De bästa “gratis” VPN: erna (2020)

Om du är som jag älskar du idén med GRATIS saker. ��


Nu är det faktiskt möjligt att få gratis VPN-programvara. VPN: er (virtuella privata nätverk) ger dig den integritet och säkerhet du desperat behöver när du är online.

På en dag och ålder där cyberbrott skadar miljarder dollar i värde och ransomware-attacker är mer och mer vanligt, är det bara meningsfullt att alla använder virtuella privata nätverk.

Experter förutspår att 2020 kommer att bli en stenig tid för människor som tillbringar en överdriven tid online. De har också förutspått att cyberbrottslingar kommer att rikta sig till Androids med skadlig programvara och att ransomware kommer att förbli en global pandemi.globala internethot

Dessutom, din Internetleverantör kan sälja din surfhistorik till tredje part. Och från och med april 2017 är de enligt lag skyldiga att samla in "metadata" om sina kunders utbyte. Detta inkluderar allt från din adress, födelsedatum och e-postadress till informationen om de personer du kommunicerar med online.

Detta obligatoriska datalagringssystem har varit föremål för mycket kontroverser i Australien, vilket har lett till sekretessgrupper som Digital Rights Watch att betona vikten av att utrusta sig med de verktyg som behövs för att undvika övervakning..

Vi kommer att prata om detta mer på en sekund, men räcker med att säga att det inte finns någon bättre tid än nu att ordentligt skydda oss mot cyberhot och granskning.

Tidigare har Australien sett våra banker, myndigheter och UGL falla offer för ett dataintrång. Dessa slags attacker inträffar med mer frekvens än någonsin tidigare och ingen är säker från det om de inte vidtar åtgärder för att skydda sig mot sårbarhet.

Och vad kan vara bättre än att göra det 100% gratis?

Låt oss inse det, helgdagarna ligger precis bakom oss, men vi känner fortfarande den ekonomiska bristen. Det sista vi behöver just nu är en annan månadsavgift när vi fortfarande är i skuld från att köpa alla dessa strumpfyllare och stora biljettartiklar för svärföräldrarna och barnen.

Vi kan alla använda lite mer fri i våra liv och nu kan vi få det hemma.

Contents

Gratis VPN kontra betald VPN - Sanningen du behöver veta

För att vara tydlig, när det gäller att vara säker online, är det alltid bättre att gå med en av våra rekommenderade VPN: er om du har råd med det. De är bättre än de fria av flera skäl och de är relativt billiga för det värde du får.

För det första får du vanligtvis mer gigabyte och bandbredd och ofta ger en premiumplan mer avancerade funktioner som intrångsdetektering och förebyggande. Som en allmän regel är de fortfarande relativt överkomliga och bryter inte banken.

Men det finns ett mer obehagligt skäl till att välja ett helt gratis VPN är ett riktigt dåligt val. 

Det här är den del du vill vara uppmärksam på. VPN drivs av grupper av människor och som vi alla känner till altruism åt sidan gör människor inte saker gratis. När du använder en gratis VPN - blir du produkten.

De gör detta på flera sätt:

 1. Installera skadlig programvara som antingen spårar dina data eller använder din dator - (Källa)
 2. De allra flesta gratis VPNS kommer att spåra allt du gör och sälja dessa data (även finansiella data) - (Källa)
 3. Sjuttiofem procent av alla Android VPN-appar som forskarna testade använde tredjepartsspårningsprogramvara för att följa användarnas rörelser runt internet (källa)
 4. 82 procent begärde åtkomst till privata data, till exempel användarkonton och textmeddelanden. (Källa)

Jag kunde fortsätta med det här ett tag men det är detta främsta anledningen till att vi beslutade att inte inkludera någon 100% gratis VPNS på den här listan och istället bara utforska de billigaste och mest kostnadseffektiva alternativen.

