Δρομολογητής VPN cyberghost

Contents

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

Χρησιμοποιώντας ένα VPN Σήραγγα για σύνδεση Πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης μέσω διαδικτύου για το δικό σας Δρομολογητής Linksys. Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες. Κάντε κλικ στο VPN και στη συνέχεια πύλη προς πύλη όταν εμφανιστεί η οθόνη διαμόρφωσης μέσω διαδικτύου του δρομολογητή. Ελέγξτε ότι όλες οι ρυθμίσεις VPN σας είναι σωστές. Στη συνέχεια, επιλέξτε Περίληψη. Παρακαλώ πατήστε.

Πώς να εγκαταστήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή?

Ομοίως, μπορώ να εγκαταστήσω το cyberghost VPN στον δρομολογητή μου?

Ενώ μπορείτε ακόμα Εγκαταστήστε το CyberGhost VPN στον τρέχοντα δρομολογητή σας, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αγορά ενός δρομολογητή που έχει ήδη το εγκατεστημένο πρόγραμμα. Το πιο κρίσιμο όφελος είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περάσετε από την κουραστική διαδικασία εγκατάστασης.

Επίσης, ζητείται, ποιοι δρομολογητές δουλεύουν με το Cyberghost VPN?

Routersdd-wrt. Θωρακικός. Θωρακικός Δημιουργήστε τη χρήση του Merlin. Το Roku είναι ένα streaming media player. «Καδοφαγείο“Από το Libreelec”Καδοφαγείο“Από το OpenElec Chrome’s Καθαριστής μπισκότων. Πυρήνας Καθαριστής μπισκότων.

Δεύτερον, μπορώ να εγκαταστήσω ένα VPN στον δρομολογητή μου?

Τότε ένα Πελάτης VPN πάνω στο ___ σου ασύρματο ρούτερ Έρχεται σε εύχρηστος. Επειδή δεν μπορούν να βγουν στο Διαδίκτυο χωρίς να πηδούν μέσα από αυτό το πάντα στεφάνι, ο καθένας που χρησιμοποιεί το τοπικό σας δίκτυο για να σερφάρετε στον ιστό ή να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία σύννεφων θα χρησιμοποιήσει αυτόματα το VPN Εάν έχετε Πελάτης VPN στο δρομολογητή σας.

Επίσης, πώς μπορώ να ρυθμίσω ένα VPN στον δρομολογητή μου?

Ξεκινήστε ένα Διαδίκτυο πρόγραμμα περιήγησης από υπολογιστή ή συνδεδεμένη με κινητά συσκευή στο δίκτυο του δρομολογητή σας για να ενεργοποιήσετε την ικανότητα VPN. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για τον δρομολογητή. Επιλέξτε Advanced> Advanced Setup> VPN Υπηρεσία από το αναπτυσσόμενο μενού. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή μετά την επιλογή του Ενεργοποίηση υπηρεσίας VPN πλαίσιο ελέγχου.

Οι άνθρωποι ρωτούν επίσης, είναι το CyberGhost ένα καλό VPN?

Cyberghost ειναι ενα εκ των Τα καλύτερα VPNs δοκιμάσαμε, και είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Έχει το Ο μεγαλύτερος διακομιστής VPN Δίκτυο που έχουμε δει ποτέ, με γενναιόδωρες επτά ταυτόχρονες συνδέσεις. Με πρόσθετες τεχνολογίες ασφαλείας, έχει διευρύνει την εμβέλειά της πέρα ​​από τα VPNs.

Σχετικές ερωτήσεις και απαντήσεις

Υποστηρίζει το CyberGhost OpenVPN?

OpenVPN, L2TP/ IPsec, IKEV2/ IPsec, και Pptp είναι τα τέσσερα πρωτόκολλα Προσφέρεται από το Cyberghost, αν και κάποιοι μπορεί να μην είναι προσβάσιμο ανάλογα στη συσκευή σας. Το OpenVPN έχει γίνει ένα από τα περισσότερα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN Επειδή στην κοινότητα ανοιχτού κώδικα.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το cyberghost vpn?

Για να ξεκινήσετε, να εντοπίσετε και να ξεκινήσετε το Πρόγραμμα cyberghost vpn από το μενού της συσκευής σας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στην κύρια οθόνη του σε αποσυνδεδεμένη λειτουργία. Πατήστε στην καλύτερη τοποθεσία για να επεκτείνετε το μενού App CyberGhost. Επιλέξτε την επιλογή ροής. Συνδεθείτε στο κανάλι συνεχούς ροής που θέλετε να δείτε.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Express VPN στον δρομολογητή μου?

