Bedste “Gratis” Antivirus-software (2020)

Selvom vi måske tror, ​​at det nuværende udvalg af gratis antivirus-software muligvis er den bedste ting på denne jord siden kartoffelskalere, er der nogle online-situationer, som de er Ikke passende.

For at sige det stumt, hvis du laver noget, der betyder noget - som onlinebanking, handel med cryptocurrency eller noget andet, der vil forlade dit liv, hvis du bliver hacket - for Guds skyld skal du uddele pengene til et premium AV-produkt.

De er ikke så dyre i forhold til et økonomisk liv, der er tilbage i lusker. De betalte versioner giver et strammere lockdown og hurtigere opdateringer mod alle former for malware-nasties, så lad os være tydelige. Selv det bedste af det bedste af gratis AV-software tilbyder ikke den robuste beskyttelse af en betalt version.

Men du vil sandsynligvis høre alt om de gratis ting. Fortsæt med at læse.

At betale eller ikke at betale

Pay_No-PaySå hvad skal en webbruger gøre? Gratis eller betalt? Brug for mere information, tak! Okay, lad os trække denne diskussion lidt ud, inden vi går ind på vores gratis AV-anbefalinger. Her er et par ulemper ved ikke at betale.

Begrænset til ikke-kommerciel brug: Dette skulle ikke komme som en overraskelse, men de fleste af de gode gratis AV-softwareprodukter er den nedrivne version af et premiumprodukt, der koster penge.

Ofte er den gratis version begrænset til personlig brug, hvilket betyder, at du ikke bør bruge den som et primært forsvarsmiddel på dit forretningssystem. Hvis du virkelig ønsker at beskytte din virksomhed, har du brug for den beskyttelse, der ligger i en kommerciel sikkerhedssuite. Bliv ikke. Ja, det koster penge, men det er en fradragsberettiget udgift.

antivirus gratisRobuste funktioner: I betragtning af hvad vi netop sagde om, at gratis AV-pakker er lette versioner af premiumproduktet, burde det ikke skandaløse dig at lære, at du får flere funktioner, når du betaler for dem.

Afhængigt af sælgeren, kan du forvente, at betaling for beskyttelse kommer med forskellige opgraderinger, der er relateret til malware-scanning, firewalls og en generelt bedre chance for at stoppe skurkene og gals fra at gå på kompromis med din enhed.

Bedre support: Et andet område, hvor gratis AV-software har en tendens til at blive forsinket, er tilgængeligheden og kvaliteten af ​​teknisk support. Dette vil fremgå første gang, du prøver at grave et grimt stykke spyware ud af dit system, og det bedste, du får i vejen for teknisk support, er en henvisning til et FAQ-system og hjertelig, "held og lykke, kammerat!"

Stop fri-basing

spare pengePå nuværende tidspunkt undrer de mere intelligente medlemmer af vores læsepublikum sig: ”Hvorfor i helvede har du så hårdt på gratis software, hvis du er ved at anbefale, hvilke vi skal bruge? Faldt du for nylig på dit hoved? ”

Sænk ned. Vi tror faktisk, at der er nogle temmelig fantastiske gratis AV-produkter der ude.

Det bedste af dem inkluderer ikke kun formidable værktøjer til at slippe af med eksisterende malware, men i realtid beskyttelse mod phishing, spyd phishing, ransomware, trojanere, ‘bots’ og mere. Dette er cybersikkerhed af ærlig-til-god kvalitet til nul-omkostninger. Der. Vi sagde det. Gratis AV-software er godt. Er du glad nu?

Uafhængig testning er nøglen

Jeg troede, det er helt gratisFaktisk er vi en stor fan af uafhængige antivirus-testlaboratorier. Der sker ikke nogen payola her. Ja, sikkerhedsfirmaer kan betale for at få deres produkt gennemgået, men der er intet løfte om, at resultaterne vil være behagelige.

Smarte virksomheder tager disse detaljerede rapporter, som også regelmæssigt frigives til offentligheden, og bruger dem til at forbedre deres produkt. Mens softwaren, der indsendes til test, normalt er premiumversionen, er beskidt lille hemmelighed er, at selv gratis AV-software er udstyret med fuld beskyttelse.

Virksomheden håber, at du elsker, hvor godt deres gratis version fungerer og bliver en fantasiv fan, der til sidst beslutter at opgradere til deres flagskibstilbud med en række tilføjede funktioner.

Den nederste linje er, at hvis du ser en sælgers produkt vises i flere af disse labrapporter, er det et godt tegn på, at du ser på en seriøs industri spiller. Laboratoriets videnskabsmænd er for travlt med at spilde deres tid på produkter, der aldrig vil beløbe sig til noget. Vi sagde alt det for at sige dette.

Et af de trin, vi tog for at evaluere gratis AV-software, var at læse gennem disse rapporter. Hvis et laboratorium mener, at det er værd at snuse, vil vi lytte til, hvad de siger, når de danner en første mening.

