Απόκρυψη VPN Torrenting

Contents

6 καλύτερα VPNs για torrenting το 2023

Μια διεύθυνση IP είναι μια σειρά αριθμών και δεκαδικών μοναδικών στη συσκευή σας. Οι διευθύνσεις IP υποδεικνύουν επίσης την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας. Η έκθεση της διεύθυνσης IP σε ξένους σε ένα σμήνος θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο, πράγμα που είναι ένας σημαντικός λόγος που συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Όταν είστε συνδεδεμένοι με ένα VPN, άλλοι χρήστες στο σμήνος βλέπουν μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN και όχι τους δικούς σας.

Πώς να torrent με ασφάλεια και ιδιωτικά το 2023

Torrent με ασφάλεια ιδιωτικά

Το torrenting μπορεί να είναι επικίνδυνο χωρίς να λαμβάνει κατάλληλες προφυλάξεις. Τα νομικά ζητήματα στην άκρη, η λήψη και η μεταφόρτωση αρχείων μέσω του BitTorrent σας εκθέτει σε μια σειρά απειλών στον κυβερνοχώρο. Ευτυχώς είναι αρκετά εύκολο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Ένα VPN, ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και το δρομολογεί μέσω ενός ενδιάμεσου διακομιστή. Αυτό σας προστατεύει ενώ torrenting με δύο σημαντικούς τρόπους:

 • Η κρυπτογράφηση εμποδίζει τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου και οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος στο δίκτυό σας από το να δει τι κατεβάζετε.
 • Η δρομολόγηση torrents μέσω ενός διακομιστή Middleman καλύπτει τη διεύθυνση IP της συσκευής σας από άλλα torrenters και κρύβει το γεγονός ότι είστε συνδεδεμένοι με το δίκτυο BitTorrent.

Χωρίς να μπορείτε να αποβάλετε αυτό που κατεβάζετε ή από όπου οι Snoopers και Hackers δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν ή να σας επιτεθούν.

Επιπλέον, εάν οι ιστότοποι BitTorrent ή Torrent Tracker μπλοκαρίστηκαν στην τοποθεσία σας, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε αυτά τα μπλοκ.

Πώς να επιλέξετε ένα VPN για ασφαλή torrenting

Δεν θα κάνει μόνο κανένα VPN. Θα χρειαστείτε έναν αξιόπιστο πάροχο που προσφέρει μερικά κρίσιμα χαρακτηριστικά για ασφαλή torrenting:

 • Ένας διακόπτης Kill για να σταματήσει όλες τις λήψεις εάν η σύνδεση VPN πέσει για κάποιο λόγο. Αυτό εμποδίζει την αποστολή της κυκλοφορίας Torrent απευθείας από τη συσκευή σας χωρίς κρυπτογράφηση.
 • Μια αυστηρή πολιτική No-Logs που δηλώνει ότι ο πάροχος VPN δεν θα παρακολουθεί ή θα καταγράψει τις λήψεις σας και επιβεβαιώνει ότι όταν κατεβάσετε, δεν θα καταγράψει την πραγματική σας διεύθυνση IP ή άλλες λεπτομέρειες ταυτοποίησης.
 • Γρήγορες ταχύτητες. Αυτά δεν είναι αυστηρά απαραίτητα, αλλά ποιος δεν του αρέσουν γρήγορες λήψεις?

Εάν δεν έχετε το χρόνο να κάνετε τη δική σας έρευνα VPN, εδώ είναι μια περίληψη των VPNs που συνιστούμε ως το καλύτερο για να σας κρατήσουμε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά, ελέγξτε το άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα VPNs για torrenting.

Τα καλύτερα VPNs για το Torrenting με ασφάλεια:

 1. Καραμέλα: Η κορυφαία συνιστώμενη VPN για torrenting. Είναι ένα από τα ταχύτερα VPN που έχουμε δοκιμάσει και συσκευάζει άψογη ασφάλεια, εμποδίζοντας τυχόν διαρροές δεδομένων εκτός της κρυπτογραφημένης σήραγγας. Η εταιρεία δεν καταγράφει καμία πληροφορία αναγνώρισης και επιτρέπει την αφαίρεση σε οποιοδήποτε διακομιστή. Επιπλέον, έρχεται με εγγύηση χρημάτων 30 ημερών.
 2. Σέρφινγκ: Είναι η αγαπημένη μας επιλογή προϋπολογισμού VPN. Είναι ένα VPN με μεγάλη αξία που δεν συμβιβάζεται στην ασφάλεια. Διατηρεί αρχεία καταγραφής, έχει διακόπτη θανάτου και ισχυρή κρυπτογράφηση και σας επιτρέπει να συνδέσετε απεριόριστες συσκευές ταυτόχρονα.
 3. ExpressVPN: είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για το καλύτερο VPN Torrenting, είναι γρήγορο και αξιόπιστο.
 4. Cyberghost: Μια εξαιρετική επιλογή για τους αρχάριους χρήστες VPN ή torrenters. Οι εύχρηστες εφαρμογές είναι ιδανικές για αρχάριους. Επιπλέον, διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο περίπου 9.000 διακομιστών σε περισσότερες από 90 χώρες.
 5. Ιντβανικός: Μια δημοφιλής επιλογή με τους χρήστες kodi και έχει ένα δίκτυο που έχει κατασκευαστεί με γνώμονα το torrenting στο μυαλό. Επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.
 6. Ιδιωτικό: ένα νεότερο VPN με μικρότερο δίκτυο από τα περισσότερα, αλλά μερικές από τις ταχύτερες ταχύτητες που έχουμε δει.

Συμβουλή στις δοκιμές μας διαπιστώσαμε ότι το φθηνότερο σχέδιο NORDVPN (Standard) λειτουργεί τέλεια για torrenting.

Θέλετε να δοκιμάσετε το κορυφαίο VPN RISTER FREE?

Το NORDVPN προσφέρει μια δοκιμή 30 ημερών χωρίς πλήρη κινδύνου Εάν εγγραφείτε σε αυτήν τη σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN ονομασμένο #1 για torrenting χωρίς περιορισμόγια ένα μήνα. Αυτός είναι πολύς χρόνος για να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

Δεν υπάρχουν κρυμμένοι όροιΑπλά επικοινωνήστε με την υποστήριξη εντός 30 ημερών εάν αποφασίσετε ότι το NORDVPN δεν είναι σωστό για εσάς και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Ξεκινήστε τη δοκιμή NORDVPN εδώ.

Πώς να torrent με ασφάλεια με ένα VPN

Διακόπτης kill zenmate

Μόλις εγγραφείτε με ένα VPN που πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε.

Εδώ είναι πώς να torrent με ασφάλεια:

 1. Κατεβάστε το λογισμικό VPN για τη συσκευή σας. Αυτή είναι συνήθως μια εφαρμογή που προέρχεται είτε από τον ιστότοπο του παρόχου VPN είτε από το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας.
 2. Εγκαταστήστε το VPN και εκτελέστε το.
 3. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και βεβαιωθείτε ότι οι ακόλουθες επιλογές σημειώνονται:
  • Ο διακόπτης Kill (μερικές φορές ονομάζεται “κλειδαριά δικτύου”) είναι ενεργοποιημένη.
  • Η προστασία διαρροής είναι ενεργοποιημένη.
  • Χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές πρωτόκολλο VPN, όπως το OpenVPN ή το IKEV2. Αποφύγετε το PPTP.
  • Προαιρετικά: Εάν το VPN υποστηρίζει τη διαχωριστική σήραγγα, μπορείτε να ορίσετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τη σύνδεση VPN και οι οποίες χρησιμοποιούν μια άμεση, μη κρυπτογραφημένη σύνδεση. Προσθέστε το λογισμικό λήψης Torrent στο πρώτο αν θέλετε.
 4. Επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή ή διακομιστή. Ανάλογα με τον παροχέα VPN, ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε σε μια συγκεκριμένη χώρα για torrenting, όπως ο Καναδάς ή οι Κάτω Χώρες. Ένας γεωγραφικά πιο κοντά διακομιστής σημαίνει συνήθως ταχύτερες λήψεις.
 5. Συνδεθείτε στο VPN. Περιμένετε λίγα λεπτά για τη δημιουργία της σύνδεσης.

Έχετε τώρα μια κρυπτογραφημένη σύνδεση στο διαδίκτυο και μια νέα διεύθυνση IP. Ανοίξτε το λογισμικό Torrenting και ξεκινήστε τη λήψη!

Πώς λειτουργεί το torrenting?

