Ιδιωτική σήραγγα VPN αναθεώρηση – είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο;

Ένα VPN που χρεώνει δίκαια τους πελάτες του; Θα μπορούσε πραγματικά να είναι αλήθεια?

Αυτή είναι η ερώτηση που άρχισα να σκέφτομαι μετά την πρώτη ακρόαση για το Private Tunnel VPN. Για πολύ καιρό, αναζητούσα VPN που προσέφεραν απεριόριστα δεδομένα επειδή, ως καταναλωτές, νομίζω ότι είμαστε σκληροί για να βλέπουμε λέξεις όπως "απεριόριστες" και "χωρίς όρια" ως σημάδια ότι παίρνουμε περισσότερη έκρηξη για το buck μας.

Στη συνέχεια, όμως, άκουσα για τις μοναδικές πρακτικές χρέωσης της ιδιωτικής σήραγγας και άρχισα να αναρωτιέμαι αν το "απεριόριστο" είναι ό, τι είναι ραγισμένο για να είναι.

Στη συνέχεια, όμως, άκουσα για τις μοναδικές πρακτικές χρέωσης της ιδιωτικής σήραγγας και άρχισα να αναρωτιέμαι αν το "απεριόριστο" είναι ό, τι είναι ραγισμένο για να είναι.


Για να εξηγήσετε: Το Private Tunnel, ένα εμπορικό spin-off της OpenVPN Technologies, χρεώνει μόνο για τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε. Και ακόμη και οι νεοφερμένοι που επιλέγουν να τους δώσουν μια δοκιμή χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή τους, λαμβάνουν ένα επιβλητικό 2 συναυλίες.

Έτσι ίσως να ρωτάς: "Τι είναι το ψάρεμα;"

Ζήτησα το ίδιο πράγμα πριν τα δοκιμάσω για τον εαυτό μου.

Σε αυτήν την αναθεώρηση, θα μοιραστώ τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητάς μου σχετικά με την υπηρεσία τους, την ευκολία χρήσης τους, τη βαθμολογία που δίνω την υποστήριξη πελατών τους και τη συνολική μου εμπειρία με αυτό το VPN.

Αλλά προτού να πηδήξουμε σωστά σε αυτό, εδώ είναι ένα μικρό υπόβαθρο για το Private Tunnel και τους ανθρώπους πίσω από αυτή την κορυφαία υπηρεσία VPN ανώτερης βαθμίδας.

Επισκόπηση VPN ιδιωτικής σήραγγας

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Πολύ εύκολο στη χρήση
Πολιτική καταγραφής: Μικρή καταγραφή
Μέγεθος διακομιστή: 50 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 12 χώρες
Υποστήριξη: Σύστημα εισιτηρίων
Torrenting: Δεν επιτρέπεται
Streaming: Δεν επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Πρωτόκολλο OpenVPN. Κρυπτογράφηση AES-GCM 128-bit
Αρχηγείο: Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Τιμή: $ 6 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.privatetunnel.com/

Ιδιωτικό υπόβαθρο σήραγγας

Η ιδιωτική σήραγγα είναι το πνευματικό τέχνασμα του James Yohan και του Francis Dinha, ιδρυτών της OpenVPN Technologies, Inc., μιας εταιρείας με έδρα την Καλιφόρνια, που ενσωματώνει μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών δικτύωσης και λογισμικού.

Εχουν περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια πελάτες και καταμέτρηση.

Ο ιστότοπός τους έχει καθαρό, επαγγελματικό σχεδιασμό και το λογισμικό τους έχει ένα απλό, εύχρηστο interface.

Ο ιστότοπός τους ισχυρίζεται με θάρρος να αποτρέψει καθημερινά 1 εκατομμύριο απειλές στον κυβερνοχώρο. Παρόλο που θα ήταν δύσκολο για αυτούς να το αποδείξουν στο κοινό χωρίς να διατηρούν κάποιες καταγραφές των απειλών που εμποδίζουν - και επομένως, να διατηρούν αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο - φαίνεται πολύ πιθανό.

Εξάλλου, είναι ένας τρελός, τρελός κόσμος στον οποίο ζούμε αυτή τη στιγμή, όπου οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο απειλούν τον καθένα από τις τράπεζες και τις κυβερνητικές εγκαταστάσεις σε ιδιώτες.

