Bedste VPN-routere (+ installationsvejledning)

VPN-routere tilbyder en mere robust, sikker og konsistent oplevelse sammenlignet med standardkunder-routere.

En VPN-router vises næsten identisk med en normal router. Forskellen er, at VPN-routeren har VPN-klientsoftware installeret. Som resultat, hver enhed, der opretter forbindelse til VPN-routeren, er beskyttet af VPN.

hvordan-vpn-router-værker

Enheder, der har VPN-software installeret på dem, modtager kun krypteringsbeskyttelse på den enhed. En VPN-netværksrouter er på den anden side i stand til samtidig at beskytte flere enheder på det samme netværk.

Disse kan være tabletter, smartphones, computere eller virkelig enhver computerenhed. Med en forbindelse er en VPN-router i stand til at kryptere alle enheder på netværket fra én kilde med kun én forbindelse.

VPN-routere er specifikt designet til at tillade netværkskommunikation i et VPN-miljø. De muliggør kommunikation og forbindelser mellem et antal VPN-endeenheder, der normalt findes på separate steder.

I lighed med en standard router muliggør en VPN-router kernepakketil routing og netværkskommunikationstjenester. Den eneste forskel er, at dette sker i VPN-miljøet. Det gør det muligt at dele og give forbindelse af det virtuelle private netværk til en række forskellige slutapparater.

vpn-serveropsætning

Bærbare VPN-routere kan konfigureres og installeres på ethvert sted, der har en internetforbindelse. Brugere kan oprette forbindelse til routeren via et trådløst netværk, et kablet LAN eller serielle grænseflader. En VPN-router kan muligvis bruge en eller flere netværk / tunneling-protokoller, som tillader den at administrere og oprette kommunikation i VPN-tunneler.

Contents

Pre-flash & VPN-kompatible routere

Inden vi går for meget videre, er vi nødt til at afklare et punkt. Der er VPN-tjenester, som du kan installere på din almindelige router. Når de er installeret, giver disse tjenester dig mulighed for at dele din VPN med de enheder, der er forbundet til den. På den anden side er der routere, der er specielt designet til VPN’er.

Pre-Flash routere

Uanset om du er en erfaren VPN-bruger, eller du er en novice, at købe en forblinket VPN-router kan være en fordel for dig. Hvis du gør dette, behøver du ikke at gennemgå den komplicerede proces med at blinke den korrekte firmware til din VPN. Den firmware, du har brug for, varierer afhængigt af den type router, du har, og dens specifikationer.

routerforbindelsesvektorDu skal forvente at betale lidt mere for en forudinstalleret VPN-router. Dette skyldes, at de virksomheder, der sælger forblinkede routere, håndterer installationen for dig. Disse routere har normalt de funktioner, du har brug for, som krypteret plug-and-play og andre ydelsesforbedringer. Mange føler, at den ekstra pris, de betaler for disse er det værd.

Out-of-the-Box VPN-kompatible routere

VPN-kompatible routere fungerer normalt ved hjælp af OpenVPN-protokol. Som et resultat skal du være i stand til at bruge næsten enhver VPN-udbyder, du ønsker med disse. Da disse routere har indbygget VPN-kapaciteter, er det ikke nødvendigt at blinke ny firmware, og det er heller ikke nødvendigt at forbinde denne type router til en sekundær router.

VPN Router Hastighed og ydeevne

Når folk taler om VPN-routere, klager de over, at de er langsomme sammenlignet med almindelige routere. Hvis dette er tilfældet, skal du se på to faktorer, der kan have indflydelse på routerens ydelse. De er:

 • Routeren processor
 • Det VPN-service bliver brugt

Af argumentets skyld antager vi, at du bruger den bedste VPN på markedet. Hvis det er tilfældet, skal du gøre det se på din routers CPU og bestem, hvordan det påvirker routerens hastighed. En almindelig klage over processorer og routere til forbrugerkvalitet er, at de ikke har nok strøm til at håndtere kryptering korrekt med VPN.

