F Ασφαλείς αναθεωρήσεις Freedome

Contents

Freedome Freedome Freedome VPN Αναθεώρηση και Τιμολόγηση Οδηγός 2023

Φτάσαμε στην υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας της F-Secure αρκετές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών μας και απάντησαν αμέσως κάθε φορά-ακόμα και αργά το βράδυ.

F-Secure Freedome VPN Ανασκόπηση 2023

Freedome Freedome VPN Review (2023): Δεν είναι τόσο μεγάλη

Το F-Secure είναι μια μεγάλη εταιρεία ασφάλειας στο Διαδίκτυο που προσφέρει διάφορα είδη προϊόντων. Εκτός από ένα VPN, διαθέτουν επίσης λογισμικό προστασίας από ιούς, έναν διαχειριστή κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα. Το μεγάλο πλεονέκτημα μιας εταιρείας όπως η F-Secure είναι ότι έχουν χρόνια εμπειρίας. Η F-Secure δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Η επιλογή VPN της F-Secure ονομάζεται Freedome VPN και επικεντρώνεται κυρίως στην ασφάλεια και όχι στην απόλυτη ανωνυμία και την απεμπλοκή περιορισμένες τοποθεσίες. Έχουμε δοκιμάσει αυτό το VPN για να δούμε πώς τα Freedome βαθμολογούνται από την άποψη της ταχύτητας, της ασφάλειας, της φιλίας προς το χρήστη, του δικτύου διακομιστή και των διαθέσιμων επιλογών. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρησή μας παρακάτω για όλες τις λεπτομέρειες!

Προδιαγραφές F-Secure Freedome VPN

�� Τιμή Από 3.33 το μήνα
�� Λειτουργικά συστήματα Windows, Mac, iOS, Android
�� Συνδέσεις 7
�� Μέθοδοι πληρωμής PayPal, άλλη, πιστωτική κάρτα
�� Πρωτόκολλα Openvpn, ikev2
�� Επιλογές χείμαρρου
�� Εγγύηση επιστροφής χρημάτων Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
�� Κούτσουρα

Ταχύτητα-πόσο γρήγορα είναι το Freedome VPN Freedome F?

Εάν έχετε ένα VPN που επιβραδύνει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, θα κουραστείτε γρήγορα από αυτό. Μετά από όλα, δεν είναι ωραίο να περιμένουμε για πάντα για φόρτωση σελίδων και βίντεο. Μια αργή σύνδεση είναι επίσης πολύ άβολη όταν τα παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Ευτυχώς, τα καλύτερα VPNs μπορούν να διατηρήσουν την ταχύτητα του Διαδικτύου σας άθικτη ως επί το πλείστον για το μεγαλύτερο μέρος. Το ερώτημα είναι, το Freedome VPN της F-Secure το κάνει αυτό? Ερευνήσαμε και παρέχουμε τα παρακάτω αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής Freedome VPN

Για να δοκιμάσουμε την ταχύτητα του Freedome VPN, πραγματοποιήσαμε αρκετές δοκιμές ταχύτητας με speedtest.καθαρά. Όλες οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με έναν τοπικό διακομιστή χρησιμοποιώντας τη δική μας σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυήσεις για την ταχύτητα του Διαδικτύου που είναι πιθανό να πάρετε. Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας, του παρόχου Διαδικτύου, και όταν εκτελείτε τις δοκιμές. Τα παρακάτω αποτελέσματα είναι μόνο μια ένδειξη του αποτελέσματος που θα έχει το Freedome VPN στην ταχύτητα του Διαδικτύου σας.

Ταχύτητα χωρίς VPN (speedtest.καθαρά):

Speedtest χωρίς VPN

Αυτές είναι οι ταχύτητες της σύνδεσής μας στο Διαδίκτυο χωρίς VPN. Αυτά τα στοιχεία είναι τα βασικά μας δεδομένα, τα οποία χρησιμοποιήσαμε για να συγκρίνουμε τα άλλα αποτελέσματα των δοκιμών μας.

Ταχύτητα με τοπικό διακομιστή (speedtest.καθαρά):

Τοπικός διακομιστής FESTESTSTEST SECURESTES

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας όταν συνδεθήκαμε με έναν τοπικό διακομιστή VPN Freedome. Όπως μπορείτε να δείτε, ο χρόνος απόκρισης ping έχει παραμείνει ο ίδιος. Η ταχύτητα λήψης έχει μειωθεί ελαφρώς, όπως και η ταχύτητα μεταφόρτωσης, αν και αυτές οι διαφορές είναι αρκετά μικρές. Με αυτές τις ταχύτητες, μπορείτε να περιμένετε μικρές καθυστερήσεις σε σύγκριση με τη συνήθη χρήση του Διαδικτύου σας.

Ταχύτητα με μακρινό διακομιστή (speedtest.καθαρά):

Διακομιστής FESTESTSTEST FEPERSTEST

Τα αποτελέσματα των δοκιμών μας όταν χρησιμοποιούσαμε έναν μακρινό διακομιστή VPN Freedome φαινόταν ελαφρώς διαφορετικό. Ο χρόνος απόκρισης ping αυξήθηκε τεράστια, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί οι διακομιστές δεν θα ήταν καλή επιλογή αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια, για παράδειγμα. Η ταχύτητα λήψης έχει κατά περίπου το ήμισυ, ενώ η ταχύτητα μεταφόρτωσης έχει επηρεαστεί ελαφρώς μόνο. Και πάλι, θα περιμέναμε κάποιες καθυστερήσεις σε σύγκριση με τη συνήθη χρήση του Διαδικτύου μας. Αυτό δεν είναι τίποτα από το συνηθισμένο.

Ταχύτητα κατά την καθημερινή χρήση

Στην πράξη, η ταχύτητα του Freedome VPN είναι πολύ μεταβλητή. Η περιήγηση με το Freedome VPN είναι αρκετά ωραία. Ήμασταν σε θέση να επισκεφτούμε πολλές διαφορετικές σελίδες χωρίς να συναντήσουμε μεγάλους χρόνους φόρτωσης. Τουλάχιστον, αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας από τις δοκιμές ταχύτητας μας. Σε άλλες εποχές, η ταχύτητα ήταν πολύ αργή και έπρεπε να περιμένουμε να φορτώσουμε ιστοσελίδες.

Η ροή είναι λιγότερο ομαλή. Το Spotify έχει προβλήματα κατά καιρούς. Το YouTube λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά η ταχύτητα δεν είναι πολύ σταθερή. Ως εκ τούτου, μερικές φορές οι ταχύτητες φόρτωσης ήταν πολύ γρήγορες και άλλες φορές είναι αρκετά αργή.

Το Netflix λειτουργεί αρκετά καλά, όπως το YouTube, αν και δεν μπορούμε να δώσουμε εγγυήσεις σχετικά με τη σταθερότητα της σύνδεσης σε αυτό το παράδειγμα. Παρεμπιπτόντως, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο το Freedome VPN για να παρακολουθήσουμε το διεθνές περιεχόμενο της Netflix. Το περιεχόμενο που αφορούσε το αμερικανικό Netflix ήταν απρόσιτο.

Το παιχνίδι με το Freedome VPN του Freedome απαιτούσε επίσης μεγάλη προσπάθεια. Η φόρτωση χρειάστηκε πολύς χρόνος. Σε μια περίπτωση, μας άρεσε ακόμη και πρόσβαση στο παιχνίδι. Με άλλα παιχνίδια έπρεπε να περιμένουμε περισσότερο από το αναμενόμενο, αλλά μετά, ήμασταν σε θέση να παίξουμε. Ωστόσο, λόγω της αστάθειας της σύνδεσης, δεν τολμούμε να εγγυηθούμε ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα.

Επιπλέον, δεν είναι δυνατό να κατεβάσετε τα torrents με το Freedome VPN. Ακόμη και όταν χρησιμοποιήσαμε έναν διακομιστή που δεν πρέπει να εμποδίζει το torrenting, όπως καθορίζεται στον ιστότοπο S-Secure F, ωστόσο αρνήθηκε να κατεβάσει.

Συμπέρασμα για την ταχύτητα του Freedome VPN

 • F-Secure Freedome VPN θα επιβραδύνει λίγο τη σύνδεσή σας, αλλά όχι πολύ, σύμφωνα με τα speedtests μας.
 • Κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης, ωστόσο, το Freedome VPN παρέχει μια ασταθή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ασφάλεια-πόσο ασφαλές είναι το Freedome VPN?

