Online torrenting

Contents

9 καλύτεροι πελάτες online torrent για το 2023

Βάζω.IO Λήψη αρχείων torrent για εσάς και στη συνέχεια αποθηκεύει τα αρχεία στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας, να μετακινήσετε αρχεία μέσων απευθείας από τον ιστότοπο και να μοιραστείτε τα αρχεία torrent με άλλα θέματα.χρήστες IO.

Χείμαρρους στο επιφάνεια εργασίας

Socket - JavaScript Εξάρτηση Ασφαλείας ΑσφάλειαςΣκουληκότρυπαExpressVPN

Socket - JavaScript Εξάρτηση Ασφαλείας ΑσφάλειαςΣκουληκότρυπαExpressVPN

Το streaming torrent client για Mac, Windows, & Linux

Το WebTorrent Desktop είναι για streaming torrents. Είτε πρόκειται για βίντεο από το Αρχείο Διαδικτύου, τη μουσική από τα Creative Commons, είτε από τα audiobooks από το Librivox, μπορείτε να το παίξετε αμέσως. Δεν χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρώσει τη λήψη.

Το WebTorrent Desktop είναι γρήγορη, δωρεάν, μη εμπορική και ανοιχτή πηγή.

Τι είναι το webtorrent?

Webtorrent είναι ένας πελάτης torrent streaming για το φυλλομετρητής και το επιφάνεια εργασίας.

Το WebTorrent γράφεται πλήρως στο JavaScript – τη γλώσσα του ιστού – και τις χρήσεις Webrtc για μεταφορά από ομοτίμους όποτε είναι δυνατόν. Δεν απαιτείται πρόσθετα προγράμματος περιήγησης, επεκτάσεις ή εγκατάσταση για να χρησιμοποιήσετε το webtorrent στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Γιατί?

Φανταστείτε ένα youtube από ομότιμους peer-to-peer, όπου οι θεατές βοηθούν να φιλοξενήσουν το περιεχόμενο του ιστότοπου. Κάνοντας ευκολότερη τη χρήση του BitTorrent, μπορούμε να πάρουμε περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν και να λάβουμε τα πρώτα βήματα για την αναδημιουργία του Διαδικτύου.

Πώς το δοκιμάζω?

Δείτε το WebTorrent σε δράση στον ιστό στο Instant.IO. Στείλτε ένα αρχείο σε έναν φίλο χρησιμοποιώντας το BitTorrent!

Ή, εγκαταστήστε το WebTorrent Desktop για Mac, Windows και Linux. Δοκιμάστε έναν γρήγορο, ελαφρύ, νέο πελάτη torrent σήμερα!

Μάθετε περισσότερα για το WebTorrent

9 καλύτεροι πελάτες online torrent για το 2023

Ένας ηλεκτρονικός πελάτης torrent σάς επιτρέπει να κατεβάσετε torrents online, στο πρόγραμμα περιήγησής σας, χωρίς να τα μοιραστείτε και χωρίς να χρησιμοποιείτε ένα παραδοσιακό πρόγραμμα επιτραπέζιων υπολογιστών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης όπως το Chrome, το Edge, ο Firefox κ.λπ., και ένα αρχείο torrent, το οποίο μπορείτε να πάρετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο torrent.

online πελάτες torrent, μουσική, ποπ κορν

Καλύτεροι online downloaders: Γρήγορη εμφάνιση

Πρώτα: Πιάσε ένα VPN για αυξημένη ιδιωτικότητα και στη συνέχεια διαβάστε τι πρέπει να κάνετε πριν από τη λήψη torrents.