Om du letar efter en säker 100% anonym VPN-server än vi inte känner till en. Du handlar antingen din säkerhet, data eller dator i utbyte mot tjänsten. Vi skulle föredra att inte ta det spelet.

10 bästa totalt GRATIS VPN: er 2020

Nedan kan du jämföra de tio bästa gratis VPN: erna med deras funktioner, servrar, datakapacitet och enhetskompatibilitet.

Vi beslutade att skapa denna rekommenderade lista baserad på VPN-företag som gör gratis 30 dagars försök med sina tjänster. Med de flesta av dessa kan du avbryta när som helst innan 30-dagarsgränsen.

1. Surfshark (83% rabatt)

Obegränsade IP-adresser, bandbredd och enhetsanslutningar, ingen loggning, avancerad kryptering

VPNLink
Återbetalningspolicy 30 dagar
Prövotid Ingen
Betalningsalternativ PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Rabatter / kuponger Inledande kupong, sharkstart

Vad är Surfshark?

Sufshark är den nya VPN-tjänsten på blocket. Företaget växer varje dag och verkar engagerat i att hamna som marknadens bästa VPN. Tjänsten har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och bygger snabbt ett av de bästa rykterna på kvarteret.

När Surfshark först kom igång tvivlade de flesta på dem. Annan VPN? Företaget såg tydligt marknaden och trodde att de kunde göra bättre. Den har redan över 800 servrar i mer än 50 länder. Det verkar också som de är lägga till fler servrar varje dag.

Surfsharks tjänst kan användas i 30 dagar med pengarna-tillbaka-garanti. Även när du slutligen måste betala, kan du använda tjänsten för en magre $ 1,99 per månad. Det är nästan som om du inte betalar alls. Du kan antagligen hitta det beloppet varje månad på marken när du går runt.

Funktioner: 24/7 Live Chat, fantastiska appar, obegränsat allt, ett absurd krypteringsprotokoll, ingen loggning och en växande serverbas

Surfshark gör saker rätt när det gäller säkerhet och integritet och ger dig faktiskt alternativ när det gäller krypteringsprotokoll. Först loggar de aldrig. För det andra har företaget stöd för IPv6-protokollet. Genom att använda detta protokoll kan de tillhandahålla en obegränsat antal IP-adresser till sina kunder.

Det gamla IPv4-protokollet som används av många VPN har ett begränsat antal unika IP: er att tilldela. Detta kan allvarligt hindra dina strömningsförmågor. Surfshark stöder också olika VPN-protokoll, inklusive OpenVPN- och IKEv2-protokoll, vilket innebär att det kan installeras på en rad routrar och enheter.

Rekommenderar jag Surshark?

Ja. De är min favorit VPN-leverantör, en som jag har använt i några månader nu. Det första som fick mitt öga var deras låga priser men sedan insåg jag hur säker tjänsten faktiskt är.

Efter att ha testat VPN i några månader märkte jag hur många servrar de lagt till på kort tid. Jag är en fan av att låsa mig till ambitiösa och växande företag som vill tillhandahålla en bra service. När det gäller säkerhet, prissättning och uppåtprognoser är Surfshark det bästa VPN-spelet.

Om du vill veta mer läs vår Surfshark granskning. 

 • Fördelar

  Avblockerar Netflix och andra mediastreamningstjänster, fungerar bra för torrent och P2P-fildelning, ingen loggpolicy, obegränsat allt, beläget i ett land utan lagring av data eller rapportering, överlägsen säkerhet och kryptering

 • Nackdelar

  Mindre nätverk av servrar än andra VPN: er (men växer), hastigheterna kan variera från server till server, appgränssnittet saknar designoptimering

2. Nord VPN (75% rabatt)

Ingen bandbredd och datakapacitet, stark kryptering, ingen loggning, överlägsen kundsupport

VPNLink
Återbetalningspolicy 30-dagars återbetalningsgaranti
Prövotid Ingen
Betalningsalternativ Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Rabatter / kuponger 15% studentrabatt och ständigt förändrade kampanjpriser

Vad är Nord VPN?