Το BitTorrent είναι αποκεντρωμένο, καθιστώντας το ξεχωριστό από μια τυπική λήψη από μία μόνο πηγή. Αντ ‘αυτού, θα κατεβάσετε αρχεία από άλλους υπολογιστές χρηστών BitTorrent. Αντίστροφα, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού torrenting ανεβάζει επίσης αρχεία από τον υπολογιστή σας για λήψη άλλων.

Για να λειτουργήσει αυτό, άλλοι χρήστες που κατεβάζουν και ανεβάζουν τα ίδια αρχεία συνδέονται μεταξύ τους σε αυτό που ονομάζεται “σμήνος.”Όλοι οι χρήστες στο σμήνος μπορούν να δουν τις διευθύνσεις IP του άλλου.

Μια διεύθυνση IP είναι μια σειρά αριθμών και δεκαδικών μοναδικών στη συσκευή σας. Οι διευθύνσεις IP υποδεικνύουν επίσης την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας. Η έκθεση της διεύθυνσης IP σε ξένους σε ένα σμήνος θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο, πράγμα που είναι ένας σημαντικός λόγος που συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Όταν είστε συνδεδεμένοι με ένα VPN, άλλοι χρήστες στο σμήνος βλέπουν μόνο τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN και όχι τους δικούς σας.

Οι χρήστες που ανεβάζουν αρχεία ονομάζονται “σπόροι”, και οι downloaders ονομάζονται “βδέλλες.”Είναι πιθανό και πολύ συνηθισμένο να συνδεθείτε με διάφορα σμήνη ταυτόχρονα, ενώ τόσο η λήψη όσο και η μεταφόρτωση αρχείων.

Ο φόρτος εργασίας για όλες αυτές τις μεταφόρτωση και λήψη διανέμεται μεταξύ όλων των συσκευών σε ένα σμήνος, εξ ου και το όνομα: peer-to-peer (P2P) filesharing.

Γιατί είναι απαραίτητο ένα VPN για ασφαλή torrenting?

Ένα VPN βοηθά να ξεπεραστούν μερικά εμπόδια απορρήτου και ασφάλειας όταν torrenting.

Η διεύθυνση IP σας είναι στόχος

Όταν κατεβάζετε ή ανεβάζετε ένα αρχείο μέσω του BitTorrent, η διεύθυνση IP σας εκτίθεται σε όλους τους άλλους που κατεβάζουν το ίδιο αρχείο. Οι χάκερ και τα πνευματικά δικαιώματα συχνά κρύβονται σε σμήνη Torrent για να βρουν διευθύνσεις IP που μπορούν να στοχεύσουν.

Οι χάκερ ενδέχεται να σαρώσουν τη διεύθυνση IP σας για ανοιχτές θύρες μέσω των οποίων μπορούν να διεισδύσουν στο οικιακό σας δίκτυο. Θα μπορούσαν επίσης να ξεκινήσουν μια κατανεμημένη επίθεση επίθεσης άρνησης-υπηρεσίας (DDOS) εναντίον σας.

Τα πνευματικά δικαιώματα συχνά συλλέγουν διευθύνσεις IP των torrenter που πιστεύουν ότι είναι πειρατικά υλικά που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Θα περάσουν από τον πάροχο υπηρεσιών σας στο Διαδίκτυο για να στείλουν απειλητικές επιστολές διακανονισμού που απαιτούν αποζημίωση για λογαριασμό του κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων.

Ένα VPN καλύπτει τη διεύθυνση IP σας με αυτή του διακομιστή VPN, έτσι ώστε οι trolls πνευματικών δικαιωμάτων και οι χάκερ δεν μπορούν να σας στοχεύσουν.

ISP στραγγαλισμός και snooping

Χωρίς VPN, ο πάροχος υπηρεσιών σας στο Διαδίκτυο μπορεί να δει τα torrents σας. Οι ISP συχνά μπερδεύουν το torrenting, ακόμα κι αν το κάνετε νόμιμα. Σε απάντηση, ενδέχεται να επιβραδύνουν τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή ακόμη και να απειλήσουν να αναστείλουν τον λογαριασμό σας.

Η κρυπτογράφηση του VPN εμποδίζει τον ISP σας να δει τι κατεβάζετε. Μπορεί να το δει αυτό κάτι μεταφορτώνεται, αλλά δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα περιεχόμενα ή από πού προέρχεται.

Λογοκρίτες Torrent Trackers

Ορισμένες χώρες εμποδίζουν την πρόσβαση σε ιχνηλάτες torrent, τις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε και να αναζητήσετε torrents. Ομοίως, ο χώρος εργασίας ή το σχολείο σας μπορεί επίσης να τους λογοκρίνει.

Ένα VPN παρακάμπτει αυτά τα μπλοκ με τη δρομολόγηση της σύνδεσής σας μέσω του διακομιστή VPN, ο οποίος λειτουργεί ως ενδιάμεσος. Οι αρχές, τα σχολεία και τα γραφεία μπορούν να δουν μόνο τη σύνδεση με τον διακομιστή VPN και όχι με τον ιχνηλάτη.

Μια προειδοποίηση για τα τείχη προστασίας NAT και την προώθηση των λιμένων

Τα τείχη προστασίας NAT έρχονται ενσωματωμένα σε πολλούς δρομολογητές WiFi Home και VPN. Εν ολίγοις, εμποδίζουν την επίτευξη ανεπιθύμητης κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι καλό για την ασφάλεια. Δεν θα θέλατε μόνο κανείς να είναι σε θέση να στείλει πράγματα στο τηλέφωνό σας ή στο φορητό υπολογιστή σας.

Αλλά τα τείχη προστασίας NAT μπορούν να παρεμβαίνουν στο torrenting, εμποδίζοντας να συνδεθείτε με τους συνομηλίκους. Αυτό μπορεί να μειώσει τις ταχύτητες λήψης και ακόμη και να σας εμποδίσει να μεταφορτώσετε τα αρχεία εντελώς.

Είναι δυνατό να παρακάμψετε ένα τείχος προστασίας NAT χρησιμοποιώντας μια μέθοδο που ονομάζεται προώθηση θύρας. Ο δρομολογητής σας WiFi πιθανότατα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την προώθηση των θυρών, όπως και κάποια λογισμικά VPN και Torrenting. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την προώθηση των λιμένων, επειδή μπορούν να ανοίξουν λιμένες για να περάσουν οι επιτιθέμενοι. Και αν χρησιμοποιείτε μια διαφορετική θύρα για torrenting από τους περισσότερους άλλους χρήστες, είστε πολύ ευκολότερο για τρίτους να παρακολουθείτε.

Δέσμευση

Σας έχει συμβεί ποτέ?

Ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας, πυροβολήστε το λογισμικό Torrenting και ..! Ξεχάσατε να συνδεθείτε στο VPN σας πρώτα. Καθώς ανακατεύετε για να το ενεργοποιήσετε, συνδέεστε ήδη με τους συνομηλίκους και μοιράζεστε αρχεία σε μια άμεση, μη κρυπτογραφημένη σύνδεση, εκθέτοντας την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Αυτό είναι όπου η δέσμευση IP μπορεί να έρθει χρήσιμη. Η δέσμευση IP είναι μια ρύθμιση σε πολλούς διαχειριστές torrent όπως το uTorrent. Απαγορεύει την κυκλοφορία torrent από τη συσκευή σας, εκτός εάν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP. Μπορείτε να ορίσετε αυτήν τη διεύθυνση IP σε αυτή του αγαπημένου σας διακομιστή VPN, έτσι ώστε αν δεν είστε συνδεδεμένοι με το VPN, το BitTorrent δεν θα λειτουργήσει.

Η δέσμευση IP είναι μια χρήσιμη εγγύηση εάν ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το VPN σας.

Ελέγξτε τα αρχεία πριν από τη λήψη

Συζητήσαμε την ασφάλεια και το απόρρητο της χρήσης του BitTorrent, αλλά θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για τα πραγματικά αρχεία που κατεβάζετε. Οι torrents είναι γνωστοί για τη φιλοξενία κακόβουλου λογισμικού, οπότε φροντίστε να λάβετε προφυλάξεις πριν φτάσετε στη συσκευή σας.

Ένας μεγάλος αριθμός σπόρων και βδέλλων είναι συνήθως ένα θετικό σημάδι που η κοινότητα εμπιστεύεται αυτό το αρχείο. Πολλοί ιχνηλάτες επιτρέπουν στους downloaders να αφήνουν σχόλια, οπότε διαβάστε τα για τυχόν αρνητικές κριτικές.

