VyprVPN-arvostelu 2023 – 4. paras valinta – Nopeus + tietoturvatestitulokset

Jos olet etsinyt vähän positiivisia uutisia VPN-palvelualasta, pidät tästä arvostelusta.

VyprVPN on enemmän kuin vain hieno logo. Ja älä erehty, se on poikkeuksellisen siisti logo. Tämä sveitsiläinen yritys on toiminut tarpeeksi kauan saadakseen maineen korkealaatuisen palvelun tarjoamisesta.

VyprVPN eroaa muista VPN-yrityksistä siinä, että ne omistavat verkon kaikki palvelimet. Tämä tarkoittaa, että heillä on täysi hallinta turvallisuuden suhteen ja ne tarjoavat uskomattomia nopeuksia.

Jatka lukemista. Tämä on yksi hyvistä.

vyprvpn-logo

Contents

VyprVPN yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Zero-Logging Policy
Palvelimen koko: 700 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 70 ++ sijaintia
Tuki: 24/7 live-chat-tuki
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-protokolla, PPTP, IPSec ja L2TP; AES 256-bittinen salaus
pääkonttori: Sveitsi
Hinta: $ 3,75 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.vyprvpn.com

yrityshistoria

VyprVPN: n emoyhtiö on Kultainen sammakko.  ��

Golden Frog on rakentanut maineen edelläkävijänä online-yksityisyyden alalla. He ovat tehneet tätä Internetin alkamisen jälkeen.

Kultainen sammakko perustettiin vuonna 1994. Yrityksen perustaminen oli vastaus huoneen 641a tapaukseen. Se tuli ilmi Kansallinen turvallisuusvirasto kartoitti Yhdysvaltain kansalaisia ​​laittomasti, jonka he tekivät niin napsauttamalla AT: n verkkokaapeleita&T.

Raporttien mukaan Kultainen Sammakko saattoi tämän FCC: n tietoon. Heidän tavoitteensa oli julkistaa turvallisuuskysymys. Vaikka he tekivät valituksen FCC: lle, heidän valitustaan ​​ei otettu huomioon. Joten he tekivät rohkean päätöksen ottaa asiat omaan käsiinsä.

Siitä lähtien VyprVPN: n takana oleva emoyhtiö on ollut johtava taistelussa Internet-yksityisyyden suojaamiseksi. He ovat rakentaneet mainetta yhtenä maailman parhaat VPN: t koska he ovat tehneet työtä tällä alalla.

VyprVPN Hyödyt

 • Nopeat nopeudet
 • Parannettu turvallisuus
 • Luotettavuus
 • Chameleon-protokolla VPN-estämisen estämiseksi
 • Itse omistama ja itse toimiva palvelinverkko
 • Helppo käyttää sovellusta, joka toimii useilla alustoilla ja laitteilla
 • Kill switch -ominaisuus suojaa yksityisyyttäsi
 • Ei kirjautumiskäytäntöä
 • Torrentin käyttö on sallittua

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Useimmat VPN-palvelut tarjoavat ilmaisen paketin rajoitetuilla palveluilla ja maksullisen paketin, joka tarjoaa enemmän palveluita. VyprVPN on erilainen siinä mielessä, että heillä on useita maksettuja suunnitelmia, toisin kuin yhden koon mukaiset.

Perusliittymissuunnitelma sisältää:

 • Rajoittamaton data
 • Enintään kolme liitäntää

VyprVPN hinnasuunnitelmatJos ostat koko vuoden suunnitelman, se on 60 dollaria tai 5 dollaria kuukaudessa. Sama suunnitelma maksaa sinulle 9,95 dollaria kuukaudessa, jos ostat sen kuukausitilauksella.

Palkkiojärjestelmä sisältää:

 • Viisi samanaikaista yhteyttä
 • Kameleoniprotokolla
 • VyprVPN pilvi

Jos ostat suunnitelman koko vuodeksi, se on 80 dollaria tai 6,67 dollaria kuukaudessa. Kuukausittainen tilaaminen maksaa sinulle 12,95 dollaria kuukaudessa.