Από όλα τα οφέλη που παρέχει το VPN, η ασφάλεια είναι ίσως η πιο σημαντική. Με ένα VPN, όλη η κυκλοφορία δεδομένων σας είναι εξασφαλισμένη, έτσι ώστε να μην μπορείτε μόνο να σερφάρετε στο Διαδίκτυο πιο ανώνυμα, αλλά και να είναι πολύ πιο ασφαλή όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, είναι λιγότερο πιθανό να πέσετε θύμα των χάκερ.

Το F-Secure είναι γνωστό για τα προϊόντα ασφαλείας του Διαδικτύου. Αλλά τι γίνεται με την ασφάλεια που προσφέρει το Freedome VPN? Για να σας πω πόσο ασφαλές είναι αυτό το VPN, εξετάσαμε διάφορες πτυχές του λογισμικού, όπως τα χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα VPN, τις διαθέσιμες επιλογές ασφαλείας και τον τρόπο με τον οποίο το προϊόν χειρίζεται την ιδιωτικότητα των χρηστών του.

Πρωτόκολλα

Το Freedome VPN συνεργάζεται με διάφορα πρωτόκολλα, ανάλογα με εν μέρει από το λειτουργικό σας σύστημα. Το OpenVPN χρησιμοποιείται για Android, Windows και Mac. Τόσο το TCP όσο και το UDP είναι επίσης διαθέσιμα για αυτά τα λειτουργικά συστήματα. Το iPsec χρησιμοποιείται για iOS, και τα δύο σε συνδυασμό με το IKEV1 και το IKEV2.

Όλα τα πρωτόκολλα χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση AES-256 ή AES-128. Αν και το AES-128 δεν είναι τόσο ισχυρό ή τόσο ασφαλές όσο το AES-256, αυτοί είναι και οι δύο πολύ καλοί αλγόριθμοι κρυπτογράφησης που λειτουργούν καλά. Το AES-128 χρησιμοποιείται ειδικά με τα “κανάλια δεδομένων” του OpenVPN και του IKEV1. Αυτό δεν είναι πολύ ασυνήθιστο: τα κανάλια δεδομένων, μέσω των οποίων τα πραγματικά δεδομένα σας περνούν, συχνά χρησιμοποιούν χαμηλότερους αλγόριθμους κρυπτογράφησης από το “κανάλι ελέγχου”, το οποίο εξασφαλίζει ότι η σύνδεση παραμένει άθικτη και σταθερή.

Ενώ δεν υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές πρωτοκόλλου VPN με το Freedome, τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται είναι τα ισχυρότερα διαθέσιμα σήμερα για τις αντίστοιχες συσκευές.

Πολιτική καταγραφής και ιδιωτικότητα

F-Secure Freedome VPN Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μιλά εκτενώς για την ασφάλεια της υπηρεσίας. Η F-Secure λέει ότι δεν κρατούν τα αρχεία καταγραφής, γεγονός που θα τους έκανε ένα “μη καταφύγιο” VPN. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απολύτως αληθές. Εάν διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, θα παρατηρήσετε ότι η F-Secure συλλέγει διάφορα είδη δεδομένων για εσάς, ακόμη και για το Freedome VPN.

Πρώτον, το Freedome VPN παρακολουθεί τη διεύθυνση IP και τις ιδιωτικές επικοινωνίες σας. Η διεύθυνση IP σας, και επομένως και η χώρα όπου βρίσκεστε, επεξεργάζεται, όπως και ο αριθμός των MBS που τρέχετε μέσω του διακομιστή F-Secure F-Secure. Επιπλέον, το Freedome μπορεί να ελέγξει την επισκεψιμότητα σας για κακόβουλα ή ύποπτα αρχεία και ιστότοπους και μπλοκάρει torrents. Κατά συνέπεια, πρέπει να έχουν καλή ιδέα για το τι κάνετε στο διαδίκτυο, αλλιώς δεν θα είναι σε θέση να παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες. Το F-Secure δηλώνει επίσης ότι συλλέγουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα, αν και αυτές οι πληροφορίες δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες.

Δεύτερον, τα αρχεία καταγραφής επικοινωνίας αποθηκεύονται ότι παρακολουθούν τον τόπο και το χρόνο που ξεκινάτε ή τερματίζετε μια σύνδεση. Η διεύθυνση IP σας διαβάζεται επίσης, όπως και άλλα δεδομένα συσκευών. Το Freedome VPN δίνει επίσης στη συσκευή σας το δικό της αναγνωριστικό συσκευής.

Επομένως, αν και το Freedome VPN λέει ότι δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής της χρήσης του Διαδικτύου σας, γνωρίζουν πολλά για τη σύνδεσή σας. Αυτό αντανακλάται στη λειτουργικότητα του “Tracker Mapper” του λογισμικού τους. Αυτή η λειτουργικότητα σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψετε τους τύπους ιχνηλάτων που συναντάτε ενώ είστε σε απευθείας σύνδεση σε περίοδο 24 ωρών, στους οποίους βρίσκονται οι ιστότοποι και όπου βρίσκονται τα cookies. Αν και αυτές οι πληροφορίες διαγράφονται μετά από τρεις ημέρες, δείχνει ακόμα πόσο εύκολα το Freedome VPN μπορεί να παρακολουθεί αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο.

Με άλλα λόγια: Η S-Secure μπορεί να είναι πολύ ισχυρή από την άποψη της ασφάλειας, αλλά συμβιβάζει αρκετά την ιδιωτική σας ζωή.

Διακόπτης σκοτώματος

Σκοτώστε

Το λογισμικό Freedome VPN περιλαμβάνει έναν διακόπτη Kill. Αυτό σημαίνει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο αποκοπεί αυτόματα εάν χάσει η σύνδεση VPN. Αυτό μπορεί να ακούγεται ενοχλητικό, αλλά στην πραγματικότητα παρέχει επιπλέον ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο, τα δεδομένα σας δεν θα εκτίθενται ποτέ εάν το VPN σας πέσει ακόμη και για μια στιγμή.

Ο ενσωματωμένος διακόπτης Kill του Freedome Freedome Freedome είναι διαθέσιμος σε Android, Windows και Mac. Στα Windows και Mac, αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να το ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο μέσω των ρυθμίσεων σας εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Στο Android, η επιλογή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Για το iOS, το Freedome δεν προσφέρει το δικό του διακόπτη Kill, αλλά η λειτουργικότητα είναι ενσωματωμένη στο στοιχείο IPSEC του λειτουργικού συστήματος iOS. Ωστόσο, αυτό δεν παρέχει την ίδια ασφάλεια με έναν πραγματικό διακόπτη θανάτου.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το διακόπτη Kill πηγαίνοντας σε “Ρυθμίσεις” μέσα στο λογισμικό Freedome VPN και να ελέγξετε το πλαίσιο “Χρησιμοποιήστε αυτόματο διακόπτη Kill”.

Ποιες πληροφορίες χρειάζονται Freedome VPN Freedome F Freedome?

Όταν αγοράζετε μια συνδρομή F Freedome Freedome Freedome, πρέπει να μοιραστείτε διάφορες πληροφορίες για τον εαυτό σας με την εταιρεία. Εκτός από τις πληροφορίες που ζητούνται για τις διάφορες επιλογές πληρωμής, η F-Secure ζητά επίσης τη διεύθυνση email σας, το όνομα, το επώνυμο, τον ταχυδρομικό κώδικα και τη χώρα. Αυτά είναι πολύ συγκεκριμένα και προσωπικά στοιχεία, οπότε είναι πολύ δύσκολο να αγοράσετε αυτό το VPN ανώνυμα.

Συμπέρασμα για την ασφάλεια του Freedome VPN

 • Το Freedome VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 και AES-128.
 • Το VPN της F-Secure συνεργάζεται με το OpenVPN UDP, το OpenVPN TCP, το IKEV2/IPSEC και τα πρωτόκολλα IKEV2/IPSEC.
 • Το Freedome VPN διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη θανάτου.
 • Το Freedome VPN διατηρεί πολλά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και (μερικά από) το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας.
 • Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, το Freedome VPN θα σας ζητήσει να μοιραστείτε τη διεύθυνση email σας, το όνομα, το επώνυμο, τον ταχυδρομικό κώδικα και τη χώρα.
  San Francisco VPN gratis

Χρηστικότητα-Πώς είναι φιλικό προς το χρήστη είναι F Freedome VPN

Το F-Secure είναι μια μεγάλη εταιρεία που προσφέρει πολλά προϊόντα ασφαλείας στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, θα πρέπει ήδη να έχουν μεγάλη εμπειρία όσον αφορά τη δημιουργία και την ενημέρωση του λογισμικού VPN τους. Ως εκ τούτου, αναμενόταν ότι η χρηστικότητα αυτού του παρόχου θα ήταν ιδιαίτερα καλή. Περιμένουμε ότι ένα φιλικό προς το χρήστη VPN θα είναι εύκολο να βρεθεί, να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε. Αλλά είναι το Freedome VPN Freedome Freedome όπως αναμενόταν?