Επειτα: Επιλέξτε έναν από αυτούς τους ιστότοπους που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε torrents:

 1. Webtor: Παρακολουθήστε torrents ταινιών Ελεύθερος χωρίς να κατεβάζουν ή ακόμα και να περιμένουν πολύ για να φορτωθούν. Οι υπότιτλοι υποστηρίζονται, όπως και η κοινή χρήση συνδέσμων. (Αναθεώρηση Webtor)
 2. Στιγμή.IO: Ελεύθερος, Χωρίς λογαριασμό χρήστη και ροές βίντεο γρήγορα. (Στιγμή.IO Review)
 3. Βάζω.IO: Φτηνές ανά ημέρα, συν άλλες επιλογές. Αξίζει τον κόπο για την αποθήκευση και την άμεση πρόσβαση των μέσων ενημέρωσης.
 4. Σπόρος: Ελεύθερος για 2 GB χώρου. (Review Seedr)
 5. Zbigz: Πληρώστε για μόλις πέντε ημέρες ή χρησιμοποιήστε Ελεύθερος. (Αναθεώρηση Zbigz)
 6. Torrent Safe: Απεριόριστη χρήση με προσιτό, διετές σχέδιο.
 7. Bitport.IO: Απεριόριστες ταχύτητες, συγχρονισμός Google Drive.
 8. βΤτερώνο: Ελεύθερος, Χωρίς λογαριασμό χρήστη, δέχεται μεγάλα αρχεία. (βΤΡΟΡΜΕΝΕΒΙΙ)
 9. Offcloud: Κατεβάστε torrents και πολλά άλλα με απεριόριστη χρήση.

Εάν απλά πρέπει να μοιραστείτε μερικά αρχεία, χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο κοινής χρήσης αρχείων P2P.

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους online downloaders online torrent. Μερικοί έχουν δωρεάν σχέδια, αλλά άλλοι είναι χρησιμοποιήσιμα μόνο μετά την πληρωμή (χρησιμοποιήστε το απόρρητο.com για να αποφύγετε την έκθεση των πραγματικών πληροφοριών πληρωμής σας) και όλοι έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Μπορούμε να λάβουμε προμήθεια για αγορές μέσω αυτών των συνδέσμων.

  Comment torrent en 2023

Βάζω.IO: Καλύτερος ηλεκτρονικός πελάτης torrent για ροή μέσων ενημέρωσης

Online site torrent put.io

Βάζω.IO Λήψη αρχείων torrent για εσάς και στη συνέχεια αποθηκεύει τα αρχεία στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας, να μετακινήσετε αρχεία μέσων απευθείας από τον ιστότοπο και να μοιραστείτε τα αρχεία torrent με άλλα θέματα.χρήστες IO.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου είναι η δυνατότητα να στη στιγμή φορτώστε πολλά αρχεία. Εάν έχει ήδη αποθηκεύσει το αρχείο που ζητάτε, κάτι που συνήθως ισχύει για δημοφιλή αρχεία, τότε τα δεδομένα θα τοποθετηθούν απευθείας στον λογαριασμό σας αμέσως.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τροφοδοσίες RSS για νέα αρχεία και να τα προσθέσετε αυτόματα στον λογαριασμό σας. Υπάρχουν εφαρμογές και συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το PUT.IO, επίσης, όπως Chromecast, Ifttt, Apple TV, Roku, Kodi, AirPlay και άλλοι.

Αυτός ο ηλεκτρονικός πελάτης Torrent λειτουργεί επίσης ως απλό δοχείο αποθήκευσης για οποιοδήποτε δικό σας αρχείο. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία απευθείας από τον υπολογιστή σας στο Put σας.Λογαριασμός IO για ηλεκτρονική αποθήκευση.

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αλλαγής της τοποθεσίας του διακομιστή για τα αρχεία σας για να βοηθήσετε να επιταχύνετε τις λήψεις, να χρησιμοποιήσετε ένα σκοτεινό θέμα, να θυμάστε την τρέχουσα θέση σας σε αρχεία βίντεο και ήχου για εύκολη επανάληψη, αλλάξτε την προεπιλεγμένη γλώσσα υπότιτλου και πολλά άλλα.

