Parhaat osakekaupankäyntijärjestelmät kaupungissa Oz

kuva, joka näyttää osakekaupan pöydänPäiväkaupankäynti ei vaadi hullua kauppaa, jossa on 20 näyttöä. ��

Se vaatii kuitenkin suojatun verkkokaupan alustan, jonka avulla voit segmentoida tietoja tehokkaammin.

Viimeisen 3 vuoden aikana olen kokeillut useita online-kaupankäyntialustoja. Jotkut sijaitsevat Australiassa ja jotkut ulkomailla.

Minulla on ollut hienoja kokemuksia ja myös melko huonoja kokemuksia. Kryptokaupasta pienten korkkikauppojen kauppaan ASX: ssä olen koonnut luettelon suosituimmista suosituksista.

Mutta ennen kuin pääsemme parhaisiin suosikkeihini. Olet todennäköisesti miettinyt, mitä digitaalista tietoturvaa käsittelevä verkkosivusto kirjoittaa online-kaupankäyntijärjestelmistä. Kuten todennäköisesti voitte kuvitella, verkkorahoituksen ja digitaalisen tietoturvan välillä on melko paljon päällekkäisyyttä, tarpeeksi niin, että viimeisen muutaman vuoden ajan tämän blogin kirjoittamisen parissa olen työskennellyt useiden pienten australialaisten finanssialan yritysten kanssa auttaaksemme asiakkaidensa tietojen suojaamisessa.

Digitaalinen tietoturva on erittäin tärkeää verkkokaupassa.

Vaaralliset tilit ovat iso aihe, josta puhutaan harvoin. Katsotaan tätä silmällä pitäen joitain muita huomioita, jotka sinun on pidettävä mielessä yrittäessäsi löytää päiväkaupankäyntialusta..

Contents

���� Australian kauppapaikan osto-opas ����

Vaikka kaikkia kaupankäyntijärjestelmiä ei ole luotu tasavertaisiksi, niillä on tarpeeksi päällekkäisiä piirteitä, jotta niiden suhteellisista vahvuuksista ja veloista voidaan antaa oikeudenmukainen arvio.

Vaikeuksien säästämiseksi olemme tutkineet ja arvioineet niiden soveltuvuutta erilaisten linssien kautta, joita tyypillinen sijoittaja voi käyttää niiden mittaamiseen, esimerkiksi vertaamalla maksuja, tarjoamiensa tarjousten valikoimaa (olipa alennus vai täysi palvelu), niiden ominaisuuksia ja kaupankäynnin työkalut.

 • Mitä sinulla on lupa käydä kauppaa ✅: Vaikka jotkut kaupankäyntijärjestelmät sallivat pääsyn vain Australian osakkeisiin, toiset ovat kattavammat, sallien sekä kansainväliset kaupat että kehittyneemmät instrumenttivaluutat, CFD: t, forex, indeksit ja paljon muuta.
 • Maksut ✅: Lähes kaikki online-kaupankäyntiympäristöt perivät maksuja käyttöjärjestelmänsä käytöstä. Suuremmissa kaupoissa jotkut lasketaan prosentteina transaktiomäärästä. Nämä palkkiot hinnoitellaan myös riippuen siitä, kuinka usein kaupat tehdään.
 • Markkinatietojen ja tutkimuksen saatavuus ✅: Kaupankäyntijärjestelmä, joka tarjoaa dynaamista, ajantasaista, reaaliaikaista tietoa, jota sijoittajat voivat käyttää toimitettavan tiedon saamiseksi, on korvaamaton.
 • Helppokäyttöisyys ✅: Käyttäjäystävällisyys on tärkeää riippumatta siitä, oletko harmaasijoitusten veteraani, mutta etenkin jos olet edelleen märkä korvien takana. Osakemarkkinat ovat riittävän monimutkaisia, koska ilman, että tehtävää tehdään vaivalloiseksi ja hankalaksi kaupankäyntijärjestelmän erityispiirteiden vuoksi..
 • Raportointi ✅: Seuraava tärkeä asia tehokkaiden kauppojen tekemisessä on näiden kauppojen seuranta tehokkaasti. Raportointityökalu pitää
 • Marginaalilainat ✅: Aivan kuten liiketoiminnassa, pääsy

Muita huomioitavia tekijöitä ovat mm. Turvallisuus, koulutus, asiakastuki.

Yhteenveto Australian parhaista osakekaupankäyntijärjestelmistä

Online BrokerBest ForMobile AppIntl. Kaupankäyntikustannukset Bottom Line
eToro Paras sosiaalinen kaupankäyntijärjestelmä Joo Joo $ 8 Sosiaalinen oppiminen seuraamalla muita kannattavilla seurannoilla sekä salausvaluuttakaupalla.
CMC-markkinat Paras kokonaisuus Joo Joo $ 11 Vahva, monipuolinen, vahvalla paikallisen ja kansainvälisen kaupan tuella.
IG: n osakevaihto Paras kauppapaikka Joo Joo $ 8 Luotettava, edullinen ja vakiintunut alustayhtiö
CommSec Paras osakekaupan pankki Joo Joo $ 10 Ei toimettomuusmaksua Australian osakkeista, halpa välitys ja mukavuus yhdistää CommBank-tiliin.
SelfWealth Paras kiinteän osakekaupan / halvin verkkovälittäjä Joo Ei $ 0 Nollat ​​juoksevat kustannukset ja kiinteät, edulliset välityspalkkiot.