Heldigvis, efterhånden som VPN’er bliver mere almindelige, adresserer nyere routere på markedet dette problem. Sabai Technology, der tilbyder routere, som vi skal diskutere lidt senere i denne gennemgang, behandler dette magtproblem med deres proprietær VPN-accelerator.

processor-vpn-speed-test

Nogle processorer er udstyret med AES – NI. Denne teknologi gør VPN-krypteringshastigheder hurtigere. Mange har bemærket, at dette gør en væsentlig forskel i ydelsen af ​​VPN-routere. Asus, et firma med routere, vi vil diskutere senere i denne gennemgang, har et par routere, GT-AC5300 og RT-AC86U, der drager fordel af denne teknologi.

Her er nogle tip, der hjælper dig med at maksimere din VPN-routerhastighed:

 • Vedligehold din router firmware up-to-date
 • Brug en anerkendt VPN-service
 • Din router skal have en CPU med mindst 800 MHz. Jo flere jo bedre. Forveksl ikke det trådløse signal med strømmen på din CPU. Begge disse er udtrykt i Hz.
 • Brug en VPN-server, der er tæt på dig og det har en tilstrækkelig mængde tilgængelig båndbredde
 • Få den bedste mulige NBN-plan for bedre ydelse

Sådan installeres en VPN-router til VPN-tjenester

Når du har valgt en router, skal du gøre det find en VPN-udbyder. Lidt længere i denne vejledning vil vi diskutere nogle af vores bedste valg. Af hensyn til denne forklaring vil vi bruge ExpressVPN. Processen vil variere lidt afhængigt af den VPN-tjeneste, du bruger.

Når du kommer til ExpressVPNs hjemmeside, den første ting du vil gøre er at downloade ExpressVPN firmware. For at gøre det skal du:

 1. Opret en ExpressVPN-konto.
 2. Gå til opsætningssiden og klik Router”.
 3. Du vil se en aktiveringskode. Kopier aktiveringskoden, og gem den i et andet dokument. Du er vil have brug for dette senere.
 4. Vælg den routermodel, du skal bruge download den relevante firmware.

Når du har downloadet firmwaren, er det tid til at tilslutte din router. Opsætningen vil være anderledes, afhængigt af den model router, du bruger. I de fleste tilfælde, anbefales det, at du har to routere og en internetforbindelse.

Konfigurer først din primære router til at tillade VPN-gennemgang. Når du gør dette, lader du enhver enhed, som du opretter forbindelse til din primære router, køre din VPN-klientsoftware.

Tilslut nu din primære router til din sekundære router. Du kan gøre dette ved hjælp af følgende trins:

 1. Tilslut et Ethernet-kabel til LAN-port på din primære router. Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i WAN-port på din VPN-router.
 2. Tilslut et andet Ethernet-kabel til LAN-port på din VPN-router til din computers LAN-port.
 3. Hvis du bruger en trådløs forbindelse, er din VPN router opretter forbindelse trådløst til dine slutapparater.

netværk router

Med både en kabelforbundet og en trådløs forbindelse bruger din VPN-router din primære routers internetforbindelse til at oprette forbindelse til internettet.

Det er vigtigt at bemærke, at mens vi i dette eksempel anbefaler, at vi bruger to routere, dette er ikke altid påkrævet. For eksempel er der Linksys-routere, der er designet til at være den eneste primære router.

Nu hvor du har dine routere tilsluttet, skal du muligvis gennemgå processen med at blinke din router. Processen vil variere baseret på den model og mærke router, du bruger.

Andre trin vil omfatte:

 • Valg af en serverplacering
 • Håndtering af enheder
 • Ændring af din standard SS ID-adgangskode

Hvis du er vant til at bruge en gratis browser-VPN, kan springet til at købe en VPN-router muligvis virke som et stort skridt. For personer, der er seriøse omkring deres privatliv, og som ønsker en sikker browseroplevelse, er det dog værd at det.

Mens de trin, vi har nævnt ovenfor, var specifikke for ved hjælp af ExpressVPN på din router, processen er stort set den samme uanset hvilken VPN-tjeneste du bruger. Nøglen er at være grundig, Følg hvert trin, VPN-tjenesten leverer nøje, og din VPN skal være oppe på ingen tid.