Χρησιμοποιείτε πάντα Antivirus για να σαρώσετε αρχεία πριν το άνοιγμα ή την εκτέλεση τους.

Οι ιδιωτικοί ιχνηλάτες είναι επίσης μια επιλογή που περιορίζει τους μεταφορτωτές και τους downloaders σε μια αποκλειστική ομάδα μελών. Αυτό μειώνει την πιθανότητα ότι ένας κακός ηθοποιός θα μπορούσε να μεταφορτώσει κάτι κακόβουλο, αλλά οι ιδιωτικοί ιχνηλάτες Torrent απαιτούν συνήθως μια πρόσκληση από ένα υπάρχον μέλος.

  Le générateur de mots de passe quotidien

Πώς να torrent με ασφάλεια: Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να χείμα με ασφάλεια με ένα δωρεάν VPN?

Ναι, μπορείτε να torrent με ασφάλεια με ένα δωρεάν VPN, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Για παράδειγμα, τα περισσότερα ελεύθερα VPN έχουν ανώτατα όρια δεδομένων ή όρια εύρους ζώνης, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε αυτά.

Επιπλέον, πολλά δωρεάν VPN είναι αργά, αναξιόπιστα και έχουν τις δικές τους ανησυχίες για την ασφάλεια. Οι λήψεις σας ενδέχεται να μην είναι τόσο γρήγορες όσο θα θέλατε να είναι και η διεύθυνση IP, ο υπολογιστής ή τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κινδυνεύουν.

Πρέπει να κρύψω τη διεύθυνση IP μου όταν torrenting?

Ναι, το συμβουλεύουμε. Κάθε φορά που κατεβάζετε ή ανεβάζετε ένα αρχείο torrent, η διεύθυνση IP σας προστίθεται στο σμήνος torrent και γίνεται ορατή σε όποιον θέλει να κοιτάξει.

Ανάλογα με τους λόγους για τους οποίους θέλετε να κρατήσετε κρυμμένη τη διεύθυνση IP σας, ίσως χρειαστεί να λάβετε μέτρα για να την προστατεύσετε.

Πώς μπορώ να δοκιμάσω αν το VPN μου λειτουργεί πριν από το torrent?

Υπάρχουν μερικές ιστοσελίδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε αν το VPN σας λειτουργεί. Ένας τέτοιος ιστότοπος είναι ο έλεγχος.χείμαρα.com. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη δημόσια διεύθυνση IP σας πηγαίνοντας στο Whatsmyip.org. Εάν και οι δύο αυτοί ιστοσελίδες δείχνουν ότι το VPN σας λειτουργεί, τότε θα πρέπει να είστε σε θέση να torrent με ασφάλεια και ανώνυμα.

Είναι νόμιμη?

Το Torrenting είναι απλώς η διαδικασία λήψης εξαρτημάτων ενός αρχείου από πολλούς άλλους χρήστες αντί να τα πάρει όλα σε ένα μέρος. Ως εκ τούτου, το torrenting είναι εντελώς νόμιμο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν κατεβάζετε τίποτα που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε πρόβλημα.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές
 • Περιεχόμενο ενηλίκων (σε μέρη όπου αυτό είναι περιορισμένο)
 • Υλικό που θεωρείται επικίνδυνο, εμπιστευτικό ή κλεμμένο
 • Οτιδήποτε παραβιάζει τους νόμους της χώρας στην οποία βρίσκεστε

Μπορώ να χείλος στο δημόσιο wifi?

Είναι τεχνικά δυνατή η Torrent ενώ βρίσκεστε σε δημόσια δίκτυα. Μετά από όλα, η δραστηριότητα P2P δεν είναι εγγενώς παράνομη στις περισσότερες χώρες. Ωστόσο, εάν ελπίζετε να κατεβάσετε torrents στο Starbucks ή ενώ περιμένετε την πτήση σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δημόσια δίκτυα συχνά το πετάγιο της κυκλοφορίας P2P ή το απαγορεύουν τελείως.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) . Αυτές οι υπηρεσίες κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας, κρύβουν τις δραστηριότητές σας από οποιονδήποτε μπορεί να παρακολουθούν και σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους ή πλατφόρμες που οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι στο δίκτυο δεν μπορούν. Μόλις συνδεθεί, θα είστε σε θέση να torrent όσο θέλετε, ασφαλές από τους Trolls Copyright και το Web-Filtering.

6 καλύτερα VPNs για torrenting το 2023

Καλύτερο VPN για torrenting

Αυτές τις μέρες, οι κυβερνήσεις ρυθμίζουν το torrenting πολύ πιο αυστηρά από πριν, με αποτέλεσμα νομικές τιμωρίες. Εάν κατεβάσετε torrents χωρίς σωστή προστασία, μπορείτε να πιάσετε και να χρεωθείτε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Επιπλέον, η διεύθυνση IP σας είναι εκτεθειμένη κατά τη διάρκεια του Torrenting, που σημαίνει ότι άλλοι χρήστες στο σμήνος P2P σας μπορούν να το δουν.

Μια άλλη ανησυχία είναι ότι οι ISP επιβραδύνουν τις συνδέσεις του Διαδικτύου των χρηστών τους όταν παρατηρούν μεγάλες λήψεις αρχείων. Ωστόσο, Αυτά τα θέματα μπορούν εύκολα να αποφευχθούν με το καλύτερο VPN για torrenting. Ένα σωστό VPN μπορεί να καλύψει την πραγματική IP σας και να εξασφαλίσει ότι δεν διαρρέει. Μπορεί επίσης να αποκρύψει την online δραστηριότητά σας από τον ISP και άλλους με κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τα 6 καλύτερα VPNs για torrenting και θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για λήψη torrents. Θα παρέχουμε επίσης έναν οδηγό για την επιλογή ενός VPN, θα εξηγήσουμε γιατί χρειάζεστε ένα, μοιραστείτε συμβουλές για προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN για torrenting και πολλά άλλα.

Τα καλύτερα VPNs για το Torrenting – η σύντομη λίστα μας

 1. ExpressVPN-Το καλύτερο VPN μας #1 για το Torrenting το 2023
 2. Καραμέλα -εξαιρετικά ασφαλές torrenting VPN
 3. Cyberghost VPN – Το καλύτερο VPN για τη λήψη torrents με διακομιστές P2P
 4. Σέρφινγκ – Καλύτερο VPN για P2P & Secure Access σε τοποθεσίες Torrent
 5. Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο – Υψηλό Advanced VPN που επιτρέπει Torrenting
 6. Πρωτόνιο VPN -φιλικό προς τους αρχάριους VPN για να κρύψει το torrenting

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη λήψη torrents

Για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για τη λήψη torrents, θα χρειαστεί να αναζητήσετε έναν πάροχο που είναι κατάλληλος για torrenting και να λάβετε συνδρομή. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

 1. Εγγραφείτε για ένα VPN που υποστηρίζει το torrenting (Συνιστούμε το ExpressVPN·.
 2. Κατεβάστε και εγκαθιστώ Η εφαρμογή VPN στις συσκευές που θα χρησιμοποιήσετε για torrenting.
 3. Ανοιξε η εφαρμογή VPN και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή VPN.
 4. Επισκεφθείτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής VPN και Ενεργοποιήστε τον διακόπτη Kill, Για να αποφύγετε διαρροές.
 5. Ελέγξτε εάν έχει οριστεί το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο VPN Openvpn (ή καλωδιακές).
 6. Συνδέω-συωδεομαι σε έναν διακομιστή VPN, κατά προτίμηση εξειδικευμένο P2P.
 7. Επιλέγω και Κατεβάστε Ο πελάτης Torrent που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 8. Εύρημα ένα ασφαλές αποθετήριο torrent ξεφυλλίζω αρχεία χείμαρου.
 9. Τώρα μπορείς Κατεβάστε με ασφάλεια τα torrents online. Αυτό είναι!

Οι άνθρωποι που είναι νέοι στο torrenting ενδέχεται να έχουν κάποια δυσκολία να θέσουν τα πάντα και να ξεκινήσουν. Ελέγξτε τον λεπτομερή οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης των torrents, το οποίο σας οδηγεί σε κάθε βήμα που εξηγείται παραπάνω με μεγάλη λεπτομέρεια.

