Bedste Web Hosting Australien (2020)

Contents

Tekniske anmeldelser og sammenligninger

Vi undersøgte de 10 bedste hostingudbydere for australiere for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

datacenter i AustralienWebhosting er nået langt siden de tidlige dage med opsætning af din egen FTP-server og tilføjelse af hver HTML-side en efter en. Opsætning af hosting er nu lettere end nogensinde.

Når det er sagt, er hostingudbydere generelt i to kategorier.

De der vil overbelaste dig og dem der ikke gør det. Da du sandsynligvis fandt denne side ved at lede efter den "bedste webhosting", antager jeg, at du er i den anden lejr. ��

Men først skal jeg forklare noget.

Du vil sandsynligvis tage et kig på denne liste og tænke, hvorfor har Will ikke inkluderet nogen lokale australske virksomheder. Årsagerne er enkle - servere, support og priser fra ikke-australske værter er bare bedre.

Forklaringen bag dette er enkel - større virksomheder har større infrastruktur, så deres omkostninger pr. Kunde er faktisk lavere, og de giver det videre til dig.

Den anden er lidt mere teknisk. Det handler om datacentre.

Du kan tænke på datacentre som gigantiske computerfarme, der gemmer dit websted. Når en læser ønsker at læse dit indhold, skal du se på dine uploadede kattevideoer eller besøge dit forretningswebsted, som de har brug for for at anmode om filer fra datacenteret.

For at være perfekt sløv, har Australien ikke de bedste datacentre.

Det er grunden til, at de fleste af mine valg er afhængige af oversøiske datacentre, med min topvalg ved hjælp af et moderne Singapore-datacenter. Okay nok nerdesnak. Lad os springe ind i denne anmeldelse og hjælpe dig med at finde de bedste valg. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 SiteGround $ 3.95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2,95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2,75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 Hosting $ 2,94 / mo 223ms ★★★★★

Hvad er fortrolighed Australien?

Fortrolighed Australien tror på det højtidelige mandat at forsvare det meget skrøbelige begreb om digital værdighed. Denne søgen er mere så presserende på dette tidspunkt i vores samfund, når folks privatliv og data er under belejring. Datakompromis og indtrængen er en konstant trussel fra ondartede skuespillere og hackere, der spænder over en række individuelle, erhvervsdrivende og endda nationalstater.

Den mission, vi har hos Privacy Australia, er at sikre, at adskillelsen mellem dit private liv, som skal være så hemmeligt, som du ønsker, ikke forstyrrer eller forstyrrer dit offentlige selv uden dit samtykke. Vi ønsker, at alle australiere skal forstå den hurtigt udviklende verden af ​​databeskyttelse. For uden denne forståelse kan digital suverænitet ikke forsvares kraftigt.

Jeg hedder William J. Ellis og frøene til privatlivets fred Australien blev sået, da jeg arbejdede som sikkerhedsanalytiker i Beijing allerede i 2008. Det startede som en søgen efter at omgå Kinas forbud mod grundlæggende websteder som Wikipedia og Facebook (forbuddet fortsætter i dag med meget mere lydstyrke og kraftig hånd). Dermed løb jeg hårdt ind i de skumle standarder for virtuelle private netværk, og Privacy Australia kom ud fra mit svar på dette problem.

���� Australske hostinganmeldelser ����

Vi ønsker ikke at oversvømme dig med information. Selvom vi har givet masser af information, har vi ikke desto mindre gjort dem enkle at forstå. At rangere vores værter numerisk tjener dette formål ved at give et øjeblik billede af deres hierarkiske status.

Vores rangeringssystemer placerer vores valgte værter i faldende rækkefølge af anbefaling, startende med den øverste anbefaling, derefter efterfulgt af de andre. For yderligere at undgå unødvendig informationsbyrde har vi kun inkorporeret de fem bedste valg.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os her.

De bedste webhostingstjenester i 2020

Nedenfor er de fem øverste australske webhostinganmeldelser baseret på omkostninger, hastighed, kundeservice og oppetid.

1. SiteGround - Omfattet af over 2 millioner domæner

Pris - $ 3,95 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,95%
Gennemsnitlig belastningstid på 713ms

SiteGround har udmærket sig som en af ​​de mest populære og bedst bedømte hostingudbydere i WordPress-samfundet. Australiere er åbenbart enige i dommen.

Nem installation og installation ✅

De leverer unikke, interne WordPress-løsninger, der er store på hastighed og sikkerhed for at gøre dit websted er så hurtigt og sikkert som muligt. Men SiteGround kører ikke bare på WordPress's frakker som det mest allestedsnærværende content management system. Bortset fra at være en fantastisk løsning til både nye og etablerede WordPress-projekter, er de ikke en one-trick-pony.

For eksempel har de en meget afstemt kundesupport, der er kyndig, hurtig og venlig. De har også andre konkurrencefordele, der sætter dem i stand til at skille sig ud fra mængden.

Hurtige hastigheder, gratis SSL og opgraderinger ✅

Det er optimerede hostingplaner inkluderer avancerede funktioner såsom automatiske opgraderinger, indbygget WP-cache, et bredt og spredt indholdsleveringsnetværk (CDN), et-klik-iscenesættelse og GIT-versionskontrol. De udråber deres løsninger som interne, hvilket giver dem fleksibilitet og fleksibilitet til at skræddersy disse løsninger til deres kunders behov.