Nord VPN är en av de mest kända och välkända VPN: erna på marknaden. Med snabba nätverkshastigheter och mer än 750 serverplatser har de snabbt vuxit i popularitet.

Med ett hastighetsfall på 30% när de är anslutna till en lokal server via OpenVPN UDP får användarna det mesta av sin programvara. Denna Panama-baserade tjänst har en mängd avancerade funktioner och sex samtidiga anslutningar. Det är fler samtidiga anslutningar än någon annan VPN på den här listan.

Nord VPN kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka garanti och P2P kapacitet. Du får en kill switch, Tor via VPN, Smart DNS-tjänst, en dedikerad IP och Socks5-proxyer.

Med servrar i över 60 länder är det uppenbart varför de har betraktat grödan av användare på Reddit och andra sociala medieplattformar.

Nord VPN-anslutningshastigheter

 • Ping: 40 ms
 • Nedladdning: 16.11 Mbps av 100 Mbps
 • Ladda upp: 12,83 Mbps

Dessa hastigheter är ganska rättvisa för en gratis VPN-rättegång.

Nord VPNs smarta DNS-teknik låter dig geo-spoof genom att sätta dina DNS-förfrågningar på en specifik plats. Det här betyder att du kan se din favoritavsnitt av Game Of Thrones från ett kafé i Melbourne eller till och med Vancouver utan att oroa dig för att kompromissa med dina data eller programvara.

Du kan komma åt mer än 150 strömningstjänster när du är inloggad på ditt Nord VPN-konto.

Streamingtjänster inkluderar Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv och TNT Drama. Använd en av dessa VPN: er för Netflix om du är orolig för anslutningshastigheter eller loggar när du strömmar.

Funktioner: Smart Play, Double VPN, Tor over VPN, DHE-RSA-AES356-SHA krypteringssvit, iOS-app, IKE-chiffer, gratis prov, pengar tillbaka-garanti

NordVPN är en av de mest avancerade VPN: erna som erbjuder en kostnadsfri testversion. Deras krypteringar är konkreta och deras planer kommer utan datakapacitet. De kan vara lite dyrare än andra betalade VPN, men det finns många planer att välja mellan om du bestämmer dig för att stanna hos dem.

Rekommenderar jag Nord VPN?

Det gör jag definitivt! De är verkligen en fantastisk VPN som ger optimal säkerhet och integritet till deras rikedom av befintliga kunder. Det är värt att kolla in dem bara för den stora mängden avancerade funktioner.

 • Fördelar

  P2P, Tor över VPN, Socks5 proxies, val av IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP eller IPSec-protokoll, dubbel VPN, dedikerad IP, sex samtidiga anslutningar, gratis prov, 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, ad-blockering, CyberSec, ingen loggning

 • Nackdelar

  Långsammare hastigheter än några av deras konkurrenter, betalning som dirigeras via CloudVPN, Inc., ett företag baserat från USA, en jurisdiktion med fem ögon

3. ExpressVPN

Obegränsad GB, obegränsad bandbredd, inget månatligt mössa, inget gasspjäll

VPNLink
Återbetalningspolicy 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
Prövotid 12-månaders köp nödvändigt (inkluderar gratis 3 månader), prisökningar till $ 12,95 per månad vid förnyelse
Betalningsalternativ Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Rabatter / kuponger ExpressVPN uppdaterar sina kampanjpriser regelbundet

Vad är ExpressVPN?

ExpressVPN är en premium VPN-tjänst som levererar den snabbaste och mest pålitliga tjänsten. De har en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och är en av de mest pålitliga VPN-lösningarna på marknaden.

Med mer än 10 miljoner nöjda kunder och över 3 000 servrar i 160 städer i 94 länder, de är en global leverantör som en och alla kan njuta av.