Τα καλύτερα VPNs για torrenting το 2023

Για να βρείτε το καλύτερο VPN για torrenting, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πάροχο που μπορεί ξεμπλοκάρισμα πολλών τοποθεσιών torrent και αποθετήρια p2p. Ο πάροχος που επιλέγετε θα πρέπει επίσης να προσφέρει ένα καλός αριθμός διακομιστών P2P σε διάφορες τοποθεσίες. Η εύρεση ενός VPN με ένα ευρύ δίκτυο διακομιστών θα σας βοηθήσει να το ολοκληρώσετε, καθώς και να εξασφαλίσετε μια γρήγορη και αξιόπιστη εμπειρία torrenting.

Επιπλέον, το VPN που πηγαίνετε θα πρέπει να έρθει με διάφορα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν το torrenting, όπως οι διακομιστές που έχουν παραβιαστεί, α διακόπτης σκοτώματος, και χωρισμένη σήραγγα. Επιπλέον επιλογές που σχετίζονται με το P2P, όπως η σάρωση AD-Blocker και Anti-Malware, είναι επίσης ιδανικές, είναι ιδανικές. Ο επιλεγμένος πάροχος σας πρέπει επίσης να προσφέρει δυνατά χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιδιωτικού απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου ενός πολιτική χωρίς logs, κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα VPN.

Επιπλέον, ο πάροχος VPN στον οποίο εγγραφείτε θα πρέπει να παρέχει εγγύηση χρημάτων και να έρθει Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών όλο το εικοσιτετράωρο.

Σύμφωνα με τα κριτήρια που αναφέρθηκαν παραπάνω, αυτά είναι τα 6 καλύτερα VPNs για torrenting:

1. ExpressVPN-Το καλύτερο VPN μας #1 για το Torrenting το 2023

Επεξεργαστής
Διακομιστές 3.000+
Χώρες 94
Χρωμίου
PlayStation
Amazon Fire TV
Παράλληλες συνδέσεις 5
Ζωντανή συζήτηση Ναί

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για torrenting όπως προσφέρει Περισσότεροι από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, και Όλα αυτά είναι Βελτιστοποιημένο για κοινή χρήση αρχείων P2P. Έτσι, ο πάροχος επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν torrents χωρίς περιορισμούς χρησιμοποιώντας όποιο διακομιστή τους αρέσουν. Το VPN μπορεί επίσης ξεμπλοκάρισμα πολλών τοποθεσιών torrenting, σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια αρχεία torrent.

Επιπλέον, όλοι οι διακομιστές expressVPN έχουν παραβιαστεί, ώστε να μπορείτε να κρύψετε το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN. Επιπλέον, έχετε δυνατά χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιδιωτικού απορρήτου, όπως ελεγμένη πολιτική χωρίς logs, Ασφαλισμένα πρωτόκολλα VPN (OpenVPN, Lightway) και κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας (AES-256). Δυστυχώς, δεν υπάρχει σάρωση ad-blocker ή anti-malware.

Το ExpressVPN έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στο P2P που απαιτούνται για την επιτυχή λήψη torrents, συμπεριλαμβανομένου ενός ικανού διακόπτης σκοτώματος και χωρισμένη σήραγγα. Ο διακόπτης Kill θα εμποδίσει αυτόματα όλη την κυκλοφορία στο Διαδίκτυο εάν αποσυνδέεστε από αυτό το VPN και το Split Tunneling σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια κυκλοφορία θέλετε να οδηγήσετε μέσω του VPN και το οποίο δεν το κάνετε.

Αυτός ο πάροχος είναι το ταχύτερο VPN για το Torrenting που μπορείτε να πάρετε, προσφέροντας ταχύτητες και αξιόπιστες επιδόσεις. Επίσης, η χρήση του ExpressVPN για torrenting είναι αρκετά εύκολη, καθιστώντας τον πάροχο κατάλληλο για αρχάριους και προηγμένους χρήστες. Τέλος, έρχεται με εγγύηση χρημάτων 30 ημερών και εγγύηση και εγγύηση Αφιερωμένη υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ταχύτερο VPN για torrenting
 • 3,000+ διακομιστές βελτιστοποιημένης P2P
 • Ξεμπλοκάρισμα πολλών τοποθεσιών torrent
 • Kill Switch και Split Tunneling
 • 24/7 διαθέσιμη υποστήριξη πελατών
 • Εγγύηση χρημάτων 30 ημερών

Κατά τα βοηθήματα

 • Χωρίς ad-blocker ή anti-malware

2. NORDVPN-εξαιρετικά ασφαλές torrenting VPN

Διακομιστές 5.400+
Χώρες 59
Χρωμίου
PlayStation
Amazon Fire TV
Διακόπτης Nintendo
Όλες οι κονσόλες παιχνιδιού
Χρωμονοσκάλων
Παράλληλες συνδέσεις 6
Ζωντανή συζήτηση Ναί

Το NORDVPN είναι ένα γνωστό VPN για torrenting με χιλιάδες διακομιστές βελτιστοποιημένης P2P. Συνολικά, έχει 5.600+ διακομιστές σε 60 χώρες. Το VPN προσφέρει επίσης abfuscation, αλλά μόνο σε ορισμένους διακομιστές. Παρ ‘όλα αυτά, ο πάροχος προσφέρει πρόσβαση σε πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους torrent, και οι διακομιστές με βελτιστοποιημένο από P2P επιτρέπουν απεριόριστες λήψεις.

Με το NORDVPN, παίρνετε κορυφαία χαρακτηριστικά με επίκεντρο το P2P, μαζί με μερικά extras. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα Δίκτυρος διακόπτης Kill, Διαχωρισμένη σήραγγα, διαφημιστικό μπλοκ και σάρωση αντι-κακού σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, η λειτουργία Split Tunneling είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Windows, Android και Android TV TV.

Το NORDVPN είναι μία από τις καλύτερες επιλογές όταν πρόκειται για ασφάλεια και ιδιωτικότητα, καθώς προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά που θα προστατεύσουν εσάς και τις συσκευές σας ανά πάσα στιγμή. Θα πάρετε ένα αυστηρή πολιτική χωρίς logs, AES 256-bit/chacha20 κρυπτογράφηση, ασφαλή πρωτόκολλα VPN (OpenVPN και WireGuard), ένα διπλό χαρακτηριστικό VPN και πολλά άλλα.

Ο πάροχος προσφέρει επίσης αξιόπιστες ταχύτητες και απόδοσης, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN. Έτσι, θα λάβετε μεσαίες ταχύτητες σύνδεσης από αυτόν τον πάροχο. Τέλος, θα απολαύσετε επίσης εγγύηση χρημάτων 30 ημερών και εγγύηση και 24/7 Υποστήριξη πελατών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Χιλιάδες διακομιστές με βελτιστοποιημένη από P2P
 • Ad-blocker και anti-malware
 • Η καλύτερη κρυπτογράφηση
 • Αξιόπιστη απόδοση σε όλους τους διακομιστές
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.
 • Εγγύηση χρημάτων 30 ημερών

Κατά τα βοηθήματα

 • Όχι η ταχύτερη επιλογή

3. Cyberghost VPN – Best VPN για τη λήψη torrents με διακομιστές P2P

Διακομιστές 8.500+
Χώρες 90+
PlayStation
Amazon Fire TV
Samsung Smart TV
Όλες οι κονσόλες παιχνιδιού
Όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις
Παράλληλες συνδέσεις 7
Ζωντανή συζήτηση Ναί

Το CyberGhost είναι ένας άλλος πάροχος VPN που είναι κατάλληλος για torrenting, καθώς έρχεται με χιλιάδες διακομιστές με βελτιστοποιημένο με P2P σε μεγάλο αριθμό χωρών. Με το δίκτυό του περισσότερο από 9.000 διακομιστές σε 91 χώρες, Αυτό το VPN μπορεί σίγουρα ξεμπλοκάρισμα πολλών τοποθεσιών torrenting, σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια torrents.

Χρησιμοποιώντας το CyberGhost για torrenting, μπορείτε να περιμένετε μέσες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο και αξιόπιστες επιδόσεις. Και παρόλο που οι διακομιστές P2P είναι λίγο πιο γρήγοροι, ο πάροχος εξακολουθεί να μην ταιριάζει με VPN όπως το ExpressVPN ή το NORDVPN.

Με το CyberGhost, θα έχετε χαρακτηριστικά με επίκεντρο το P2P, όπως ένα πλήρως αυτοματοποιημένο διακόπτης σκοτώματος και χωρισμένη σήραγγα. Ωστόσο, η διαχωριστική σήραγγα είναι προσβάσιμη μόνο στα Windows και Android. Επιπλέον, δεν προσφέρει παραδοχή, οπότε δεν το συνιστούμε για χρήστες σε χώρες όπως η Κίνα ή τα ΗΑΕ.