Perus- ja premium-tilaussuunnitelmilla on hyviä ja huonoja puolia. Myönteistä on, että maksat vain tarvitsemastasi. VyprVPN tarjoaa kohtuullisen hinnan palveluistaan. Perussuunnitelman haittapuoli on, että maksat VPN: stä, mutta et saa kaikkia yrityksen tarjoamia palveluita.

  WindScribe VPN Review (2023) - yllättäviä tuloksia yksityisyydessä ja nopeudessa

Yksi hyvä asia VyprVPN: ssä on, että kaikki paketit toimitetaan kolmen päivän ilmaisen kokeilun avulla. Kokeilun aikana voit käyttää palvelua ilman kaistanleveyden rajoituksia. On tärkeää lukea hieno painatus. VyprVPN ei myönnä minkäänlaisista palautuksista missään olosuhteissa. Suosittelemme siis hyödyntämään kolmen päivän kokeiluversiota ja testaamaan palvelua mahdollisimman perusteellisesti. Kun olet sitoutunut suunnitelmaasi, ei enää paeta.

Jos et pidä kokeilupalvelusta, VPN: n peruuttaminen on helppoa. Yksinkertaisesti:

 • Kirjaudu ohjauspaneelin URL-osoitteeseen
 • Napsauta tilien alla “Peruuta palvelu”
 • Anna peruutuksen syy

vyprvpn laskutusprosessiVyprVPN sallii maksamisen PayPal-, AliPay- ja tärkeimmillä luottokorteilla. Ei ole mahdollista suorittaa nimettömiä maksuja salauksenvaihtovaluutalla tai lahjakorteilla, kuten jotkut muut VPN: t. Tämä saattaa olla huolestuttava henkilöille, jotka etsivät VPN: ää, joka tarjoaa täydellisen yksityisyyden.

VyprVPN: n tarjoama liiketoimintavaihtoehto on vähän kalliimpi, mutta se sopii erinomaisesti yrittäjille, toimittajille ja ulkomailla työskenteleville henkilöille. Se antaa sinulle pääsyn työskentelemään ryhmäsi kanssa useilla palvelimilla tai pilvessä.

Myönteistä on, että se, että VyprVPN ei tarjoa palautuksia, tarkoittaa sitä, että varjoisalla tai kyseenalaisella palautuskäytännöllä ei ole mitään. Peruutuksessa ei ole piilotettuja maksuja eikä temppuja. Pidän siitä, jos ostat sen, koska olet kiinni siitä vuodessa.

Voitko luottaa VyprVPN: ään?

VyprVPN ja sen emoyhtiö Golden Frog ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen täydellisen yksityisyyden. Siksi he perustavat yrityksensä Sveitsiin. VPN ja kaikki asiakastiedot ovat Sveitsin tietolakien suojaamia.

miten vyprvpn toimiiSveitsi on maa, josta tunnetaan yksityisyyden suojaa ja tietosuojalakia. Se on osa kansallista rakennetta. Sveitsi on itsenäinen maa. He eivät kuulu EU: hun, he ovat neutraaleja monissa poliittisissa asioissa, eivätkä he kuulu 5 tai 14 silmän valvontaan.

Tämä on yksi syy siihen, että Sveitsi valittiin tämän liiketoiminnan kotiin. VyprVPN: n omistajat ovat kotoisin Texasista, ja he ovat olleet innokkaita online-yksityisyyden ja joukkovalvonnan puolustajia.

Yksityisyyden suhteen VyprVPN erottuu siitä, että he omistavat ja hallitsevat VPN-palvelinverkkoaan. Ei ole kolmansia osapuolia. VyprVPN: llä on sataprosenttinen hallinta kaikista laitteista, koodista ja verkosta, jota heidän alustaansa käytetään.

Useat hyvät VPN: t käyttävät kolmannen osapuolen DNS: ää. Tämä on ongelmallista, koska kolmannet osapuolet voivat kirjata DNS-pyynnöt, mikä antaa heille pääsyn selaushistoriaasi. VyprVPN suojaa DNS-pyyntöjäsi salaamalla ne ja estämällä kolmansien osapuolien snoopingia.