Andra VPN: er placerar datakapslar för din månatliga användning, men ExpressVPN är obegränsat hela vägen.

ExpressVPNs kostnadsfria testperiod varar i 30 dagar (eller längre med rätt rabattkod). Om du gillar vad du ser kan du välja att registrera dig eller om du bestämmer dig för att gå med en annan gratistjänst kan du be om pengarna tillbaka så får du en återbetalning för din första månad. Ingen risk.

Funktioner: 24/7 Live Chat, prisbelönta appar för alla enheter, obegränsad tillgång till allt innehåll, split tunneling, Speed ​​Test, ingen loggning.

Servermässigt kan du ansluta till någon av deras 145 servrar på följande platser:

 • Förenta staterna
 • Asien och Stilla havet
 • Europa
 • Afrika
 • Mellanöstern
 • Indien

Enligt deras webbplats loggar de inte dina användarsessioner eller personuppgifter. Dessutom har de ett brett utbud av betalningsmetoder, som PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay och en rad andra kryptokurser.

För den kresne användaren som vill ha ultimat anonymitet kan ExpressVPN inte slås när det gäller anonyma betalningar. Och om det inte tar integriteten till det yttersta, är deras mobilappar ergonomiska när alla går ut och ger ett lättanvänt gränssnitt som är intuitivt och fritt från buggar.

Rekommenderar jag ExpressVPN?

Ja. De är min favorit VPN-leverantör, en som jag har använt i över två år. Deras rikedom av platser, strömmande kapacitet, icke-existerande datakapacitet och innovativ teknologi gör dem till den bästa VPN IMO. När det gäller fria försök är de det enda VPN som inte sätter gränser för nybörjaren.

Om du vill veta mer läs vår Express VPN-recension. 

 • Fördelar

   30-dagars gratis provperiod, ingen loggning, max anslutningshastighet, 94 olika serverplatser, 3+ samtidiga anslutningar

 • Nackdelar

  Ingen dedicerad IP, dyrare än andra VPN-tjänster när din kostnadsfria testperiod är uppe, begränsade inställningar och konfigurationer.

4. VyprVPN

1 GB / mo, 2 samtidiga anslutningar, överlägsen kryptering, brandvägg, gratis

VPNLink
Återbetalningspolicy Inget när du använder gratis provperiod, 30-dagars garanti vid betalning
Prövotid 3-dagars gratis provperiod vid köp
Betalningsalternativ MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Rabatter / kuponger Vypr VPN erbjuder regelbundet uppdaterade kampanjpriser

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är VyprVPN?

VyprVPN Free är en unik plan som ger användarna två samtidiga anslutningar, en mängd protokoll, en krypterad meddelanden-app och NAT-brandvägg helt gratis.

NAT-brandväggen blockerar en mängd olika hackattacker, vilket hindrar dem från att nå din dator.

Medan andra VPN på denna lista ger sina kunder obegränsad bandbredd eller flera gigabyte, ger VyprVPN Free bara 1 GB, men det är fortfarande mycket bättre än TunnelBear. Som jag sa, det finns fördelar och nackdelar med alla dessa och det här råkar överträffa i det området.

Funktioner: Flera platser, smidig app (inklusive deras gratis Cyphr-meddelanden-app), snabba hastigheter, inga loggar, ingen strypning

Du erbjuds en mängd platser:

 • Nordamerika
 • Europa
 • Asien
 • Oceania
 • Afrika
 • Centralamerika
 • Sydamerika
 • Mellanöstern

En nackdel med VyprVPN är att de har blockerats av Netflix tidigare. Men VyprVPN har en rep för att geoblock-optimeras och de går enkelt förbi de flesta, om inte alla, av det innehållet.

Rekommenderar jag VyprVPN?