Vores Top 4 VPN-software til routere

Nu hvor vi har drøftet lidt om opsætning af din VPN-router, vil vi gerne dedikere lidt tid til at gennemgå, hvad vi mener er bedste tilgængelige VPN-tjenester. De, som vi vil diskutere, har en betalt abonnementstjeneste. Du finder muligvis en gratis VPN-service til installation på en enkelt enhed, men der er meget få gratis VPN’er, der tilbyder routertjenester.

1. NordVPN – Fremragende balance mellem privatlivets fred & Hastighed, dobbelt datakryptering

NordVPN har eksisteret i lang tid, og de er meget populære af åbenlyse grunde. Med NordVPN får du ubegrænset P2P-deling, DNS-lækager, en kill switch og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Derudover bruger de kryptering af militær kvalitet og giver deres brugere CyberSec, som blokerer automatisk ting som malware så du ikke behøver at bekymre dig om cybertrusler, mens du torrenser eller streamer blokeret indhold.

CyberSec beskytter også mod DDoS (Distribueret Denial of Service) angreb. Et DDoS-angreb er en slags angreb, hvor flere kompromitterede systemer bruges til at målrette mod et system, især dit system. CyberSec beskytter dig mod et sådant angreb.

Fordele – Hvad vi elsker ved NordVPN
 • Kryptering af militær kvalitet
 • Tillader torrenting
 • Få adgang til mere end 150 streamingtjenester inklusive Netflix
 • Over 5.100 servere i 61 lande
 • Let at bruge
 • Ubegrænset båndbredde
Ulemper – Hvad kan forbedres
 • Hastigheden er middelmådig på nogle få servere
Hastighed

For ikke så længe siden havde NordVPN et ry for at yde fremragende sikkerhed, men til en relativt gennemsnitlig overførselshastighed. Selv om deres hastighed endnu ikke matcher branchen som ledende for denne måling, har de bestemt forbedret deres spil. Nedenfor er resultater fra Europa med en benchmark-downloadhastighed på 104 Mbps.

New York Server

UK server

Brugere kan have op til seks forbindelser, der kører samtidig, og de har apps til iOS, Mac, Windows og Android-enheder. Onlinetutorials er tilgængelige. Disse inkluderer instruktioner til brug af NordVPN med routere, RaspberryPi og en række mobile operativsystemer. NordVPN er yderligere kompatibel med The Onion Router, så du kan få endnu mere identitetsbeskyttelse til din browsing.

Fortrolighedspolitik

NordVPN udmærker sig med deres strenge “ingen logning” -politik. Det hedder, at fra det øjeblik, en bruger logger på tjenesten, er al deres webtrafik krypteret, så ingen, ikke engang deres internetudbyder, kan spionere på den. Politikken fortsætter med at påpege, at Panama ikke har nogen love om rapportering eller opbevaring af data. Hvis lovhåndhævende myndigheder eller en anden tredjepart kommer bankende, NordVPN er på ingen måde forpligtet til at dele noget.

nordvpn-logningspolitik

NordVPN er en af ​​de mest avancerede VPN’er, der tilbyder en gratis prøveversion. Deres krypteringer er konkrete, og deres planer kommer uden en datahætte. De er måske lidt dyrere end andre betalte VPN’er, når det kommer til deres månedlige planer, men de har en masse planer at vælge imellem, der sætter det kurs så langt ned til $ 2,99 om måneden hvis du beslutter at blive hos dem.

Alle disse funktioner, privatliv og hastighed kombineret med 24/7 live chat support, du kan praktisk talt garantere at få en fantastisk oplevelse fra dem.

2. ExpressVPN – Champion i hastighed og sikkerhed

Når du ser på anmeldelser af VPN-tjenester, finder du ofte ExpressVPN øverst eller i nærheden af ​​toppen. En af grundene til dette er fordi ExpressVPN har opbygget et ry for at være det en VPN-service, der tager brugernes privatliv alvorligt. De er forpligtet til ikke at opbevare filer som DNS-forespørgsler, IP-adresser eller metadata.

Der har været et par høje profilerede sager, hvor statslige institutioner forsøgte at få fat i information om ExpressVPN-kunder ved at skure deres servere. Da ExpressVPN ikke opbevarer personlige oplysninger om deres klienter, er disse statslige enheder kunne ikke finde noget.