Bedste ydelse og support ✅

Mens andre udbydere tilbød lave start- og fornyelsespriser, er SiteGrounds ydelse med hensyn til hastighed, driftssikkerhed og robust support langt bedre end noget andet værter har at byde på. Der er kendt som bedste 24/7 support i branchen, så meget, at de er en officiel "WordPress" anbefalet hostingudbyder.

SiteGround tilbyder også nogle af de laveste priser for alle sekundære add-on-tjenester som fornyelse, Cloudflare-beskyttelse samt gratis SSL.

2. Hostinger - Bedste billige vært

Starter ved $ 0,99 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,1%
Gennemsnitlig belastningstid på 389Frk

Hvis du søger at spare penge på webhosting uden at ofre kvalitet, er søgning ikke mere efter Hostinger svaret på din søgen efter overkommelig pris.

Mens salgsfremmende priser betragtes som en udbredt marketingtaktik, især i hostingindustrien designet til at fange lavt-hængende frugt, har Hostinger ikke desto mindre mestret kunsten at denne strategi, hvilket sikrer, at fordelene påvirker dig lige så meget som det gør dem.

Billigste vært uden at ofre kvalitet ✅

Hostinger's pris normalt svinger mellem $ 0,99 og $ 2,15 per måned på en semi-regelmæssig basis. For at drage fuld fordel af den lave prisrabat kan du nedsætte prisen i 48 måneder. Dette giver hovedsageligt en bruger en pris for underholdning på under $ 70, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt.

Hvis du har en misforståelse eller bekymring for, at deres service kan være dårligere på grund af dens prissætning, skal vi hurtigt deaktivere dig fra denne opfattelse. Selvom det stadig er en relativ tilkomling, leverer Hostinger sit løfte.

Hostinger leverer alle de rudimentære funktioner, som andre hostingudbydere tilbyder, men med den ekstra sødning af dens fantastiske priser. Ulempen er, at du ikke får alt det attraktive tilbehør, der følger med alle planer. Så det påhviler dig at gennemgå, at du er den række funktioner, du forventer, at du har brug for, inden du vælger en pakke.

Gratis domæne med registrering ✅

Bortset fra kostpris-fordele tilbyder det stadig mange risikegarantier og beskyttelse: det giver en gratis domæne at bruge ud over gratis SSL beskyttelse. Dertil kommer, at du stadig modtager en generøs pengene-tilbage-garanti, der strækker sig over 30 dage! Og det inkluderer den laveste niveaupakke, der tilbydes.

Kernen i sagen er, at Hostinger er et godt valg, især hvis du prøver at spare en masse penge hos en vært, der stadig leverer enestående ydelse.

Pro Tip - Leder du efter flere rabatværter? Se vores guide til billig webhosting Australien.

3. Bluehost - Den mest anerkendte vært, men den er dyre dyre

Starter ved $ 2,95 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,74%
Gennemsnitlig belastningstid på 1.765ms

Hvis du lavede en ordassocieringsøvelse, er det første, der sandsynligvis kommer til at tænke på Bluehost, ordet "let".

Bluehost har blandt andet adskilt sig fra pakken med sin brugervenlighed. Hvis der er et tilbagevendende tema i de positive online anmeldelser, som du læser om Bluehost, er det, at det fremtræder som en af ​​de bedste webhostingtjenester for begyndere.

Virksomheden forstår klart de smertepunkter, som bedevil begyndere, og har følgelig gået ud over for at sikre, at processen er mindre forvirrende for folk, der vove sig at være vært for første gang.

1 Klik på Installations for WordPress + Tons of Guides ✅

Flere ting giver Bluehost denne glatsejls kvalitet. Dens interface og værktøjer er rettet mod et niveau af intuitivitet, som begyndere forstår og værdsætter. Det 1-klik på installationsindstillingen der er indeholdt i alle deres planer, er også et stort træk for disse nybegynder, der ikke er teknisk dygtige til de flere-trins processer, der er involveret i traditionelle installationsprocedurer.

Selvom Bluehost-hastigheden er god, har den ikke desto mindre en tendens til at opleve forsinkelse og forsinkelse med større websteder. Én ting kan du dog ikke benægte dem: De er meget vedvarende. De er ekstremt dygtige til at markedsføre og reklamere, så tving dig selv til at begynde at se deres annoncer følge dig overalt, når du besøger deres websted.

65% rabat på alle planer (men dyre Upsells) ❌

Den aggressive markedsføring til side, dens konkurrencedygtige priser er et andet attraktivt aspekt af Bluehost, der gør det til et lodtrækning for begyndere: du kan i øjeblikket få 65% rabat på alle planer. Som om det ikke var nok, tilbyder BlueHost også en 100% pengene-tilbage-garanti. Dette er ideelt til freelancere og bloggere, der lige er begyndt og indser, at det kan tage et stykke tid at tjene penge på deres websted.

Når det er sagt - BlueHost vil prøve at oplade dig og arm og et ben for alle deres tjenester.

4. HostGator Cloud Hosting - Bedste Cloud Hosting til pris

Starter ved $ 2,75 per måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,4%
Gennemsnitlig belastningstid på 657ms

Hjemmesider og gators måske to mærkelige sengefellows, men HostGator har på en eller anden måde været i stand til at få ægteskabet til at fungere.