Det gör jag definitivt. Jag har testat dem i stor utsträckning och tyckte att de var en av de mer legitima VPN-skivorna som finns tillgängliga för allmänheten. Jag är särskilt förtjust i deras flera protokoll (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), särskilt deras signatur Chameleon-protokoll som underkasta nästan alla försök att blockera.

 • Fördelar

  Deras engagemang för ny teknik och ett öppet internet, hastighet & prestanda, ombord & ergonomi, serveralternativ, säkerhet & kryptering, kundservice

 • Nackdelar

  Ingen återbetalning, behåll loggfiler, accepterar inte Bitcoin, begränsat antal enheter som kan anslutas.

5. WindScribe.com

10 GB / mo datakapacitet, 11 platser

VPNLink
Återbetalningspolicy 3-dagars återbetalningsgaranti eller 10 GB användning
Prövotid Används gratis i USA, Kanada, Storbritannien, Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Schweiz, Norge och Rumänien
Betalningsalternativ Stora kreditkort, PayPal, Visa / Mastercard-märkta betalkort, de flesta kryptokurser och mobilköp i appen. Du kan till och med mina för uppgraderingar med en webbläsarbaserad kryptominerare.
Rabatter / kuponger Mitt för uppgraderingar med en webbläsarbaserad kryptominerare.

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är WindScribe?

Detta kanadensibaserade företag grundades 2015 och gjorde dem till ett av de nya barnen i blocket när det gäller VPN-lösningar.

Trots att han var ny i spelet, WindScribe har ett starkt rykte bland VPN-communityn. Reddit har gnällt om den här tjänsten och noterat dess generösa månatliga bandbredd och användarincitament (om du skickar en Tweet @WindScribe får du automatiskt ytterligare 5 GB).

De flesta gratis VPN begränsar bandbredden och de som saknar datakapacitet har vanligtvis långsamma anslutningshastigheter. Med min 100 Mbps-anslutning är det detta jag tittade på med WindScribe:

windscribe gratis vpn-service hastighetstest

 • Ping: 61ms
 • Ladda ner: 39,81 Mbps av 100
 • Ladda upp: 19,77 Mbps av 100

För en gratis VPN är detta ganska bra. Vissa betalade VPN: er som Pure VPN är faktiskt långsammare än WindScribe.

Funktioner: Adblock, brandvägg, ingen loggning, 11 platser

Gratis användare får bara tillgång till vissa funktioner, men dessa funktioner är fantastiska. De inkluderar WindScribs inbyggda brandvägg och annonsblockering. Du får också P2P-kapacitet.

På nackdelen får du inte OpenVPN-konfigurationer och du får inte några av deras premiumfunktioner.

Servermässigt kan du ansluta till någon av deras 11 servrar på 46 platser:

 • Förenta staterna
 • Storbritannien
 • Hong Kong
 • Frankrike
 • Tyskland
 • luxemburg
 • nederländerna

Enligt deras webbplats loggar inte WindScribe dina sessioner / data och du kan registrera dig för deras tjänst utan e-post. Användare kan också betala anonymt med Bitcoin.

Rekommenderar jag WindScribe?

Japp. De är en av de bästa tillgängliga VPN: n och de har en mängd olika platser. Liksom ExpressVPN kan du strömma med WindScribe och med en enorm datakapacitet. De är definitivt bland de mer legitima gratis VPN-lösningarna på den nuvarande marknaden.

Vill veta mer? Läs vår Windscribe-recension.

 • Fördelar

   100% gratis, ingen loggning, max anslutningshastighet, 11 olika serverplatser, adblock & brandvägg

 • Nackdelar

  1 samtidig anslutning max.

6. TunnelBear

5 GB / mo, 20+ serverplatser, 5 samtidiga anslutningar, gratis

VPNLink
Återbetalningspolicy Ingen
Prövotid Gratis för 500 MB data per månad
Betalningsalternativ MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin och Jars of Honey
Rabatter / kuponger Kampanjer visas ofta på sociala mediekonton

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrundsfärg: # 003a70;
färg: #fff! viktigt;
teckenstorlek: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
stoppning: .6em .78571429em! viktigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är TunnelBear?