Fordele – Hvad vi elsker ved ExpressVPN
 • Hurtig downloadhastighed
 • Tillader torrenting
 • Omkører Netflix geo-begrænsninger
 • Mere end 3.000 servere
 • Let at bruge
Ulemper – Hvad kan forbedres
 • Dyrt for brugere fra måned til måned
 • Tillader kun tre samtidige forbindelser
Hastighed

Expressvpn-logo

Et af de største salgspunkter for ExpressVPN er deres hurtige upload- og downloadhastigheder. Fra en basishastighed på 98 Mbps testede vi ExpressVPN’s ydelse på et par servere, og det har vi fundet:

Basishastighed

Frankfurt, Tyskland

Da de sluttede forbindelse til New York, havde de downloadhastigheder på 60,04 Mbps og uploadhastigheder på 30,41 Mbps.

Disse resultater gør ExpressVPN til en af ​​de hurtigste VPN-tjenester på markedet. Mens en række ting kan påvirke din internethastighed, herunder den router, du køber, din internetforbindelse og din computerspecifikationer. Vores test viser, at ExpressVPN altid kan levere hurtige forbindelseshastigheder.

ExpressVPN tilbyder mere end 3.000 servere i 94 lande. Nogle af de privatlivsfunktioner, de tilbyder, inkluderer:

 • Dræb kontakt
 • P2P-servere
 • Netflix-kompatibilitet
 • Anonym IP

expressvpn-enheder med routerExpressVPN understøtter en række enheder og operativsystemer, herunder Mac, Android, Windows og iOS. Der er et stort og stadigt voksende antal routere, der understøttes af ExpressVPN.

Et vigtigt salgssted for ExpressVPN er virksomhedens placering. Det er baseret på De Britiske Jomfruøer. Dette betyder, at de ikke er forpligtet af deres lokale regering til at opgive deres serverdata. Dette tilføjer et ekstra lag af beskyttelse for deres klienter. Par dette sammen med det faktum, at de tilbyder stærk AES 256 ved hjælp af en OpenVPN-platform, og du kan hvile let ved at vide, at ExpressVPN ikke vil blive kompromitteret når som helst snart.

ExpressVPN tilbyder uovertruffen live 24/7 kundesupport gør det til en af ​​de bedste VPN-tjenester, du kan bruge

3. VyprVPN – Imponerende hastighed og proprietære sikkerhedsfunktioner

Den beskyttelse, som VyprVPN tilbyder, overstiger deres kryptering og sikkerhed. Autoritative ordninger, ligesom dem, der findes i Nordkorea og Kina, har anvendt “Deep Packet Inspection”. Denne scanner metadata på udkig efter bevis for, at en person bruger en VPN. Når disse autoritative regimer har mistanke om, at en person bruger en VPN, vil de betone en persons internetforbrug, hvilket gør det umuligt for dem at bruge en VPN.

Da vi så behovet for at gøre noget ved dette, introducerede VyprVPN Chameleon. Dette er en proprietær teknologi, der vil kryptere dine metadata og giver dig mulighed for at bruge en VPN uden at udløse DPI-scanninger. For personer, der bruger VPN’er i lande som Tyrkiet, Rusland eller Kina, kunne denne teknologi bogstaveligt talt betyde forskel mellem liv og død.

Fordele – Hvad vi kan lide ved VyprVPN
 • Tre-dages gratis prøveperiode
 • Arbejder med Netflix
 • Ingen logfiler
 • Ingen DNS lækager
 • Stærk kryptering
Ulemper – Hvad kan forbedres
 • Anonyme betalinger er ikke tilladt
 • Torrenting opmuntres ikke

Vyprvpn logo

VyprVPN angiver deres primære mission på deres hjemmeside. Det er simpelthen at “beskytte dit online privatliv, sikre din internetforbindelse og gendanne din frihed”, og de gør dette ved at tilbyde deres service ved hjælp af OpenVPN-protokollen. Alle dine data er krypteret ved hjælp af AES 256-krypteringsnøglen. Dette er de samme standarder, som statslige institutioner bruger, lige fra NSA til CIA til FBI.