Ο ιστότοπος S-Secure F

Ο δικτυακός τόπος F-Secure έχει πολύ επαγγελματική αίσθηση. Δεδομένου ότι η F-Secure είναι μια μεγαλύτερη εταιρεία, ολόκληρος ο ιστότοπος δεν είναι αφιερωμένος μόνο στην υπηρεσία VPN τους. Κατά συνέπεια, αν ψάχνετε για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το Freedome VPN, πρέπει να κάνετε κλικ περαιτέρω.

Ιστοσελίδα αρχικής σελίδας F-Secure

Όλα τα διάφορα προϊόντα που προσφέρουν η Secure For. Από εκεί, εάν κάνετε κλικ στο “F-Secure Freedome VPN”, θα φτάσετε στο τμήμα του ιστότοπου που είναι αφιερωμένο στο VPN τους.

F-Secure Website Αρχική σελίδα

Από εδώ, μπορείτε σχεδόν αμέσως να δείτε τι μπορεί να κάνει ένα VPN για εσάς και συγκεκριμένα τι έχει να προσφέρει το VPN Freedome VPN. Θα δείτε επίσης δύο κουμπιά προς την κορυφή της σελίδας: ένα για να κατεβάσετε το λογισμικό και το άλλο για να λάβετε μια συνδρομή. Αυτό είναι πολύ σαφές και βοηθά αμέσως τους επισκέπτες στο δρόμο τους. Ένα μεγάλο μέρος του ιστότοπου είναι επίσης διαθέσιμο σε διάφορες γλώσσες. Η σελίδα FAQ, ωστόσο, είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και μόνο μερικές άλλες γλώσσες.

Η ιστοσελίδα Freedome VPN περιέχει πρόσθετες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τιμών, της διαθεσιμότητας, των τοποθεσιών διακομιστών (μέσω ενός συνδέσμου προς τη σελίδα FAQS) και βίντεο που εξηγούν περισσότερα για το Freedome και το VPN γενικά.

Συνολικά, ο ιστότοπος F-Secure F είναι αρκετά φιλικό προς το χρήστη, ακόμη και αν η ενότητα VPN του ιστότοπου είναι λίγο πιο κρυμμένη από ό, τι με άλλους παρόχους VPN. Είδαμε λίγο πιο πραγματικές πληροφορίες σχετικά με το Freedome σε αυτήν τη σελίδα.

Εγκατάσταση Freedome VPN

Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το Freedome VPN από τον ιστότοπο S-Secure F-Secure. Μεταβείτε στη σελίδα VPN και κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη για υπολογιστή”. Βρίσκεστε σε άλλη συσκευή, όπως το smartphone σας? Στη συνέχεια, αυτό το κουμπί θα ονομάζεται “Λήψη για Android” και θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στην εφαρμογή Freedome VPN στο Play Store.

Είστε στην επιφάνεια εργασίας σας? Στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί “Λήψη για PC” θα κατεβάσετε αυτόματα ένα .exe αρχείο. Ανοίξτε αυτό το αρχείο και κάντε κλικ στο “Εκτέλεση”.

Οθόνη εγκατάστασης VPN Secure Freedome VPN

Στη συνέχεια, θα δείτε την παραπάνω οθόνη. Κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε δωρεάν δοκιμή”. Θα σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Κάντε κλικ στο “Αποδοχή”. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια οθόνη εγκατάστασης. Μετά από λίγα λεπτά το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο και είστε έτοιμοι να πάτε.

Εγκατάσταση VPN Secure Freedome

Μόλις τελειώσει η δοκιμαστική σας περίοδος, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε μια συνδρομή. Αυτό είναι πολύ εύκολο και μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Πρώτον, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αγορά” μέσα στο λογισμικό, το οποίο σας προωθεί στη σελίδα τιμολόγησης στον ιστότοπο F-Secure. Δεύτερον, είναι επίσης δυνατή η αγορά συνδρομής απευθείας μέσω του ιστότοπου S-Secure F.

Η εμφάνιση και η ευκολία χρήσης του Freedome VPN

Το λογισμικό VPN Secure Freedome έχει μια βασική διεπαφή που φαίνεται πολύ ήρεμη και απλή. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το VPN κάνοντας κλικ στο μεγάλο κουμπί με την ένδειξη “Προστασία” που βρίσκεται στη μέση της οθόνης. Στη συνέχεια, θα συνδεθείτε αυτόματα στον πλησιέστερο διακομιστή, ο οποίος εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης στο πεδίο “τοποθεσία”. Η διεπαφή δείχνει επίσης πόσα δεδομένα έχετε χρησιμοποιήσει στην τρέχουσα συνεδρία σας και πόσες κακόβουλες ιστοσελίδες και οι προσπάθειες παρακολούθησης Freedome VPN έχει μπλοκαριστεί.

Freedome Freedome VPN Λογισμικό

Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τους διαθέσιμους διακομιστές κάνοντας κλικ στο πεδίο “Τοποθεσία” στο κάτω μέρος της οθόνης. Έχετε επίσης μια σειρά από επιπλέον επιλογές, οι οποίες παρέχονται μέσω της πλευρικής γραμμής. Αυτές οι επιλογές σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την προστασία του προγράμματος περιήγησης και την παρακολούθηση της προστασίας. Συνιστούμε να αφήσετε και τις δύο αυτές επιλογές για επιπλέον ασφάλεια.

Στην πλαϊνή μπάρα, θα βρείτε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας, καθώς και την παροχή πρόσβασης για βοήθεια και τις ρυθμίσεις σας. Μπορείτε να ορίσετε μια σειρά βασικών λειτουργιών κάτω από “Ρυθμίσεις”. Εδώ θα βρείτε την επιλογή της γλώσσας και το διακόπτη Kill.

Τέλος, υπάρχει “mapper tracker”. Αυτή η λειτουργία σας δείχνει πώς και πότε παρακολουθείτε ενώ βρίσκεστε στο Διαδίκτυο. Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, το VPN καταγράφει ποιες παρακολούθησης αντιμετωπίζετε για περίοδο 24 ωρών. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε έναν διαδραστικό χάρτη, ώστε να μπορείτε να δείτε καθαρά ποια cookies και ιστοσελίδες έχουν συμμετάσχει στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς σας στο Διαδίκτυο. Δυστυχώς, αυτό λειτουργεί μόνο στην κυκλοφορία HTTP. Θα συνιστούσαμε να χρησιμοποιείτε πάντα την ασφαλέστερη κυκλοφορία HTTPS όποτε είναι δυνατόν.

Τιμολόγηση και μεθόδους πληρωμής

F-Secure Freedome Το VPN διαθέτει διάφορα σχέδια διαθέσιμα. Η διαφορά μεταξύ αυτών των σχεδίων είναι στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να προστατεύσετε ταυτόχρονα. Ο ιστότοπος εμφανίζει τις ακόλουθες επιλογές.

Στιγμιότυπο οθόνης του τμήματος τιμολόγησης FSecure VPN

Και τα τρία σχέδια VPN που προσφέρονται από το F-Secure είναι ετήσια σχέδια. Επομένως, η επιλογή βασίζεται πλήρως στον αριθμό των συσκευών που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε με το VPN. Όσο περισσότερες συσκευές, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος σας. Θέλετε να προστατεύσετε μόνο τρεις συσκευές ταυτόχρονα? Τότε, αυτό θα σας κοστίσει 39 $.90 ετησίως (ή 3 $.33 ανά μήνα), καταβάλλεται ετησίως.

Εκτός από τις ετήσιες συνδρομές για τρεις και επτά συσκευές, υπάρχει μια συνδρομή δύο ετών διαθέσιμη για επτά συσκευές, η οποία είναι η χαμηλότερη τιμή, αν εξετάσει τη μηνιαία τιμή που ξεσπά ανά συσκευή. Ωστόσο, η φθηνότερη διαθέσιμη επιλογή, αν δεν δείτε τον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να προστατεύσετε, είναι 3 $.33 το μήνα.