Denna kanadensibaserade VPN-tjänst med två switchar grundades 2011. Det är en ganska populär VPN som gör det möjligt för användare att komma åt blockerat innehåll över hela världen.

Medan deras amatöriska design kan leda till att du tror att de är obestridliga, är sanningen att de bara är enkla. TunnelBear är superanvändarvänlig och dedikerad till att tillfredsställa sina kunder.

Användare kan dra fördel av sin månatliga promo på 1 GB och få en gratis spelning varje gång du Tweetar @TunnelBear.

Så långt som gratis VPN: er går, TunnelBear är en av de bästa för snabbare hastigheter. Om du letar efter idealisk strömning låter TunnelBear dig gå förbi nätverkets gridlock och ansluta vid ett ögonblick..

Med Mac-, Windows-, iOS- och Android-kompatibilitet kan du använda detta på flera enheter.

Funktioner: 900 servrar på mer än 20 platser, snabba hastigheter, avancerade funktioner, ingen loggning

Du erbjuds en rad potentiella platser:

 • Förenta staterna
 • Storbritannien
 • kanada
 • Frankrike
 • Brasilien
 • Tyskland
 • Australien
 • Hong Kong
 • nederländerna
 • mexico
 • Japan
 • Danmark
 • Singapore
 • Sverige
 • Indien
 • schweiz
 • Norge

Glasyren på kakan här är det faktum att TunnelBear kringgår geoblockering. Det är en av mycket få VPN som kan lura BBC iPlayer.

Den enda riktiga nackdelen är begränsningen av den fria planen. Gratis användare börjar med en dyster 500MB per månad.

TunnelBear VPN-anslutningar Hastigheter:

tunnel björnfri vpn hastighetstest

 • Ping: 98ms
 • Nedladdning: 15,09 Mbps av 100 Mbps
 • Ladda upp: 7.49 Mbps av 100

Uppenbarligen är detta inte ett imponerande resultat. Du kan glömma produktiviteten i hastigheter som dessa.

Gratis planvillkor & Integritet

Det är svårt att fastställa exakt vad du får med TunnelBear eftersom det finns en brist på information på deras webbplats. Det finns inget protokoll, kryptering, anslutningar eller bandbreddinfo.

Rekommenderar jag TunnelBear?

Ja. Trots att de är långt ifrån mitt första förslag till de som söker en VPN-lösning, är de ett ansett företag med ergonomisk programvara och adekvata funktioner.

 • Fördelar

  Enkel installation, fin design, flera enheter, utbrett nätverk, inga loggar, blockalternativ, snabba hastigheter, avancerade funktioner (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Nackdelar

  Lackluster 500MB för gratis användare

7. ProtonVPN.com

Ingen datakapell, endast Windows

VPNLink
Återbetalningspolicy 30-dagars återbetalningsgaranti
Prövotid Gratis service med lägre hastighet och endast tre länder
Betalningsalternativ PayPal, Visa, MasterCard
Rabatter / kuponger Proton VPN erbjuder kuponger för att paketera VPN- och e-posttjänster. Roterande kupongkoder kan hittas som: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrundsfärg: # 003a70;
färg: #fff! viktigt;
teckenstorlek: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
stoppning: .6em .78571429em! viktigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är ProtonVPN?

ProtonVPN är en av de nyaste VPN-lösningarna runt, men de är också en av de bästa när det gäller gratis VPN-tjänster. Proton AG är en grupp av forskare från Harvard och förespråkar för integritet.

Efter att ha ledat avgiften för att ändra den privata industrin (protonmail), har ProtonVPN ökat sitt spel genom att inte införa några bandbreddskåpor på din trafik.