Τούτου λεχθέντος, θα προστατευτείτε από χαρακτηριστικά όπως ένα πολιτική χωρίς logs, Ισχυρή κρυπτογράφηση (AES-256, CHACHA20), Ασφαλικά πρωτόκολλα VPN (OpenVPN, Wireguard), AD-Blocker και Anti-Malware.

Αυτός ο πάροχος προσφέρει μια πιο γενναιόδωρη εγγύηση χρημάτων σε σύγκριση με άλλους. Υπάρχει εγγύηση χρημάτων 45 ημερών σχετικά με τις μακροπρόθεσμες συνδρομές της και μια εγγύηση χρημάτων 14 ημερών στο μηνιαίο σχέδιο. Τέλος, θα πάρετε 24/7 Υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας.

  Nord VPN AD

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συνολικά 9.000+ διακομιστές
 • Καλύπτει 90+ χώρες παγκοσμίως
 • Εξαιρετική για τη λήψη torrents
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα VPN
 • Εγγύηση χρημάτων 45 ημερών
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Κατά τα βοηθήματα

 • Χωρίς συσσώρευση
 • Μέσες ταχύτητες

4. Surfshark – Καλύτερο VPN για P2P & Secure Access σε τοποθεσίες Torrent

Διακομιστές 3.200+
Χώρες 65
Amazon Fire TV
Όλες οι κονσόλες παιχνιδιού
Όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις
Παράλληλες συνδέσεις
Ζωντανή συζήτηση Ναί

Το Surfshark είναι ένα εύχρηστο VPN που έρχεται με περισσότερα από 3.200 διακομιστές σε 100 χώρες. Όλοι οι διακομιστές του είναι βελτιστοποιημένοι από P2P και προσφέρουν λειτουργία καμουφλάζ (χαρακτηριστικό obfuscation του Surfshark). Έτσι, όχι μόνο θα είστε σε θέση Αποσυνδέστε αποθετήρια και κατεβάστε torrents σε όλους τους διακομιστές, Αλλά θα κρύψουν επίσης το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN για να το κάνετε αυτό.

Αυτό το VPN για torrents είναι από τους ταχύτερους παρόχους στην αγορά, ώστε να μπορείτε να περιμένετε γρήγορες ταχύτητες torrenting και αξιόπιστες επιδόσεις. Είναι εξαιρετικό για torrenting και έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στο P2P που χρειάζεστε, όπως ένα διακόπτης σκοτώματος και χωρισμένη σήραγγα (μόνο σε συσκευές Windows και Android). Προσφέρει επίσης ad-blocking μέσω CleanWeb και Anti-Malware.

Το Surfshark έρχεται με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών ασφάλειας και ιδιωτικής ζωής, συμπεριλαμβανομένου ενός πολιτική χωρίς logs, Η στρατιωτική κρυπτογράφηση (AES-256, CHACHA20) και τα ασφαλή πρωτόκολλα VPN (OpenVPN και Wiregiard). Υπάρχει ακόμη και μια εφαρμογή προστασίας από ιούς για τα Windows, ιδανική για τον έλεγχο των αρχείων που κατεβάσετε, αλλά αυτή η λειτουργία διατίθεται επιπλέον τιμές επιπλέον.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες του παρόχου χωρίς κινδύνους μέσω της εγγύησης χρημάτων 30 ημερών προτού δεσμευθείτε για ένα σχέδιο. Και θα πάρετε επίσης 24/7 Υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Γρήγορες ταχύτητες torrenting
 • Καλύπτει 100 χώρες παγκοσμίως
 • 3.200+ διακομιστές βελτιστοποιημένης P2P
 • Συνύπαρξη σε όλους τους διακομιστές
 • Πολιτική χρημάτων 30 ημερών
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Κατά τα βοηθήματα

 • Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να συνδεθεί

5. Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο – εξαιρετικά προηγμένο VPN που επιτρέπει το torrenting

Διακομιστές N/a
Χώρες 84
Amazon Fire TV
Παράλληλες συνδέσεις
Ζωντανή συζήτηση Ναί

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) έχει τη μεγαλύτερη υποδομή διακομιστή, που διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε 84 διαφορετικές χώρες. Όλοι οι διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι από P2P, αφήνοντάς σας ένα τεράστιο εύρος επιλογής για λήψη torrent. Η PIA μπορεί να ξεμπλοκάρει πολλές διαφορετικές τοποθεσίες torrenting, επιτρέποντάς σας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα torrents για λήψη.

Η PIA έχει όλα τα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στο P2P που θα χρειαστείτε για torrenting, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτης σκοτώματος και χωρισμένη σήραγγα. Ο πάροχος προσφέρει επίσης παρακμή μέσω του πρωτοκόλλου Shadowsocks, ενός κρυπτογραφημένου πληρεξούσιου ανοιχτού κώδικα. Θα έχετε επίσης ένα αποτελεσματικό λογισμικό ad-blocker και anti-malware, επίσης.

Επιπλέον, η PIA διαθέτει δυνατά χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιδιωτικού απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου ενός πολιτική χωρίς logs, Στρατιωτική κρυπτογράφηση, ασφαλή πρωτόκολλα VPN (OpenVPN, Wireguard), ένα χαρακτηριστικό Multi-Hop που δρομολογεί τη σύνδεσή σας VPN μέσω 2 διακομιστών πριν φτάσει στον προορισμό της και πολλά άλλα.

Έτσι, θα πάρετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος, εκτός από τις αυξανόμενες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο. Δεν είναι ότι η PIA δεν είναι γρήγορη – δεν είναι τόσο γρήγορα όσο το ExpressVPN ή το NordVPN. Αντ ‘αυτού, ο πάροχος προσφέρει μεσαίες ταχύτητες που γίνονται πιο αργές καθώς αυξάνετε την κρυπτογράφηση και άλλα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, θα έχετε αξιόπιστη απόδοση παρ ‘όλα αυτά.

Με την PIA, θα δικαιούστε πλήρη επιστροφή χάρη στην εγγύηση χρημάτων των 30 ημερών. Επίσης, το VPN προσφέρει Αξιόπιστη υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστή P2P
 • Ξεμπλοκάρισμα πολλών τοποθεσιών torrenting
 • Διπλή κρυπτογράφηση
 • Πολιτική χρημάτων 30 ημερών
 • 24/7 Live Chat Υποστήριξη πελατών

Κατά τα βοηθήματα

 • Πιο αργή από τους ανταγωνιστές του
 • Καλύτερο για προηγμένους χρήστες

6. Proton VPN-φιλικό προς τους αρχάριους VPN για να κρύψει το torrenting

Διακομιστές 1.750+
Χώρες 63
Χρωμίου
Παράλληλες συνδέσεις 10
Ζωντανή συζήτηση Οχι

Το Proton VPN είναι ένας αξιόπιστος πάροχος που μπορεί ξεμπλοκάρισμα και σας δίνει πρόσβαση σε πολλαπλές τοποθεσίες torrenting. Εχει 3.000 διακομιστές σε 65+ χώρες, Και τα περισσότερα από αυτά είναι βελτιστοποιημένα με P2P. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εφαρμόσουν την παραίτηση από τους διακομιστές τους για να κρύψουν το γεγονός ότι είναι torrenting μέσω ενός VPN.

Σχεδόν όλοι οι διακομιστές της Proton VPN διαθέτουν τη λειτουργία “NetShield”, το οποίο ενισχύει τις ταχύτητες και τις μπλοκ διαφημίσεις, τους ιχνηλάτες και το κακόβουλο λογισμικό. Ο πάροχος έρχεται επίσης με ένα διακόπτης σκοτώματος για όλα τα είδη συσκευών. Επιπλέον, προσφέρει διαχωρισμό σήραγγας σε Windows και Android συσκευές.

Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα έχετε με αυτό το VPN για torrents περιλαμβάνουν ένα πολιτική χωρίς logs, Η κρυπτογράφηση AES 256-bit, τα ασφαλή πρωτόκολλα VPN (OpenVPN, Wireguard και Stealth), ασφαλείς διακομιστές πυρήνα που δρομολογούν την κυκλοφορία σας μέσω 2 διακομιστών της επιλογής σας και πολλά άλλα.

Το Proton VPN είναι πολύ πιο γρήγορο από ό, τι πριν, χάρη στη λειτουργία του “VPN Accelerator” που ενισχύει την ταχύτητα στους πιο απομακρυσμένους διακομιστές του παρόχου. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε μια γρήγορη εμπειρία torrenting με αξιόπιστη απόδοση.