F-Secure Freedome VPN παρέχει τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής:

 • Πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, American Express, JCB)
 • Paypal
 • Τραπεζική μεταφορά (έτσι μπορείτε να πληρώσετε χειροκίνητα μέσω της τράπεζάς σας)
 • SEPA Transfer (Μέθοδος μεταφοράς διαθέσιμη για χώρες της ΕΕ και 9 άλλες χώρες SEPA)
 • Διάφορες μεθόδους περιφερειακής πληρωμής

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές που σας επιτρέπουν να πληρώσετε ανώνυμα, για παράδειγμα, bitcoin. Θα πρέπει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία με κάθε μία από τις προσφερόμενες μεθόδους πληρωμής.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η F-Secure διαθέτει εκτεταμένη εξυπηρέτηση πελατών που περιλαμβάνει μια βάση δεδομένων άρθρων, φόρουμ, υποστήριξη συνομιλίας και μια επιλογή επικοινωνίας με την εταιρεία μέσω τηλεφώνου. Εχετε μια ερώτηση? Τότε σας συνιστούμε να αναζητήσετε πρώτα τη βάση δεδομένων και τα φόρουμ για μια απάντηση. Μπορείτε να βρείτε αυτά κάτω από το στοιχείο μενού “Υποστήριξη” στον ιστότοπο F-Secure ή κάνοντας κλικ στο “Help” στο λογισμικό Freedome VPN.

Η λειτουργία συνομιλίας είναι επί του παρόντος διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά. Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση μέσω μιας οθόνης ζωντανής συνομιλίας στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το οποίο στη συνέχεια θα εξεταστεί από έναν υπάλληλο F-Secure. Ζητήσαμε μια ερώτηση και λάβαμε μια λεπτομερή απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά. Λάβαμε επίσης μια γρήγορη απάντηση σε μια ερώτηση παρακολούθησης. Το F-Secure δηλώνει επίσης ότι μπορείτε να συμβουλευτείτε τα φόρουμ και τις ερωτήσεις σας εάν δεν είναι διαθέσιμη η ζωντανή συνομιλία.

Εκτός από τη ζωντανή συνομιλία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να γίνει κατά τις ώρες γραφείου (9:00 – 18:00). Οι αριθμοί τηλεφώνου για κάθε χώρα μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο F-Secure F-Secure.

Συμπέρασμα σχετικά με την ευκολία χρήσης του Freedome Freedome Freedome VPN

 • Ο δικτυακός τόπος F-Secure είναι μεγάλος, με ένα μικρό τμήμα αφιερωμένο στο VPN τους.
 • Η διαδικασία εγκατάστασης του Freedome VPN είναι πολύ γρήγορη και εύκολη.
 • Το λογισμικό Freedome VPN διαθέτει εύκολη διεπαφή με λίγες επιλογές.
 • Το Freedome VPN έχει ετήσιες συνδρομές για αξιοπρεπή τιμή.
 • Δεν είναι δυνατόν να πληρώσετε ανώνυμα.
 • Το F-Secure έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών με ζωντανή συνομιλία και επιλογή για να τους καλέσετε.

Δίκτυο διακομιστή F-Secure

Όσο περισσότεροι διακομιστές έχουν ένα VPN, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρείτε μια καλή, γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Αυτό σας δίνει επίσης περισσότερη ελευθερία στο Διαδίκτυο. Επομένως, το δίκτυο διακομιστή ενός παροχέα είναι επομένως πολύ σημαντικό. F-Secure Freedome VPN διαθέτει ένα σχετικά μικρό δίκτυο διακομιστών που εξακολουθεί να αυξάνεται. Με 28 τοποθεσίες διακομιστών που διαδίδονται σε 22 χώρες, δεν έχουν πουθενά κοντά στους χιλιάδες διακομιστές μεγαλύτερους παρόχους, όπως το Cyberghost και το NordVPN, έχουν στη διάθεσή τους.

Αριθμός διακομιστών και τοποθεσιών

Το F Freedome VPN προσφέρει 28 τοποθεσίες διακομιστών σε 22 χώρες. Αυτές οι “εικονικές τοποθεσίες”, όπως τους αποκαλούν, είναι:

 • Ασία: Ιαπωνία (Τόκιο) και Σιγκαπούρη
 • Ευρώπη: Βέλγιο (Βρυξέλλες), Δανία (Κοπεγχάγη), Γερμανία (Falkenstein), Φινλανδία (Espoo), Γαλλία (Παρίσι), Ιρλανδία (Δουβλίνο), Ιταλία (Μιλάνο), Ολλανδία (Άμστερνταμ), Νορβηγία (Όσλο), Αυστρία (Βιέννη) , Πολωνία (Βαρσοβία), Ισπανία (Μαδρίτη), Τσεχική Δημοκρατία (Πράγα), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Σουηδία (Στοκχόλμη) και Ελβετία (Ζυρίχη).
 • Βόρεια Αμερική: Ο Καναδάς (Μόντρεαλ, Τορόντο και Βανκούβερ), το Μεξικό (Πόλη του Μεξικού) και οι Ηνωμένες Πολιτείες (βορειοδυτικά, ανατολική ακτή, δυτική ακτή, νότια και νοτιοανατολικά)
 • Ωκεανία: Αυστραλία (Μελβούρνη)

Δεδομένου ότι ο πάροχος αναφέρει ότι θα προστεθούν περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών στο μέλλον, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αυξηθεί το δίκτυο διακομιστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές τους για να σερφάρετε το Διαδίκτυο γρήγορα, με ασφάλεια και ανώνυμα. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά VPNs έχουν διακομιστές στις χώρες που αναφέρονται παραπάνω, οπότε δυστυχώς αυτές οι επιλογές τοποθεσίας διακομιστή δεν είναι μοναδικές για το Freedome VPN.

Αφιερωμένη διεύθυνση IP

Ο ιστότοπος του Freedome VPN Freedome δεν αναφέρει εάν παρέχει ειδικές διευθύνσεις IP ή όχι. Ως εκ τούτου, υποθέσαμε ότι δεν προσφέρουν αυτήν την επιλογή. Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι είναι μια ειδική διεύθυνση IP και πότε αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο? Στη συνέχεια, διαβάστε το άρθρο μας “Τι είναι ένα ειδικό IP και γιατί θα το χρειαστείτε”.

Συμπέρασμα σχετικά με το δίκτυο διακομιστή Freedome Freedome Freedome VPN

 • Το Freedome VPN διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο διακομιστή με 28 τοποθεσίες διακομιστών σε 22 χώρες.
 • Το Freedome VPN δεν προσφέρει επί του παρόντος ειδικές διευθύνσεις IP.

Επιλογές Freedome VPN Freedome Freedome

Ένα VPN είναι υπέροχο αν θέλετε να προστατεύσετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι όπου το Freedome VPN σας εξυπηρετεί καλά. Αλλά τι εάν θέλετε επίσης κάποια πρόσθετα, όπως η πρόσβαση στο American Netflix, για παράδειγμα? Ή τη λήψη torrents με ασφάλεια? Πολλά VPN προσφέρουν πρόσθετες επιλογές για να κάνουν δυνατές τέτοιες επιθυμίες. Ωστόσο, αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό για το F-Secure. Θα σας πούμε περισσότερα για αυτό σε αυτήν την ενότητα.

Freedome VPN και streaming (Netflix, BBC iPlayer)

F-Secure δηλώνει ότι ο κύριος στόχος του Freedome VPN είναι να επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ασφαλή και ανώνυμο τρόπο. Ως εκ τούτου, οι επιλογές απεμπλοκής τους δεν παίρνουν κατ ‘ανάγκη στο επίκεντρο.

Ως αποτέλεσμα, το Netflix συνεργάζεται με το Freedome VPN, αλλά δεν είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει τις βιβλιοθήκες Netflix άλλων χωρών. Με αυτό το VPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο σε ταινίες και σειρές που ανήκουν στο Netflix και είναι διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις του Netflix. Επομένως, το Freedome VPN δεν είναι μια καλή επιλογή για την παρακολούθηση της American Netflix εκτός των ΗΠΑ ή του Netflix της χώρας σας από το εξωτερικό.