Deras tjänst ger utmärkta anslutningshastigheter för alla användare, särskilt när det gäller gratiskonton.

ProtonVPN-anslutningshastigheter

Proton VPN hastighetstest förklaras

 • Ping: 44 ms
 • Nedladdning: 34,40 Mbps av 100 Mbps
 • Ladda upp: 23.15 Mbps av 100

Definitivt en tjänst med anständiga hastigheter för en gratis plan och med absolut inget datakapacitet. De flesta gratis VPN: er har låga datakapslar, men den här har varorna. Det är verkligen något som gör att de sticker ut.

Varning: Förvänta dig inte att dessa hastigheter kommer att pågå. När tjänsten växer i popularitet över hela världen kan fria användare inte förvänta sig så snabba anslutningshastigheter.

Gratis planvillkor, integritet & VPN-klient

De enda servrarna som är tillgängliga för gratis användare är följande:

 • Japan
 • nederländerna
 • schweiz
 • Förenta staterna

Det motsvarar ungefär ett halvt dussin servrar. Av dessa servrar är ingen av dem geoblockoptimerade eller P2P-optimerade (dvs torrenting). Läs om vår bästa VPN för torrenting här.

Gratis användare har inte tillgång till någon av sina avancerade funktioner (Secure Corse, Tor, etc.). Den andra stora nackdelen här är deras brist på fristående klienter för operativsystem. Det finns inga appar för Android, iPhone eller Mac. Om du inte har Windows vill du inte använda ProtonVPN.

Rekommenderar jag ProtonVPN?

Gratis? Definitivt. Som en betald tjänst. Definitivt inte. Det är värt att skaffa dig ett gratis konto medan få är bra, men förvänta dig inte att det här ska vara värt på lång sikt eftersom hastigheter med sannolikt går dinosauriens väg eftersom fler och fler får reda på denna VPN-lösning.

 • Fördelar

  Ingen datakapacitet, rättvis nedladdning och uppladdningshastighet

 • Nackdelar

  Ingen app för Mac, iOS eller Android, ingen Netflix, ingen Torrenting.

8. Trust.Zone

3-dagars gratis test, 1 GB / mo, 109 platser, obegränsad bandbredd

VPNLink
Återbetalningspolicy Ingen
Prövotid 3-dagars gratisversion
Betalningsalternativ Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Banköverföringar, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi och mer
Rabatter / kuponger Trust.Zone uppdaterar kampanjpriser på deras webbplats regelbundet

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrundsfärg: # 003a70;
färg: #fff! viktigt;
teckenstorlek: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
stoppning: .6em .78571429em! viktigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är Trust.Zone?

Deras slogan är "Den att lita på", och det är lätt att se varför. Trust.Zone har fått utmärkelser för sitt DNS-läckskydd. Genom att använda deras WebRTC-skyddsverktyg och använda den inbyggda kill-omkopplaren kommer du att se till att inga läckor inträffar och att inga läckor någonsin kan uppstå när du använder ditt Trust.Zone-konto. Klicka här för att läsa vår fullständiga Trust Zone VPN-granskning.

Deras systemomfattande maskinvaruisolering gör dem till en av de mest tillförlitliga gratis VPN: n av 2018. Deras stränga policy för loggar är inte en av de saker som gör dem till en värdefull lösning.

Tyvärr kan fria användare bara ansluta en enhet åt gången. Men om du ger dem ett försök och gillar det du ser kan du välja ett betalt konto och få tre samtidiga anslutningar.

Trust.Zone erbjuder en rad olika tjänster inklusive OpenVPN-lösning med AES-256 standardkryptering och L2TP över IPSec med 256-bitars AES-kryptering.

Funktioner: Utmärkt kryptering, pålitlig kundservice, antivirus, 200 IP-adresser, Bitcoin accepterat

Tyvärr är det svårt att fastställa Trust.Zones anslutningshastigheter eftersom användare inte kan pinga Trust.Zone-värdar. Men Trust.Zone varnar sina kunder att använda servrar som är närmare hemmet för bättre resultat.