1. Paras sosiaalinen kauppapaikka – eToro

 • Välitys: joko 8,00 dollaria tai 0,1%.
 • Välittäjän tyyppi: Vain online
 • Tuotenimet: eToro-kauppapaikka, ja se käyttää CopyPortfolios-sovelluksia, kuten Suosituin kauppias ja Market CopyPortfolio
 • ASX-tuotteet: Osakkeet
 • Käytettävissä olevat markkinat: 47 globaalia valuuttaparia, CFD-indeksit, CFD-osakekurssit, kriptovaluutta
 • Tuki: verkkosivuston ohjeosasto ja suorakeskustelu.

eToro on sosiaalinen kaupankäyntialusta, joka on suunniteltu aloittelijoille rajoitetun ajan. Yli viiden miljoonan aktiivisen jäsenen kanssa se on maailman suurin sosiaalisen kaupan verkosto.

Vaikka eToro ei ole noteerattu missään pörssissä, se tarjoaa palveluitaan australialaisille Australian Securities and Investment Commissionin (ASIC) sääntelemän yksikön kautta..

Vaikka eTorolla ei ole emopankkia eikä paljasta vuosikertomustaan, eToroa pidetään turvallisena, koska Australian ja Yhdistyneen kuningaskunnan aseita säätelevät ylimmän tason finanssiviranomaiset, kuten ASIC.

kuva day trading with etoroEsittelyssä sosiaalinen kaupankäynti eTorolla

Sosiaalikauppa on suhteellisen uusi sijoitusmaastossa. Se on konsepti, jonka avulla online-sijoittajat voivat seurata johtavien sijoittajien esimerkkejä oppimalla heiltä ja jäljittelemällä heidän toimiaan.

Tämä ainutlaatuinen markkinarako, jonka se on saanut itselleen, ja kapea keskittyminen sosiaaliseen ja kopiointikauppaan on vauhdittanut nopeaa kasvua. EToron omistaman alustan erottuvuus on helppous, jonka avulla se antaa yhden sijoittajan toteuttaa kopiokaupansa..

Sen malli perustuu monien elinkeinonharjoittajien, etenkin riskinhallintasääntöjä noudattavien menestyjien halukkuuteen kopioida. Sen jälkeen se tarjoaa pääsyn ja läheisyyden vähittäiskaupan kauppiaille jäljittelemään ja jäljittelemään näitä kaupankäyntistrategioita ja jopa alustan menestyneimpien sijoittajien kauppoja sekä automaattisesti että reaaliajassa..

Tämä ei ole täysin ainutlaatuinen käsite, koska muut välittäjät ovat toteuttaneet kopiokauppaa vaihtelevassa määrin. EToro erottaa pakkauksesta kuitenkin sen, kuinka se on osaavasti integroinut sosiaalisen median viestinnän konseptinsa kanssa.

Plussapuolena eToro tekee erittäin helpoksi ja käteväksi käydä kauppaa CFD: llä, hyödykkeillä, valuuttakursseilla ja salausvaluutalla tarjoamalla sijoittajille mahdollisuuden seurata muita kannattavasti..

Vaikka voit hyödyntää sen patentoitua CopyTrader ™ -teknologiaa yhteydenpitoon muiden kauppiaiden kanssa keskustella kaupankäynnin strategioista ja kopioida automaattisesti heidän kaupankäyntisalkun suorituskyvyn, se ei ole takuu omalle seuraavalle menestyksellesi. On todettu, että 75% vähittäiskaupan CFD-tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa eToron kanssa.

Se ei ehkä ole täysin eToro-vika, koska syy on tarpeeksi kiertämiseen, koska CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, joilla on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi.

Siitä huolimatta eToro tarjoaa mahdollisuuden suodattaa rakeimmin parhaille kauppiaille, oppia heiltä samalla kun omien taitojen hiominen on korvaamaton.

eToro Australia tarjoaa tilaajilleen paljon erilaisia ​​ja monipuolisia tarjouksia 47 valuuttaparilla / noteerauksella maailmanlaajuisilla valuuttamarkkinoilla, mukaan lukien tärkeimmät valuutat, kuten EUR / USD, sekä laaja valikoima eksoottisia tuotteita..

Sen lisäksi, että se on huippuluokan maineensa sosiaalisessa viestinnässä, sen salausvaluuttavaikutukset eivät ole jääneet huomaamatta. EToro tunnustettiin parhaaksi salauksen välittäjäksi vuodelle 2023.

