stadig ske med en VPN eller en proxyserver.

URL-sporing og adresselinjesporing fjernes. Dette betyder, at følgende ting fjernes:

 • Adresselinje foreslår
 • Automatisk oversættelse
 • URLTracker
 • URL-kontrol

Som standard betyder Epics ekstreme privatlivskarakter, at der ikke er noget:

 • Stavekontrol
 • Gemme adgangskode
 • Webcache
 • DNS-cache
 • Automatisk udfyldning
 • Historie
 • Automatiserede "mest besøgte websteder"

Når Epic lukkes, slettes det automatisk:

 • Historie
 • Databaser
 • Besøgte links
 • Mediebuffer
 • Log på data
 • Applikations- og DNS-cache
 • Indeks DB
 • Historieudbydercache

Et klik krypteringsproxy

Epics krypterede proxy holder din IP-adresse skjult og krypteret, mens du gennemser. DNS-anmodninger dirigeres gennem den krypterede proxy. Dette betyder, at din internetudbyder, regeringen, din arbejdsgiver og netværks-snoops har ingen idé om, hvor du gennemser fra eller hvor du gennemsøger.

3. Modig browser

modigt logo (1)Modig browser opretter et navn for sig selv blandt dem, der er interesseret i privatliv, fordi det giver brugerne en sikker, hurtig og privat browseroplevelse. Modige er stolte af at være mere end en ny type browser. Deres mål er at revolutionere den måde, folk tænker på Internettet. Som en åben sourcer-browser har den et pulserende team af enkeltpersoner, der arbejder på det, der er fokuseret på privatliv og ydelse. Modig var grundlagt af medstifteren af ​​Mozilla og opfinderen af ​​JavaScript.

Hvad der gør modigt løb

Brave er et open source-projekt bygget på Chromium. Dette betyder, at de samme backend-teknologier, der bruges til at få Chrome til at fungere, såsom V8 JavaScript-motor og Blink-gengivelsesmotor, vil arbejde med Brave.

modige præferencer

Når det køres på iOS, bruger Brave WebKit, kraften bag Apple Safari-browser.

Hvad der gør modigt anderledes?

Det er den holdning, som Brave aggressivt modsætter sig annoncer. dens forretningsmodel er baseret på blokerende annoncer og erstatte dem med annoncer fra dets netværk.

Modige er blevet af med alle annonce trackere. Imidlertid, hvad Brave ikke har fjernet, er annoncer i søgeresultaterne. Dette inkluderer AdWords-reklamer inden for Google-resultater. Ved at eliminere annoncer henter Brave meget mindre indhold fra et websted, som andre browsere, der ikke bruger en annonceblokerende udvidelse.

modig platform

Virksomheden sværger, at det ikke gør det og vil aldrig gemme brugerdata på deres servere.

4. SRWare Iron Browser

SRWare Iron logoSRWare Iron-browser markedsfører sig selv som fremtidens browser. Deres fokus er at bevare privatlivets fred og sikkerhed. Som mange af de browsere, vi har gennemgået, implementerer SRWare Iron Chrom. Det er gratis tilgængeligt på Mac OS, Windows og Linux. Nogle af de funktioner, der gør det privat og sikkert omfatte:

 • Det sporer ikke downloads eller installationer af browseren
 • Det giver ikke opdateringer i baggrunden, f.eks. Dem, der ses med Google Chrome
 • Det tilbyder en brugerdefinerbar brugeragent
 • Det genererer ikke et programinstallations-ID

Hvad gør SRWare Iron Browser unik?

Privatliv er det, der adskiller SRWare Iron fra almindelige browsere som Google Chrome. Her er nogle eksempler:

Antyder

Afhængigt af hvordan du konfigurerer Google Chrome, når du lægger noget i adresselinjen, sendes oplysningerne til Google og hjælper dem med at give forslag. Dette findes ikke med SRWare Iron.

Alternative fejlsider

Afhængig af hvordan du konfigurerer Google Chrome, hvis du indtaster en forkert adresse i adresselinjen, sendes disse oplysninger til Google, og de sender dig en fejlmeddelelse tilbage. SRWare Iron browser gør ikke dette.

Annonceblokering

Chrome er ikke udstyret med en indbygget AdBlocker. SRWare Iron browser gør det. Deres Adblocker kan let konfigureres af en enkelt fil.