���� Hvis du vil lære mere, kan du tjekke den store fars konge for alle Anti Virus-test - AV TEST ����

8 Fremragende gratis antivirus-softwareprodukter

Uden yderligere skyld, lad os komme til vores liste over syv gratis AV-produkter, vi anbefaler, plus bonusanbefalinger for de bedste tre betalte sikkerhedssoftwareprodukter, vi kunne finde. Hvis du arbejder online eller handler dagshandel, er dette alle solide frie valg.

# 1. Samlet AV

(Det bedste valg rundt - Beskyt dig selv mod alting)

Kommer ind på nummer et er Total AV. Der er 2 grunde til, at vi sætter dette valg øverst på listen. Den første kommer ned til hastighed, de fleste freeware antivirusløsninger optager MEGET hukommelse, Total AV er på den anden side let og kører i baggrunden.

Den anden mulighed er bare funktionaliteten. Det fungerer ud over det typiske antivirusniveau for at give konstant overvågning af adware, malware, spyware, ransomware. Det har endda en ekstern firewall for yderligere sikkerhed.

Kompatibel med alt

Total AV fungerer på alle enheder, du har. Din telefon, om Android af iOS og også din CPU.

Password Manager og identificer tyveribeskyttelse

Dette er også godt at have. En regelmæssig passwordadministrator kan køre dig hvor som helst mellem $ 30-80 dollars om året og identificere tyveribeskyttelse er omtrent det samme. TotalAV inkluderer begge disse i pro-versionen, som kan spare dig $ 100-150 om året.

Alt i alt er TotalAV mesteren af ​​problemfri overgang til en ubeskyttet computerbruger til en antiviruscomputer bruger. Overgangen til sidstnævnte er vigtig.

De gør dette ved at gøre brugergrænsefladen ekstremt intuitiv såvel som at sikre, at deres software fjerner malware med det samme. TotalAV-kundesupportteamet er også i øverste niveau af antivirus-supportteam og kan hjælpe enhver bruger med problemer, der kan opstå, eller bare hjælpe nogen med at komme i gang med softwaren

Det andet fantastiske aspekt af TotalAV, der er værd at nævne, er deres introduktionspriser. For det første brugsår kan du få en pris fuld af værdi.

Alt i alt et godt valg til ikke kun AntiVirus, men overalt beskyttelse.

# 2. AVAST gratis

(Nej, det er ikke tale som en piratdag)

Vi vil altid følge med at indtaste AVAST med “I mateys” men vil forsøge at afstå. Ups. For sent. Alle vittigheder til side, dette er det øverste valg bedre end alf-på-en-hylde i fri beskyttelse mod dårlige ting.

Fantastiske rapporter og test, plus en pokker af en masse bonusfunktioner, der katapulerer det for hoved af pakken af vores anbefalinger. Den eneste virkelige ulempe er, at adgangskodehåndteringsfunktionerne ikke er så robuste, som vi kunne ønske. Dommen: Du kunne gøre det værre, men det ville være svært at gøre det bedre.

# 3. AVG Antivirus

(Stadig i spillet)

AVG er en veteran fra de gratis AV-softwarekrig. De seneste opdateringer i design og brugergrænseflade har ikke ændret det. Stadig et solidt pålideligt valg til online-beskyttelse. Testlaboratoriet elsker AVG lige så meget som vi gør.

Detektion af malware er stor, og vi er forelsket i plugin-funktionen, der fortæller dig, om et websted er ondsindet eller ej. De eneste bemærkede ulemper var, at det tager evigt at gennemføre den indledende scanning (hvilket faktisk kan være en god ting), og anti-phishing var ikke så stærk, som vi håbede. samlet set, AVG er fortsat et valg gratis AV-software.

# 4. Bitdefender

(Det modsatte af funktionsladede)

Husk tilbage, da vi nævnte, hvordan nogle virksomheder bruger nøjagtigt den samme kernesikkerhed i den gratis version som den betalte? Her er et eksempel på denne idé i handling. Problemet er, at den gratis version mangler alle nyttige funktioner i den betalte Bitdefender.

Men hvis du leder efter et grundlæggende forsvar uden dikkedarer mod alle uglies, der løber rundt derude online og kan leve livet uden klokker og fløjter, er dette et solidt produkt, der genererede den højeste anti-phishing-score. Hvis du allerede har standard Windows-sikkerhed på plads, er dette en stor tilføjelse.

# 5. Kontroller punktzonealarm

(Meh ... der er godt og dårligt)

På trods af at licensere nogle af dens tarme fra det respekterede antivirusmærke Kaspersky, tilbyder ZoneAlarm en blandet taske med sikkerhedseffektivitet. På den ene side fungerer firewall godt i begge retninger og tilbyder ægte ro i sindet.

På den anden side har der ikke været nogen uafhængige laboratorietest af dette produkt. * Skulder på skulderen * En ting, vi bemærkede, var en mangel på anti-phishing-funktioner, hvilket er en ret stor ting at udelade. Sådan sælger du en bil uden ratt. Ikke et dårligt valg, hvis du ikke har brug for en omfattende sikkerhedssuite.