Avainominaisuudet

 • Tarjoaa tehokkaan kopiointiominaisuuden
 • Maailman suurin sosiaalinen kauppaverkko
 • Valuuttamääräisen monimuotoisuuden puute, koska tällä hetkellä tuetaan vain USD: tä
 • Suuri koulutusmahdollisuus kopiokaupan, markkinatietojen ja uutisten kautta

Paras kokonaisuus – CMC-markkinat

 • Välitys: 11 dollaria tai 0,10% sijoittajien 10 ensimmäiselle kaupalle.
 • Välittäjän tyyppi: Vain online
 • Tuotenimi (nimet):
 • ASX-tuotteet: Pörssinoteeratut optiot, Pörssinoteeratut rahastot, Osakkeet, TRaCRS, IPO / osakepääomat, optiotodistukset
 • Käytettävissä olevat markkinat: ASX, NASDAQ, NYSE, Hongkongin pörssi, Tokion pörssi, Lontoon pörssi, Euronext, AMEX ja muut.
 • Tuki: Live chat, sähköposti ja puhelin.
  Kuinka pysäyttää Web RTC -vuoto (ilmaiset ja helppot korjaukset)

CMC on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa – 30 vuotta ja laskettuna – ja prosessissa on vahvistanut asemaansa kauppapalveluiden vahvistajana. Tällä johdannaismyyjällä on toimistot suurissa finanssikeskuksissa, ja se tarjoaa australialaisille laajan valikoiman tarjouksia CMC Marketsin pörssivälitystilinsä ja Next Generation -kauppajärjestelmän kautta.

Australian parhaan vastineen välittäjä on täynnä innovatiivisia työkaluja erinomaisella hinnoittelulla. Se on sekä monipuolinen että ainutlaatuinen ja tarjoaa australialaisille mahdollisuuden käydä kauppaa sekä paikallisesti että kansainvälisesti, olipa kyse sitten osake-, joukkovelkakirja-, hyödyke-, indeksi- tai vaihtokaupan optioista (ETO)..

Erinomainen kaupankäynnille sekä ASX- että ulkomailla

Vaikka olet Australian rajojen ulkopuolella, sillä on todella hienostunut kansainvälinen taipumus ja ulottuvuus. CMC tarjoaa online-kauppaa valuuttamarkkinoille maailmanmarkkinoilla, tarjoamalla monimutkaisia ​​instrumentteja, kuten hajautettuja vedonlyöntiä, erotussopimuksia (CFD) edistyneemmille kauppiaille..

Seurauksena on, että CMC antaa keskimääräisille australialaisille sijoittajille pääsyn paljon laajempaan valikoimaan sijoitustuotteita sekä paikallisesti että ulkomailla..

Nämä laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia on yksi syy CMC: hen kruunattiin Canstarin vuoden välittäjäksi viimeisen kahdeksan vuoden ajan. Maineen kiistämättä kiistämättömänä johtajana lisää myös se, että se on voittanut myös useita useita alan palkintoja asiakastyytyväisyydestä ja kokonaisvastuullisuudesta.

Tästä huolimatta arviomme saivat osa asiakkaiden tyytymättömyyttä, etenkin ympäröivän tiettyjen mukavuuksien tarjoamisen, minkä kaluston kauppapaikan pitäisi olla. Kuten tämän artikkelin aikaan, siitä puuttuu ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat kerätä myyntivoittoja tai veroja tilikauden lopussa..

Muut turhautumiset, jotka liittyivät paperityön käsittelyaikaan, kiehuivat. Kääntöpuolella käyttäjät kiittävät sitä, että se on halvin kauppaa kohden, ja toteavat mielellään, että hinta on edelleen alennettu, kun käydään kauppaa sillä useammin.

Jos nopeus on kilpailuetu, CMC Marketsillä on sen paikoillaan. Se tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden toteuttaa nopeita kauppoja alhaisella välityksellä, yhdessä monenlaisten integroitujen tutkimusvälineiden kanssa.

CMC: tä tulisi ehkä harkita myös Casual Trader Award -palkinnon saamiseksi CMC Classics -tililleen. Se on tarkoitettu vain sijoittajille, jotka käyvät kauppaa vähemmän kuin 10 kertaa kuukaudessa, ja se maksaa vain 11 dollaria tai 0,1% kauppaa kohti, kumpi määrä on suurempi.

Jos kuulut tähän kaupankäyntitaajuusluokkaan, tunnet myös sen merkittävän koulutusresurssin, kuten videot, e-kirjat, podcastit ja artikkelit.

Vaikuttavan resurssivalikoiman lisäksi CMC: n Active Investor -tili tarjoaa myös syvemmän markkinoiden johtavan palvelun, johon kuuluu asiantunteva paikallinen tukikeskus. Tämä tili tulee CMC-alustan Pro-version kanssa, ja se on räätälöity niille, jotka tekevät 30 kauppaa kuukaudessa hintaan 9,90 dollaria tai 0,08% jokaisesta kaupasta, sen mukaan kumpi on suurempi..

Tärkeimmät ominaisuudet ja takeaways

 • Markkinatiedot, jotka ovat ajan tasalla
 • Monikanavainen kauppa
 • Tilaa tyypit suojaamaan riskiä
 • Sen 3 jäsenyysvaihtoehtoa monipuolistavat tilityyppejä klassisiksi, aktiivisiksi sijoittajiksi ja premium-kauppiaiksi riskien suojaamiseksi.
  • Klassikko – Tämä on CMC Marketin vakioalusta, joka koostuu pääasiassa alhaisista välityspalkkioista, mutta sisältää joukon hyödyllisiä ominaisuuksia maailmanluokan alustalla.
  • Aktiivinen sijoittaja – Kaikki Classic-ominaisuudet, ilmainen pääsy päivittäisiin sähköposteihin, jotka tarjoavat teknistä analyysiä ja tietoja eScreener-tutkimusraporttien lisäksi.
  • Premium-kauppias – Kaikilla aktiivisilla sijoittajilla on yksinoikeus CMC Premium Client -tapahtumiin ja koulutusresursseihin sekä ilmainen vero- ja salkkuraportointi.
 • Palkittu tarjoaja, jolla on laaja valikoima kaupankäyntivaihtoehtoja ja täydellinen valikoima sijoitusoptioita osakkeista hallittuihin rahastoihin.