  Sitios de torrent de libro electrónico 2023

Το ίδιο ισχύει και για άλλες υπηρεσίες ροής. Για παράδειγμα, οι καταστάσεις ασφαλείας F στις ερωτήσεις τους ότι το BBC iPlayer συχνά δεν λειτουργεί επειδή το BBC μπλοκάρει τους χρήστες VPN. Η λύση που προτείνουν για αυτό το πρόβλημα είναι για τους χρήστες να επικοινωνήσουν με το BBC IPlayer και να τους ζητήσουν να αλλάξουν την πολιτική αποκλεισμού VPN τους VPN. Επιπλέον, δείχνουν ότι είναι σημαντικό οι χρήστες να συμμορφώνονται με τις συμφωνίες χρηστών των υπηρεσιών.

Freedome VPN και torrents

Κατεβάστε το torrent στον υπολογιστή

Το F-Secure επικεντρώνεται στην ασφάλεια και την ιδιωτική ζωή και δεν υποστηρίζει παράνομες πρακτικές. Για να αποφευχθεί προγράμματα όπως το BitTorrent από το να χρησιμοποιείται για την παράνομη λήψη υλικού, το οποίο είναι συχνά αυτό που χρησιμοποιούνται, μπλοκάρουν τη λήψη μέσω αυτών των προγραμμάτων. Έτσι, δεν υποστηρίζουν τη χρήση της λήψης P2P και οι χρήστες δεν θα μπορούν να κατεβάσουν αρχεία με αυτόν τον τρόπο, εάν το VPN είναι ενεργοποιημένο, είτε πρόκειται για νομικά αρχεία είτε για παράνομα αντίγραφα υλικού που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Το Freedome VPN αποκλείει μόνο τη λήψη από διακομιστές σε ορισμένες χώρες. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να τιμήσουν το DMCA (νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων ψηφιακής χιλιετίας). Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, ακόμη και χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή σε μια χώρα που δεν καλύπτεται από αυτούς τους περιορισμούς δεν θα βοηθήσει. Κατά συνέπεια, το torrenting δεν είναι δυνατό με το Freedome VPN.

Συμπέρασμα για τις επιλογές του Freedome VPN

 • Το Freedome VPN δεν είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το περιεχόμενο από υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix και το BBC iPlayer.
 • Δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα torrents με το Freedome VPN.

Συμπέρασμα-Η εμπειρία μας με το Freedome VPN

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Κατά τα βοηθήματα
VPN με έμφαση στην ασφάλεια Χωρίς χείμαρρους
Λογισμικό φιλικό προς το χρήστη Δεν υπάρχει διαθέσιμο Netflix US Netflix
Εύκολο στην εγκατάσταση Διατηρεί αρχεία καταγραφής και διευθύνσεις IP
Καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών Μικρό δίκτυο διακομιστών
Επιπλέον επιλογές για την ασφάλεια του Διαδικτύου σας Ασταθή ταχύτητες
Εγγύηση χρημάτων 30 ημερών

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το VPN του F-Secure είναι ισχυρό όταν πρόκειται για ασφάλεια. Χρησιμοποιεί ισχυρά πρωτόκολλα, έχει ένα απλό σχέδιο που λειτουργεί καλά και προσφέρει πολλαπλές επιλογές για να διατηρήσετε την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο ασφαλή. Επιπλέον, η F-Secure διαθέτει μια γρήγορη και επαρκή εξυπηρέτηση πελατών που είναι έτοιμη για να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς, υπάρχουν επίσης πολλά πράγματα που λείπουν από το Freedome VPN. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες θα ήταν δυσαρεστημένοι επειδή δεν προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης torrents ή παρακολούθησης American Netflix. Υπάρχει επίσης ένα μικρό δίκτυο διακομιστών, το οποίο, στο βαθμό που είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε, μπορεί να είναι αρκετά ασταθές. Αυτό κάνει πολλές δραστηριότητες στο διαδίκτυο, όπως τα τυχερά παιχνίδια, την ακρόαση μουσικής και τις δοκιμές ταχύτητας, πολύ δύσκολες. Τέλος, η F-Secure διατηρεί πολλές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου για την παροχή των υπηρεσιών του. Το πραγματικό συμβιβασμό που πρέπει να κάνουν οι χρήστες του Freedome VPN είναι αν αισθάνονται ότι αξίζει να διακυβεύσουν την ιδιωτική τους ζωή για να προστατεύσουν την ηλεκτρονική τους ασφάλεια.

Freedome Freedome Freedome Review: Συχνές ερωτήσεις

Έχετε μια γρήγορη ερώτηση σχετικά με το Freedome VPN? Παρακάτω θα βρείτε μερικές συχνές ερωτήσεις σχετικά με αυτόν τον πάροχο VPN. Κάντε κλικ σε μια ερώτηση για να διαβάσετε την απάντηση.

Είναι ασφαλές VPN Seacure Freedome Freedome?

Εξαρτάται από το τι εννοείς με τη λέξη “ασφαλής”. Το Freedome VPN χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα, έτσι ώστε τα δεδομένα σας να προστατεύονται καλά από τον έξω κόσμο. Επιπλέον, η F-Secure έχει προσθέσει επιπλέον χαρακτηριστικά στο VPN τους, όπως μια λειτουργία κατά του Tracker και ένα επιπλέον στρώμα προστασίας του προγράμματος περιήγησης από ύποπτες ιστοσελίδες. Όσον αφορά την ιδιωτική ζωή, ωστόσο, υπολείπονται: Για να καταστήσουν αυτές τις λειτουργίες διαθέσιμες, η F-Secure πρέπει να γνωρίζει πολλά για τη χρήση του Διαδικτύου σας.

Λειτουργεί το Freedome VPN Freedome Freedome με (US) Netflix?

Οχι. Το F-Secure δεν επικεντρώνεται στην απεμπλοκή και δεν παρέχει πρόσβαση στην αμερικανική έκδοση του Netflix από χώρες εκτός των ΗΠΑ. Με το Freedome VPN μπορείτε να παρακολουθήσετε πρωτότυπα Netflix και άλλα διαθέσιμα περιεχόμενα στην πλατφόρμα παγκοσμίως. Ωστόσο, για να παρακολουθήσετε πραγματικά το American Netflix, χρειάζεστε άλλα VPNs.

Μπορώ να κατεβάσω torrents με freedome vpn?

Το F-Secure δεν επιτρέπει στους χρήστες του VPN να κατεβάσουν torrents. Σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της παράνομης λήψης στους διακομιστές του Freedome VPN, μπλοκάρουν όλη την κυκλοφορία torrent. Δεν μπορείτε να κατεβάσετε ανώνυμα με αυτό το VPN. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η F-Secure προσκολλάται στο DMCA.

Η Freedome VPN προσφέρει ειδικές διευθύνσεις IP?

Όχι, το Freedome VPN δεν προσφέρει επί του παρόντος ειδικές διευθύνσεις IP. Έχει μόνο κοινόχρηστους διακομιστές σε 22 χώρες. Ένα καλό VPN που προσφέρει ειδικές διευθύνσεις IP είναι το NORDVPN.

Πόσο ακριβό είναι το Freedome VPN?

Το F-Secure προσφέρει τρία διαφορετικά σχέδια για το Freedome VPN και είναι όλα ετήσια. Η διαφορά είναι στον αριθμό των συσκευών που μπορείτε να προστατεύσετε ταυτόχρονα:

 • Πληρώνετε 34 $.99 ετησίως για τρεις συσκευές, για συνδρομή 1 έτους.
 • Πληρώνετε 69 $.99 ετησίως για επτά συσκευές, για συνδρομή 1 έτους.
 • Πληρώνετε 89 $.99 ετησίως για επτά συσκευές, για συνδρομή 2 ετών.

Προσωπικές απόψεις Εμπειρογνώμονες VPNOverview.com

“Το Freedome VPN Freedome Freedome είναι αφοσιωμένος στην ασφάλεια, αλλά γλίστρησε όταν πρόκειται για ιδιωτικότητα, ταχύτητα και πρόσθετες επιλογές.«

Freedome Freedome Freedome VPN Αναθεώρηση και Τιμολόγηση Οδηγός 2023

F -Secure Freedome VPN - Εικόνα κεφαλίδας προϊόντος

Το F-Secure βρίσκεται στη βιομηχανία στον κυβερνοχώρο για αρκετό καιρό για να γνωρίζει ότι η απόκρυψη της διεύθυνσης IP και της κυκλοφορίας στο διαδίκτυο δεν αρκεί για να προστατεύσει τα δεδομένα σας. Προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων ψηφιακής ασφάλειας που περιλαμβάνει λογισμικό προστασίας από ιούς, διαχειριστές κωδικών πρόσβασης και, φυσικά, VPNS. Βάζουμε το προβολέα στο F Freedome VPN. Θα μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά, το κόστος, τη χρηστικότητα και την απόδοση για να προσδιορίσουμε αν είναι το σωστό VPN για εσάς. Ετοιμος? Ας αρχίσουμε.