Υπάρχουν τρία βασικά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε με αυτό το online downloader torrent. Κάθε ένα από αυτά υποστηρίζει απεριόριστες λήψεις από και προς τον λογαριασμό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία στον λογαριασμό σας όσο συχνά θέλετε, καθώς και να τις κατεβάσετε από τον λογαριασμό σας στον υπολογιστή σας σε απεριόριστο αριθμό φορές.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους:

100 GB 1 TB 10 TB
Τιμή 9 $.99 /μήνα 19 $.99 /μήνα 49 $.99 /μήνα
Τιμή (πληρωμένη ετησίως) 8 $.25/μήνα 16 $.58 /μήνα 41 $.58 /μήνα
Αναλογία σποράς 2.00 ή 10 ημέρες 20.00 ή 14 ημέρες 20.00 ή 14 ημέρες
Ταυτόχρονες ενεργές μεταφορές 10 50 100
Μοιραστείτε με την οικογένεια Χ 4 άτομα 9 άτομα

Υπόδειξη: Υπάρχει επίσης μια μονοήμερη έκδοση του σχεδίου 100 GB που μπορείτε να αρπάξετε για $ 0.99.

SEEDR: Best Free Online Torrent Client

Online seedr site torrent

Το Zbigz είναι ένα δημοφιλές όνομα όταν πρόκειται για δωρεάν online πελάτες torrent επειδή προσφέρει 1 GB δωρεάν αποθήκευσης για torrents. Με έναν δωρεάν λογαριασμό, λαμβάνετε τον δικό σας λογαριασμό χρήστη, λήψη υποστήριξης βιογραφικών και ροής για βίντεο και μουσική.

Υποστηρίζονται επίσης οι άμεσοι σύνδεσμοι, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε τα αρχεία torrent με άλλους, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούν το zbigz.

Ωστόσο, περιμένουν περισσότερα χαρακτηριστικά εάν αναβαθμίσετε σε ένα πρόγραμμα zbigz που έχει πληρωθεί. Οι χρήστες premium zbigz λαμβάνουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τα αρχεία τους στο Google Drive απευθείας από το λογαριασμό τους Zbigz, ταχύτερες ταχύτητες προσωρινής αποθήκευσης, χωρίς διαφημίσεις και πραγματικά απεριόριστη αποθήκευση και μεγέθη αρχείων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό Zbigz Premium προσφέρει που είναι σημαντικό για ορισμένους χρήστες είναι η ικανότητά του να προσωνεί τα αρχεία torrent ακόμη και μετά την έξοδο από τον ιστότοπο. Οι δωρεάν χρήστες αυτού του online downloader online torrent δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια, οπότε μετά την προσθήκη ενός torrent, πρέπει να περιμένουν με τη σελίδα ανοιχτή μέχρι να ολοκληρωθεί η προσωρινή μνήμη.

  Θέσεις Surfshark VPN
Ελεύθερος Ασφάλιστρο
Τιμή 0 $ 99 $.90 /έτος
Μέγιστο μέγεθος αρχείου 1 GB Απεριόριστος
Αποθήκευση αρχείων Μπορεί να είναι περιορισμένη Απεριόριστος
Ταυτόχρονα αρχεία αποθήκευσης 2 Απεριόριστος
Διάρκεια ζωής αρχείου 7 ημέρες Απεριόριστος
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 150 kbps Απεριόριστος

Υπάρχουν πέντε τρόποι για να αγοράσετε το Zbigz Premium και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal, μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή Bitcoin (αποκτήστε κάποια δωρεάν BTC εδώ) για να ολοκληρώσετε την πληρωμή:

 • 1 χρόνος: 99 $.90 (27 σεντ /ημέρα)
 • 6 μήνες: 49 $.90 (27 σεντ /ημέρα)
 • 3 μήνες: 25 $.90 (29 σεντ /ημέρα)
 • 1 μήνα: 9 $.90 (33 σεντ /ημέρα)
 • 5 μέρες: $ 5.99 ($ ​​1.20 /ημέρα)

Torrent Safe: Κατεβάστε torrents online για φθηνά

Online site torrent torrent ασφαλής

Το Torrent Safe έχει έναν δωρεάν λογαριασμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να κάνετε λογαριασμό, αλλά είστε περιορισμένοι στο πόσο μεγάλο μπορεί να είναι οι torrents. Ή, μπορείτε να πληρώσετε για ένα premium μέλος με απεριόριστα μεγέθη αρχείων για τόσο χαμηλά όσο $ 2 /μήνα.