Hvis alligatorens robusthed var inspiration til stedets navn, er det en passende metafor. Som det siges, er den bedste evne tilgængelighed, så pålidelighed af service er en af ​​de vigtigste og værdsatte egenskaber på ethvert websted. HostGator udfører denne funktion i spar, hvilket giver enestående oppetid for sin service til en lav pris.

Fantastisk oppetid og hurtighedspræstation ✅

I løbet af de sidste 16 måneder har det bogført et gennemsnit på 99,98% oppetid. HostGator formår også at gøre et par andre ting ganske godt. Ud over sin oppetidsdygtighed er de flammende hurtige servere, den har, lige så bemærkelsesværdig.

De hævder at have “op til 2x hurtigere belastningstider” som et resultat af en række funktioner, såsom premium hardware, lavdensitetsservere og flere cachelag.

Det er ganske betryggende, at de kan stå bag deres service, og at du som kunde ikke bliver straffet, hvis der er en midlertidig dukkert i ydelsen.

Fantastisk til hosting af små virksomheder ✅

For eksempel, i et scenarie, hvor den gennemsnitlige oppetid kommer under 99,9% for måneden, står deres kunder muligvis for at få en betalingskredit for hele denne måned. Denne indrømmelse udelukker imidlertid planlagt vedligeholdelse eller andre engangsflukehændelser. Men det er trøstende for klienter at vide, at deres forretning ikke straffes, hvis hostingtjenestens ydelse midlertidigt glider.

Med hensyn til brugervenlighed har WestGator lanceret en webstedsbyggerfunktion, der hjælper læserne med deres installation. For den uindviede nye bruger, der stadig kæmper med hostingteknologier, gør webstedsbyggeren at oprette deres websted til en leg.

Disse attributter kombineret med en robust base af globale servere gør HostGator til et usædvanligt valg. Priserne herimod maler et lidt mere kompliceret billede. Så bemærkelsesværdigt som sidehastigheden og oppetidshastigheden for deres delte servere tilfældigvis var, sprang HostGator's Cloud-service dem ud af vandet.

Hvilket derefter rejser spørgsmålet - hvorfor falder ikke kunder over sig selv ved at opgradere til cloud-tjenesten. Nå, svaret på det spørgsmål er tilfældigvis prisfastsættelse. Prisfastsættelsen, der annonceres for HostGators Cloud-indstilling, starter ved $ 4,95 / måned og stiger til $ 9,95 / måned. Dette klistermærke chok er helt tændt for kunderne, hvilket tvinger dem til at holde sig til den delte hosting i stedet. Det hjælper ikke, at Cloud-indstillingen også låser dig på en længere periode på tre år.

Men der er noget sølvfor, da Gator har forbedret situationen ved at tilbyde en eksklusiv rabat, og nedbring Cloud-priserne til kun $ 2,99 / måned. Dette betyder i det væsentlige, at du får en MEGET bedre service til gengæld, mens du kun betaler delte hostingpriser. Dog gælder rabatten i øjeblikket kun for en, tre og seks måneders planer. Så efter den indledende periode vil prisfastsættelsen derefter stige til $ 8,95, hvilket er fornyelsesgraden på den laveste plan.

5. A2 Hosting - Fantastisk ydelse til pris

Starter ved $ 2,94 pr. Måned
Gennemsnitlig oppetid på 99,1%
Gennemsnitlig belastningstid på 223ms

Hastighed dræber de siger, men i en verden af ​​online-hosting kan det lige så godt forbedre din virksomheds levetid. A2 Hosting's fremragende hastighed rangerer som en af ​​de bedste i branchen. Det er en omfattende solid hostingplatform med et rundt omkring godt spil, der inkluderer en ekstrem høj oppetid og hjælpsom kundesupport.

A2 Hosting har opholdskraft. Det har eksisteret siden 2001, og bortset fra dets levetid har A2 en track record af fremragende egenskaber, der regelmæssigt findes på PCMags liste over 'bedste webhostingstjeneste' hvert år.

A2 lavede vores liste baseret på dens stærke rekord inden for områder, der spænder fra delte månedlige planer med rudimentære funktioner, til pakker, der er fokuseret på dedikerede serviceplaner. Selvom de fleste af A2 Hosting's datacentre er stationeret i Michigan, fungerer det stadig perfekt for små virksomheder i hele Australien.

Hvordan vi vælger - ingredienserne, der udgør vores kriterier for webhosting

De siger, at du aldrig bør ønske at vide, hvordan pølsen bliver til. Fordi vi er oprørere og modstridende, kan vi lide at bøje reglerne for at behandle vores kunder som voksne, og derfor afslører vi indholdet af den sorte boks, vi brugte til at bedømme hostingtjenesterne på vores liste.

Så uden videre og uden særlig vigtig rækkefølge blev disse kriterier brugt til at flytte hveden fra skiven:

Pålidelighed (oppetid og nedetid)

hosting oppetidPålidelighed er en vigtig beregning, fordi du ønsker, at din værtudbyder skal være pålidelig. Hvis de har de bedste tilgængelige funktioner, men du kan ikke stole på, at de leverer konsekvent, gør det ikke noget for dig.

Høj tilgængelighed er et kendetegn ved en hostingtjeneste for at garantere et vist niveau af ydeevne, især i en periode, der er højere end normalt.

De individuelle faktorer, der repræsenterer facetter af pålidelighed, er oppetid og nedetid. Uden at komme for meget ind i ukrudtet betragtes oppetid som et mål for den uafbrudte, ubrudte sekvens af tid, som en hostingplatform oplever.