Paras kaupankäyntialusta – IG-osakekauppa

 • Välitys: joko 8,00 dollaria tai 0,1%.
 • Välittäjän tyyppi: Vain online
 • Tuotenimi (nimet):
 • ASX-tuotteet: Osakkeet
 • Käytettävissä olevat markkinat: ASX, Lontoon pörssi, AMEX, NASDAQ, NYSE
 • Tuki: Live chat, sähköposti ja puhelin.

Miksi myydä osakkeita IG: n kanssa?

No, sillä on paljon asioita eteenpäin, nimittäin: se on vakiintunut toimittaja, joka perustettiin vuonna 1974, ja sillä on erinomainen kauppapaikka, joka pystyy kulkemaan kärjessä minkä tahansa alan johtajan kanssa, etenkin sen mobiilisovelluksella, joka on yksi kattavimmista kartoituspaketeista kaikkien välittäjien joukossa.

Tämä maailmanlaajuinen online-osakekaupan tarjoaja on luonut vankan maineen perimällä alhaisimmat välityspalkkiot Australian osakekaupasta: 8,00 dollaria tai 0,1% kauppaa kohden, kumpi luku on suurempi.

Kuukausimaksuvapauden lisäksi, toisin kuin useimmat kauppapaikat, se makeuttaa potin myös kannustamalla kauppiaita ilmaisilla Qantas-pisteillä jokaisessa kaupassa.

IG: n osakekauppa intuitiivisten alustojen ja sovellusten kautta antaa sinun ostaa ja myydä osakkeita paljon vähemmän ja monilla kansainvälisillä markkinoilla. Sen leveys on kauaskantoinen, ja tarjoaa käyttäjilleen pääsyn Australian osakkeille sekä mahdollisuuden vaihtaa yli 11 000 kansainvälistä osaketta 10 dollarilla USD kauppaa kohden ja vain 0,3 prosentin valuuttakurssilla..

Upea UX ja muotoilu päiväkauppaan

Vaikka kohtuuhintaisuus ja luotettavuus ovat ensisijaisesti sitä, mistä se tunnetaan, sen kauppakokemuksen jakaminen on huomattavaa, ja se yhdistetään taitavasti erinomaisiin kaupan välineisiin.

IG tarjoaa johdonmukaisen ja saumattoman käyttäjäystävällisen kokemuksen kaupankäyntialustallaan, joka ulottuu sen mobiilisovellukseen. Näihin sisältyy erinomaisia ​​teknisiä analyysiominaisuuksia sekä seulonta- ja kartoitusmekanismeja.

Tämä kauppapaikka sekoittaa perustutkimusta korkealaatuisiin kolmansien osapuolien ominaisuuksiin ja työkaluihin, kuten Trading Central ja Auto Chartist. Niiden tarkoituksena on antaa elinkeinonharjoittajille korvaamaton käytännöllinen käsitys parempien kauppojen tekemisestä etenkin aloittelijoille.

Uusista aloittelijoista puhuttaessa IG sisältää myös poikkeuksellisen koulutussegmentin, joka tarjoaa viikoittain webinaareja, kaupankäyntikursseja ja live-istuntoja. Sen IG-akatemiaan pääsee joko verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta.

IG Academy on täynnä kaupankäynnin kursseja, joihin pääsee helposti verkossa ja jotka kattavat kaikki kaupankäynnin tasot. On viikoittaisia ​​webinaareja sekä live-istuntoja, joita järjestetään joka arkipäivä. Nämä kurssit on suunniteltu säästämään aikaa, ja ne voidaan hajottaa sopivana ajanjaksona, joka kestää yleensä 20–85 minuuttia.

IG antaa sijoittajille vaihtaa yli 9000 osaketta 19 kansainvälisessä pörssissä, ETF: ssä, sijoitusrahastoissa ja rahastoissa.

Avainominaisuudet

 • Halpa valuuttakurssi ja välityskorko
 • Vakiintunut, arvostettu tarjoaja
 • Tarjoaa Qantas-pisteitä kannustimina
 • Toimittajat sekä Australian että kansainvälisellä osakekaupalla

Paras osakekaupan pankki – CommSec.

 • Välitys: 10 dollaria.
 • Välittäjän tyyppi: Vain online
 • Tuotenimet (nimet): CommSec-osakekaupankäyntitili.
 • ASX-tuotteet: Yhtiö laski liikkeeseen optioita, osakkeita, rahasto-optioita, eräpäivän optio-oikeuksia, listautumisantia / osakepääomaa.
 • Käytettävissä olevat markkinat: ASX, AMEX, NASDAQ, NYSE
 • Tuki: sähköposti ja puhelin.

Yksi Australian suurimmista online-välittäjistä, CommSec on kokonaan omistuksessa Commonwealth Bank -pankissa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla Commonwealth Bankin asiakas avataksesi CommSec-osakekaupankäyntitilin..