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

I de forgangne ​​år havde folk problemer med VyprVPN på grund af deres logningspolitik. De opbevarer oplysninger om deres klienter i op til 30 dage, herunder:

 • VPN-adressen brugt af brugeren
 • Da de startede og stoppede deres forbindelse
 • Samlet anvendt byte

Fra tidspunktet for denne skrivning, VyprVPN har fuldstændigt opdateret deres politikker. Nu kan vi bekræfte, at de virkelig ikke opbevarer deres klients logfiler.

Hastighed

VyprVPN er hurtig. Du kan se, at når du ser på dette eksempel, der har en basislinje 98 Mbps downloadhastighed og en 53 Mbps upload hastighed.

Basishastighed

Frankfurt, Tyskland

Resultaterne var lidt mindre imponerende, når der oprettes forbindelse til andre servere i USA og andre steder over hele kloden:

US Server (New York)

 • Download: 51,09 Mbps
 • Upload: 3,17 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Download: 54,29 Mbps
 • Upload: 8,22 Mbps

VyprVPNs servere i EU er optimeret til at give brugerne hurtig download og hurtig uploadhastighed. Det samme er ikke tilfældet med deres servere i USA eller i andre lande. Stadig, deres engagement i sikkerhed og privatliv balanserer deres mindre end stjernernes hastigheder.

Geo-begrænset materiale

VyprVPN er ramt og miss i dette område. Deres servere i USA fungerer utroligt. Du er i stand til at streame uden problemer. Når du bruger deres servere i England eller Canada, blokeres du dog. Fra vores synspunkt er det stadig en sejr, fordi det er svært at finde en VPN, der overhovedet vil arbejde med Netflix. VyprVPN er tilgængelig på en række enheder, inklusive din router.

4. Perfekt privatliv

Perfect Privacy bruger stærke krypteringsprotokoller, herunder 256 bit kryptering og OpenVPN protokoller. Dette er den rigtige mulighed for dig, hvis du er den type person, der er bekymret for passwordadministratorer, regeringsovervågning og holder din internet browsing privat.

Perfect Privacy er en software, der er fokuseret mere på privatliv end at omgå geobegrænsninger. Vi fandt ud af, at afhængigt af den server, der er tilsluttet, kunne de komme omkring Netflix ‘sorte dødskærm. Imidlertid blev et godt antal af de servere, vi testede, blokeret af Netflix. Hvis du kun leder efter en service for at omgå geo-begrænsninger, er dette muligvis ikke tjenesten for dig.

Fordele – Hvad vi kan lide ved perfekt privatliv
 • Schweiz jurisdiktion
 • Arbejder med Netflix
 • Ubegrænset udstyr
 • Dræb kontakt
 • Spændende er tilladt
 • Ingen logning
Ulemper – Hvad kan forbedres
 • Middelmådige hastigheder
 • Dyrt
 • Svær at bruge på Android / Mac / iOS
Fortrolighedspolitik

Perfekt privatlivslogo

En af de ting, vi kan lide ved Perfect Privacy er, at deres privatlivspolitik er klar og let at forstå. Nogle VPN-udbydere forsøger at skjule sig bag en masse teknisk jargon og give indtryk af, at de beskytter deres klients privatliv, når de virkelig sælger deres klients information.

perfectprivacy logging politik

Brugervenlig anvendelse

Du skulle tro, at de fleste VPN-udbydere ville skabe et brugervenligt program. Vi blev overrasket over, hvor kompliceret nogle af VPN’er er at bruge. Perfekt privatliv er netop det modsatte. De eksemplificerer enkelhed.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte deres kundesupport via e-mail, diskutere spørgsmål på deres forum samt gennemgå deres FAQ-afsnit. En ulempe er, at de ikke har live chat tilgængelig.

Hastighed

Som du kan se i den følgende hastighedstest, var benchmarkshastigheden 98,71 Mbps til download og 53 Mbps uploadhastighed.

Basishastighed

De er ikke forfærdelige, men de er bestemt ikke noget at skrive hjem om med hensyn til hastighed.