Dette er kun et par af de funktioner, den har. SRWare Iron browser handler med:

 • Bruger Agent
 • Gennemse tommelfingre
 • Google Updater
 • URL Tracker
 • RL Z Tracking
 • Fejlrapportering

Bedste browser til Android

Dine personlige data er mere værdifulde end guld. Dette gør smartphones og andre mobile enheder guldminer til enhver, der ønsker dine private data.

Hvorfor Firefox Focus er den bedste browser til Android-brugere, der søger efter privatliv

Mozillas Firefox Focus er designet til personer, der er bekymrede for privatlivets fred. Så snart du lukker din browsersession, slettes personlige oplysninger om dig, inklusive adgangskoder, browseshistorik og cookies, straks. Mozillas Firefox Focus stopper også trackere og blokerer annoncer.

firefox browser mobile platforme

Hvordan fungerer Firefox Fokus for at beskytte dit privatliv?

Firefox Focus giver ekstra sikkerhed ved at gøre det muligt for dig at blokere kendte webstedssporere baseret på kategorier. Dette betyder, at du kan vælge at blokere annonce trackers, analytics trackers eller social trackers individuelt eller som en gruppe. Du vil også være i stand til at blokere ting indlejret i nyhedsartikler, videoer og lysbilledshows, der muligvis kan bruges til at spore dig.

Ved at give sporingsbeskyttelse bruger Firefox Focus en liste leveret af Disconnect. Denne liste giver Firefox mulighed for at identificere og blokere trackere.

Forbedret sporingsbeskyttelse

Denne funktion gør det muligt for dig at gøre det blokerer cookies og trackere med ekstrem granularitet. Indtil denne funktion blev tilføjet, ville Focus blokere alle cookies som en standardindstilling. Du kan stadig gøre det, eller du kan vælge at tillade cookies, hvis de tilføjer til din oplevelse som bruger. På samme tid forhindrer du trackere i at være i stand til at spore dig over flere websteder. Det betyder, at de ikke vil tilbyde dig de samme produkter igen og igen, de registrerer heller ikke din online opførsel.

Bedste iOS Privacy Browser

Hvis du er på markedet efter en privat browser til din iPhone eller din iPad, skal du bare gå med Ghostery Privacy browser. Det giver dig mulighed for at surfe på internettet privat og uden at efterlade spor på din iOS-enhed. Mens Ghostery Privacy blev erhvervet af Cliqz i 2017, fungerer begge browsere stadig som individuelle enheder, men deler tilføjelser af sikkerhedsfunktioner mellem hinanden.

Ghostery-privatliv, den hurtigste og mest sikre browser til iOS

Dette er en af ​​de hurtigste og mest sikre browsere til iOS. Ghostery Privacy browser gav iOS-brugere muligheden for at surfe på internettet hurtigt, privat, uden trackere og uden annoncer.

cliqz mobiie app

Som alle de produkter, Ghostery producerer, er deres mobile browser fuldstændig open source. Kernen i dens teknologi er nogle funktioner baseret på Firefox-teknologi. Nogle nøglefunktioner i denne iOS-kompatible browser inkluderer:

Indbygget AdBlocker

Som en standardindstilling er Ghostery Privacy browser slipper for annoncer og rod. Brugere har en ren og hurtig browseroplevelse. Brugere vises, hvem der sporer deres data, når de besøger websteder. De har derefter mulighed for at blokere eller fjerne blokering af trackere.

Ghost Search

Dette er en søgemaskine til beskyttelse af personlige oplysninger, der drives af dens moderselskab, Cliqz. Cliqz er helt uafhængig og har sit eget webindeks. Cliqz vil ikke dele personligt identificerbare oplysninger. De bruger avancerede teknikker til at bevare deres brugers søgeforespørgsler helt anonym.

Spøgelsestilstand

Brugere er i stand til at beskytte deres privatliv ved at forhindre, at de websteder, de besøger, optages i deres browserhistorie.

Sådan optimeres Chrome til maksimalt privatliv (hvis du skal bruge det)

Det kan være nødvendigt at bruge nogle af de mere sikre privatlivsbaserede browsere, vi har diskuteret i denne vejledning. Da Google Chrome imidlertid er den mest populære browser på planeten, er det sandsynligt, at du bliver nødt til at bruge den på arbejdet eller i andre indstillinger. Heldigvis, der er et par justeringer, du kan foretage i indstillingerne for at forbedre dit privatliv.