Να πάρει το ExpressVPN υλικολογισμικό εδώ. Στο ExpressVPN Ιστοσελίδα, μπορείτε να πάρετε το υλικολογισμικό. Συνδέστε το Διαδίκτυο με τα linksys σας δρομολογητής. Εγκαταστήστε το υλικολογισμικό Για ExpressVPN. Συνδεθείτε σε ένα expressVPN-enabled δρομολογητής. Συμπλήρωσε το δρομολογητής διαμόρφωση.

Πώς μπορώ να προσθέσω ένα VPN στον δρομολογητή φάσματος μου?

Πώς μπορώ να σειρά επάνω Φάσμα VPN? Πρώτα απ ‘όλα, αγοράστε μια ιδιότητα μέλους PureVPN. Για τη συσκευή σας, κατεβάστε την εφαρμογή PureVPN. Χρησιμοποίησε το δικό σου Ονομα χρήστη και κωδικός για να συνδεθείς. Μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε VPN διακομιστής που σας αρέσει. Αφήστε χρόνο για το VPN η σύνδεση που πρέπει να δημιουργηθεί.

Πώς λειτουργεί ένα VPN με δρομολογητή?

Οι πιο τυπικοί δρομολογητές Wi-Fi Προσφορά VPN Pass-through, Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης VPN σε έναν μακρινό υπολογιστή συνδέεται με τον διακομιστή VPN της εταιρείας σας μέσω του δρομολογητή. Ο χρήστης καταγράφεται με μη αυτόματο λογισμικό στη μακρινή συσκευή τους.

Πώς αποκτάτε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του δρομολογητή μου?

Μπορείτε επίσης να δείτε υλικό και σύνδεση Πληροφορίες στα Windows 10 Με τη μετάβαση στις Ρυθμίσεις> Δίκτυο & Διαδίκτυο > Κατάσταση > Προβολή υλικού και Λεπτομέρειες σύνδεσης. Η παρακάτω σελίδα εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες συνδέσεις δικτύου σας. Για να προσδιορίσετε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή σας, ελέγξτε την επιλογή προεπιλεγμένης πύλης στην καταχώρηση Ethernet ή Wi-Fi.

  Utorrent μηχανές αναζήτησης Χίντι ταινίες

Που είναι καλύτερο nordvpn vs cyberghost?

Καλύτερη μεταφόρτωση, Κατεβάστε, και ταχύτητες ping: Το CyberGhost outscored Nordvpn στις τρεις κατηγορίες. Η απόδοση του Cyberghost παρέμεινε γρήγορη ακόμη και σε περιοχές όπου το Nordvpn έκανε καλύτερα.

Μπορεί να εντοπιστεί το cyberghost?

Κανείς δεν μπορεί να μάθει το δικό σας πραγματική διεύθυνση IP και συσχετίστε το με τον κάτοχο σύνδεσης μέσω του Έκδοση αίτησης πληροφοριών στο πάροχος διαδικτύου εφ ‘όσον περιηγείστε Cyberghost VPN.

Που είναι καλύτερο cyberghost ή surfshark?

Είναι Cyberghost VPN Προτιμότερο από το surfshark? Ναί, Cyberghost VPN είναι ανώτερο από το surfshark γενικά. Διαθέτει 7957 διακομιστές σε 91 χώρες, καθώς και γρήγορες ταχύτητες και ισχυρή ασφάλεια. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να το αγοράσετε μόνο για $ 2.29 το μήνα χάρη σε μια πρόσφατη συμφωνία.

Τι είναι το openvpn cyberghost?

Αν και OpenVPN UDP παρέχει ταχύτερες ταχύτητες από TCP, μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει λήψεις για αποτυχία. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη διαμόρφωση. TCP οι συνδέσεις είναι πιο αξιόπιστες από UDP συνδέσεις, αν και είναι πιο αργές. Εάν αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα σύνδεσης, όπως απότομες αποσυνδέσεις, χρησιμοποιήστε αυτήν την έκδοση.

Τι είναι το πρωτόκολλο VPN στο cyberghost?