I en perfekt verden ville hosting-systemer ideelt set have en oppetid på 100%. Men sådan perfektion er næsten umulig at opretholde eller opnå. Med hensyn til hosting-tjenester er det den tid, udtrykt i timer, at en server kan levere service og forblive tilgængelig.

Forståelse af nedetid

Nedetid er det modsatte af oppetid, hvilket indikerer en tendens i forkert retning. Oppetid er en vigtig statistik at fokusere på, fordi den signaliserer, om din service er tilgængelig for dine brugere. Det er unødvendigt at sige, at hvis dit websted ikke er tilgængeligt, reflekterer det dårligt på dig. Det ser uprofessionelt ud, skader din forretning og er meget skadeligt for dit brand equity.

Derfor, som en potentiel kunde, når man ser på australske webhostinganmeldelser, skal du kun overveje de tjenester med meget lidt driftsstop, som har et hurtigt omdrejningssystem på plads, så de lejligheder, hvor de ikke er tilgængelige, er sjældne og mest involverer rutinevedligeholdelse.

Høje niveauer af oppetid og datatilgængelighed kan normalt opnås ved at bruge flere, overflødige systemer for at sikre, at en fejl ikke resulterer i nedetid, da der er sikkerhedskopieringssystemer til at indtage slakken. Det er muligt at kontrollere, om hostingudbyderen har nok fejlsikker redundans på plads til din region.

Endvidere vil en webhostetjeneste af høj kvalitet, der holder disse faktorer i høj grad respektere din virksomhed ved at give dig forhåndsvarsel og forsøge at planlægge al uundgåelig nedetid i de perioder, der vil resultere i mindst mulig forretningsforstyrrelse.

Hastighed

Bedste Web Hosting Australien (2020)Heldigvis er æraen med opkaldsforbindelse til internet forbi. Tillad ikke en hostingudbyder at trække dig tilbage i de mørke aldre. Højhastighedsinternet og udbredt bredbåndsforbindelse med dens ledsagende overdådige båndbredde har konditioneret forbrugerne til at acceptere en basestandard for hastighed og servicebelastningstid. Sammen med vores stadig mindre opmærksomhedsspænd er kunderne ikke ansvarlige for at vente et par ekstra sekunder på, at din webside skal indlæses, uanset hvor rig og engagerende dit indhold måtte være.

Så bortset fra at være vigtig for din professionalisme såvel som din søgemaskineoptimering (SEO), øger hastigheden brugeroplevelsen for dem, der besøger dit websted. Og hvis du giver brugerne en gunstig oplevelse, er de mere tilbøjelige til at vende tilbage.

Som et resultat er hastigheden på adgang, som en hosting-udbyder tilbyder, yderst vigtig. For at undersøge, om en vært er hurtig, skal du påtage dig selv at teste deres hastighed over en periode, både i højdage og uden for spidsbelastningstider.

Hosting af kundesupport

Bedste Web Hosting Australien (2020)Hvordan en webhost kommunikerer med dig som kunde for at tackle dine bekymringer og spørgsmål, kan ikke overdrives. Dårlig kundesupport er en af ​​grundene til, at klienter surt på en virksomhed. Der kan være en betydelig forskel i kvaliteten på den support, der modtages fra den ene vært til den næste.

De fleste webhostingtjenester mangler tilstrækkeligt kundesupportpersonale til at svare på anmodninger i realtid. Selvom de muligvis ikke har tilstrækkeligt personale til at besvare telefonopkald, skal de dog være i stand til at svare på din forespørgsel via e-mail.

Tommelfingerreglen er den gennemsnitlige behandlingstid for at svare på din forespørgsel er 24 timer. Men fremragende responstider er inden for 4-timers rækkevidde. Hvis det dog tager mere end en dag eller to for dem at komme tilbage til dig, er det et rødt flag. Det betyder enten, at de mangler tilstrækkeligt personale til at svare på din anmodning med det samme, eller værre er, at de simpelthen ikke er interesserede.

Vær også forsigtig, hvis de ikke leverer teknisk support 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, året rundt. Da serverfejl ikke tager tid, skal du gå forsigtigt ud, hvis de ikke har supportpersonale på deres stillinger i feriesæsoner.

Hvad er den mest velkendte og berømte webhostingtjeneste?

Vi sammenligner ikke nøjagtigt æbler og appelsiner, så det kan være udfordrende at bedømme de forskellige værter på grund af alle de forskellige hostingsmuligheder og priser, der er tilgængelige. For eksempel er der nogle gratis webhosts tilgængelige, mens andre koster så lave som $ 1 eller $ 2 om måneden.

At vælge mellem webhosts med attraktive, selvom modstridende interesser kræver en omhyggelig orkestreret balance fra din side: Du ønsker ikke at gå for billigt på din webhosting, og alligevel bør du ikke anskaffe en kraftig værtpakke, som du ikke har brug for.

Derfor er det bedste råd, især når du ikke kan forudse dine fremtidige behov, først at holde det enkelt og derefter opgradere efterhånden som dine behov kræver.

Top hostingtyper til australske virksomheder

Hver virksomhed har forskellige nicher, produktkategorier, målkunder og servicefokus. Derfor kan deres hostingbehov ikke forventes at være monolitisk. Som et resultat findes der en række hostingtyper for at imødekomme forskellige virksomheders behov. Vi vil dykke ind for at se på de mest almindelige typer web-hosting-planer, så du bestemmer, hvilken der bedst vil imødekomme din virksomheds behov.