Ο πάροχος έρχεται με εγγύηση χρημάτων 30 ημερών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως δοκιμή χωρίς κίνδυνο. Ωστόσο, θα σημειώσουμε επίσης ότι το ProtonVPN Δεν προσφέρει 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, Αλλά θα βρείτε πολλά άλλα κανάλια υποστήριξης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συνολικά 3.000+ διακομιστές
 • Μόνιμη λειτουργία διακόπτη kill
 • Σταθερές και αξιόπιστες ταχύτητες σύνδεσης
 • Εξαιρετική κρυπτογράφηση
 • Πολλοί διακομιστές με βελτιστοποιημένη από P2P
 • Εγγύηση χρημάτων 30 ημερών

Κατά τα βοηθήματα

 • Όχι iOS/macos split σήραγγα
 • Χωρίς υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Τα καλύτερα VPNs για torrenting: συγκρίνονται

Μετακινηθείτε προς τα αριστερά προς τα δεξιά

ExpressVPN Καραμέλα Cyberghost VPN Σέρφινγκ Σβέλτος Πρωτόνιο VPN
Υποστήριξη P2P ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Ξύλευση Χωρίς αρχεία καταγραφής (ελεγμένος) Χωρίς αρχεία καταγραφής (ελεγμένος) Χωρίς αρχεία καταγραφής (ελεγμένος) Χωρίς αρχεία καταγραφής (ελεγμένος) Χωρίς αρχεία καταγραφής (ελεγμένος) Χωρίς αρχεία καταγραφής (ελεγμένος)
Διακομιστές 3.000+ σε 90+ χώρες 5.500+ σε 60 χώρες 9.000+ σε 90+ χώρες 3.200+ σε 100 χώρες N/a σε 80+ χώρες 3.000+ σε 65+ χώρες
Ταυτόχρονες συνδέσεις 8 7 6 Απεριόριστος Απεριόριστος 10
Χαρακτηριστικά Διακόπτης σκοτώματος
Διαχωρισμός σήραγγας
Προστασία διαρροής δεδομένων
Πλήρη παρακμή
Διακομιστές μόνο RAM
Κατάπληξη
OpenVPN/Lightway
Διακόπτης σκοτώματος
Διαχωρισμός σήραγγας
Προστασία διαρροής δεδομένων
Εξειδικευμένοι διακομιστές P2P
Διακομιστές μόνο RAM
Openvpn/wireguard
Διακόπτης σκοτώματος
Διαχωρισμός σήραγγας
Προστασία διαρροής δεδομένων
Διακομιστές μόνο RAM
Αναστολέας
Αντι-malware
Openvpn/wireguard
Διακόπτης σκοτώματος
Διαχωρισμός σήραγγας
Προστασία διαρροής δεδομένων
Διακομιστές μόνο RAM
Συσκότιση
Ιός ιών
Openvpn/wireguard
Διακόπτης σκοτώματος
Διαχωρισμός σήραγγας
Προστασία διαρροής δεδομένων
Αναστολέας
Συσκότιση
Openvpn/wireguard
Διακόπτης σκοτώματος
Διαχωρισμός σήραγγας
Προστασία διαρροής δεδομένων
Συσκότιση
Αναστολέας
Openvpn/wireguard
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες 30 μέρες 45 ημέρες 30 μέρες 30 μέρες 30 μέρες
Υποστήριξη πελατών 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας Τακτική υποστήριξη

Γιατί χρειάζεστε ένα vpn torrenting?

Χρειάζεστε το καλύτερο VPN για torrenting, ώστε να μπορείτε να προστατεύσετε τις δραστηριότητες ιστού και τις προσωπικές σας πληροφορίες στο διαδίκτυο, καθώς το torrenting μπορεί να είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα. Άλλοι λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ένα VPN για torrenting περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Αποφύγετε τις χρεώσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων – Ενώ torrenting, μπορείτε εύκολα να πιάσετε και να κατηγορήσετε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ειδικά σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Ευτυχώς, ένα Torrent VPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτό με κρυπτογράφηση και απόκρυψη της κυκλοφορίας P2P σας.
 • Απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας – Εάν κατεβάσετε torrents χωρίς προστασία, η διεύθυνση IP σας μπορεί εύκολα να εκτεθεί σε άλλους χρήστες στο σμήνος δεδομένων P2P σας. Με ένα VPN, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αυτό και να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να δει την πραγματική σας IP.
 • Απόκρυψη των δραστηριοτήτων περιήγησής σας – Ο πάροχος Διαδικτύου σας μπορεί να δει ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο. Επίσης, οι online ιχνηλάτες μπορούν να δουν το ίδιο όπως σας ακολουθούν σε ιστότοπους. Τοποθετήστε το τέλος σε αυτές τις εισβολές ιδιωτικού απορρήτου τοποθετώντας την κυκλοφορία σας μέσα σε μια σήραγγα VPN.
 • Παράκαμψη του εύρους ζώνης – Οι ISPs έχουν συνήθεια να στρέφουν τις συνδέσεις ιστού των χρηστών τους όταν παρατηρούν υψηλή χρήση δεδομένων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα VPN για torrenting θα κρύψει αυτό που κάνετε online, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τον στραγγαλισμό και να ξεμπλοκάρετε τη σύνδεσή σας.
 • Συνδέστε με ασφάλεια με το δημόσιο Wi-Fi – Χάρη στην κρυπτογράφηση τους, τα VPN σας βοηθούν να δημιουργήσετε ασφαλείς συνδέσεις χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε τύπο σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε torrents ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε δημόσια δίκτυα Wi-Fi, γνωστά για την έλλειψη ασφάλειας και ιδιωτικότητας.
 • Περιηγηθείτε στους ιστότοπους του σπιτιού σας ενώ ταξιδεύετε – Οι ιστότοποι Torrent συχνά μπλοκαρίζονται σε συγκεκριμένες χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιστότοποι που επισκέπτονται στο σπίτι ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι όταν ταξιδεύετε. Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε πρακτικά οποιοδήποτε ψηφιακό geo-block.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για torrenting

Για να επιλέξετε το καλύτερο VPN για το Torrenting, θα πρέπει να βρείτε έναν πάροχο που προσφέρει υποστήριξη P2P, sites torrent unblocks και προσφέρει χαρακτηριστικά που προστατεύουν το απόρρητό σας. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου VPN για torrenting:

 • Δυνατότητα απεμπλοκής ιστοσελίδων torrent – Θα θελήσετε να έχετε πρόσβαση σε κάθε ιστότοπο Torrent χωρίς περιορισμούς, ειδικά αν βρίσκεστε σε μια χώρα που επιβάλλει περιορισμούς πρόσβασης στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε ένα VPN που μπορεί να παρακάμψει τα geo-blocks.
 • Δίκτυο διακομιστή συμβατό με P2P – Εκτός από την εύρεση ενός παρόχου VPN με πολλούς διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστών, βεβαιωθείτε ότι έχετε διακομιστές που επιτρέπουν την κυκλοφορία P2P. Ορισμένα VPN επιτρέπουν το P2P σε όλους τους διακομιστές τους, ενώ άλλοι προσφέρουν εξειδικευμένους διακομιστές μόνο.
 • Abfuscation, kill switch & split σήραγγα – Το abfuscation θα σας βοηθήσει να αποκρύψετε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN, ενώ ένας διακόπτης Kill θα αποτρέψει διαρροές εάν συμβεί κάτι στη συνεδρία VPN σας. Η διαχωριστική σήραγγα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σήραγγα VPN και μη VPN. Ιδανικό για προηγμένους χρήστες.
 • Χαρακτηριστικά απορρήτου και ασφάλειας – Μην ξεχάσετε τα βασικά στοιχεία. Το καλύτερο torrenting VPN θα πρέπει να διαθέτει πρωτόκολλα όπως το OpenVPN ή το Wireguard, σε συνδυασμό με κρυπτογράφηση όπως το AES-256 ή το Chacha20, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να πάρετε μια σήραγγα VPN χωρίς διαρροές VPN.
 • Επιπλέον χαρακτηριστικά που σχετίζονται με P2P – Δεδομένου ότι οι τοποθεσίες Torrent είναι συνήθως γεμάτες διαφημίσεις, ένα VPN για P2P με ένα AD-Blocker είναι μια εξαιρετική ιδέα. Επίσης, ορισμένα VPN προσφέρουν σάρωση κατά του malware με τη μορφή μιας ειδικής εφαρμογής ή ως συστατικό της τυπικής εφαρμογής VPN τους.
 • Σταθερή απόδοση και γρήγορη ταχύτητα – Το καλύτερο VPN για τη λήψη Torrents πρέπει να προσφέρει σταθερή και γρήγορη απόδοση χωρίς να επιβραδύνει την κυκλοφορία P2P. Έτσι, βασιστείτε σε κριτικές για να γνωρίσετε τι να περιμένετε από ένα VPN προτού το αγοράσετε.
 • Γενναιόδωρες εγγυήσεις χρημάτων – Οι αξιόπιστες VPN προσφέρουν εγγυήσεις χρημάτων-επιστροφής χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για έως και 30 ημέρες χρήσης. Μερικοί προσφέρουν ακόμη μια πολιτική 45 ημερών, η οποία φαίνεται περισσότερο από αρκετή για να δοκιμάσει τις προσφορές τους.
 • 24/7 διαθέσιμη υποστήριξη πελατών – Όταν συναντάτε τεχνικά ζητήματα, θα χαρούμε να έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7. Επίσης, θα θέλετε οδηγούς εγκατάστασης, εξηγητές και σεμινάρια για το πώς να χρησιμοποιήσετε καλύτερα το επιλεγμένο VPN για torrenting.

