Bedste webkameraovertræk (2020)

Da online-privatliv er blevet et hovedemne i de senere år, begynder forbrugerne at bekymre sig mere om, hvordan deres enheder fungerer, når de er tilsluttet internettet.


Det er blevet konstateret, at computere, tablets og smartphones med mikrofoner og kameraer kan registrere data selv når deres telefoner sover eller er deaktiverede.

Næsten hver moderne bærbar computer leveres nu med et webcam indbygget i toppen af ​​skærmen. Dette giver mulighed for nem videochat gennem Skype-, Facetime- eller mødekonference-applikationer.

Men hvis du virkelig interesserer dig for privatlivets fred og er bekymret for, at din computer, internetudbyder eller regering kan få fjernadgang til oplysninger når som helst, du skulle sandsynligvis få et webcam-dækning.

Denne artikel vil løbe gennem nogle af de almindelige spørgsmål, der kommer op relateret til webcam-covers og derefter tilbyde anbefalinger til flere populære mærker.

Grundlæggende om webcamomslag

Webcam-omslag involverer ikke meget fancy teknologi. De er designet til at gøre en enkel ting: blokerer kameraet for at være i stand til at fange alle optagelser foran din skærm. Den nemmeste måde at opnå dette på er at anbringe en fysisk barriere på toppen af ​​webcam, der skjuler den i mørke.

pc webcam-vektorDu vil overveje at få separate webcam-dækninger til alle dine enheder, inklusive computere, smartphones og tablets. Den bedste tilgang er at hold webcam dækket hele tiden medmindre du er aktivt engageret i en videochat. Ellers risikerer du at tillade indtrængende at få fjernadgang til kameraet.

�� Tip om sikkerhed: Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning kan du også deaktivere webcam-funktionaliteten manuelt via enhedens operativsystem. For Windows-brugere skal du højreklikke på Start-menuen og vælge "Enhedshåndtering." Udvid derefter kategorien "Imaging enheder", højreklik på "Integreret kamera" og vælg indstillingen [Deaktiver].

Mac-operativsystemet har ikke en systemindstilling til at deaktivere det integrerede webcam på tværs af alle applikationer, men du kan åbne Facetime-applikationen og bruge menuen "Indstillinger" til at bestemme, hvornår kameraet er aktiveret.

Indstillinger: På smartphones og tablets giver Apples iOS-system dig mulighed for at vælge, hvilke applikationer der har adgang til front- og bagkameraer. Gå til programmet Indstillinger, og gå til menuerne "Generelt" og "Begrænsninger". Derfra vil du se en liste over applikationer, der har anmodet om adgang til kameraet med en skift til hver enkelt.

For Android-brugere skal du gå til området Indstillinger og klikke på "Programmer." Find derefter "Kamera" på listen og tryk på knappen "Deaktiver". Hvis dette ikke er tilgængeligt, skal du bruge "Tilladelser" til at deaktivere kameraet til visse applikationer.

Husk, at deaktivering af et webcam gennem software og operativsystemer ikke altid er nok til at bevare dit online privatliv og anonymitet. Hackere har udviklet malware, der kan kapre din computers hardware og fjernstyre webcam.

Så det er vigtigt at har en stærk antivirus-scanner på hver enhed, du ejer, og scanner regelmæssigt din computer for vira og malware.

1. CloudValley

CloudValley er en af ​​de førende forhandlere af webcam-covers, og med god grund ...

Deres flagskibsprodukt har den største fordel ved at være kompatibel med både pc- og Mac-bærbare computere samt alle de nyeste iPhone- og iPad-modeller. CloudValley webcam-dækslet er ekstremt lille - kun 0,6 millimeter tyk - så du vil ikke engang bemærke det mens du bruger din enhed.

CloudValley webcam-dækningEn anden vigtig fordel ved CloudValley webcam-dækningen er enkel installationsproces. Dækslet består af et enkelt stykke metal, der danner en tætning med rammen eller skærmen på din enhed.

Alt hvad du skal gøre er at trykke på dækslet mod kameraet i femten sekunder for at tilslutte det. Dækslet kan også let fjernes når som helst uden at forårsage nogen skade på skærmen eller kameraet.

Når den først er installeret, skal du blot skubbe CloudValley-dækslet til højre for at blokere kameraadgang. Når du vil bruge kameraet på din bærbare eller mobile enhed til videochat, vender du stryget for at fjerne blokeringen af ​​kameraet. Dækslet påvirker ikke indikatorlampen eller andre dele af din enhed.

Anmeldelser: CloudValley webcam-dækslet har modtaget hundredevis af positive anmeldelser fra brugere overalt i verden, hvor den eneste ulempe koster. Cover fra CloudValley koster mere end andre mærker, hovedsageligt på grund af de materialer, der er brugt i produktet. Dog kan de ekstra omkostninger være værd, hvis du ønsker et webcam-dækning, der supplerer det slanke design af din bærbare computer, telefon eller tablet.

Køb fra CloudValley leveres med et sæt af to webcam-covers og en installationsvejledning. Derudover har CloudValley en 18-måneders garanti, der dækker enhver utilsigtet skade eller mangler, såvel som andre kundeserviceforespørgsler.