Όπως είδαμε τον Οκτώβριο του 2017, ακόμη και οι μαμάδες και οι μπαμπάδες μας στοχεύουν εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Δεν είναι ασφαλές ... τουλάχιστον όχι αν δεν αρχίσουν να χρησιμοποιούν VPN.

Η ιδιωτική σήραγγα φαίνεται και ακούγεται νόμιμη, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι η εμφάνιση μπορεί να εξαπατήσει.

Ένα πράγμα που οι χρήστες πρέπει να έχουν κατά νου είναι όπου βρίσκονται. Η ιδιωτική σήραγγα είναι που εδρεύει στο Hacienda Business Park στο Pleasanton, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

Γιατί αυτό έχει σημασία?

Επειδή οι ΗΠΑ είναι μέρος των δεκατεσσάρων ματιών, ένα σύμπλεγμα χωρών που συνήψαν μια πολυμερή συμφωνία συνεργασίας στον τομέα των σημάτων πληροφοριών.

Συνώνυμη με τη Συμφωνία UKUSA, αυτή η παγκόσμια συλλογική υποκλοπή στους πολίτες που χρησιμοποιούν το Echelon, ένα πρόγραμμα λογισμικού που τους επιτρέπει να παρακολουθούν τις επικοινωνίες μας, είτε πρόκειται για απλή ηλεκτρονική δραστηριότητα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, γραπτά μηνύματα, τηλεφόρτωση ή τραπεζική.

Εδώ στην Αυστραλία, το Κοινοβούλιο έχει εγκρίνει πολλές τροπολογίες υπέρ της θέσπισης αυστηρότερων νόμων περί διατήρησης δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών μας μπορούν να εξορύσσουν τα προσωπικά μας στοιχεία για δικούς τους σκοπούς ή για σκοπούς κυβερνητικής εξέτασης.

Ο μόνος τρόπος να εμποδίσουμε τους ISP μας (Πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου) από τη συλλογή αυτών των μεταδεδομένων είναι η χρήση ενός VPN με στερεά κρυπτογράφηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας σε 100% ασφαλές online, ανατρέξτε στον οδηγό μας σε βάθος για κάθε εργαλείο απορρήτου που μπορείτε να φανταστείτε.

Αλλά όταν πρόκειται για επιλέγοντας ένα VPN, είναι σαν την πώληση ακίνητης περιουσίας-Είναι όλα, Τοποθεσία! Τοποθεσία! Τοποθεσία!

Το πρόβλημα με το Private Tunnel και εταιρείες όπως αυτό είναι ότι λειτουργούν από μια χώρα που έχει το νόμιμο δικαίωμά της να ζητήσει από το VPN να παραδώσει δεδομένα που σχετίζονται με μια από τις έρευνές τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το Private Tunnel θα συμμορφωνόταν πρόθυμα με οποιοδήποτε κυβερνητικό ίδρυμα αμέσως. Αντιθέτως, ισχυρίζονται ότι δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριότητας, αλλά είναι επίσης εκ των προτέρων σχετικά με το γεγονός ότι σώζουν ορισμένα αρχεία καταγραφής σύνδεσης.

Υποτίθεται ότι αυτά τα αρχεία καταγραφής διατηρούνται μόνο για την παρακολούθηση της απόδοσης και της συντήρησης, αλλά τα πιο αξιόπιστα δίκτυα VPN διατηρούν μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Είναι αρκετά προφανές ότι η ιδιωτική σήραγγα θα μπορούσε να αναγκαστεί να παραδώσει τα αρχεία καταγραφής χρηστών, εάν τους επιδοθεί κλήτευση.

Από την άλλη, δεν υπήρξαν περιπτώσεις VPN που να παρέχουν πληροφορίες σε κυβερνητικά ιδρύματα για αυθαίρετους λόγους. Κάθε φορά που ένα VPN προσγειώθηκε στις ειδήσεις για την παράδοση τέτοιων δεδομένων, αφορούσε μια ποινική υπόθεση, συνήθως μια υπόθεση που αφορούσε έναν κυβερνοεγκληματία που χρησιμοποιεί υπηρεσίες VPN παρόχου για κακόβουλους σκοπούς (ενδεχομένως στο σκοτεινό ιστό).