  Trust.Zone VPN Review 2023 - VPN Seychellillä - Privacy Australia

Tämä luotettu tuotemerkki tarjoaa kaupankäynnin altistumisen kansainvälisille markkinoille pääsyllä 25 pörssiin ympäri maailmaa. Sillä on yksinkertainen kirjautumismekanismi, jonka avulla voit olla ajan tasalla niin nopeasti kuin mahdollista, käydä kauppaa vain 5 minuutin kuluessa ilmoittautumisen alusta..

Vaikka osakkeiden kaupankäyntimaksut ovat kalliita, CommSEC yrittää tasapainottaa tätä tarjoamalla elinkeinonharjoittajille arvokasta valikoimaa kaupankäyntityökaluja ja markkinatutkimuksia, mukaan lukien uutiset ja tiedonseurantatyökalut. Lisäksi se ei veloita toimettomuutta.

CommSec Pocket, uusi mikrosijoitussovellus, joka muuttaa säästämisen sijoituksiksi, tuo markkinoille innovaatiojohtajuuden,.

CommSec Pocket antaa itselleen tuotteen, joka tarjoaa yksinkertaistettua sijoittamista missä ja milloin tahansa, joten CommSec Pocket antaa sinun aloittaa sijoittaminen jopa 50 dollarilla. Tämä mikrosijoitus kohdistuu pääasiassa uusiin sijoittajiin, joiden välityspalkkiot ovat erittäin kilpailukykyiset alhaisen sijoitusvaatimuksensa lisäksi.

CommSec Pocket -välityspalkkiot alkavat vain 2 dollarista, mikä on suotuisa verrattuna useimpien kauppapaikkojen tarjoamaan 500 dollarin tavanomaiseen vähimmäissijoitukseen osakekauppaan ja välityspalkkiot ovat noin 10–25 dollaria. Koska se on keskittynyt säästäjiin, jotka eivät ole vielä tehneet sijoitusta, se tarjoaa luettelon pörssissä käydyistä rahastoista (ETF) helposti ymmärrettävässä muodossa.

Sen haitoihin sisältyy kuitenkin se, ettei live chat -tukea ole ja WebIRESS-karttapalveluiden veloittaminen. joka voidaan yhdistää ja yhdistää Commonwealth -sijoitustilille (CDIA),

Päivitetyt markkinahinnat ja tiedot ovat mahdolli- sia CommSecin osakekaupankäyntitilillä, joka tarjoaa ne reaaliajassa tapahtuessa. Sen avulla voit myös käyttää videoita, raportteja ja analyysejä CommSec-analyytikoilta suoraan sen alustalla.

Nämä tietämyskeskukset on suunniteltu tukemaan kaikkia taitotasoja kattavan analyysin avulla, jonka on antanut markkina-analyytikkojen ja taloustieteilijöiden ryhmä.

Nämä koulutukselliset käsitykset antavat sijoittajille mahdollisuuden kehittää ja hioa taitojaan matkan varrella. Kaupankäynnistä matkan varrella ilmainen CommSec Equities App antaa sinun pysyä markkinoiden kärjessä missä tahansa ja milloin haluat..

Avainominaisuudet

 • Yhden Commonwealth Bank -kirjautumisen tunnus – Tämä ainoa sisäänkirjautuminen tarjoaa yhtenäisen käyttöliittymän, joka helpottaa vaihtamista CommSecin ja NetBankin välillä, mikä auttaa integroimaan kaikki rahasi yhteen paikkaan. Sinun on luotava Commonwealth Direct Investment Account (CDIA) -tapahtumatili.
 • Se mahtuu sekä aloittelijoille että edistyneille sijoittajille tukevan ominaisuusjoukon avulla, jotka ovat samanaikaisesti yksinkertaisia ​​molemmille luokkailijoille..
 • Hinnat, uutiset ja tutkimus toimitetaan reaaliajassa: Hyvin pyrittiin pitämään sijoittajat ajan tasalla päivittämällä päivitykset ja alan asiantuntijoiden live-kommentit Australian sijoitusmarkkinoiden viimeisimpien uutisten kanssa..
 • Australian tavanomaiselle osaketilille ei aseteta vähimmäismyyntivaatimusta.
 • Toimimattomuusmaksua ei veloiteta.
 • Välityspalkkiot yli 1 000 dollarin kaupoista ovat yleensä korkeat.
 • CommSec Pocket -sovellus tarjoaa 7 yksinkertaistettua sijoitusvaihtoehtoa, joista valita: Aussie Top 200, Global 100, Emerging Markets, Aussie Dividends, Tech Savvy, kestävän kehityksen johtajat ja Health Wise

Paras kiinteän osakekaupan / halvin online-välittäjä – SelfWealth

 • Välitys: 9,50 dollaria.
 • Välittäjän tyyppi: Vain online
 • Tuotenimet (nimet): CommSec: n osakekaupankäynti.
 • ASX-tuotteet: Vain osakkeet.
 • Käytettävissä olevat markkinat: ASX
 • Tuki: Live chat ja sähköposti.