Jos rikostutkinta on käynnissä, Golden Frog tekee yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa. He vaativat oikeudenkäynnin, ennen kuin he antavat tietoja, jotka tunnistaisivat heidän asiakkaansa. He väittävät antavansa vain minimaalisen määrän tietoa asiakkaan tunnistamiseksi eikä mitään muuta. Lain mukaan kultainen sammakko ei voi kertoa asiakkailleen, jos valtion viranomaiset tutkivat heitä.

  Avast SecureLine VPN Review: Riittävä, jos ylihinnoiteltu, VPN

VyprVPN: n kirjauskäytäntö

VyprVPN on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi suojatun verkon kautta.

vyprvpn tietosuojaloki

Salliiko VyprVPN torrentteja?

vpn torrentingKultainen sammakko elää sveitsiläisissä juurissaan. Tietosuojakäytännössä on selvää, että he kunnioittavat käyttäjiensä yksityisyyttä erittäin hyvin. Seurauksena on, että kaikkea liikennettä kohdellaan tasapuolisesti. Tämä tarkoittaa, että VyprVPN: tä voidaan käyttää torrentteihin. Yhtiö suosittelee, että käyttäjät pysyvät maata ohjaavien tekijänoikeuslakien rajoissa.

VyprVPN: llä on nopeat palvelimet. Tämä on avain saumattomalle torrentikokemukselle. Torrentti on sallittu kaikissa VyprVPN-palvelimissa. Kaistanleveysrajoituksia ei ole, eikä palvelimen vaihtoon ole mitään rajoituksia. VyprVPN: llä on käytössään yli 700 palvelinta ja yli 200 000 IP-osoitetta.

VyprVPN: n kameleonttiominaisuus saa salatun liikenteen näyttämään tavalliselta SSL: ltä. Tämä helpottaa palomuurien ja muiden VPN-verkkojen estämiseen tarkoitettujen ohjelmistojen kiertämistä.

Yhtiö käyttää AES – 256: ta liikenteen salaamiseen. Tämä tarkoittaa, että kaikki lähettämäsi tai vastaanottamasi tiedot ovat rikkomatta raa’an joukkohyökkäyksillä.

Kuinka nopea on VyprVPN?

VyprVPN, kuten useimmat VPN-palvelut, väittää olevansa nopein maailmassa. Kokeemme mukaan se ei kuitenkaan ole totta. Hyvä asia on, että se, että ne eivät ole nopeimpia maailmassa, ei tarkoita heidän olevan pahoja. Itse asiassa olimme tyytyväisiä tämän palvelun tarjoamiin nopeuksiin.

Kun valitsit lähimmän palvelimen, seurauksena oli seuraava:

vyprvpn nopeustulos

Voit selvästi nähdä, että jopa VyprVPN-sovellusta käytettäessä latausnumerot ovat riittävän nopeita selaamaan ja suoratoistamaan videota teräväpiirtona. Tämä ei välttämättä ole palvelusi torrentille, mutta kuten keskustelemme, torrenting ei ole aina hyvä idea tämän palvelun kanssa.

VyprVPN tarjoaa nopeudet, jotka ovat lähellä VPN-yhteyden nopeutta. Tämä saattaa sen tasolle, jos ei parempi kuin suurin osa tehokkaimmista VPN-verkoista.

VyprVPN: n asiakaspalvelu

Jotkut yritykset pitävät asiakastukea tarpeettomana kustannuksena. Hyvät yritykset pitävät asiakastukea investointina asiakkaisiin. Ainoa tapa saada hyvä tuntuma yrityksen asiakastukeen on olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Esitimme joukon kysymyksiä saadaksemme paremman tunteen siitä, kuinka VyprVPN suhtautuu asiakastukeen.

vyprvpn-tukikeskustelutPidämme siitä, että Voit ottaa yhteyttä heidän asiakastukeensa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa heidän verkkosivuillaan olevan live-chat-ominaisuuden kautta.

VyprVPN suhtautuu asiakastukeen vakavasti. Kun käytät VPN: tä, et vain osta palvelua. Tarvitset jonkun tarjoamaan sinulle tarvitsemasi asiakastuen tai teknisen tuen, kun tarvitset sitä.

VyprVPN ei tarjoa puhelintukea. Live chat -vaihtoehto on kuitenkin nopea ja tehokas. He käsittelevät ongelmasi reaaliajassa.