Όταν εγγραφείτε, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να λάβετε το κλειδί άδειας χρήσης. Εκτός από αυτό, αυτό είναι ένας αρκετά ανώνυμος πελάτης torrent. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για λογαριασμό χρήστη, διότι κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Torrent Safe για να κατεβάσετε torrents, απλά πρέπει να εισαγάγετε το κλειδί άδειας χρήσης σας.

Δεν διατηρούμε τα αρχεία καταγραφής που προσδιορίζουν τα αρχεία λήψης χρήστη. Ο ISP σας δεν θα μπορέσει να σας δει να κατεβάζετε αρχεία torrent.

Torrent Safe FAQ

Τα αρχεία torrent, οι σύνδεσμοι μαγνητών και οι διευθύνσεις urls torrent υποστηρίζονται. Υπάρχει επίσης μια επέκταση Chrome για τη φόρτωση torrents απευθείας σε torrent ασφαλές από οποιονδήποτε ιστότοπο που βρίσκεστε.

Αυτό το online downloader για torrents σάς επιτρέπει να μεταδώσετε μερικά αρχεία torrent απευθείας από το Torrent Safe εάν είναι σε υποστηριζόμενη μορφή όπως το MP4. Διαφορετικά, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε από τα αρχεία torrent στον υπολογιστή σας όσο συχνά θέλετε, είτε μέσω του προγράμματος περιήγησής σας είτε με έναν διαχειριστή λήψης.

Ο βασικός λογαριασμός Torrent Safe είναι δωρεάν για πάντα με απεριόριστη χρήση. Διαφέρει από τους λογαριασμούς που έχουν πληρωθεί για το πόσο καιρό τα αρχεία παραμένουν στο λογαριασμό σας πριν διαγραφούν αυτόματα και πόσο μεγάλα αρχεία torrent μπορούν να είναι.

Μήνας 3 μήνες 1 χρόνος 2 ετών
Τιμή 4 $.95 /μήνα 4 $.32 /μήνα
(Πληρώστε 12 $.95)
2 $.99 /μήνα
(Πληρώστε 35 $.95)
1 $.99 /μήνα
(Πληρώστε 47 $.99)
Διάρκεια ζωής αρχείου 7 ημέρες 7 ημέρες 7 ημέρες 7 ημέρες
Μέγιστο μέγεθος αρχείου Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Μηνιαία αρχεία Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Αναλογία σποράς 3: 1 3: 1 3: 1 3: 1

Σημείωση: Ούτε η ελεύθερη ούτε πληρωμένη έκδοση του Torrent Safe θα σαρώσει τους χείμαρρους σας για τους ιούς, οπότε φροντίστε να κάνετε αυτό το βήμα μόνοι σας.

Στιγμή.IO: Καλύτερος πελάτης online torrent για άμεση ροή μέσων

Online site torrent instant.io

Online site torrent bitport.io

Το bitport.Το IO Online Torrent Downloader έχει δύο γενικά σχέδια: ένα ελεύθερο περιορισμένο και μια απεριόριστη έκδοση premium, της οποίας υπάρχουν τρεις που διαφέρουν ελαφρώς. Πρέπει πρώτα να φτιάξετε έναν λογαριασμό, αλλά τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα.

Μια λειτουργία που ορίζει αυτόν τον ηλεκτρονικό πελάτη εκτός από το υπόλοιπο είναι ο πελάτης συγχρονισμού που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Αυτό που κάνει είναι αυτόματο φορτίο όλα τα αρχεία από τον λογαριασμό σας απευθείας στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να φορτώσετε torrents στον πελάτη Web, να αφήσετε και να επιστρέψετε αργότερα στα αρχεία που έχουν ήδη ληφθεί στον υπολογιστή σας.