SelfWealth osoittaa olevansa Australian halvin verkkovälittäjä, ja sillä on palkintoja varmuuskopiointiin. Palkitun sukupuun lisäksi (Money Magazine on kruunannut sitä parhaan parhaan palkinnoksi halvimmalle verkkovälittäjälle kolmena peräkkäisenä vuonna peräkkäin) se on perustanut poikkeuksellisen verkko- ja mobiilikaupan työkalut, jotka tarjoavat sijoittajille vastinetta rahalle.

Sen muita tunnustuksia vuosien varrella ovat muun muassa nimitys Finderin parhaaksi Australian osakkeiden kaupankäyntitiliksi (2023), Vuoden Fintech-palkinto (2016) heidän verkkopalvelunsa helpottamiseksi ja useita ohjelmistoinnovaatioita varten Australian Business Award -palkinnoissa ( 2016 ja 2023).

SelfWealth antaa sijoittajille ostaa ja myydä osakkeita kiinteällä välityspalvelulla, joka on 9,50 dollaria kauppaa kohden. Heidän selkeän pyyntönsä on kuitenkin auttaa jäseniänsä saamaan palautuksia ilman palkkioiden maksamisen haittoja.

Niiden tarjoamien transaktiokustannusten avoimuus ilman piilotettuja palkkioita on valtava osa SelfWealthin vetoomusta. Toinen tämän politiikan virkistävä lasku on, että sijoittajat voivat helposti ennustaa kaupankäyntikustannuksensa jo ennen aseman ottamista.

Tämän tarkoituksena on antaa käyttöjärjestelmänsä käyttäjille mahdollisuus tehdä tietoinen päätös etukäteen siitä, soveltuuko SelfWealth heidän tilanteeseensa vai ei.

Jakaen jonkin verran yhtäläisyyttä eToron kopiokaupan ominaisuuden kanssa, SelfWealth ajateltiin sen perustamisen jälkeen, jotta yksittäiset sijoittajat voivat rakentaa kohdekannan vertailemalla omaa salkkuaan samanhenkisten sijoittajien kanssa heijastaakseen, miten ne käyvät kaupassa.

Sijoittajien, jotka etsivät ideoita muilta sijoittajilta ja seuraavat toistensa tuloksia, on tarkoitus poistaa esteistä, jotka koskevat sijoittajille esitettyjen osakeideoiden laatua..

SelfWealth tarjoaa kaksi tuotetta, nimittäin SelfWealth INTELLIGENCE ja SelfWealth TRADING.

Edellä mainittua kopiokauppaa helpottaa SelfWealth INTELLIGENCE, joka tarjoaa joukon työkaluja tilin vertailuanalyysin helpottamiseksi samankaltaisten ajattelijoiden kanssa. Siihen sisältyy ominaisuuksia, jotka mahdollistavat salkun vertailukelpoisen suorituskyvyn ja riskin mittaamisen, samoin kuin kyky tarkistaa esillä olevia osakkeita.

Toisaalta SelfWealth TRADING antaa sijoittajille mahdollisuuden vaihtaa osakkeita kilpailukykyiseen hintaan. Se perii kiinteän 9,50 dollarin palkkion kaupan koosta riippumatta, mikä tarjoaa selkeitä etuja kaikille sijoittajille, mutta etenkin niille, jotka käyvät kauppaa suurilla osakepaketeilla.

Valitettavasti SelfWealthin henkilöt, jotka haluavat laajentaa portfolionsa globaalimmalla hinnalla, ovat tylsistyneitä, koska kansainvälistä osakekauppaa ei ole käytettävissä.

Tiedotusmateriaalien leveys on kuitenkin raikasta ilmaa, koska SelfWealth mahdollistaa päivittäisen suorituskyvyn ja arvioitujen tulojen tarkastelun päivän parhaimpien osakkeiden lisäksi..

Alusta antaa myös SafetyRating- ja WealthScore-ohjelmat. SafetyRating-pistemäärä antaa sinun tietää, kuinka monipuolinen salkkusi on, kun taas WealthScor edustaa salkun terveyttä.

Avainominaisuudet

 • Kustannusten läpinäkyvyys selkeän, kiinteän ja kiinteän välityksen välityksellä: Toisin kuin CommSec, kuten mikä tahansa kauppa, joka ylittää 1 000 dollaria, maksaa yleensä noin 20 dollaria. Lisäksi omistat osakkeesi suoraan ilman, että niitä pidetään huollettavana puolestasi.
 • Halvin Australiassa, jossa ei ole piilotettuja tilimaksuja ja -kuluja: SelfWealth ei veloita kuukausittaisia ​​tilimaksuja, lepotilamaksuja eikä piilotettuja palkkioita. Tämä takaa, että suurin osa kaupankäynnistäsi kertyy sinulle.
 • Pääsy jäsenten saatavilla oleviin ilmaisiin live-markkinatietoihin
 • Varastotutkimustyökalut sekä tehokas yhteisötieto, jota voit vertailla ja josta voi oppia
 • Minimi saldoa ei vaadita.
 • Palkkiota ei veloiteta

Australian osakekauppaa koskevat lait

Jokaisessa maassa on finanssitapahtumia koskevia sääntöjä ja määräyksiä, erityisesti mitä tulee riskialttiisiin ja epävakaisiin toimintoihin, kuten verkkokauppaan. Australia ei ole poikkeus, sillä Australian arvopaperipörssi (ASX) ylläpitää toimintasääntöjä, joiden tarkoituksena on suojata sijoittajia ja ylläpitää vilpittömästi ja luottamusta markkinoihin.