Der er fem brede kategorier, under hvilke webhostingstjenester er duehulede. De er delt, virtual private server (VPS), cloud, dedikeret og forhandler. Lad os fortsætte med at gennemgå alle typer hostingplan detaljeret uden uden videre.

Hvad er delt hosting?

Bedste Web Hosting Australien (2020)

En delt webhostingtjeneste er en tjeneste, hvor flere steder er bosiddende og deler en webserver. Som navnet antyder betyder det, at serverens tjenester ikke udelukkende er dedikeret til et enkelt websted. Snarere fordeles serverens ressourcer mellem flere websteder.

Dette er det mest økonomiske valg til hosting, da de generelle omkostninger til vedligeholdelse af serveren er spredt over adskillige kunder. Dette gør det til den billigste mulighed, fordi du med denne type hosting rent faktisk lejer plads, som du deler med andre websteder. Det har altid en enkel plan og installationsprocedure.

Den delte hostingordning fungerer, fordi de fleste websteder får en lille mængde trafik, så den delte server ikke er tyngende byrde. Derfor kan websiderne dele serverressourcer tilstrækkeligt uden at stå over for ydelsesproblemer.

Hvad er VPS Hosting?

Bedste Web Hosting Australien (2020)

Det næste logiske trin og opgradering ovenfor delt hostet er Virtual Private Server (VPS) hosting. En virtuel maskine emulerer et computersystem, men det er ikke en faktisk fysisk maskine. Tværtimod er en VPS blot et softwareprogram eller et operativsystem, der viser opførslen af ​​en separat computer. Fordi det er baseret på computerarkitektur, kan det give funktionaliteten af ​​en faktisk computer, udføre opgaver såsom at køre applikationer og programmer som en separat computer.

Hvad gør en virtuel privat server til en fantastisk hostingindstilling, du spørger? Det er en naturlig progression fra en grundlæggende delt plan, der præsenterer en forbedret hostingindstilling for små til mellemstore virksomheder frustrerede over de begrænsninger, der følger med de fleste delte webhostingtjenester, der vedrører oppetid, opbevaring og hastighed.

En stor fordel ved at bruge VPS er, at selv om den fungerer som en rigtig server, har du fuld kontrol over den i modsætning til den delte hosting-server, og alligevel betaler du ikke, som om du bruger en dedikeret server. I modsætning til den delte hostingplan er opsætnings- og styringsprocessen mere kompliceret.

Hvad er Cloud Hosting?

Bedste Web Hosting Australien (2020)

Cloud-hosting og cloud computing er vokset i popularitet i de senere år. Cloud computing er on-demand tilgængelighed af ressourcer fra et computersystem. Nogle af de ressourcer, som kunden lejer, er datalagring, computerbehandlingsstyrke; disse er dog nu under kontrol og direkte aktiv styring af brugeren.

Ligeledes bliver cloud-hosting lige så meget populært sammen med stigningen i cloud computing. Når du anmoder om cloud-hosting, anskaffer du databehandlingsressourcer fra en cloud computing-udbyder eller -facilitet til at hjælpe dig med at være vært for dine data, tjenester og / eller løsninger. I skyhosting er Divide and Rule navnet på spillet. Den måde, dette koncept implementeres i cloud-hosting, er ved at have ressourcerne på dit websted spredt på mere end en webserver. Derfor gives det til dig som pr. Behovsbasis

Selvom det har ligheder med VPS, er den grundlæggende forskel mellem dem, at i cloud computing bruger brugeren et distribueret server-system, gennem hvilket deres ressourcer spredes igennem i stedet for en dedikeret fysisk adresse.
De fordele, som kunden har tilført på grund af denne distribuerede arbejdsbelastning inkluderer let skalerbarhed og hurtigere indlæsningstid.

Hvad er dedikeret hosting?

Bedste Web Hosting Australien (2020)

Hvis du er tilbøjelig til det bedste, er dedikeret hosting vejen at gå. En dedikeret hosting-service er den slags internet-hosting, hvor du ikke deler med nogen anden, men lejer en hel server til din brug.

Det er den bedste og dyreste mulighed, der kræver en mere kompleks og kompliceret opsætning.

Forhandlerbaseret hosting og hvordan det fungerer

Dette er en form for webhosting, hvor ejeren af ​​en hostingkonto kan bruge deres fordelte ressourcer såsom båndbredde og harddiskplads til at være vært for websteder til støtte for andre tredjeparter.

Med forhandlerbaseret hosting køber du nok serverressourcer til at du kan betjene din egen webhostingstjeneste.

Sammenligning af webhosting - Hvilken CMS er bedst for dig?

Et indholdsstyringssystem (CMS) giver dig mulighed for at håndtere digitalt indhold på et websted på en sammenhængende, strømlinet måde. Det letter forfatter, samarbejde og styring af websteder.

Et CMS leveres med en ejendommelig grænseflade, er ideelt egnet til en bestemt type websted og mere tilbøjelig til at arbejde med specifikke hostingmuligheder end andre.

Der er mange CMS-indstillinger på markedet, men de mest populære er WordPress, Joomla, Drupal og Magento.