Οι συστάσεις που βρέθηκαν παραπάνω ακολουθούν τις οδηγίες που εξηγούνται παραπάνω. Ωστόσο, αν θέλετε να επεκτείνετε την αναζήτησή σας, έχουμε επίσης έναν εύχρηστο οδηγό για το καλύτερο VPN για torrenting σύμφωνα με το Reddit.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Norton VPN

Καλύτερη τοποθεσία VPN για torrenting

Οι καλύτερες τοποθεσίες VPN για Torrenting και P2P κυκλοφορία, γενικά, είναι εκείνες που δεν έχουν νόμους διατήρησης δεδομένων και δεν απαιτούν από τις εταιρείες να μοιράζονται δεδομένα χρήστη. Τούτου λεχθέντος, πρέπει επίσης να εξετάσετε εάν το torrenting είναι νόμιμο και ασφαλές. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες.

Μετακινηθείτε προς τα αριστερά προς τα δεξιά

Χώρα Torrenting νομικό καθεστώς
Ελβετία Η λήψη torrents για προσωπική χρήση είναι νόμιμη και ασφαλής.
Ισπανία Η λήψη torrents για προσωπική χρήση είναι νόμιμη και ασφαλής.
Πολωνία Η χρήση υλικών που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς άδεια δεν είναι νόμιμη, αλλά η χρήση τους για περιπτώσεις προσωπικής χρήσης είναι νόμιμη και ασφαλής.
Μεξικό Δεν υπάρχουν νόμοι ή κανονισμοί που απαγορεύουν την κοινή χρήση αρχείων.
Ρουμανία Η λήψη torrents για προσωπική χρήση είναι νόμιμη και ασφαλής.
Σαν Μαρίνο Δεν υπάρχουν νόμοι ή κανονισμοί που απαγορεύουν το torrenting.
Ουγγαρία Εάν δεν είστε torrenting για να κάνετε κάποιο κέρδος, δεν θα αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα.

Προσφέρουμε έναν ειδικό οδηγό για το πώς να επιλέξετε την καλύτερη χώρα για να συνδεθείτε με τη χρήση ενός VPN. Χρησιμοποιήστε τον παρεχόμενο σύνδεσμο για να μάθετε ποιες τοποθεσίες είναι κατάλληλες για την προστασία των δεδομένων σας, παραμένοντας μακριά από οργανισμούς κατά των πειραμάτων και πολλά άλλα.

Πρέπει να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας όταν torrenting?

Ναι, πρέπει να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας όταν torrenting. Όταν κατεβάζετε ή ανεβάζετε torrents, η διεύθυνση IP σας προστίθεται αυτόματα σε ένα σμήνος torrent. Έτσι, οποιοσδήποτε σε αυτό το σμήνος μπορεί να δει τη διεύθυνση IP σας και να βρει τη φυσική σας τοποθεσία με αυτό. Με την πρόσβαση στη διεύθυνση IP σας, άλλοι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα λήψης σας.

Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP σας, θα εμποδίσετε τον ISP σας να δει τι κατεβάσετε στο διαδίκτυο. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς, τουλάχιστον, μπορείτε να αποφύγετε να παγιδευτείτε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, κάτι που συμβαίνει συχνά όταν κατεβάζετε περιεχόμενο όπως παιχνίδια, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και άλλα μέσω torrents.

Ορισμένοι ISP πρέπει ακόμη και να αναφέρουν χρήστες που συμμετέχουν σε torrenting στις αρχές. Έτσι, εάν αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας με ένα VPN, θα βεβαιωθείτε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί ποτέ να σας πιάσει ή να σας χρεώσει.

Μπορείτε να πιάσετε το Torrenting με ένα VPN?

Ναι, μπορείτε να πιάσετε το Torrenting με ένα VPN. Ωστόσο, το Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι απίθανο, Καθώς τα VPN αποκρύψουν τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφούν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Οι περισσότεροι πάροχοι premium έχουν ισχυρή προστασία διαρροής IP για να αποτρέψουν την εκθεσιακή σας διεύθυνση IP ενώ είστε torrent.

Τούτου λεχθέντος, ένας τρόπος που μπορείτε να πιάσετε το Torrenting με ένα VPN είναι εάν ο πάροχος σας δεν έχει διακόπτη Kill. Χωρίς διακόπτη Kill, οι λήψεις Torrent θα συνεχιστούν ακόμη και αν η σύνδεση VPN πέφτει, η οποία θα εκθέσει την πραγματική διεύθυνση IP σας αμέσως. Έτσι, είναι επιτακτική ανάγκη το VPN σας έρχεται με ένα διακόπτη Kill για να αποκλείσει αυτόματα την πρόσβαση στο Διαδίκτυο εάν το VPN σας σταματήσει να λειτουργεί.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πιάσετε το Torrenting είναι εάν το VPN σας έχει την έδρα του μέσα στη Συμμαχία 5/9/14-EYES. Οι εταιρείες στις χώρες αυτές μπορούν να αναγκαστούν να μοιράζονται πληροφορίες με τις αντίστοιχες κυβερνήσεις τους. Έτσι, η χρήση ενός VPN με πολιτική χωρίς Logs είναι ζωτικής σημασίας, οπότε δεν θα αποθηκεύσει ή θα μοιραστεί τα δεδομένα σας, τα οποία θα μπορούσαν να εκθέσουν τις δραστηριότητες torrenting σας.

Το Torrenting δεν συνεργάζεται με ένα VPN – Πώς να διορθώσετε?

Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε torrents με το VPN σας, τότε ο πάροχος που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να μην υποστηρίξετε το torrenting. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να βρείτε ένα διαφορετικό VPN για να διορθώσετε το πρόβλημα. Άλλοι λόγοι και λύσεις που μπορείτε να εξετάσετε περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Χρησιμοποιήστε έναν διαφορετικό διακομιστή VPN – Εάν δεν μπορείτε να κατεβάσετε torrents με το VPN σας, ο διακομιστής στον οποίο συνδέετε μπορεί να αντιμετωπίζει ορισμένα τεχνικά προβλήματα. Μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό διακομιστή VPN και να δοκιμάσετε ξανά.
 • Αλλάξτε το πρωτόκολλο VPN σας – Ένας άλλος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το VPN που δεν λειτουργεί για το Torrenting είναι να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό πρωτόκολλο VPN. Για παράδειγμα, εάν το πρωτόκολλο που χρησιμοποιούσατε πριν ήταν το UDP, μπορείτε να μεταβείτε στο TCP και να δείτε αν λειτουργεί.
 • Ενημερώστε το VPN σας – Μερικές φορές, μια απλή ενημέρωση εφαρμογών είναι το μόνο που σας εμποδίζει να κατεβάσετε με ασφάλεια τα torrents που θέλετε. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε πάντα την τελευταία έκδοση του VPN σας πριν ξεκινήσετε το torrenting.
 • Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο – Εάν το Διαδίκτυο σας δεν λειτουργεί σωστά, ούτε το VPN σας. Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση Wi-Fi ή Ethernet είναι σταθερή πριν ξεκινήσετε τη λήψη Torrents. Μπορείτε επίσης να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας για να είστε πιο σίγουροι.
 • Επανεκκινήστε την εφαρμογή της συσκευής / VPN – Η διατήρηση του υπολογιστή σας ενεργοποιείται για πολύ καιρό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα λογισμικού μακροπρόθεσμα. Έτσι, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας, το οποίο θα επανεκκινήσετε επίσης την εφαρμογή σας VPN.
 • Απενεργοποιήστε προσωρινά το τείχος προστασίας της συσκευής σας – Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το τείχος προστασίας του υπολογιστή σας εμποδίζει τις συνδέσεις VPN. Σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, τουλάχιστον προσωρινά. Αλλά φροντίστε να το ενεργοποιήσετε όταν το VPN σας δεν τρέχει.
 • Απεγκαταστήστε άλλες εφαρμογές VPN – Έχοντας περισσότερες από μία εφαρμογή VPN μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις λογισμικού, καθώς κάθε VPN εγκαθιστά τον δικό του προσαρμογέα δικτύου στο σύστημά σας. Έτσι, αφαιρέστε τυχόν επιπλέον εφαρμογές VPN και κρατήστε το κύριο σας εγκατεστημένο.
 • Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του παροχέα VPN – Όταν δεν βοηθάει τίποτα άλλο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υποστήριξη του VPN σας. Ας ελπίσουμε ότι έχετε επιλέξει ένα VPN με υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7, ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του VPN και να αρχικοποιήσετε μια νέα συνεδρία συνομιλίας σε μια στιγμή.
 • Επιλέξτε έναν άλλο πάροχο VPN -Εάν καμία από τις προαναφερθείσες λύσεις δεν διορθώνει το ζήτημα, τότε ίσως το VPN σας δεν λειτουργεί για το Torrenting καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση, ήρθε η ώρα να επιλέξετε ένα πιο ισχυρό που υποστηρίζει το torrenting και έχει διακομιστές βελτιστοποιημένης P2P.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για torrenting?