Openvpn. Με πάνω από 18 χρόνια ιστορίας ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα, αυτό το πρωτόκολλο είναι αξιόπιστο, σταθερός, και ασφαλής. Συνδέεστε στο CyberGhost χρησιμοποιώντας το OpenVPN μέσω ενός κρυπτογραφημένα TLS (Ασφάλεια στρώματος μεταφοράς) σύνδεση.

Τι θύρα χρησιμοποιεί το CyberGhost?

Cyberghost Χρησιμοποιεί ποια θύρα? Μπορείτε να παραχωρήσετε το Cyberghost 5443 θύρα χρησιμοποιώντας συσκευές συσκευών proxysg όπως Cyberghost VPN Για να αποφύγετε τη σύνδεση της κυκλοφορίας. Εάν η λύση δεν λειτουργεί, είναι καλή ιδέα να το αφήσετε Cyberghost VPN Ο λογαριασμός γνωρίζει για εναλλακτικές θύρες και διευθύνσεις IP.

Είναι το Cyberghost καλό για τυχερά παιχνίδια?

Cyberghost VPN ειναι ενα εκ των Τα καλύτερα VPN διαθέσιμος. Εάν η κονσόλα σας συνδέεται με το δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε να ρυθμίσετε το δικό σας Σύνδεση VPN Straight στο δρομολογητή σας, και θα εξασφαλιστεί αμέσως. Το CyberGhost διαθέτει περίπου 6200 διακομιστές σε περισσότερες από 90 χώρες.

Είναι το cyberghost καλό για torrenting?

Μπορείς χείμαρρο με ασφάλεια χρησιμοποιώντας Cyberghost VPN, Και μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε για κακόβουλο λογισμικό με το ίδιο πρόγραμμα. Απλά αναβαθμίστε το στο Σουίτα ασφαλείας, Εγκαταστήστε το ενσωματωμένο antivirus και εκτελέστε ένα σύντομο έλεγχο των αρχείων σας μετά την ολοκλήρωση της λήψης.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω το Ghost VPN στην έξυπνη τηλεόρασή μου?

Τα βήματα είναι τα εξής: Στροφή μέσα σε Φάντι. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Πηγαίνω στο δικό μου Διαμόρφωση DNS. Ενεργοποιήστε τα IP σας DNS Ρυθμίσεις. Στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας, εισαγάγετε το DNS. Συνδέστε το δρομολογητή με το δικό σας Samsung Smart τηλεόραση.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω ένα VPN στον δρομολογητή μου Linksys?

Χρησιμοποιώντας ένα VPN Σήραγγα για σύνδεση Πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης μέσω διαδικτύου για το δικό σας Δρομολογητής Linksys. Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες. Κάντε κλικ στο VPN και στη συνέχεια πύλη προς πύλη όταν εμφανιστεί η οθόνη διαμόρφωσης μέσω διαδικτύου του δρομολογητή. Ελέγξτε ότι όλες οι ρυθμίσεις VPN σας είναι σωστές. Στη συνέχεια, επιλέξτε Περίληψη. Παρακαλώ πατήστε.

Πώς μπορώ να συνδέσω τον δρομολογητή μου σε ένα VPN?

2. Ρυθμίστε το δικό σας Δρομολογητής Asus. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για τον δρομολογητή σας. Κάντε κλικ VPN στην πλευρική γραμμή. Κάντε κλικ στο VPN Καρτέλα πελάτη στην κορυφή. Επιλέξτε την καρτέλα OpenVPN και εισαγάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες: Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VPN, Κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση. Για να εξασφαλίσει ότι το VPN Η σύνδεση λειτουργεί, ελέγξτε την τοποθεσία και τη διεύθυνση IP σας.

Μπορώ να εγκαταστήσω ένα VPN στον δρομολογητή μου netgear?

Ανάλογα με το μοντέλο, Δρομολογητές netgear μπορεί να αλληλεπιδράσει με VPNs με έναν από τους δύο τρόπους: α Διακομιστής VPN Μπορεί να ρυθμιστεί στο δρομολογητή, Παροχή απομακρυσμένης πρόσβασης στο δικό σου οικιακό δίκτυο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση με ένα Διακομιστής VPN Βρίσκεται αλλού.

  Cómo torrent de Pirates Bay

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δρομολογητή VPN με φάσμα?