VyprVPN tarjoaa myös tukilipun sovelluksesta. Heidän live-keskusteluunsa on liitetty lippujärjestelmä. Heillä on tukitiimi, joka tarjoaa apua foorumillaan. VyprVPN osoittaa kaikin tavoin olevansa huolissaan asiakkaidensa hyvinvoinnista ja näkevät asiakastuen monimutkaisena osana heidän koko liiketoimintamallinsa.

  Avast SecureLine VPN Review: Riittävä, jos ylihinnoiteltu, VPN

Missä VyprVPN: n palvelimet sijaitsevat?

VyprVPN-palvelimen sijainnitVyprVPN: llä on yli 70 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa.

Kaikki heidän palvelimet tarjoavat IP: t, jotka sijaitsevat maantieteellisesti luettelossa olevan kaupungin perusteella. VyprVPN saavuttaa tämän tavoitteen kahdella tavalla. Joko heidän palvelin on fyysisesti sijoitettu sijaintiin, tai he käyttävät virtuaalipalvelinta, mikä näyttää siltä, ​​että se on sijoitettu kyseiseen sijaintiin.

VyprVPN: llä ei yleensä ole fyysisiä palvelimia maissa, joissa on rajoittavia Internet-käytäntöjä. Sen sijaan heidän virtuaalipalvelimiensa avulla he voivat pitää salausyhdyskäytävän vaarallisten hallitusten käsissä ja tarjota käyttäjille kyseisten maiden IP-pääsyn.

Toisinaan he käyttävät virtuaalipalvelimia tapana testata uusia sijainteja tavoitteenaan päättää, missä uusia fyysisiä palvelimia tulisi käyttää asiakkaan käytön perusteella. VyprVPN: n kolme tavoitetta, kun he valitsevat sijainteja palvelimilleen, ovat suorituskyky, turvallisuus ja IP-sijainti.

On olemassa monia tekijöitä, jotka VyprVPN ottaa huomioon valitessaan fyysisten palvelimiensa tai missä virtuaalipalvelimia. Infrastruktuurin sijainnista riippumatta VyprVPN lupaa tallentaa asiakastietoja fyysisesti vain Zürichissä, Sveitsissä. Siellä heidän yritys fyysisesti sijaitsee ja yhdistetään.

Laitteiden ja alustojen tuki

vyprvpn tukee osVyprVPN tarjoaa tukea useille laitteille. Näitä ovat Mac, Windows, Android ja joukko muita palveluita ja sovelluksia.

VyprVPN tarjoaa VPN-reitittimen sovelluksen, ja se on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Kun sovellus on reitittimelläsi, voit kytkeä siihen useita laitteita. Tämä laajentaa tilauksen tehoa. Jos tilaat kolme laitetta, reititin lasketaan vain yhdeksi.

Jokainen kotisi laite, joka muodostaa yhteyden reitittimeesi, nauttii kuitenkin VPN: n hyödyistä. Voit määrittää, onko tietyllä laitteella salattu vai salaamaton yhteys.

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä VyprVPN: ään ja suosittelemme sitä.

Sillä on nopeus,  kaksitasoinen hinnoittelu, palvelu, joka tarjoaa kyky työskennellä missä tahansa maailmassa, tähtien asiakastuki, ja a tappaa kytkin ominaisuus. VyprVPN on vakaa kokemus, joka pitää tietosi turvassa ilman, että sinun tarvitsee uhrata nopeutta ja luotettavuutta..

vyprvpn-logo

Nyt kun olemme esittäneet perusteellisen huomautuksen, tunnustamme sen meillä on eroja odotuksissa ja painopistealueissa. Vaikka suurin osa teistä saattaa haluta kädet alas, turvallisin VPN, muutama voisi silti etsiä a kustannustehokkaampi ratkaisu. Riippumatta tapauksesta, tiedämme, että muutamat teistä ovat silti painottumattomia. Onneksi tässä ottelun vaiheessa on vain kourallinen kilpailijoita, kuten NordVPN ja Surfshark. Joten haluaisimme sinun käyvän läpi huolellisesti tarkistetun paras VPN poiminta ja siellä voit valita mestarisi.

Viime kädessä vain sinä voit päättää, kuka on voittajasi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me