Έτσι, πού βρίσκεται το Private Tunnel μεταξύ των συνεργατών του στην αγορά VPN; Λοιπόν, έχουν πάρει μερικές εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες και μερικές εξαιρετικές κριτικές.

Το TechRadar τους έχει καλέσει, "Μια ενδιαφέρουσα περιστροφή στο VPN,"Επιδιώκουν την επιλογή" pay-as-you-go ", αλλά σημειώνουν επίσης την περιορισμένη επιλογή των τοποθεσιών τους, την αναξιόπιστη απόδοση τους και τον εξαιρετικά βασικό τους πελάτη.

Με βάση τις δικές μου δοκιμές της υπηρεσίας τους, θα έλεγα ότι έχουν σίγουρα βελτιωθεί στις ταχύτητές τους τον τελευταίο χρόνο περίπου, και τα προβλήματα συνδεσιμότητας ήταν μόνο διακεκομμένα.

Αλλά πριν βυθίσουμε τις ταχύτητες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Private Tunnel, ας μιλήσουμε για τη συμβατότητα, επειδή εκεί ακριβώς είναι το σημείο στο οποίο έχουν πάει.

Τι προσφέρει η ιδιωτική σήραγγα & Συμβατότητα

Η ιδιωτική σήραγγα σάς επιτρέπει να περιηγείστε στον ιστό ανώνυμα, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP και τη θέση σας.

Ενώ ένα μεγάλο μέρος της υπηρεσίας τους είναι αρκετά άκομφο, σημειώνουν όλα τα σωστά πλαίσια όπου υπάρχει ισχυρή κρυπτογράφηση. Το πρωτόκολλο OpenVPN είναι δύσκολο να το καταλάβει.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα δεν περιλαμβάνουν καταγραφή δραστηριοτήτων, μοναδικά σχέδια δεδομένων και ετήσιο σχέδιο με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Αυτή η υπηρεσία VPN υποστηρίζει επίσης αυτά τα λειτουργικά συστήματα και συσκευές:

 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Windows
 • Μακ
 • USB sticks τηλεόρασης
 • Κονσόλες τηλεόρασης
 • Ειδικά δισκία

Ίσως αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον για αυτό το VPN είναι η δέσμευσή τους στην ανάπτυξη και την εξέλιξη. Δεν υπάρχει κανένας να στηριχτεί στις δάφνες της επιτυχίας τους, το OpenVPN, Inc. υποστηρίζει τώρα το πρόγραμμα Bug Bounty της OSTIF, ένα πρόγραμμα με ανταμοιβή που πληρώνει τους προγραμματιστές όταν ανακαλύπτουν κρίσιμες ατέλειες στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Στο μειονέκτημα, υπάρχουν περιορισμένοι αριθμοί εξυπηρετητών σε περιορισμένο αριθμό τοποθεσιών. Δεδομένου ότι πάντα πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε ένα VPN είναι να κάνετε κάποια ταξίδια, Χρησιμοποίησα την ιδιωτική σήραγγα ενώ ταξιδεύατε από το Σίδνεϊ στη Νέα Υόρκη και πίσω.

Χρησιμοποιώντας έναν από τους τρεις διακομιστές της στη Νέα Υόρκη, μέτρησα 26 Mbs για λήψη και 16 Mbps για μεταφόρτωση. Η καθυστέρηση έφτασε σε περίπου 79 ms. Παραδόξως, διαπίστωσα ότι οι αριθμοί αυτοί αυξήθηκαν όταν έφτασα στην Αυστραλία.

Εκεί, ήμουν σε θέση να χτυπήσω Λήψεις 50 Mbps και Μεταφόρτωση 43 Mbps με ping 25 ms. Δεν είναι κακό για μια υπηρεσία που είναι γνωστό ότι είναι πιο αργή από κάποια από τον ανταγωνισμό της.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει διακόπτης kill με το Private Tunnel, οπότε οι χρήστες είναι ευάλωτοι σε έλεγχο εάν η σύνδεση αποτύχει ενώ ασχολούνται με την ηλεκτρονική δραστηριότητα.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Εάν υπάρχει ένα τεράστιο μειονέκτημα στην ιδιωτική σήραγγα, είναι η σχετική έλλειψη χαρακτηριστικών τους. Ορισμένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN παρέχουν προηγμένες λειτουργίες όπως φιλτράρισμα διευθύνσεων URL, αποκλεισμό διαφημίσεων κ.λπ..