1. Lad ikke Chrome synkronisere

Hvis Chrome er installeret på din telefon, bærbar computer og din computer på arbejdspladsen, vil den synkronisere ting som dine adgangskoder og din browserhistorik til alle de enheder, den er på. Ja, det kan være praktisk. Men dit privatliv er mere værdifuldt end en lille smule bekvemmelighed. Du ønsker ikke nødvendigvis, at de websteder, du søger derhjemme eller på din mobile enhed, skal være på din arbejdscomputer, ikke? Du kan løse dette ved at gøre følgende:

 1. Klik på de tre prikker, der vises i højre side af Chrome-vinduet. Dette åbner menuen.
 2. Klik på indstillinger.
 3. Klik på "Folk." Du skal se dit Google-login / kontonavn.
 4. Klik på synkroniseringslinjen lige under dit login / kontonavn, og "Avancerede synkroniseringsindstillinger" skal vises.

indstilling af chromsynkronisering

 1. Sluk for noget, du ikke vil have den browser, du i øjeblikket bruger til at dele med browseren på dine andre enheder. Du skal foretage denne ændring på hver enhed, du er logget på.

2. Kontroller, hvem Chrome chatter med

Chrome interagerer med et antal onlinetjenester for at få visse funktioner til at fungere. Hvis du foretrækker, at Chrome ikke interagerer med disse tjenester uden din viden, kan du deaktivere dem én efter én. Bare husk, at ved også at deaktivere dem, vil du også deaktivere de funktioner, de bringer. Gør følgende for at få adgang til dette:

 1. Klik på de tre prikker, der vises i højre side af Chrome-vinduet. Dette åbner menuen.
 2. Klik på indstillinger. Rul ned til bunden af ​​siden.
 3. Klik på den avancerede pil for at få adgang til privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner.
 4. Du kan beslutte, hvilke ekstra indstillinger du vil deaktivere.

kromwebtjenester

3. Kontroller webindhold

Google Chrome giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke websteder måske eller måske ikke gør. Gør følgende for at opnå dette:

 1. Klik på de tre prikker, der vises i højre side af Chrome-vinduet. Dette åbner menuen.
 2. Klik på indstillinger. Rul ned til bunden af ​​siden.
 3. Klik på den avancerede pil for at få adgang til privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner.
 4. Klik på indholdsindstillinger for avancerede funktioner.

krom webindhold

Når denne side er åben, kan du gøre det finjuster dine cookie-indstillinger, bestem, hvor længe dataene skal opbevares, og tag skridt til at forhindre websteder i at opbygge en detaljeret profil om dig på din computer. Nogle mennesker vælger at slå JavaScript helt fra og tillader det kun at fungere på websteder, som de virkelig har tillid til.

Der er andre funktioner, som du måske ønsker at slukke for på Google Chrome. F.eks. Kan du med jævne mellemrum kontrollere Google Chromes adgangsadministrator for at sikre dig, at du ikke har nogen gemte adgangskoder, som du ikke bruger mere. Hvis du er logget ind i browseren ved hjælp af en delt maskine, kan det være en god ide at deaktivere adgangskodestyring helt.

Bedste browser-plug-ins

1. Privatbrevdrev

logo for privatlivets grevlingPrivacy Badger er et plug-in til Google, der lærte at blokere usynlige trackere. Privacy Badger har ikke en liste over, hvad den blokerer. I stedet overvåger den de domæner, der ser ud til at spore dig, mens du gennemser online.

Derefter sender det signalet Ikke spore. Hvis en tracker ignorerer denne anmodning, vil Privacy Badger begynde at blokere dem. Det starter blokeringsprocessen, når den bemærker den samme tracker, der findes på tre forskellige websteder.

Ud over automatisk sporing, Privacy Badger forhindrer sporing af udgående link på Twitter, Google og Facebook.

2. Ghostery

ghostery logoGhostery er en fantastisk forlængelse af privatlivets fred for Google Chrome. Det blokerer uønskede annoncer, stopper trackere og kan øge hastigheden, som websteder indlæses på.

Med Ghostery kan du se, hvem der sporer dig på hvilket websted, og hvem der indsamler dine data. Anti-tracking funktioner gøre dine data anonyme for at give dig et ekstra lag med privatliv.

Konklusion

Du har brug for en godt konfigureret og sikker browser, hvis du vil beskytte dine data og holde dine private oplysninger private, mens du gennemser internettet.

Husk, at de fleste browsere vil holde fast på dine private data, hvis deres standardindstillinger ikke ændres. Dette gør disse browsere, og i forlængelse af dig, mål for cyberkriminelle. Få en god VPN som NordVPN eller Surfshark, og start browsing sikkert.

For mere information om forbedring af din online surfoplevelse, se på min nylige episke gennemgang af NBN-planer efter område og hastighed.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me