  VPNClient για Linux

Υπάρχουν επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης ιστού που μπορείτε να εγκαταστήσετε που καθιστά την εισαγωγή torrents από έναν ιστότοπο torrent στο bitport σας.Λογαριασμός IO ΠΟΛΥ εύκολο. Υποστηρίζεται επίσης η ροή αρχείων μέσων, υπότιτλοι για βίντεο, λήψη χύδην μέσω αρχείων ZIP και φόρτωση torrent μέσω .αρχεία torrent και σύνδεσμοι μαγνήτη.

Το φάκελο και η κοινή χρήση αρχείων δεν υποστηρίζονται στο Bitport.IO.

Η δωρεάν έκδοση του Bitport.Το IO υποστηρίζει μόλις 1 GB αποθηκευτικού χώρου, ένα torrent download ανά ημέρα, μία υποδοχή λήψης, περιορισμένες ταχύτητες λήψης και δεν υπάρχουν επιπλέον χαρακτηριστικά όπως σάρωση προστασίας από ιούς, λήψη RSS, πρόσβαση HTTPS και συγχρονισμό Google Drive.

30 GB 100 GB 250 GB
Τιμή (ανά μήνα) 5 $ 10 $ 15 $
Αποθήκευση αρχείων 30 GB 100 GB 250 GB
Ημερήσιο όριο torrent Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Ταχύτητα μεταφόρτωσης Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Max download slots 5 10 20

βΤΟΤΟ: Δεν είναι απαραίτητος ο λογαριασμός χρήστη

Online site torrent βtorrentOnline site torrent offcloud

Το Offcloud Online Torrent Downloader είναι πολύ περισσότερο από έναν απλό πελάτη torrent για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε αρχείο στο Διαδίκτυο απευθείας στον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο αρχείων torrent και συνδέσμων μαγνήτη, αλλά και αρχεία από δημοφιλείς ιστότοπους και από διακομιστές αποθήκευσης FTP, SFTP και cloud.

Υπάρχει ένα Στιγμή Περιοχή offcloud που σας επιτρέπει να μεταφέρετε στιγμιαία ή να κατεβάσετε αρχεία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να μεταδώσετε αρχεία torrent χωρίς να τα κατεβάσετε.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία RSS έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε αυτόματο προσθήκη αρχείων από το RSS Feeds στο λογαριασμό σας offcloud, ιδανικό για κάτι σαν τηλεοπτική εκπομπή.

Παίρνετε δωρεάν αποθήκευσης 10 GB, και αυτό υποστηρίζει έως και τρία αρχεία ανά μήνα, είτε πρόκειται για χείμαρρους είτε για άλλα είδη αρχείων. Ή, μπορείτε να πληρώσετε για περισσότερα χαρακτηριστικά:

Μήνας 3 μήνες 1 χρόνος 2 ετών
Τιμή 9 $.99 29 $.97
(9 $.99 /μήνα)
69 $.99
($ 5.83 /μήνα)
139 $.98
($ 5.83 /μήνα)
Εύρος ζώνης πληρεξούσιου Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Αποθήκευση αρχείων Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος
Απομακρυσμένες μεταφορτώσεις Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος Απεριόριστος

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα σχέδιο ζωής στο offcloud.

Μπορείτε να πληρώσετε για μια συνδρομή offcloud με διάφορους τρόπους, όπως η πιστωτική κάρτα, το Bitcoin, το Altcoins, το Alipay, το PayPal, το Webmoney, το UnionPay και άλλοι.

Μοιραστείτε αυτό:

 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Facebook (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στην τσέπη (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο WhatsApp (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για να στείλετε email έναν σύνδεσμο σε έναν φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο τηλεγράφημα (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Περισσότερο
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για κοινή χρήση στο Pinterest (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
 • Κάντε κλικ για εκτύπωση (ανοίγει σε νέο παράθυρο)