Φάσμα φάσματος, Ένας σημαντικός προμηθευτής λύσεων ινών σε επιχειρήσεις σε ένα ευρύ ποικιλία τομέων, παρέχει ένα IP VPN και ένα Διαχειριζόμενη IP VPN Λύση που μπορεί σύνδεση με ασφάλεια τηλεχειριστήριο χρήστες και γραφεία σε πολλές τοποθεσίες.

Γιατί το Spectrum δεν λειτουργεί με το VPN?

Μερικοί ISP, όπως Φάσμα, μπορεί να μην σας αποκοπεί εξ ολοκλήρου από την υπηρεσία τους, αλλά πιθανότατα θα Περιορίστε το Διαδίκτυο σας Χρήση με βάση το δικό σας ιστορικό σέρφινγκ. Τα VPNs καλύπτουν το δικό σας ιστορικό σέρφινγκ, Εξασφαλίζοντας ότι η εταιρεία δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα περιήγησής σας εναντίον σας.

Είναι ο διακομιστής VPN δρομολογητή?

ΕΝΑ εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) δρομολογητής είναι παρόμοιος με ένα κανονικός δρομολογητής στο ότι έχει ένα VPN. Τρέχει σε υλικολογισμικό που το επιτρέπει Διαχείριση συνδέσεων VPN και συνδέουν διαφορετικές συσκευές στο σπίτι με την υπηρεσία VPN.

Μπορώ να ρυθμίσω ένα VPN στο οικιακό μου δίκτυο?

Σε πραγματικότητα, ένα Διακομιστής VPN μπορεί σειρά ξύπνιος στις Σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια γνώση και κάποιος ελεύθερος χρόνος. Μπορείς σειρά μέχρι το δικό σας Διακομιστής VPN στο Σπίτι Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο δικό σας Σπίτι Δίκτυο με ασφάλεια ενώ έχετε φύγει. Ωστόσο, χρειάζεται κάποια τεχνική εμπειρογνωμοσύνη σειρά πάνω.

Ποιος είναι ο ταχύτερος δρομολογητής VPN?

Κοίτα 3200 Δρομολογητής ACM από το Linksys. Το μεγαλύτερο VPN δρομολογητής Συνολικά. Rt-ax58u της ASUS δρομολογητής. Ένα υπέροχο VPN δρομολογητής για τα χρήματα. ASUS RT-AC86U Wireless δρομολογητής Ο σχεδιασμός είναι τόσο δυνατός όσο η απόδοση. ASUS RT-AC5300 Ασύρματο δρομολογητής Archer C5400 V2 από το TP-Link WRT32X Gaming Δρομολογητής από το Linksys. ASUS ‘RT-AX86U δρομολογητής. Nighthawk x4s vdsl/adsl μόντεμ Δρομολογητής D7800 από το Netgear.

Γιατί είναι 192.168 1.1 δεν ανοίγει?

Πώς μπορώ να πάρω 192.168.1.1 προς δουλειά πάλι? Είναι πιθανό ότι η σύνδεση δεν είναι αρκετά ισχυρή για να συνδεθεί με τον δρομολογητή ή ότι το προεπιλεγμένη πύλη δεν είναι 192.168.1.1. Για να επαληθεύσετε το δικό σας προεπιλεγμένη πύλη, Χτυπήστε το WIN+R και πληκτρολογήστε CMD στη γραμμή εντολών.

Πώς μπορώ να βρω διεύθυνση IP στον δρομολογητή?

Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή σας Εντολή τύπου Windows Προτροπή στο πεδίο αναζήτησης στο Γραμμή αναζήτησης των Windows. Μετά από αυτό, πατήστε Enter. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε IPCONFIG και πατήστε Enter. Δίπλα στην προεπιλεγμένη πύλη, θα βρείτε τη διεύθυνση IP του δρομολογητή σας.

συμπέρασμα

Το “Cyberghost VPN Router” είναι μια ερώτηση που έχει τεθεί πολλές φορές. Το άρθρο θα παράσχει τα βήματα για την εγκατάσταση του CyberGhost VPN στον δρομολογητή.

Αυτό το βίντεο πρέπει να βοηθήσει:

Το “Cyberghost VPN Mikrotik” είναι μια ερώτηση που έχει τεθεί πολλές φορές πριν. Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι “Cyberghost VPN Router”. Αναφορά: Cyberghost VPN Mikrotik.