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δωρεάν VPN για torrenting, αλλά δεν συνιστούμε να το κάνετε καθόλου. ΔΩΡΕΑΝ VPNs συνήθως Πώληση δεδομένων χρηστών σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων. Προσφέρουν επίσης αργές ταχύτητες και αναξιόπιστες συνδέσεις, που δεν είναι κατάλληλα για torrenting.

Επιπλέον, ένας δωρεάν πάροχος VPN δεν θα σας προστατεύσει ως πριμοδότηση. Για παράδειγμα, μερικοί δεν θα κρύψει καν τη διεύθυνση IP σας σωστά, Έτσι, μπορείτε να βρείτε το IP σας διαρρεύσει στο σμήνος σας για να δείτε όλοι. Επιπλέον, έχουν δωρεάν VPNs Περιορισμένες υποδομές διακομιστών, και Κανείς δεν προσφέρει διακομιστές βελτιστοποιημένης P2P.

Όταν ασχολείστε με επικίνδυνες διαδικτυακές δραστηριότητες όπως το Torrenting, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να παραιτηθείτε από τους ελεύθερους παρόχους και Επιλέξτε ένα premium VPN αντ ‘αυτού. Με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN, η διεύθυνση IP σας θα είναι ασφαλώς κρυμμένη, μαζί με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες διακομιστές βελτιστοποιημένης P2P και γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Τελικές σκέψεις

Το Torrenting μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο, ειδικά σε χώρες όπου είναι σε μεγάλο βαθμό ρυθμιζόμενο. Χωρίς VPN, μπορείτε εύκολα να πιάσετε και να χρεωθείτε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς η διεύθυνση IP σας θα εκτεθεί. Επιπλέον, ο ISP σας θα είναι σε θέση να δει το ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο και να επιβραδύνει το διαδίκτυο ως αποτέλεσμα.

Συνιστούμε το ExpressVPN Ως το καλύτερο VPN για το Torrenting επειδή έρχεται με εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιδιωτικού απορρήτου, καθώς και χιλιάδες διακομιστές με βελτιστοποιημένη από P2P σε όλο τον κόσμο. Με το ExpressVPN, μπορείτε να torrent με ασφάλεια και γρήγορα χωρίς περιορισμούς ή ανησυχίες.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ένα torrenting vpn?

Το VPN Torrenting είναι μια υπηρεσία VPN (Virtual Private Network) που προσφέρει διακομιστές και χαρακτηριστικά βελτιστοποιημένης P2P και χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν το Torrenting. Ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν διακομιστές με συγκινητικούς διακομιστές, διακόπτη σκοτώματος και διαχωρισμό σήραγγας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για torrenting?

Το καλύτερο VPN για το Torrenting είναι το ExpressVPN, επειδή έρχεται με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το torrent και την κορυφαία ασφάλεια και ιδιωτικότητα που θα σας κρατήσει ασφαλή στο διαδίκτυο. Επιπλέον, έχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές με βελτιστοποιημένη από P2P και ταχύτητες torrenting με αστραπές.

Είναι το νομικό και ασφαλές με ένα VPN?

Ναι, το torrenting είναι νόμιμο και ασφαλές με ένα VPN, εφόσον χρησιμοποιείτε μόνο αξιόπιστες τοποθεσίες P2P για λήψη torrents. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με έναν διακομιστή VPN σε μια χώρα που δεν απαγορεύει το torrenting, όπως η Ελβετία ή η Ισπανία, και θα είστε καλοί να πάτε.

Ποιο είναι το ταχύτερο VPN για torrenting?

Το ταχύτερο VPN για torrenting είναι expressVPN. Όχι μόνο αυτός ο πάροχος είναι η καλύτερη επιλογή για γρήγορο torrenting, αλλά είναι επίσης το ταχύτερο VPN συνολικά, παρέχοντας φλεγόμενες ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο, γι ‘αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα την εγγραφή.

Ποιο είναι το φθηνότερο VPN για torrenting?

Το φθηνότερο VPN για το Torrenting είναι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA). Μπορείτε να πάρετε μια συνδρομή από τον πάροχο για τόσο χαμηλά όσο $ 2.19/μήνα και λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες του παρόχου εντός 30 ημερών από την αγορά σας.

Είναι καλό για το torrenting?

Ναι, το Nordvpn είναι μια εξαιρετική επιλογή για torrenting. Έρχεται με μια ομάδα διακομιστών βελτιστοποιημένη για το P2P και τροφοδοτείται από μια ελεγχόμενη πολιτική NO-Logs και ισχυρά πρωτόκολλα VPN. Παίρνετε επίσης ένα διακόπτη Kill, abfuscation και πολλά περισσότερα που χρειάζεστε για P2P.

Το CyberGhost επιτρέπει Torrenting?

Ναι, το Cyberghost VPN επιτρέπει το Torrenting. Όλοι οι 9.000+ από τους διακομιστές της υποστηρίζουν την κυκλοφορία P2P, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με οποιοδήποτε από αυτά για να εξασφαλίσετε τα δεδομένα σας και να κατεβάσετε ανώνυμα Torrents αν.

Μπορείτε να πάτε στη φυλακή για torrenting?

Όχι, είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορείτε να πάτε στη φυλακή για torrenting. Φυσικά, αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από τις συνθήκες, αλλά όσο δεν παγιδεύεστε επανειλημμένα σε μια χώρα με εξαιρετικά αυστηρούς νόμους για το torrenting, πιθανότατα δεν θα υποβληθείτε σε καμία σοβαρή ποινή.

Η πιο συνηθισμένη τιμωρία για το torrenting είναι ένα πρόστιμο ή κάποιο άλλο είδος νομισματικής αποζημίωσης, αλλά ακόμη και αυτό είναι σπάνιο.

Σας προστατεύει ένα VPN όταν torrenting?

Ναι, ένα VPN σας προστατεύει όταν torrenting. Πιο συγκεκριμένα, καλύπτει την πραγματική διεύθυνση IP σας, κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, κρύβει την επισκεψιμότητά σας και εμποδίζει τον ISP σας να δει τι κάνετε στο διαδίκτυο.

Ποιο είναι το καλύτερο πρωτόκολλο VPN για torrenting?

Το καλύτερο πρωτόκολλο VPN για το Torrenting είναι OpenVPN σε συνδυασμό με κρυπτογράφηση AES-256, καθώς αυτό είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο διαθέσιμο. Μπορείτε επίσης να πάτε με το Wireguard, το οποίο, παρόλο που είναι ακόμα καινούργιο, υπόσχεται μεγάλη ασφάλεια και γρήγορη απόδοση.

Αυτό είναι όλο για τον οδηγό μας για την επιλογή του καλύτερου VPN για torrenting. Εάν έχετε επιπλέον παρατηρήσεις ή σχόλια, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε μαζί μας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!