WordPress

Bedste Web Hosting Australien (2020)Når det kommer til CMS og hele økosystemet til bygning af websider, er WordPress en juggernaut, den sproglige gorilla på 1.000 pund i rummet. WordPress bruges i øjeblikket på over 60 millioner websteder, inklusive dem fra de fleste top-tier organisationer.

Selvom det startede som et blogging-værktøj, har det forankret sig selv som et robust CMS. For de uindviede i WordPress-verdenen er der imidlertid en sondring mellem wordpress.org og wordpress.com, da de er to forskellige platforme. WordPress.com er gratis, men med begrænset temastøtte og tillader ingen plugins. WordPress.org har på den anden side fuld temastøtte og giver total branding frihed.

WordPress indeholder mange funktioner, men en af ​​dets vigtigste fordele er dets lette tilpasning sammen med det vifte af værktøjer, det leverer.

Bedste Web Hosting Australien (2020)Joomla

I en verden af ​​CMS-økosystemer kommer Joomla et fjernt sekund. En af grundene til, at Joomla hænger så langt bagefter WordPress, er fordi det ikke er særlig brugervenligt. Medmindre der er nogen sentimental grund til, at du er knyttet til Joomla, er en skift til WordPress det bedst anbefalede handlingsforløb.

PHP

Bedste Web Hosting Australien (2020)Populariteten af ​​WordPress betyder, at det er bydende nødvendigt at lære, hvordan man bruger de værktøjer og sprog, der følger med. Én fælles betegnelse, der er konsekvent blandt de populære CMS'er, er deres afhængighed af PHP som deres script-sprog på serversiden.

PHP er ikke et CMS, men det er rygraden i dens programmering. Det kræves at oprette et CMS-drevet websted, du bliver nødt til at kende PHP, eller du skal ansætte en PHP-udvikler, hvis du vil have specifikke funktioner eller apps på dit websted.

Kan alle virksomheder bruge disse webhosts?

De fleste af de hostingfirmaer, der er anført her, kan skalere og håndtere en stadigt voksende mængde trafik. Uanset om du stadig er en lille virksomhed, der prøver at skabe onlinepåvirkning, eller du allerede er en internet-behemoth med 500.000 månedlige visninger, er disse værter mere end i stand til at imødekomme dig.

Start med den laveste hostingplan, uanset hvor optimistisk du er på væksten af ​​dit websted. Hvis det vokser ud af sin nuværende kapacitet, kan du altid opgradere til en mere skalerbar serviceplan.

Fællesnævneren blandt Australiens bedste webhostudbydere er deres levering af WordPress, især i deres delte hostingplaner. Dette har fordelen ved at spare kunder på omkostninger, samtidig med at der leveres en meget efterspurgt applikation.

Bedste webhost eller VERSTE hosting?

Det er let at blive fortryllet af billige produkter, især når det kommer til webhosting. Hvem ønsker trods alt ikke at få tilbud på rock-bottom-priser? Selvom det kan være let at leve med konsekvenserne af freebies med andre produkter, kan beslutningen meget vel komme tilbage til at bide dig med hosting.

Som man siger, hvis du betaler jordnødder, får du sandsynligvis en abetjeneste.

For mange svindel bugner i webhostingbranchen, hvor virksomheder tilbyder lave priser til hoodwink-kunder, der ikke ved noget bedre.

Men pas på, fordi det er et godt køb med djævelen - selvom du muligvis sparer nogle penge til at begynde med, har sådan billig hosting langt færre funktioner. Og når de er tilsluttet dig, ser de efter måder, der kan opkræve dig for alle former for premium-tilføjelser.

Hvis du mener, at de virksomheder, der udfører disse svindel er nogle backwater nonentities, der byder på den intetanende offentlighed, tager du hårdt fejl. På grund af omfattende markedsføring og aggressiv PR har nogle af de værste gerningsmænd været i stand til at hvidvaske deres image med succes.

Selvom vi ikke nødvendigvis kan lide at navngive og skamme, er der dog en altoverskyggende offentlig fordel, der stammer fra at identificere disse gerningsmænd, der opvejer bekymring for sårede følelser.

Bedste Web Hosting Australien (2020)Kom så far - De har glat markedsføring, men lad det ikke narre dig. Deres service er af lav kvalitet endnu, de har ikke noget imod at opkræve dig en præmie for tilføjelser, der ville være gratis med andre værter. Vi mener, at deres omdømme er falske, selvom de ofte prises som den bedste webhost i Australien. ScamDaddy ville være et mere passende navn i vores skøn.

Bedste Web Hosting Australien (2020)Netværksløsninger - De har på en eller anden måde formået at kombinere den frygtede, ikke-hellige gral af webhosting - dårlig service og lav kvalitet servere. De er et forfærdeligt valg, så vi anbefaler kraftigt ikke at lytte til den hostinganmeldelse, der udrækker deres imaginære dyder.

Hvis du vælger at gå med en billig webhost, skal du passe på, når du prøver at udpakke dig selv fra deres fjeder og beslutter at skifte til en bedre udbyder. De gør det så besværligt, at du ønsker, at du var gået med en kvalitetsudbyder fra begyndelsen.

Webhosting - Ting at undgå som pesten.

Ejere af små virksomheder beder om lave omkostninger og minimale omkostninger. De få bukke, du muligvis sparer, er dog ikke værd at den smerte og den hjertesorg, du oplever senere.