Η ιδιωτική σήραγγα έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να σημειωθεί - λογισμικό πρόληψης εισβολής. Αυτό αποτρέπει τις κακόβουλες επιθέσεις από πράγματα όπως το κακόβουλο λογισμικό και τα παρόμοια, αλλά αυτό είναι που τελειώνουν τα καλούδια φοβάμαι.

Πάνω από αυτό, έχουν μόνο 12 τοποθεσίες διατίθενται σε 9 χώρες. Αυτός ο τρυφερός αριθμός εξυπηρετητών είναι αρκετά απογοητευτικός σε σύγκριση με τον πλούτο των εξυπηρετητών που προσφέρονται από υπηρεσίες όπως NordVPN ή Surfshark.

Ωστόσο, αντισταθμίζουν αυτήν την έλλειψη υποστηρίζοντας συσκευές που δεν έχουν πολλά άλλα VPN, συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων USB sticks τηλεόρασης.

Τιμολόγηση & Σχέδια

Αυτό είναι όπου το Private Tunnel πραγματικά λάμπει. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, προσφέρουν δωρεάν δοκιμή με 2 Gbs δεδομένων. Επιπλέον, έχουν δύο σχέδια με ανώτατο όριο δεδομένων και ένα ετήσιο πακέτο με απεριόριστα δεδομένα.

Λογικά τους τα σχέδια με τιμές ξεκινούν με 20 GB και οι χρήστες πληρώνουν μόνο για αυτό που χρησιμοποιούν.

Εναλλακτικά, το ετήσιο σχέδιο τους παρέχει στον χρήστη 10 ταυτόχρονες συνδέσεις, μακράν τις περισσότερες συνδέσεις που έχω δει μια προσφορά VPN.

Η ιδιωτική σήραγγα έχει έναν συνδυασμό πλήρους και αναχρηματοδοτούμενης εγγύησης χρημάτων και δέχεται μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής από παραδοσιακές μεθόδους όπως τραπεζική μεταφορά ή πιστωτική κάρτα σε κρυπτοσυστήματα όπως το Bitcoin.

Προσωπικά πλεονεκτήματα σήραγγας

pro iconΗ μητρική εταιρεία του Private Tunnel ήταν από το 2002, γεγονός που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι γι 'αυτό Τα VPN είναι καλά εδραιωμένα.

Παίρνετε μια στερεά κρυπτογράφηση ροκ από μια εταιρεία που είναι αφιερωμένη σε λύσεις λογισμικού αιχμής.

Όπως έχουμε δει, έχουν ευρεία συμβατότητα και εύκολη ρύθμιση.

Πολλοί χρήστες εκτιμούν επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανάγκη συνδρομής. Μπορείτε κυριολεκτικά να πληρώσετε καθώς πηγαίνετε.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Αυτό είναι το κύριο μέλημα για όσους αναζητούν ένα VPN. Θέλετε ανωνυμία και ασφάλεια και θέλετε να ξέρετε ότι το παίρνετε πραγματικά.

Από την άποψη της ασφάλειας, το πρωτόκολλο OpenVPN έχει μια καταπληκτική φήμη στην ηλεκτρονική κοινότητα. Αλλά παρά το γεγονός αυτό, υπάρχει το πρόβλημα της τοποθεσίας. Δεν μπορώ να τονίσω αυτό το μέρος.

Η τοποθεσία της ιδιωτικής σήραγγας στην Αμερική θα μπορούσε να αποτελέσει πραγματικό πρόβλημα για τους χρήστες που θέλουν να κάνουν κάποια χείμαρρο. Παρόλο που μπορείτε να συνδέσετε τις εφαρμογές τους και να χρησιμοποιήσετε το BitTorrent για την κοινή χρήση αρχείων, οι περισσότερες εταιρείες των ΗΠΑ στρέφονται σε αυτή την πρακτική και δεν υπάρχει λόγος για το τι μπορεί να συμβεί με τα αρχεία καταγραφής από αυτό το συγκεκριμένο είδος δραστηριότητας.

Νομοθεσία όπως ο Stored Communications Act θέτει την πραγματική εξουσία στα χέρια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Αμερικής.