F-Secure VPN Κόστος και επιλογές συνδρομής

Η διαδικασία εγγραφής VPN του F-Secure είναι παρόμοια με το λογισμικό προστασίας από ιούς: Πρέπει να αγοράσετε μια ψηφιακή άδεια χρήσης για να το χρησιμοποιήσετε. Κάθε άδεια μπορεί να προστατεύσει είτε τρεις, πέντε ή επτά συσκευές και θα λήξει σε 12 ή 24 μήνες. Δεν υπάρχουν μηνιαίες επιλογές. Η τιμολόγηση της F-Secure εξακολουθεί να είναι εύκολο να κατανοηθεί.

F-Secure VPN Άδειες 12 μήνες 24 μήνες
Για 3 συσκευές 49 $.99 59 $.99
Για 5 συσκευές 54 $.99 84 $.99
Για 7 συσκευές 84 $.99 109 $.99

Το κόστος της F-Secure είναι σύμφωνο με την τιμολόγηση του NordVPN, ενός από τα κορυφαία διαθέσιμα VPNs. Το NORDVPN, το οποίο μπορεί να προστατεύσει έξι συσκευές κάθε φορά, κοστίζει $ 59.88 ετησίως. Είναι απλώς ένα πιο ακριβό από την άδεια 12 μηνών της F-Secure για πέντε συσκευές, αλλά το NordVPN διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις, όπως επισημάνθηκε στην αναθεώρηση NORDVPN μας. Παραμένει να δούμε αν η F-Secure μπορεί να προσφέρει την ίδια τιμή, αλλά θα φτάσουμε σε αυτό σε ένα λεπτό. Προς το παρόν, ας μιλήσουμε για τη δωρεάν δοκιμή του F-Secure.

Η δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση της F-Secure

Η πληρωμή για άδεια ενός ή δύο ετών χωρίς να γνωρίζετε αν η S-Secure είναι κατάλληλη για εσάς είναι μια κακή οικονομική κίνηση, γι ‘αυτό προτείνουμε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας πρώτα το VPN.

Το F-Secure προσφέρει δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών για χρήστες Windows και Mac. Εάν νομίζετε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για εσάς, τότε μπορείτε απλά να κατεβάσετε την εφαρμογή και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για πέντε ημέρες. Δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε. Θα έχετε πρόσβαση σε μια δωρεάν δοκιμή της πλήρους έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει χαρακτηριστικά και διακομιστές της F-Secure VPN.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΥΝΑΜΙΑ F

Πέντε ημέρες, ωστόσο, μπορεί να μην είναι αρκετές για να δούμε πώς το F-Secure ταιριάζει στην καθημερινή σας ζωή. Ευτυχώς, η F-Secure έχει εγγύηση χρημάτων 30 ημερών, οπότε θα έχετε 30 ημέρες για να δοκιμάσετε το VPN. Εάν δεν λειτουργεί για εσάς, τότε απλά ακυρώστε πριν από τις 30 ημέρες είναι επάνω και ζητήστε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

FYI: Εάν αγοράσετε μια συνδρομή μέσω του iOS App Store ή του Google Play Store, τότε θα έχετε επτά ημέρες για να δοκιμάσετε το F-Secure πριν χρεώσει τη μέθοδο πληρωμής σας. Οι συνδρομές που αγοράζονται μέσω αυτών των πλατφορμών δεν είναι επιλέξιμες για την εγγύηση χρημάτων 30 ημερών.

F-Secure VPN Χαρακτηριστικά

Τώρα που η τιμολόγηση του F-Secure είναι εκτός δρόμου, ας προσδιορίσουμε την αξία της. Βάζουμε το F-Secure VPN μέσω μιας σειράς δοκιμών σε αρκετές ημέρες, αξιολογώντας τα χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και το λογισμικό του. Πρώτον, ας μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά του.

Διακόπτης σκοτώματος

Ένας διακόπτης Kill είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό VPN που εμποδίζει την κυκλοφορία του Διαδικτύου της συσκευής σας εάν το VPN αποσυνδέει απροσδόκητα. Αποτρέπει τους τρίτους, όπως ο πάροχος του Διαδικτύου και οι ιστότοποι που βλέπετε, από το να βλέπετε την πραγματική διεύθυνση IP σας.

Το F-Secure έχει ένα διακόπτη VPN Kill που κάνει ακριβώς αυτό: σκοτώνει τη σύνδεσή σας Wi-Fi σε περίπτωση που το VPN πάει εκτός σύνδεσης. Εκτός από τις ξαφνικές αποσυνδέσεις, ωστόσο, ο διακόπτης Kill ενεργοποιείται όταν μια άλλη συσκευή στο δίκτυό σας προσπαθεί να συνδεθεί με τη συσκευή σας. Αυτό είναι για να εμποδίσετε τους χάκερ να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας όταν είστε συνδεδεμένοι με μη ασφαλές δημόσιο Wi-Fi. Θα μπορείτε να ορίσετε αξιόπιστα δίκτυα, όπως το σπίτι ή το γραφείο σας Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε συσκευές δικτύου όπως ασύρματες εκτυπωτές.

F-Secure Kill Switch στα Windows

Διαχωρισμός σήραγγας

Το Split Tunneling είναι ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό VPN, αλλά οι εφαρμογές των Windows, Mac και iOS της F-Secure δεν το έχουν. Μόνο η εφαρμογή Android έχει χωριστεί σήραγγα, με την οποία μπορείτε να επιλέξετε εφαρμογές για να παρακάμψετε το VPN. Αυτό είναι χρήσιμο όταν, για παράδειγμα, παίζετε ένα online παιχνίδι που καθυστερεί όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Με την προσθήκη του παιχνιδιού στις εφαρμογές σας, δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το VPN κάθε φορά που παίζετε.

Ροή Netflix

Περισσότεροι από τους μισούς χρήστες VPN λένε ότι χρησιμοποιούν VPNs για πρόσβαση σε καλύτερη ψυχαγωγία, 1 που είναι ένας άλλος τρόπος να λένε ότι χρησιμοποιούν VPNs για να παρακολουθήσουν Netflix και άλλους ιστότοπους ροής. Τα VPNs μπορούν να αλλάξουν την περιοχή Netflix, δίνοντάς σας πρόσβαση σε αμέτρητες βιβλιοθήκες Netflix, αλλά όχι όλα τα VPNs συνεργάζονται με το Netflix λόγω της συνεχούς καταστολής της πλατφόρμας ροής στη χρήση VPN. 2

Ο ιστότοπος της F-Secure δεν κάνει καμία αναφορά στο Netflix, αλλά εξετάσαμε αν το VPN λειτουργεί για ροή και το κάνει. Ενώ συνδέεται με έναν αυστραλιανό διακομιστή περίπου 10.000 μίλια από όπου ζούμε, μπορέσαμε να προβάλλουμε αρκετά επεισόδια “Space Force” χωρίς buffering.

Pro Συμβουλή: Η φυσική σας απόσταση από τον διακομιστή VPN σας παίζει ρόλο στην ταχύτητα σύνδεσης σας. Εάν θέλετε να αποκρύψετε την επισκεψιμότητα του Διαδικτύου ενώ παρακολουθείτε εμφανίσεις που είναι διαθέσιμες στη χώρα σας, επιλέξτε το διακομιστή πιο κοντά σε εσάς για τις καλύτερες ταχύτητες.

  VPN qui donne des données gratuites

Tracker και επιβλαβής αποκλεισμός ιστότοπου

Πέρα από τα κανονικά χαρακτηριστικά που βλέπουμε στα VPNs, η F-Secure έχει πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να προστατεύσει τους χρήστες του από κακόβουλο λογισμικό και ιχνηλάτες.