Σχετικές ετικέτες

 • Cyberghost VPN συμβατά δρομολογητές
 • Cyberghost TP-Link Router
 • Εγκαταστήστε το cyberghost στον δρομολογητή Asus
 • σύνδεσμος cyberghost
 • DD-WRT VPN

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή?

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

Η εγκατάσταση του CyberGhost VPN στον δρομολογητή σημαίνει εξασφάλιση υποστήριξης 24×7 VPN μαζί με πλήρη κάλυψη ασφαλείας για όλα τα gadget σας. Ναι, αντί να ρυθμίσετε το VPN σε μεμονωμένες συσκευές, η διαμόρφωση του σε ένα δρομολογητή και η κοινή χρήση της σύνδεσης φαίνεται βολική. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε την ιδιωτική ζωή και την ανωνυμία στις συσκευές που δεν υποστηρίζονται η εφαρμογή πελάτη VPN. Αλλά, αν πρόκειται να το κάνετε για πρώτη φορά, χρειάζεστε την κατάλληλη καθοδήγηση. Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για τον τρόπο λήψης, εγκατάστασης και χρήσης του CyberGhost VPN στο δρομολογητή. Κοίτα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για τη δημιουργία του CyberGhost VPN σε δρομολογητή.

 1. Μπορείτε να αγοράσετε ένα flashrouter με cyberghost VPN προεγκατεστημένο σε αυτό για να αποφύγετε τη χειροκίνητη διαμόρφωση.
 2. Ή, μπορείτε να εγκαταστήσετε το υλικολογισμικό DD-WRT/TOMATOUSB στον υπάρχοντα δρομολογητή σας για να ρυθμίσετε το CyberGhost VPN σε αυτό.

Χρησιμοποιήστε το CyberGhost VPN μέσω της εφαρμογής απορρήτου FlashRouters:

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι δρομολογητές του CyberGhost Wi-Fi απορρίπτουν την απαίτηση χειροκίνητης διαμόρφωσης. Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Privacy FR για να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας ταυτόχρονα.

  Συλλογή ταινιών Torrent

Ωστόσο, για την εγκατάσταση εφαρμογών Privacy FlashRouters, τουλάχιστον 16MB μνήμης flash και ελάχιστη έκδοση DD-WRT Build 02-12-2018-R3492 απαιτείται. Και, το CyberGhost VPN υποστηρίζει επίσημα αυτούς τους κάτω δρομολογητές VPN:

 • Netgear R6400V2
 • Netgear R6300V2
 • Netgear R7000
 • Netgear R7800
 • Netgear R7000P
 • Netgear R8000
 • Netgear R9000
 • Asus rt-ac56u
 • ASUS RT-AC5300
 • Asus rt-ac66u
 • ASUS RT-AC87U
 • Asus rt-ac68u
 • ASUS RT-AC3100
 • Linksys WRT1200AC
 • Linksys WRT1900ACV2
 • Linksys WRT1900ACV1
 • Linksys WRT3200ACM
 • Linksys WRT1900ACS
 • Linksys wrt32x

Εάν ο δρομολογητής VPN πληροί όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται εδώ, θα λειτουργήσει με την εφαρμογή Privacy FR.

Μόλις επιβεβαιώσετε την επιλεξιμότητα του δρομολογητή σας, ξεκινήστε με τον παρακάτω οδηγό βήμα προς βήμα για να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost VPN μέσω της εφαρμογής FR FR.

1. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι το δικό σας Φλας συνδέεται με το Διαδίκτυο.

2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε στο Διαχείριση και χτύπημα Εντολές.

3. Τώρα, αντιγραφή επικόλληση την ακόλουθη γραμμή και κάντε κλικ Εκτέλεση εντολών.

Curl -Silent -Retry 3 https: // api.flashroutersapp.com/api/v1.0/ddwrt/group/default/provider/cgg4/install | SH

4. Θα λάβετε ένα μήνυμα Όταν η εγκατάσταση είναι επιτυχής.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λάβετε CyberGhost VPN κουμπί και επιλέξτε ένα σχέδιο συνδρομής στην επόμενη σελίδα.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

7. Υποβάλετε τα απαιτούμενα Λεπτομέριες και Ολοκληρώστε την αγορά σας μετά από αυτό.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

8. Θα λάβετε επιβεβαίωση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ τώρα.