Έτσι, αν και Η κρυπτογράφηση AES-GCM 128-bit Private Tunnel προστατεύει τις μεταδόσεις δεδομένων σας, υπάρχει λόγος να θεωρήσουμε ότι η δραστηριότητά σας θα μπορούσε να πέσει σε λάθος χέρια αν συμμετέχετε σε κοινή χρήση P2P. Περισσότερα για την κρυπτογράφηση στον οδηγό μας.

Επιτρέπεται το Torrenting?

Υπάρχουν χιλιάδες VPN στην αγορά. Όλοι τους αγωνίζονται για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά VPN που πολλά υποσχόμαστε, αλλά προσφέρουν λίγο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκτιμούμε πραγματικά την ειλικρίνεια, την απλότητα και τη διαφάνεια που προσφέρει η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η σωστή κρυπτογράφηση και η μηδενική πολιτική καταγραφής σε συνδυασμό με τη φθηνότερη τιμή τους είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους συνιστούμε αυτή την υπηρεσία VPN.

Αν ένα torrent φιλικό VPN είναι αυτό που μετά - διαβάστε τα καλύτερα μας vpns για torrenting άρθρο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ιδιωτική σήραγγα για το Netflix?

Τη στιγμή της γραφής δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο US Netflix και στο BBC iPlayer. Υπάρχουν πολλά σχέδια VPN υψηλής ποιότητας για streaming, αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Δεν θα το συνιστούσαμε αυτό για το Netflix (εδώ είναι μερικές καλύτερες επιλογές).

Πολιτική καταγραφής

Όπως είπα και πριν, το Private Tunnel έχει μια πολιτική επισφαλούς υλοτομίας στην καλύτερη περίπτωση. Ενώ ισχυρίζονται ότι δεν τηρούν αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών, εξοικονομούν αρχεία καταγραφής σύνδεσης για ασαφείς σκοπούς.

Ταχύτητες σύνδεσης

Πολλές υπηρεσίες VPN προσφέρουν τις ταχύτητες τους με "αστραπιαία ταχύτητα", αλλά η ιδιωτική σήραγγα δεν έχει ούτε καν να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι προφανές γιατί κάθε χρήστης θα σας πει ότι έχουν βιώσει καθυστερήσεις σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Με τη δική μου εμπειρία, είχα μια μεικτή εμπειρία. Φαινόταν να είναι μια αξιοπρεπής διατλαντική επιλογή, αλλά θεωρώντας ότι βασίζονται στις ΗΠΑ, είμαι περισσότερο από λίγο συγκλονισμένος από τις χαμηλές ταχύτητες που είχα επιτύχει κατά την επίσκεψή μου στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της δοκιμής μου ταχύτητας μετά από ένα σημείο ταξιδιού:

 • US Server

  • Ping: 25 ms
  • Λήψη: 26 Mbps
  • Μεταφόρτωση: 16 Mbps
 • EU Server

  • Ping: 40 ms
  • Λήψη: 65,46 Mbps
  • Μεταφόρτωση: 46,51 Mbps

Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα, τουλάχιστον όχι όταν ήμουν στις ΗΠΑ. Θα σκεφτόσαστε ότι μια υπηρεσία βασισμένη στις ΗΠΑ θα έχει τις καλύτερες ταχύτητες όλων. Το πλεονέκτημα πεδίου στο σπίτι, όπως ήταν. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει με την ιδιωτική σήραγγα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταχύτητες σύνδεσης μπορείτε να βρείτε στη σελίδα ερωτήσεων εδώ.

Ευχρηστία

Έχω να δώσω στηρίγματα ιδιωτικής σήραγγας σε αυτό το τμήμα. Παρόλο που η διεπαφή τους είναι λιγότερο από αισθητικά ευχάριστη, η χρηστικότητα ήταν κορυφαία. Πολύ συνεπής, πολύ εύκολο στη χρήση και χωρίς πραγματικά προβλήματα.

Οι απλές οδηγίες εγκατάστασης μπορούν να βρεθούν εδώ. Όπως θα δείτε, είναι ένα απλό βήμα προς βήμα για τους χρήστες υπολογιστών και κινητών συσκευών.

Ιδιωτική σήραγγος

Παρόλο που είχα αρκετό χρόνο να χρησιμοποιήσω το Private Tunnel για περιστασιακά surfing, δεν μπορώ να πω ότι μου έσκαψαν από τίποτα γι 'αυτό.