  1. Afbryd dig selv af potentielle sikkerhedsbrud - Det kommer ikke som en overraskelse, at disse bundfodrende webhosts har slap sikkerhedspraksis. De prøver altid at skære hjørner og har i sidste ende ikke deres kunders bedste interesser i at investere i førsteklasses sikkerhedsforanstaltninger. For at understøtte vores punkt, webhosten 000Webhost havde 13 millioner brugernavne og adgangskoder lækket.
  2. Til sidst opdager du det noget, Alt er bundet til at koste dig ekstra - Disse rabatværter finder flere underhåndede måder at rive off uheldige ofre på. Det mest almindelige er at balkanisere genstande og opkræve diverse gebyrer, de ikke har nogen forretning at gøre. For eksempel kan de muligvis opkræve kunder, for eksempel $ 30 bare for domæneregistrering, yderligere $ 30 for en vis vigtig beskyttelse af privatlivets fred og måske $ 100 for SSL. Inden du ved det, stirrer du vantro på en regning på $ 160 pr. År!
  3. Dårlig IP-kvarter - Værter af lav kvalitet er berygtede for dette, og du bør passe på for denne praksis, fordi faktorer som hostingtæthed, antal og kvalitet af de domæner, der hostes på en bestemt server, påvirker din egen servicelevering. For eksempel, hvis en webhost på bare en 16 IP-adresse formår at dele det IP-rum mellem sige, 9,5k websteder, kan dette gøre din søgemaskineoptimering (SEO) vanskeligere.
    Hvis de fleste websteder på denne IP er spammy og dermed potentielt farlige naboer, er du i reelle problemer, da det ville reflektere dårligt på din virksomhed. Websteder med lav kvalitet med dårligt omdømme hostet på den samme IP eller subnet som dit vil undergrave dit websted.

Hvad bestemmer hostinghastighed?

At bestemme hostinghastighed er ikke raketvidenskab, så tænk ikke over. To enkle regler påvirker hostinghastigheden: datacentre og dedikeret IP-adresse (Internet Protocol).

Datacentre er pulsen, hjerterytmen til hurtigopløsningen. Derfor har de hurtigste webværter altid super latency datacenter. Tidligere diskuterede vi farerne for dit websteds omdømme og i forlængelse heraf SEO-optimering, der udgøres af praksis med et dårligt IP-kvarter.

På den anden side fremmer en dedikeret IP normalt hastighed. 90% af tiden behøver du dog ikke have en eksklusiv IP-adresse til dit domæne, da mange WordPress-konfigurationer ikke har brug for en.

Valget mellem Windows eller Linux-baserede værter

Valget mellem det proprietære Windows-operativsystem (OS) og dets open source Linux-modstykke har raset i længe. Imidlertid har de begge udviklet sig til at imødekomme kravene fra internetalderen. Derfor ville valg af en af ​​dem ikke bringe dig til en uovervindelig ulempe.

De fleste applikationer på serversiden er udviklet til at have appel på tværs af platforme. Men et operativsystem kan udelukkende understøtte nogle webhosting-apps. For eksempel er cPanel kun på Linux.
Windows har også nogle udviklerværktøjer designet til kun at køre på dens operativsystem. Ellers kan du bruge en virtualiseringsopsætning til at få support til en app, der ikke er kompatibel med det operativsystem, du bruger.

Selvom vi ikke har statistikken, antyder anekdotiske beviser, at de fleste webhosts bruger Windows. Disse faktorer fremhæver deres unikke karakter:

vinduer

Bedste Web Hosting Australien (2020)Windows har været Microsofts flagskibsprodukt og operativsystem i årtier. Som et resultat, hvis du går med en Windows-baseret vært, har du til rådighed Vindues databaser og apps som ASP.Net. Du betaler normalt lidt mere for Windows-baserede værtplatforme end for Linux, selvom Windows er tilbøjelig til at gå ned oftere. Dets ejendomsret er sandsynligvis ansvarlig for den øgede udgift, men i det mindste får du support fra Microsoft.

Linux

Bedste Web Hosting Australien (2020)Linux er den mest anvendte server, hvilket gør den til branchestandarden. Det er billigere end Windows-systemer, men det betyder ikke, at du bliver forkortet med hensyn til kvalitet. Dets servere er superpålidelige, så du kan køre næsten ethvert program.

Linux er også meget godt med de fleste af de moderne programmeringsværktøjer såsom scripts og er ret populær som en webapplikationsudviklingsplatform. Hvis du har designet en webapp, er du sandsynligvis stødt på LAMP-systemer. LAMP er forkortelsen til Linux, Apache, MySQL og PHP.

Hvad er "ubegrænset" hosting, og hvordan fungerer det?

Den bedste analogi til "ubegrænset" hosting er, at det ligner din foretrukne alt-du-kan-spise-buffet. "Ubegrænset" hosting refererer til tilbud, hvor udbyderen ikke har fastlagt ressourcegrænser. Det er også vigtigt at bemærke, at disse typer tilbud kun har betydning for rimelige situationer. Det er vigtigt at huske på, da tilbudet sandsynligvis ikke kan anvendes, hvis du får millioner af sidevisninger.

Ressourcerne, der normalt udvides til denne ubegrænsede høflighed, inkluderer disklagring, båndbredde, dataoverførsel og i nogle tilfælde antallet af addon-domæner. De ubegrænsede domæneudvidelser er attraktive, da hostingudbyderen tilbyder dig muligheden for at være vært for så mange websteder, som du vil til en overkommelig pris.