9. Μόλις ολοκληρωθεί, επισκεφθείτε το Cyberghost Επίσημη ιστοσελίδα και χτύπημα Ο λογαριασμός μου στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

10. Εισάγετε Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης στην επόμενη οθόνη και πατήστε το Σύνδεση κουμπί.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

11. Όταν εισάγετε τον πίνακα ελέγχου σας, εντοπίστε Δρομολογητές ή άλλες συσκευές και χτυπήστε το Διαμορφώστε κουμπί δίπλα σε αυτό.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

12. Στην επόμενη οθόνη, συμπληρώστε το Λεπτομέριες Όπως αναφέρθηκε παρακάτω-

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

 • ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ– Openvpn
 • ΧΩΡΑ– Οποιαδήποτε χώρα επιθυμείτε
 • Ομάδα διακομιστή– OpenVPN μέσω UDP ή TCP
 • ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ– Δρομολογητής
 • Επιπλέον χαρακτηριστικά– Σημειώστε όλα τα κουτιά

13. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Αποθήκευση διαμόρφωσης κουμπί, και θα ανακατευθύνετε στο Διαχείριση συσκευών σελίδα.

14. Εύρημα Δρομολογητές ή άλλες συσκευές από αυτήν τη σελίδα και πατήστε το Θέα κουμπί που σχετίζεται με δρομολογητή.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

15. Από την προεπισκόπηση, σημειώστε το δικό σας Όνομα χρήστη, Κωδικός πρόσβασης, και Ομάδα διακομιστή.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

16. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο Λήψη διαμόρφωσης κουμπί.

17. ΕΝΑ .φερμουάρ θα ληφθεί τώρα. Θα περιέχει τα παρακάτω αρχεία:

 • πελάτης.κλειδί– Αρχείο ιδιωτικού κλειδιού.
 • περίπου.crt– Πιστοποιητικό της Αρχής Πιστοποίησης.
 • πελάτης.crt– Αρχείο πιστοποίησης χρήστη.
 • openvpn.ovpn– Διαμόρφωση OpenVPN.

18. Μόλις ολοκληρωθεί, πρέπει να επισκεφθείτε την πύλη Web του Δρομολογητής DD-WRT. (Προεπιλεγμένη λίστα διευθύνσεων IP δρομολογητή·

19. Τότε, μεταβείτε στο Κατάσταση και επιλέξτε Η σελίδα μου.

20. Επιλέγω Cyberghost από το αναπόσπαστο σύμφωνα με το Παροχέας VPN όνομα.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

21. Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε το δικό σας Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης που σημειώσατε νωρίτερα.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

22. Μετακινηθείτε στο Πιστοποιητικό χρήστη το πεδίο στη συνέχεια και αντιγράψτε το περιεχόμενο του πελάτης.crt αρχείο και επικολλήστε το εκεί.

23. Τώρα, στο Ιδιωτικό κλειδί χρήστη Τμήμα, επικολλήστε το περιεχόμενο του πελάτης.κλειδί αρχείο.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

24. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο Μετασχηματισμό τοποθεσίας διακομιστή και επιλέξτε αυτό που έχετε επιλέξει ενώ αποθηκεύετε τη διαμόρφωση OpenVPN.

Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN στο δρομολογητή

25. Τέλος, πατήστε το Συνδέω-συωδεομαι κουμπί για να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN μέσω FR App Privacy App.

Διαμορφώστε το CyberGhost VPN με μη αυτόματο τρόπο σε δρομολογητή:

Εάν δεν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε προ-flashed router, η χειροκίνητη διαμόρφωση είναι ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσετε το cyberghost VPN στον δρομολογητή σας. Το CyberGhost μπορεί να εγκατασταθεί σε δρομολογητές DD-WRT και TomatousB Firmware. Δημιουργήσαμε ξεχωριστούς οδηγούς και για τους δύο. Κοίτα.

 • Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost VPN σε δρομολογητή DD-WRT?
 • Πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost VPN στο Tomatousb?

Αυτό είναι όλο! Τώρα ξέρετε πώς να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το cyberghost VPN σε δρομολογητή. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε ένα δρομολογητή VPN ούτε σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα, πρέπει να εγκαταστήσετε CyberGhost σε μεμονωμένες συσκευές. Για αυτό, ελέγξτε τον πλήρη οδηγό εγκατάστασης VPN του CyberGhost VPN. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήματα, αφήστε μας ένα σχόλιο μέσω του παρακάτω κουμπιού. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!