Το πρώτο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι επιβλαβής αποκλεισμός ιστότοπου, το οποίο εμποδίζει τους ιστότοπους που είναι γνωστό ότι περιέχουν κακόβουλο λογισμικό. Για να δοκιμάσουμε αυτό το χαρακτηριστικό, προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε έναν από τους ιστότοπους που αναφέρονται στον κατάλογο των επιβλαβών ιστοσελίδων του Norton (Archied) 2009, ενώ συνδέονται με το F-Secure. Η προτροπή από το F-Secure που βλέπετε παρακάτω αντικατέστησε την αρχική σελίδα του ιστότοπου.

F-Secure Sustful Site Blocking

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η παρακολούθηση της προστασίας, η οποία εμποδίζει τους ιστότοπους HTTP (αλλά όχι τις τοποθεσίες HTTPS όπως το Facebook) από την έγχυση ιχνηλάτων στις συσκευές σας. Η εφαρμογή δείχνει το συνολικό αριθμό φορές που εμπόδισε τους ιστότοπους να συλλέγουν δεδομένα από εσάς. Δύο ημέρες στη διαδικασία δοκιμής μας, η F-Secure είχε ήδη προστατεύσει τρεις φορές μας.

Προστασία παρακολούθησης F-Secure F

F-Secure VPN Πρωτόκολλα

Έχουμε καλύψει τις λειτουργίες εφαρμογής F-Secure, αλλά υπάρχουν χαρακτηριστικά φόντου για τα οποία θέλουμε να μιλήσουμε επίσης. Ένα από αυτά είναι το πρωτόκολλο VPN.

Το πρωτόκολλο VPN υπαγορεύει τον τρόπο με τον οποίο η κυκλοφορία σας λαμβάνει από τον υπολογιστή σας στον διακομιστή VPN της F-Secure και στον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Επηρεάζει άμεσα την ασφάλεια και την ταχύτητα της σύνδεσής σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα, αλλά η F-Secure χρησιμοποιεί μόνο δύο: OpenVPN και IKEV2.

Κατά τη γνώμη μας, το OpenVPN είναι το χρυσό πρότυπο σε πρωτόκολλα VPN. Είναι ανοιχτό κώδικα, που σημαίνει ότι οι πάροχοι VPN μπορούν να το τροποποιήσουν ελεύθερα για τα προϊόντα τους. Ισορροπεί επίσης την ταχύτητα και την ασφάλεια, όπως κανένα άλλο πρωτόκολλο VPN.

Το IKEV2 δεν είναι τόσο αεροστεγές όσο το OpenVPN, αλλά χειρίζεται καλά το δίκτυο. Μπορεί να επανασυνδεθεί αυτόματα όταν αλλάζετε δίκτυα Wi-Fi, το οποίο είναι ιδανικό για όταν πρέπει να συνδεθείτε σε διαφορετικά δημόσια δίκτυα Wi-Fi. Το μειονέκτημα είναι ότι, σύμφωνα με το F-Secure, η χρήση του IKEV2 μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές DNS. Θα μάθουμε περισσότερα για αυτό αργότερα.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων F-Secure

Ένα άλλο χαρακτηριστικό φόντου που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο η F-Secure VPN χειρίζεται το απόρρητο των χρηστών του. Γι ‘αυτό, αναβάλλονται στην Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας.

Ως επί το πλείστον, οι πρακτικές του F-Secure είναι φιλικές προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής-εκτός από μερικές κόκκινες σημαίες. Για ένα, αναλύει τα δεδομένα επικοινωνίας (αλλά δεν καταγράφει) που μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας. Είναι μια κόκκινη σημαία επειδή οι διευθύνσεις IP είναι μοναδικές και μπορούν να συνδεθούν πίσω στους χρήστες. Ένα άλλο πράγμα που παρατηρήσαμε είναι ότι η F-Secure αναλύει την κυκλοφορία των χρηστών για ύποπτα αρχεία και προορισμούς, αναφέροντας την ψηφιακή ασφάλεια ως λόγο. Η επιβλαβής δυνατότητα αποκλεισμού τοποθεσίας, για παράδειγμα, απαιτεί F-Secure για να δείτε ποιες ιστοσελίδες έχετε πρόσβαση. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας της F-Secure έρχονται με συμβιβασμούς απορρήτου, τελικά.

FYI: Το F-Secure διαθέτει μια λειτουργία εφαρμογής που ονομάζεται Tracker Mapper που καταγράφει ποιοι ιστότοποι έχετε επισκεφθεί ότι προσπάθησαν να σας παρακολουθήσουν. Η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας θα δημιουργήσει ένα προσωρινό, 24ωρο αρχείο καταγραφής της δραστηριότητας περιήγησής σας. Το F-Secure θα διαγράψει αυτόματα το αρχείο καταγραφής μετά από τρεις ημέρες ή όταν ξεκινήσετε άλλο αρχείο καταγραφής.

Δοκιμή απόδοσης VPN του F-Secure: Speed ​​and Security

Το F-Secure VPN είναι γεμάτο χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά η δοκιμή ενός VPN πρόκειται να μάθει αν λειτουργεί. Για να το κάνουμε αυτό, κάναμε κάποιες δοκιμές απόδοσης. Πρώτα δοκιμάσαμε την ταχύτητά του και συγκρίναμε τα αποτελέσματα με την ταχύτητα του Διαδικτύου μας για να δούμε πόσα F-Secure VPN επηρέασαν το δίκτυό μας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήσαμε ηλεκτρονικά εργαλεία για να ανιχνεύσουμε διαρροές DNS και WebRTC για να δούμε αν η S-Secure μπορεί να εμποδίσει αυτά τα δυνητικά τρωτά σημεία.

Αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας Secure F-Secure

Πριν παράσχουμε τα αποτελέσματα, ας καλύψουμε τις παραμέτρους της δοκιμής ταχύτητας μας.

F-Secure 2η δοκιμή ταχύτητας

 • Συσκευή: Χρησιμοποιήσαμε τον ίδιο υπολογιστή Windows σε όλες τις δοκιμές μας.
 • Εργαλείο: Χρησιμοποιήσαμε το speedtest από το Ookla μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome.
 • Δοκιμές: Δοκιμάσαμε τις ταχύτητες του F-Secure σε τρεις διαφορετικές χρονικές στιγμές. Πριν από κάθε δοκιμή, μετρήσαμε και καταγράψαμε την ταχύτητα του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας το ίδιο εργαλείο δοκιμής ταχύτητας για τη δημιουργία μιας γραμμής βάσης.
 • Μετρήσεις: Το εργαλείο που χρησιμοποιήσαμε μέτρησε την καθυστέρηση, την ταχύτητα μεταφόρτωσης και την ταχύτητα λήψης.
 • Υπηρέτης: Για να εξαλείψουμε τον συντελεστή απόστασης, συνδέσαμε με έναν διακομιστή στην Αυστραλία σε όλες τις δοκιμές μας.
 • Ταξινόμηση: Η μέση διαφορά ταχύτητας μεταξύ του δικτύου μας και του S-Secure δεν πρέπει να υπερβαίνει το 40 % για να θεωρηθεί γρήγορα.
Δοκιμές Λανθάνουσα κατάσταση (MS) Ταχύτητα λήψης (MBPS) Ταχύτητα μεταφόρτωσης (MBPS)
Πρώτη δοκιμή δικτύου 3 50.78 37.48
Πρώτη δοκιμή Secure F 346 21.52 29.3
Διαφορά +343 ms -57% -22%
Δεύτερη δοκιμή δικτύου 4 43.67 18.38
Δεύτερη δοκιμή Secure F 341 34.05 11.31
Διαφορά +337 ms -22% -38%
Τρίτη δοκιμή δικτύου 4 51.21 36.83
Τρίτη δοκιμή Secure F-Secure 343 31.82 29.25
Διαφορά +339 ms -38% -21%

Από τις τρεις δοκιμές ταχύτητας που πραγματοποιήσαμε, η S-Secure επιβραδύνει την ταχύτητα του Διαδικτύου κατά πάνω από 40 % μόνο μία φορά. Αυτό είναι πολύ καλό. Η ταχύτητα μεταφόρτωσης έκανε καλά με συνέπεια, η οποία αφήνει την καθυστέρηση ως τη μόνη μας ανησυχία. Η καθυστέρηση είναι ένα μέτρο καθυστέρησης, το οποίο επηρεάζει σχεδόν όλα όσα κάνουμε στο διαδίκτυο. Μια υψηλή λανθάνουσα κατάσταση μπορεί να κάνει τους ιστότοπους να φορτώνουν πιο αργά ακόμη και αν έχετε γρήγορο Διαδίκτυο. Οι παίκτες σε απευθείας σύνδεση επηρεάζονται ιδιαίτερα από υψηλές λανθάνουσες περιόδους, οπότε δεν πιστεύουμε ότι η F-Secure θα λειτουργήσει γι ‘αυτούς. Τα καλά VPN Gaming θα πρέπει να έχουν λανθάνουσες περιόδους όχι περισσότερο από 80 ms.