2. MagiDeal

MagiDeal tilbyder en billig løsning for dem, der ønsker en nem måde at blokere deres webcam uden at betale en masse penge. Mærkets grundlæggende produkt inkluderer et sæt af tre mørkegrå webcam-covers, der kan fastgøres til en række enheder, inklusive laptops, smartphones og tablets.

MagiDeal webcam-dækningMagiDeal webcam-dækslet måles til 0,8 mm tykkelse, hvilket er lidt mere end CloudValley-dækslet, men bør ikke have indflydelse på, hvordan dit bærbare låg lukkes, eller hvordan din smartphone passer i en lomme eller taske. Hele dækslet er kun 18 millimeter målt fra venstre mod højre.

MagiDeal fremstiller sine webcam-covers med meget holdbar plast, derfor er de i stand til at sælge dem til lavere omkostninger end nogle konkurrenter. Husk dog, at metalbaseret webcam-dækning typisk varer længere end dem, der er lavet af plast eller andre materialer.

Hvert MagiDeal webcam-dæksel har stykker af dobbeltsidet klæbemiddel fastgjort på bagsiden af ​​produktet, hvilket betyder, at installationen kun kræver et par sekunder for at justere det til kameraet og derefter trykke helt ned. Imidlertid kan klæbematerialet miste sin klæbrighed over tid og dækslet kan miste sin justering som resultat.

Anmeldelser: MagiDeal webcam-covers har stort set positive anmeldelser takket være deres enkle design og betjening. Kameraåbningen er lidt større end nogle konkurrerende produkter, hvilket kan være nyttigt, hvis du har et webcam, der understøtter vidvinkelbillede.

Den største ulempe ved at bruge MagiDeal webcam-covers er hos smartphone-brugere. Hvis du har en nyere telefon med et to-kamerasystem på bagsiden, kan MagiDeal-dækslet ikke blokere begge kameraer på samme tid. ��

3. Forito

Forito-mærket med webcam-covers er en anden økonomisk løsning til at tilføje beskyttelse mod hackere og andre trusler om fjernindtrængen. Ligesom MagiDeal-produktet inkluderer Forito et sæt med tre covers til hvert køb, der kan fastgøres til alle modeller af bærbare computere, tablets og smartphones.

Forito webcam dækningForito webcam-dækslet har en tykkelse på ca. 0,7 mm, hvilket er godt i forhold til nogle konkurrenter, men ikke den tyndeste mulighed på markedet. Ligesom MagiDeal-omslaget er Foritos produkt for det meste lavet af plast og er derfor betydeligt billigere end andre metalindstillinger som CloudValley.

Installation: På bagsiden af ​​et Forito webcam-dæksel er et stykke bånd, der er produceret af 3M-selskabet. Når bagsiden af ​​båndet er skrællet af, kan du trykke på dækslet til en hvilken som helst enhedsskærm og vedhæfte det. Fjernelse af dækslet efterlader ikke ridser eller rester, hvilket betyder, at du kan skifte et dæksel mellem flere enheder om nødvendigt. ���� ��

Hvis du vil blokere en enheds webcam med et Forito-dæksel, skal du blot skubbe plastiktappen fra venstre mod højre. Forito betræk har en åbning på kun 5 millimeter, hvilket er mindre end de fleste konkurrenter. Dette vil kun udgøre et problem, hvis du har et specielt webcam med vidvinkelfærdigheder.

Før du installerer et Forito-dæksel på en bærbar computer, tablet eller smartphone, skal du sørge for at rengøre skærmområdet med en mikrofiberklud. Dette er for at sikre, at båndet kan fastgøres korrekt til enheden. Forito tilbyder en fuldt udskiftningsprogram hvis der findes fejl eller problemer med deres webcam-dækninger.

4. Niome

Niome webcam-skodderomslagNiome er en lille forhandler af computertilbehør, herunder et webcam-dækning, der primært er rettet mod bærbare ejere. Størrelse og dimensioner på Niome-dækslet justeres ikke let med de fleste smartphone- eller tabletmodeller.

Hovedårsagen til at overveje et Niome-webcam-cover er farve. De fleste konkurrenter tilbyder kun sorte eller mørkegrå løsninger, som Niome-omslaget kommer i en sølvfarve, der kan supplere visse bærbare design. Deres afdækninger er lavet af plastik, men holder et udseende af børstet metal.

Ulemper: Desværre har Niome webcam-dækninger også nogle mangler. Nogle forbrugere har rapporteret problemer med plastikbrud, mens de forsøger at fastgøre det på en skærm. Derudover er den klæbebånd, der bruges på bagsiden af ​​Niome webcam-dækslet, af lavere byggekvalitet end konkurrenter, hvilket betyder, at det sandsynligvis ikke vil vare så længe og kan løsne.

De fleste webcam-covers findes i pakker på to eller flere på grund af det faktum, at forbrugerne ofte ejer flere enheder, der har kameraer. Niome sælger kun deres model i enkeltpakker, hvilket gør det en relativt dyre mulighed, især når der tages hensyn til yderligere forsendelsesomkostninger.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me