Suuri osa Australian arvopaperilakista ja -säännöksistä kiertää pakollisen ilmoittamisen ja käytöksen. Ne on pitkälti perustettu vilpilliseen kauppaan, väärään kauppaan ja sisäpiirikauppaan liittyvien väärinkäytösten estämiseksi.

  KeePass Review - hyvä salasananhallinta vai avoimen lähdekoodin katastrofi?

Suurin osa esittämästämme on yhteenveto ja voimakkaasti lyhennetty versio. Napsauta tätä saadaksesi kattavan kuvan ASX-säännöistä.

ASX-käyttöohjeet

ASX-käyttöohjekirjassa on kodifioitu useita ohjeita ja määräyksiä, mutta ajan ja tilan vuoksi keskitymme vain kourallisiin, jotka ovat välttämättömiä pääsylle Australian markkinoille, ja tarjoamme yleisiä ja kauppasääntöjä koskevia määräyksiä..

Pääsy Australian markkinoille

Kolme laajaa luokkaa, jota ASX käyttää rajaamaan markkinatoimijoita tai osallistujia suhteessa ASX-markkinointituotteisiin, on joko nimetä ne markkinaosapuoleksi, päätoimittajaksi tai markkinoiden valmistajaksi..

Kaupankäyntiympäristöjen osalta sanomien saa tulla vain alustoille, jotka on nimetty kaupankäynnin osallistujiksi.

Saadakseen laillisen pääsyn Australian markkinoille markkinaosapuolina potentiaalisen sijoittajan on ensin jätettävä hakemus ASX: n määräämään lomakkeeseen ja hyväksyttävä ASX: n täyttävä jokin seuraavista perusteista (tämä on lyhennetty listaus, joten Katso kaikki ehdot ja ehdot:)

 • Hallussaan Australian rahoituspalvelujen lisenssiä, joka oikeuttaa haltijan harjoittamaan liiketoimintaa markkinaosapuolena.
 • Hallussaan riittävät ja tarvittavat resurssit ASX-sääntöjen edellyttämien velvoitteiden noudattamiseksi ja noudattamiseksi.
 • Niillä on oltava riittävät resurssit ja riittävät prosessit, jotta voidaan estää tapahtumia, joko toiminnasta tai toimettomuudesta, joka johtaa siihen, että tuote ei ole oikeudenmukainen ja asianmukainen.
 • Ole henkilö, jolla on korkea liiketoiminnan rehellisyys.

Suhteen kirjoitusmenetelmästä käy selväksi, että kauppakumppanin / osallistujan kriteerit korvaavat markkinaosapuolen roolin.

Niiden, jotka haluavat tulla kaupankäynnin osanottajaksi ASX: n kaupankäyntijärjestelmän puitteissa, on osoitettava elimelle, että hakijalla on kyky ylläpitää tarvittavaa tietoa ja teknistä kapasiteettia haettavan kaupankäyntiluvan toteuttamiseksi..

Kaupankäynnin säännöt

Kaupankäyntisäännöt ovat välttämättömiä ASX-markkinoiden sujuvan ja asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Nämä säännöt kattavat mm. Kuinka ylläpitää oikeudenmukaisia ​​ja järjestettyjä markkinoita, käsitellä kaupan peruuttamispyyntöjä, yhteydenpitoa alustaan ​​ja niin edelleen.

Muutamia kaupan sääntöjä on lueteltu alla:

 • Reilut ja asianmukaiset markkinat: Kaikkien kauppaviestien on heijastettava yksityiskohtien oikeellisuutta. Kaupan osapuoli on vastuussa viestinnän eheyden ja vilpittömyyden ylläpidosta.
  • Jos toimitetaan kaupankäynnin osallistujan yksilöivään tunnisteeseen upotettu kauppasanoma, kaupan osapuoli on vastuussa viestistä, koska järjestelmä olettaa, että kaupan osapuoli on lähettänyt sen..
  • ASX voi ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että yhden tai useamman tuotteen markkinat ovat oikeudenmukaiset, oikeudenmukaiset, asianmukaiset ja avoimet, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, seuraavat:
   • Tapahtuman peruuttaminen tai muuttaminen
   • Yhden tai useamman tuotteen kaupan keskeyttäminen tai keskeyttäminen ajaksi, jota pidetään välttämättömänä ongelman ratkaisemiseksi
   • Markkinaosapuolen ohjeiden toteuttaminen – tai ottamatta jättäminen – tietty toimintatapa vaikutusalaan kuuluvien markkinoiden yhteydessä.
   • Ohje, että Tuotteet selvitetään hinnalla, joka ei ole sääntöjen mukainen, ASX: n määrittelemissä olosuhteissa.
  • Markkinaosapuoli ei saa:
   • Hyödyntää tai hyödyntää ASX-kaupankäyntijärjestelmien tai -menettelyjen toimintahäiriöitä tai vikoja.
   • Älä tee mitään tai tee mitään toimenpiteitä, jotka johtavat siihen, että tuotteen markkinat eivät ole oikeudenmukaiset tai asianmukaiset.
 • Tekninen vika: ASX voi päättää tehdä tilanteessa, jossa pääsy kaupankäyntialustaan ​​on heikentynyt tai vaikutetaan järjestelmän tai tiedonsiirtovirheen vuoksi
  • Aseta rajoituksia, kuten Session toteaa pitävänsä sitä asianmukaisena tuotteen suhteen
  • Keskeytä tai rajoita kauppaa yhdellä tai useammalla tuotteella, joita asia koskee.
  • ASX ryhtyy kaikkiin tarpeellisiin tarpeisiin tilanteen parantamiseksi.