Δοκιμές ασφαλείας VPN Secure FN

Δοκιμάσαμε το F-Secure VPN για διαρροές WebRTC και DNS. Τι είναι αυτά, ρωτάς?

 • Διαρροές DNS: Όταν συνδέεστε με ένα VPN, όλη η κυκλοφορία πρέπει να περάσει από την ασφαλή σήραγγα του VPN. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, τα αιτήματα DNS παραβιάζουν τη σήραγγα, με αποτέλεσμα τον ISP σας, επισκέφθηκαν ιστοσελίδες και τρίτους που βλέπουν την πραγματική σας διεύθυνση IP.
 • Διαρροές WebRTC: Παρόμοια με διαρροές DNS, οι διαρροές WebRTC αποκαλύπτουν την πραγματική διεύθυνση IP σας, αλλά με διαφορετική ευπάθεια. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιούν το WebRTC για να επιταχύνουν μερικές λειτουργίες, όπως η ροή βίντεο. Ωστόσο, οι κακόβουλοι τρίτοι θα μπορούσαν να επιτεθούν σε ευπάθειες WebRTC για να αποκαλύψουν την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Δοκιμάσαμε το F-Secure χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά εργαλεία που ανιχνεύουν αυτούς τους τύπους διαρροών. Και τα δύο εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε ανίχνευσαν τη διεύθυνση IP F-Secure μας έδωσαν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν διαρροές. Αν είχαν εντοπίσει τις πραγματικές διευθύνσεις IP μας, η F-Secure δεν θα είχε περάσει τις δοκιμές ασφαλείας μας.

Ζώντας με F-Secure VPN

Μιλήσαμε για τα χαρακτηριστικά και την απόδοση του F-Secure VPN. Τώρα ας συζητήσουμε την εμπειρία του χρήστη που παρέχει, από τη διαδικασία εγγραφής στο λογισμικό μέχρι την υποστήριξη πελατών.

Αγορά άδειας VPN Secure F-Secure

Ξεκινήσαμε με δωρεάν δοκιμή, οπότε είχαμε ήδη την εφαρμογή Freedome VPN Freedome στον υπολογιστή μας πριν αγοράσουμε συνδρομή. Τα βήματα για την αναβάθμιση σε συνδρομή Premium είναι αρκετά απλά.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή.
 2. Πηγαίνετε στις συνδρομές.
 3. Κάντε κλικ στην αγορά. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας θα ανοίξει στη σελίδα ελέγχου F-Secure.
 4. Επιλέξτε τον αριθμό των συσκευών και το μήκος της συνδρομής σας.
 5. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.
 6. Μόλις η πληρωμή είναι επιτυχής, περιμένετε τον κωδικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενεργοποίησης επιβεβαίωσης.
 7. Εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης στην εφαρμογή Freedome VPN.

Χρησιμοποιώντας F-Secure Day to Day

Εφαρμογή S-Secure

Σε όλες τις δοκιμές μας, η εφαρμογή Freedome VPN Freedome Freedome χρησίμευσε ως κέντρο ελέγχου. Εκεί ενεργοποιήσαμε το VPN, διαχειρίσαμε τις ρυθμίσεις μας και παρακολουθήσαμε τον τρόπο με τον οποίο κάναμε ενάντια σε επιβλαβείς ιστότοπους και ιχνηλάτες.

Η εφαρμογή φαίνεται προσεκτικά σχεδιασμένη. Η αρχική σελίδα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση VPN, όπως η τοποθεσία του διακομιστή και το ποσό των δεδομένων που έχετε χρησιμοποιήσει. Κάθε σελίδα χαρακτηριστικών (προστασία περιήγησης, προστασία παρακολούθησης) περιέχει επίσης πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λειτουργίας.

Πληροφορίες χαρακτηριστικών εφαρμογών F-Secure

Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την εφαρμογή. Είναι ανταποκρίνεται, αξιόπιστο και απλό – ακριβώς αυτό που θέλουμε από μια εφαρμογή VPN.

Υποστήριξη πελατών F-Secure FPN FN

Η αξιοπιστία της F-Secure επεκτείνεται στην υποστήριξη πελατών της. Έχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπό της, εκτός από την τηλεφωνική υποστήριξη σε διάφορες χώρες. Στο u.μικρό. Και ο Καναδάς, η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9 α.Μ. και 6 p.Μ.

Φτάσαμε στην υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας της F-Secure αρκετές φορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών μας και απάντησαν αμέσως κάθε φορά-ακόμα και αργά το βράδυ.

F-Secure Live Chat

Τελικές σκέψεις για το F-Secure VPN

Μετά από ημέρες δοκιμών F-Secure, είμαστε σίγουροι λέγοντας ότι είναι ένα καλό VPN και θα πρέπει να το εξετάσετε αν θέλετε ισχυρές λειτουργίες ασφαλείας. Στο τέλος, ωστόσο, μόνο εσείς μπορείτε να πείτε αν είναι το σωστό VPN για εσάς. Έχουμε διατυπώσει όλα τα γεγονότα εδώ, και τώρα το αφήνουμε σε σας να αποφασίσετε.

Το F-Secure είναι καλό λόγω του
 • Blocking malware και tracker. Με την προστασία του επιβλαβής τοποθεσίας και του ιχνηλάτη, η F-Secure ξεπερνά τα κανονικά καθήκοντα ενός VPN.
 • Γρήγορες ταχύτητες. Το F-Secure αποδίδεται καλά στις δοκιμές ταχύτητας μας και μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε το Netflix χωρίς buffering.
 • Δωρεάν δοκιμή. Δεν προσφέρει μηνιαίες συνδρομές, αλλά η F-Secure έχει δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών και εγγύηση χρημάτων 30 ημερών.
 • Υποστήριξη πελατών. Είναι εύκολο να προσεγγίσετε την υποστήριξη πελατών της F-Secure μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας της ιστοσελίδας και της τοπικής τηλεφωνικής υποστήριξης.
Το F-Secure λείπει σε τομείς όπως
 • Μυστικότητα. Η χρήση χαρακτηριστικών όπως η προστασία επιβλαβής τοποθεσίας απαιτεί S-Secure για την ανάλυση των διευθύνσεων URL που επισκέπτεστε και τη διεύθυνση IP σας.
 • Σχεδιάστε την ευελιξία. Η συντομότερη συνδρομή είναι 12 μήνες και δεν υπάρχουν μηνιαία σχέδια.
 • Διαχωρισμός σήραγγας. Μόνο η εφαρμογή Android προσφέρει διαχωριστική σήραγγα.
 • Τοποθεσίες διακομιστή. Έχει έναν καλό αριθμό τοποθεσιών διακομιστών σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, αλλά υπάρχουν μόνο δύο τοποθεσίες διακομιστών στην Ασία (Ιαπωνία και Σιγκαπούρη).

Αν ψάχνετε για άλλες επιλογές VPN, τότε μην ξεχάσετε να δείτε τη λίστα μας με τα καλύτερα VPNs. Υπογραμμίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αγαπημένων μας VPN, των χαρακτηριστικών τους και για τα καλύτερα για.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το F-Secure? Δείτε αν τους απαντήσαμε εδώ.

Το F-Secure βρίσκεται στη Φινλανδία. Η Φινλανδία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επομένως απαιτείται από το F-Secure για να συμμορφωθεί με τους νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής της ΕΕ. Που περιλαμβάνει τη γενική ρύθμιση προστασίας δεδομένων της ΕΕ.

Ναι, η F-Secure προσφέρει δέσμες προϊόντων που περιλαμβάνουν λογισμικό προστασίας από ιούς, διαχειριστή κωδικού πρόσβασης, παρακολούθηση ταυτότητας και VPN κάτω από το σύνολο του Fals Fot.

Οι επιλογές πληρωμής της F-Secure περιλαμβάνουν το PayPal, τις πιστωτικές κάρτες και την άμεση μεταφορά καλωδίων.

Ναι, το F-Secure είναι διαθέσιμο για κινητές συσκευές iOS και Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άδεια προϊόντος σας στο κινητό σας VPN ή μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή μέσω του iOS App Store ή του Google Play Store.