Disse tilbud skal lokke nye kunder, så lad dig ikke blive ført af reklamen, men tjek snarere de gældende betingelser. Det er ikke til gavn for dig, hvis den ubegrænsede båndbredde sker ved gashåndtaget, når der er en enorm mængde trafik, og det bremser betydeligt.

Derfor foretog vi i vores australske hosting-anmeldelser et dømmekald om ikke at medtage nogen værter, der fremsætter ubegrænsede hosting-tilbudskrav.

Første trin til domænehosting i Australien

Flere ting går ud på at oprette et websted. Mens vi har talt om de bedste hostingplatforme i Australien, kan der være så mange ting, du ikke ved om lancering af et websted. Ikke at bekymre dig, for vi er her for at hjælpe.

Der er måske terminologier, du ikke er opmærksom på, eller ikke kender med hensyn til webhosting. Disse kan omfatte navneposter, hostingpakker, registrering af domænenavn og så videre. Disse underlige klingende udtryk skal ikke narre dig ud, fordi de ikke er så komplicerede, som de ser ud til. Og desuden er vi her for at hjælpe dig. Dette er de mest sandsynlige terminologier, du vil støde på i din søgen efter at oprette et websted, så fortsæt med at læse.

For disse New Zelanders leder efter en hostingløsning tjek vores guide til bedste hosting nz.

domæner

Bedste Web Hosting Australien (2020)Hver begynder med domænet. Inden du kan oprette et websted eller hosting af enhver art, skal du have et domænenavn. I lægmandsmæssige vilkår er et domæne navnet på dit websted. Et domænenavn er hoveddelen af ​​en websteds URL-adresse, placeret umiddelbart efter hypertekstprotokollen (http (r)) og www (world wide web) del af strengen. Denne adresse bruges af internetbrugere til at finde dit websted.

Registrering af et domæne er den proces, du gennemgår for at erhverve et domæne og få det under din kontrol. Når det er oprettet, fungerer et domæne som fundamentet for flere andre frugtbare online-aktiviteter. Derefter kan du tilføje sider, blogs, e-handelsfunktionalitet eller endda underdomæner til dit domæne.

Australske domæneregistre og registratorer

Bedste Web Hosting Australien (2020)En domæneregistrering er en database, der indeholder alle domænenavne sammen med alle ledsagende registrantoplysninger om Top Level Domains (TLD) som .com, .net, and.org.

Et firma skal akkrediteres, før det kan sælge domænenavne til folk. Den så akkrediterede organisation kaldes en registrator. Offentligheden kan derefter købe domænenavne gennem dem eller overføre et allerede ejet domæne til en anden registrator.

Derfor er et register som en grossistproducent, mens en registrator ligner en butik eller forhandler.

Hvordan hjælper domænenavnservere (DNS) Internettet

Det domæne, du lige har erhvervet, gemmes som en række af numre kendt som en IP-adresse på en domænenavnserver (DNS). En DNS tager derefter de mennesker-venlige domænenavneposter, som er de domæner, som folk skriver som webadresser, og kortlægger dem til deres respektive IP-adresse.

Fejl i webhosting at undgå

Opsætning af dit websted på en vært er ikke nøjagtigt raketvidenskab. Med tilstrækkelig sund fornuft og behørig omhu bør det ikke være vanskeligt at få succes. Men sund fornuft er ikke meget almindelig, så her er nogle ting, man skal undgå som pesten.

  1. Gå med den billigste vært, du kan finde - Der er en vis dyd ved at spare omkostninger og se efter rabatter. Men du er nødt til at indse, når afvejen for billigste, laveste omkostninger resulterer i albatrossen af ​​et crappy produkt, der hænger rundt om halsen.
  2. Valg af en anden CMS-platform end WordPress - Uanset den type hjemmeside, du bygger (blog, online avis, e-handel), har WordPress kompetence og enkelhed til at gøre dit arbejde lettere. Og åh, nævnte vi, at det har et blomstrende samfund med 33% af alle websteder, der bruger det?
  3. Læser ikke det fine skrift - Har dette virkelig brug for yderligere uddybning? Når en værtsudbyder lover dig himmel og jord med "ubegrænsede" ressourcer til at starte, behøver det dig at læse det fine skrift for at vide, hvor de lovlige smuthuller er skjult.
  4. Betaler for SSL - Legitime, bona fide-værter kræver ikke, at du betaler for et SSL-certifikat (Secure Socket Layer).

Find den bedste vært i Australien - Indpakning med en ryddig bue

I denne artikel har vi forsøgt at blive detaljeret uden at overvælde dig med for meget information. På trods af vores bedste intentioner, er vi klar over, at dette er meget at behandle. Du behøver ikke at læse guiden på én gang; det er opdelt i selvstændige segmenter, så du kan bruge det som en reference og studere efter din egen bekvemmelighed.

Mens du evaluerer webhost, skal du huske dine egne specifikke behov. Kvalitet er vigtig, så baser ikke dine købsbeslutninger udelukkende på pris. Dit websted er en vigtig del af din brandidentitet. Som et resultat er det for vigtigt at ydmygt acceptere de anerkendelser, som webhost-udbydere bunker på sig selv til pålydende værdi. Forhåbentlig tjener denne guide til at belyse dit sind om, hvad du skal undgå, og hvad du skal omfavne, når du leder efter en webhost-udbyder.

Tak for at komme forbi !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me