Parhaimman kauppapaikan löytäminen

Pörssikauppa on yksi merkittävimmistä kapitalismin keksinnöistä, joka antaa sijoittajille, etenkin aktiivisille kauppiaille, mahdollisuuden ottaa ja luovuttaa muiden yritysten omistusosuuksia. Australian parhaiden osakekauppojen avulla voit tehdä niin saumattomasti, vaivattomasti ja samalla tarjota resursseja tehdä tietoisimpia päätöksiä matkan varrella..

Jos haluat ostaa osakkeita, etenkin tekemällä omaa kauppaa, sinulla on oltava osakevaihtojärjestelmä, joka tarjoaa joustavuutta ja työkaluja, joita tarvitset menestyäksesi.

Jos olet jo aktiivinen sijoittaja, sinulla on todennäköisesti hyvä idea siitä, mitä haluat välitysalustalta, kuten ”alhaiset kustannukset, premium-tutkimus, innovatiiviset strategiatyökalut ja kattava kauppapaikka”.

Mobiililaitteiden käyttöönoton kasvu finanssiareenalla tarkoittaa myös sitä, että voit nyt kauppaa välitystililläsi online-alustalta.

Vaikka tämä on lisännyt etuja, kuten tarjoamalla enemmän koulutuskokemuksia, kattavia kartoitusvälineitä päiväkauppiaille ja laajempi valikoima tilaustyyppejä optiokauppiaille, se on kuitenkin lisännyt uuden monimutkaisuuskerroksen kannustamalla useita erilaisia ​​tuoteryhmiä.

Joten vaikka australialaisille on tarjolla useita kaupankäyntijärjestelmiä, jotka haluavat vaihtaa osakkeita, tämän runsauden vuoksi haaste on löytää oikea kauppapaikka, joka perustuu yksittäisiin prioriteetteihin..

Tämä on erityisen tärkeää, jos olet uusi sijoittaja, jossa oikea välitystili on paljon enemmän kuin vain alusta kauppojen sijoittamiseksi.

Parhaat kaupankäyntijärjestelmät tarjoavat vankan sijoituspohjan ja rakennetaan toimimaan elinikäisen salkun rinnakkaispilottina.

Ne ovat integroituja sijoitus- ja analyysialustoja, jotka tarjoavat mahdollisuuksia opettaa ja neuvoa jopa, kun taitosi, strategia kypsyy ja kehittyvät.

Parhaat korostavat oikeiden työkalujen tärkeyttä tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi, joten niihin sisältyy ominaisuuksia, jotka tarjoavat kauppiaille sekä korkean tason että yksityiskohtaisen kuvan markkinoiden toiminnoista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että on paljon asioita, jotka on otettava huomioon vertailemalla kauppapaikkoja, ja olemme tislanneet ne luokiteltaessa Australian parhaita osakekaupan alustoja..

Pörssikauppa on tullut pitkin aikakautta, jolloin ainoa tapa sijoittaa osakkeisiin oli lisensoitujen osakevälittäjien kautta, jotka olivat ainoat välittäjät, jotka saivat tehdä kauppoja puolestasi. Mutta tämä edistys on tuonut mukanaan kiireellisyyden löytää foorumi, joka tarjoaa parhaan strategisen edun tyyppiselle kaupankäynnillesi.

Vaikka verkkokauppaa valittaessa on otettava huomioon monia asioita, se kaikki miettii sitä, kuinka aiotte lopulta käyttää alustaa. Sekaannuksen sumun lävistämiseksi ja selvyyden tarjoamiseksi etenkin vasta aloittaville aloittelijoille on useita kysymyksiä, jotka sinun on esitettävä.

Ostaessasi portfoliosi monimuotoisuuden perusteella vain paikallisia Australian osakkeita vai globaaleja osakkeita? Oletko taitava, edistynyt sijoittaja vai oletko aloittelija, vain kallistaen jalat veteen?

Selkeät vastaukset näihin kysymyksiin auttavat selventämään tarpeitasi ja määrittämään, minkä tyyppinen osakekaupankäyntiympäristö on edullisin niiden tukemisessa..

johtopäätös

Sijoittamista osakkeisiin pidetään olennaisena osana jokaista elinkeinonharjoittajan yleistä varallisuuden luontistrategiaa. Aktiivisille kauppiaille, jotka yrittävät lyödä markkinoita, on tärkeää saada selkeä käsitys haluamista ominaisuuksista välityksessä, kuten innovatiivinen strategia, kattavat työkalut, premium-tutkimus ja alhaiset kustannukset.

Verkkovälityksen valinnassa on tehtävä kompromisseja, mutta rodun parhaat pystyvät tarjoamaan elintärkeitä kilpailuetuja tietylle elinkeinonharjoittajatyypille..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me