Amsterdam, Holland

New York, USA

Perfect Privacy tilbyder et antal tutorials, som du kan bruge til, hvordan du indstiller deres service med din router. De giver dig mulighed for at forbinde ubegrænsede enheder med kun et abonnement. Dette er næsten uhørt. Derudover er du i stand til at betale anonymt ved hjælp af cryptocurrencies. Men det er, hvad du ville forvente af en VPN, der fokuserer på at give deres brugere den mest private oplevelse som muligt.

Bedste forudkonfigurerede VPN-routere (fysiske enheder)

1. Sabai Technology VPN Router – Cutting-Edge-teknologi

Sabai Technology VPN-router er designet til at være brugervenlig og har de funktioner, du ønsker fra en VPN. Sabai baserer sit operativsystems firmware på tomat. Deres operativsystem tilbyder dog meget flere funktioner og har regelmæssige opdateringer.

sabai teknologi router

Noget, vi føler, at du kommer til at nyde, når du bruger Sabai OS, er gateway-funktionen. Denne funktion gør det muligt for dig at selektivt rute alle de enheder, der opretter forbindelse til dit netværk. Dette betyder, at du kan bestemme, om du vil have computeren på dit kontor til at rute gennem din VPN, mens du holder den iPad, som dine børn bruger, tilsluttet via en ikke-krypteret forbindelse.

Kill switch-funktionen er et andet plus. Hvis en bestemt gateway falder, lad os sige VPN-forbindelsen på din router til VPN-serveren, alle enheder, der er tildelt VPN-routeren, blokeres. Dette holder dig sikker og forhindrer IP-lækager.

Sabai VPN Accelerator kan hjælpe med at fremskynde din VPN-forbindelse. Denne teknologi er en mini-pc, der opretter forbindelse til din router. Det bliver ansvarligt for al kryptering for VPN. Dette betyder, at du ikke vil opleve et fald i forbindelseshastigheden, når du bruger VPN.

Sabai har gjort et godt stykke arbejde for at gøre det let at konfigurere deres routere. Hvis du har spørgsmål, kan du tale med deres interne teknikere. Dette er rart, fordi du ikke kommunikerer med tredjepartssupport, men med enkeltpersoner, der arbejder med denne router dagligt.

For så vidt angår sikkerhed forbedres Sabai OS firmware konstant. Der er regelmæssige sikkerhedsopdateringer.

2. FlashRouters VPN Router – Support i verdensklasse

Flashrouters er et firma, der er baseret i USA. De har skabt en unik niche, idet de sælger routere, der er forhåndsblinket med DD – WRT eller Tomato firmware.

flashrouters produktFlashRouters arbejder tæt sammen med forskellige VPN-udbydere. Det betyder, at uanset hvilken VPN, du har, er det sandsynligt, at de routere, de tilbyder, fungerer. FlashRouters tilbyder plug-and-play routere, der fungerer lige uden for boksen med VPN’er.

FlashRouters sælger mellem 15 og 20 forskellige typer routere. De samarbejder med de førende producenter, herunder Netgear, Linksys og Asus. De tilbyder modeller, der er i den lave ende, såsom Linksys WRT1200, såvel som kraftfulde routere, herunder ASUS RT-AC5300.

Routerne fra FlashRouters er altid forblinkede. Da dette annullerer producentens garanti, erstatter de producentens garanti med deres egen, der har en oprindelig varighed på 90 dage, men kan forlænges op til to år. Alle deres routere leveres gratis med FlashRouters VPN-app.

3. Asus VPN-routere – Hastighed med omkostningseffektivitet

Asus VPN RouterAsus VPN-routere findes i en bred vifte, der spænder fra avancerede til billigere modeller. Asus skaber nyere modeller, der håndterer P-krypteringen meget godt. Nogle rapporter viser, at deres nyere model, den nye Asus RT-AC86U, kan håndtere hastigheder på over 150 Mbps ved hjælp af OpenVPN.

Asus VPN-routere er stabile, alsidige og fungerer med en masse firmware, herunder:

 • Asus
 • Merlin
 • DD-WRT
 • Tomat
 • AdvancedTomato
 • OpenWrt
 • Sabai OS

FAQ

Q: Hvordan sætter jeg en VPN på min router?