# 6. Cybereason RansomFree

(Et andet lag af sikkerhed)

Cybereason bringer et laserskarpt fokus på en bestemt type malware-angreb - ransomware. Dette er, når ondsindet software introduceres til din maskine og låser den, hvilket gør den ubrugelig, indtil du betaler et gebyr (løsepenge) for, at det frigives.

Hvis du har data eller vigtige filer på din lokale maskine, kan dette være en katastrofal indtrængen. Testning var en blandet pose. Produktet fungerede godt imod ransomangreb i den virkelige verden, men kunne derefter ikke registrere simulerede versioner.

Alligevel er tinget gratis og tilbyder i det mindste et forsøg på beskyttelse mod at få din computer taget som gidsler. Det kunne ikke skade noget.

# 7. Kaspersky Lab

(Russerne igen - åh, min!)

Lad os få dette ud af vejen. I den konstante samvittighed om bånd til russere er Kaspersky Labs blevet kastet i blandingen, men vi har ikke set noget bevis på noget, så vil fortsætte med at påpege, at dette produkt får topkarakter fra uafhængige testere.

Den gratis version udførte kun tilstrækkeligt for os mod malware ved testning, selvom den var god til at snuse ud og fjerne phishingforsøg. Ingen avancerede funktioner eller direkte teknisk support er inkluderet i produktet uden dikkedarer. Bare en bundsolid allieret i den igangværende kamp mod dårlige cyber-ting.

# 8. Sophos Hjem

(Forretningsbeskyttelse til hjemmebrug)

Sophos har arbejdet på forretningssiden af ​​hegnet i lang tid og aldrig rigtig opmærksom på forbrugermarkedet. Sophos Home er deres første tur til dette nye territorium og vi kunne sige, at det har været et vellykket træk.

Ligesom Kaspersky var scoringer med de uafhængige laboratorier imponerende, især ved at afvise malware og tilbyde et rent, pænt interface. Resultaterne af vores egne test var ikke så imponerende, men ikke dårlige nok til at trække vores anbefaling.

3 Værdige betalte antivirusprodukter

Bliv ikke overrasket over at se de samme navne fra den gratis liste på vores liste over AV-udbydere, som du betaler for. Som nævnt bruger de fleste virksomheder i branchen gratis versioner som lokkemad for at få dig til i sidste ende at opgradere til den betalte platform.

Intet galt med det. Du skal bare beslutte, om dit behov for beskyttelse går ud over, hvad du får gratis.

Her er de tre betalte AV-produkter, som vi betragter som overlegne. Hvorfor tre? Hvorfor ikke?

# 1. Bitdefender Antivirus Plus ($ 39.99 / år)

Når du lever op til dens navn, får du bestemt mere end simpel antivirusbeskyttelse med denne hvalp. Inkluderet er også en adgangskodemanager, hærdet browser, sikker sletning, ransomware-beskyttelse og mere.

Manglen er en firewall, spambeskyttelse og forældrekontrol. Du kan sandsynligvis finde den for $ 24 / år på det åbne marked, hvilket giver dig beskyttelse for en enhed. Imponerende ydeevne både i laboratorietest og i vores praktiske test, skønt vi fandt, at det var lidt mindre effektivt ved malware-blokering end forskerne gjorde. Lidt penge til en masse beskyttelse.

# 2. Kaspesky Anti-Virus ($ 59.99)

Vi er ikke de eneste, der synger Kasperskys roser. Dette produkt er hyldest af uafhængige laboratorier og er endda listet blandt redaktørens valg på prestigefyldte websteder som PC Magazine, så vi er ikke genert over at give vores stemme til positive sider.

Især bemærkelsesværdig er System Watcher-funktionen, der holder øje med at skrælme for ondsindet opførsel af alt, hvad der bevæger sig derude på internettet. Selvom det ikke er forfremmet som en ransomware-buster, gør det stort set den samme ting. Dens foreslåede MSRP er næsten tres dollars, men du skulle være i stand til at finde det i cirka halvdelen af ​​det gennem detailhandlere.

# 3. McAfee AntiVirus Plus ($ 59.99)

Måske den bedste aftale. Et enkelt abonnement, som du kan finde for $ 19.99 / år, giver dig beskyttelse for alle Windows-, Android-, macOS- og iOS-enheder, du eller enhver i din familie ejer.

Dette er en anerkendelse af det faktum, at husholdninger ikke længere har en enkelt desktopcomputer, gennem hvilken de får adgang til internettet. Men fungerer det? McAfee har haft stor navnegenkendelse i kampen mod cybermisbrug i lang tid og med god grund. Generelt scorede godt i både vores test og uafhængige laboratorier.

Bundlinjen

Vi spilder ikke din tid med at gentage de grunde, du måtte vælge mellem gratis eller betalt AV-software. Det sidste punkt, vi gerne vil gøre, er skal du vælge det ene eller det andet hvis du i øjeblikket ikke er beskyttet. Tro os - de slemme fyre får dig i sidste ende, og når de gør det, vil du ønske, at du havde taget vores råd. Held og lykke derude!

Også…

Hvis online sikkerhed er et problem, anbefaler vi bestemt at du læser om de bedste VPN'er derude, og derefter får dig et kodeordstyringssystem af høj kvalitet.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me