Οι ταχύτητες ήταν εντάξει, αλλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Η κρυπτογράφηση ήταν σταθερή, αλλά όποιος χρησιμοποίησε VPNs ήδη αναμένει ότι το OpenVPN θα είναι φοβερό.

Τα μοναδικά τους σχέδια τιμολόγησης είναι ενδιαφέροντα, αλλά είμαι ακόμα στο φράχτη για το αν είναι ή όχι πραγματικά καλύτερα ή χειρότερα από ένα απεριόριστο πακέτο πριμοδότησης από έναν από τους ανταγωνιστές τους. Και, τελικά, η απόλυτη έλλειψη προηγμένων χαρακτηριστικών τους αφήνει πολύ επιθυμητό.

Ένα μειονέκτημα που κέρδισε αμέσως μόλις άρχισα να τα δοκιμάζω ήταν το εξής:

Περιορισμένη υποστήριξη πελατών - Uh Oh ....

ουδέτερο-emoticonΌπως το Trust.Zone, το Private Tunnel δεν προσφέρει τις επιλογές υποστήριξης πελατών που πολλοί από εμάς έχουν περιμένει από ένα καλό VPN. Προσφέρουν μόνο ένα σύστημα εισιτηρίων με το οποίο τους αφήνετε ένα μήνυμα και περιμένετε να επιστρέψουν σε εσάς.

Αφού έλεγξα αυτό το σύστημα, διαπίστωσα ότι χρειάστηκαν περισσότερες από 24 ώρες για να απαντήσουν στην ερώτησή μου και η απάντησή τους απέχει πολύ από το φιλικό και εξαιρετικά ενημερωτικό που συνήθως λαμβάνω από το προσωπικό της NordVPN.

Φαντάσου το? Τα περισσότερα legit VPN παρέχουν ζωντανή συνομιλία 24/7. αντι αυτου, Η ιδιωτική σήραγγα διαρκεί περισσότερο από 24 ώρες για να επιστρέψει σε εσάς. Αυτό είναι ένα άλλο από τα φαινομενικά μειονεκτήματά τους και ένα που πρέπει να διορθωθούν σύντομα αν θέλουν να παραμείνουν σε αυτή την εξαιρετικά υπερκορεσμένη αγορά.

Προτείνω ιδιωτική σήραγγα?

Ναι και όχι ... αλλά κυρίως όχι.

Θα συνιστούσα τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να δουν NordVPN και Surfshark ως ανώτερες επιλογές για περίπου την ίδια τιμή.

Παρά την ασήμαντη εμπειρία μου, θα ήθελα να πω ότι αυτή είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους. Εάν είστε κάποιος που τώρα μαθαίνει σχετικά με VPN και θέλει κάτι απλό να ασκηθεί, αυτό είναι το σωστό VPN για εσάς.

Όπως έχω πει, η διασύνδεσή τους είναι εύκολη στην πλοήγηση, καθιστώντας την καλή επιλογή για τον περιστασιακό χρήστη που θέλει απλώς να παρακολουθήσει κάποια αθλήματα ή να στείλει μήνυμα σε φίλο χωρίς να κατασκοπεύσει.

Επιπλέον, είναι μια αρκετά προσιτή επιλογή και μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την δωρεάν δοκιμή τους για να δείτε τι σκέφτεστε.

Αλλά για όλους τους άλλους, χρησιμοποιήστε αυτό το VPN με προσοχή. Θυμηθείτε, είναι δεν είναι πάντα η καλύτερη ιδέα να πάτε με ένα VPN που βασίζεται στις ΗΠΑ ή σε οποιαδήποτε από τις άλλες χώρες που αποτελούν τα δεκατέσσερα μάτια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 Συμβατό με USB sticks τηλεόρασης
 Προσιτές επιλογές τιμολόγησης
 Μέτριες ταχύτητες
 Καλά κρυπτογραφημένο
 Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής δραστηριότητας
 Εύχρηστος

CONS

Αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης
Η μόνη επιλογή υποστήριξης πελατών είναι ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων
Έλλειψη χαρακτηριστικών
Δεν επιτρέπει Netflix ή παρόμοιες υπηρεσίες συνεχούς ροής
Ασαφή πολιτική torrenting

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me