EN: Dette spørgsmål kan besvares ved en 4-trins proces:

 1. Køb en VPN-router.
 2. Åbn en konto hos VPN-udbyderen.
 3. Følg udbyderens instruktioner om forberedelse af din router til VPN.
 4. Når routeren er blevet forberedt, skal du følge routerens producentens anvisninger for tilslutning af routeren til dit netværk.
Q: Hvad er en VPN-router?

EN: En VPN-router er en router, der har en VPN installeret direkte på den. Alle forbindelser til VPN-servere håndteres af routeren. Dette er anderledes end VPN-klienter, der er installeret på individuelle enheder. Routeren beskytter enhver enhed på netværket og forhindrer behovet for at installere klientsoftware på hver enhed.

Q: Har jeg brug for en router til en VPN?

EN: Svaret på det spørgsmål afhænger af, hvad du vil have fra din internet-browsing. Hvis du er bekymret for privatlivets fred, hvis du gerne vil komme omkring Geo-begrænsning, og du har flere enheder, du gerne vil oprette forbindelse til en VPN, kan en VPN-router muligvis være den rigtige mulighed for dine behov.

Q: Hvordan fungerer en VPN-router?

EN: En VPN-forbindelse er designet til at kryptere en individuel enhed. En VPN-netværksrouter er designet til at beskytte flere enheder på samme tid. Det giver bekvemmeligheden ved at være i stand til at kryptere et antal enheder fra en kilde og kun bruge en forbindelse.

Q: Understøtter alle routere VPN?

EN: Nej. VPN’er kan kun installeres på routere, der har en firmware, der er i stand til at håndtere VPN-forbindelser. Ikke hver router kan konfigureres til at være en VPN-router.

Afsluttende tanker

Vi håber, at du har haft glæde af vores VPN-routervejledning. VPN-routere tilbyder fordelen ved at beskytte enhver enhed, der er tilsluttet routeren. Dette inkluderer enheder, der ikke er i stand til at køre VPN’er alene, inklusive smarte tv’er og spilkonsoller. En VPN-router ses som kun en forbindelse fra din udbyder. Som et resultat er du i stand til at forbinde så mange enheder, du vil, til VPN via VPN-routeren.

Vi vil meget gerne høre fra dig. Bruger du i øjeblikket en VPN-router? Er der en, du vil anbefale, at vi ikke har drøftet? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Tilføj din egen anmeldelse:

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

— Vælg hastighed —
Gennemsnit
Langsom
Hurtig
?>

— Vælg brugervenlighed —
Let at bruge
Lidt kompliceret
Meget kompliceret
?>

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepterer Brugsbetingelserne.

TILFØJ min anmeldelse

2
4440

Bedste VPN-routere (+ installationsvejledning)

Steve
5/10

Hastighed: Hurtig
Brugervenlighed: Let at bruge

20. januar 2020

Sabai Technology

Elsker produktet. Et problem med Sabai OS – i det mindste på min router. Netgear R7000. Kan ikke opdatere sortlisten. Sabai siger, at de ikke har en rettelse. Kun klage. Jeg ville ændre min bedømmelse til en 10, hvis dette problem var løst.

Bedste VPN-routere (+ installationsvejledning)

Samuel Menzie
2/10

Hastighed: Gennemsnit
Brugervenlighed: Lidt kompliceret

20. januar 2020

VPN’er på routere

Jeg havde meget store forhåbninger for NordVPN i betragtning af den enorme mængde positive anmeldelser, jeg havde læst om deres VPN-service, men efter at have givet deres service en god prøve i løbet af 2 hele dage (ved hjælp af min Android-smartphone, der kørte Android Pie), blev jeg tvunget til at bede om en refusion (som hurtigt blev leveret, forresten). Problemet var tilslutning: VPN fortsatte konstant at afbryde forbindelsen efter cirka 15 sekunders brug. Intet, jeg gjorde i apps-indstillingerne, ville forhindre, at dette sker. Der ville heller ikke være nogen chatter med NordVPNs live chat. Efter 2 hele dage med dette konstante, uløste problem havde jeg haft nok & anmodede om refusion, der blev leveret inden for 5 dage.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me