Rekommenderar jag Trust.Zone?

Ja. De är en pålitlig VPN-tjänst med transparens när det gäller hur deras produkt presterar. Du kan alltid prova innan du köper och får tre samtidiga anslutningar. Trust.Zone har också en inbyggd kill-switch.

 • Fördelar

  Gratis testversion, P2P, ordentligt säker, inga loggar, Bitcoin accepterat

 • Nackdelar

  Endast biljettbaserat support

9. Privat tunnel

Perfect Forward Secrecy (PFS), 2 GB gratis

VPNLink
Återbetalningspolicy Ingen
Prövotid 7-dagars gratisversion
Betalningsalternativ Stora kreditkort, större betalkort, PayPal, banköverföringar
Rabatter / kuponger Privat tunnel erbjuder inte kuponger just nu

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrundsfärg: # 003a70;
färg: #fff! viktigt;
teckenstorlek: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
stoppning: .6em .78571429em! viktigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4327.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är privat tunnel?

Private Tunnel är den kommersiella off-shooten för OpenVPN Technologies. Din kostnadsfria testversion kommer inte med några strängar, du kan avbryta när som helst men förmodligen vill inte en gång du hör om deras prisvärda planer som ger 100 till 500 GB.

Även om de är ganska begränsade när det gäller servrar (ungefär sju mellan USA, Kanada, Storbritannien, Schweiz och Nederländerna, är deras tjänster kompatibla på ett flertal plattformar från Windows och OSX till Mac (för det senare, du behöver Tunnelblick-gränssnittet med öppen källkod släppt under GPLv2).

Tyvärr har Private Tunnel några kinks att träna om de vill kämpa med bättre VPN som ExpressVPN och liknande. Det finns en dataläckage i Mac OSX-versionen så att köpare se upp.

Funktioner: Exceptionell kryptering med OpenVPN-protokoll, lättanvänd programvara, 2 GB gratis provversion, gruppplaner för företag, Bitcoin accepterat

Även om det finns många bra saker att säga om privat tunnel, är det en tveksamt sak som kan sägas att de är baserade i USA. Detta är ett dåligt tecken för de flesta ivrige VPN-användare. USA: s lagar om lagring av data kan innebära att Privat Tunnel kommer att tvingas överlämna känslig användarinformation till en statlig institution.

För total integritet skulle användarna vara bättre på att gå med en säkrare betalad VPN-lösning, men det är inte att säga att Privat Tunnel inte är bra. Tvärtom, de har bevisat att de kan skydda din anonymitet online med deras 128-bitars AES-GCM-kryptering.

VPN-anslutningshastigheter för privat tunnel:

 • Ping: 25ms
 • Nedladdning: 50 Mbps av 100 Mbps
 • Ladda upp: 26 Mbps av 100

För en kostnadsfri testtjänst är dessa hastigheter verkligen ganska bra. Deras 7-dagars gratisversion kan erhållas med ett PayPal-kort. Om du avbokar inom det fyra dagar långa fönstret debiteras inte ditt PayPal-konto.

Deras gratistjänst är kompatibel med Windows, Mac, Android och iOS.

 • Japan
 • nederländerna
 • schweiz
 • Förenta staterna

Det motsvarar ungefär ett halvt dussin servrar. Av dessa servrar är ingen av dem geoblockoptimerade eller P2P-optimerade (d.v.s. torrenting).

Gratis användare har inte tillgång till någon av sina avancerade funktioner (Secure Corse, Tor, etc.). Den andra stora nackdelen här är deras brist på fristående klienter för operativsystem. Det finns inga appar för Android, iPhone eller Mac. Om du inte har Windows vill du inte använda ProtonVPN.

Rekommenderar jag privat tunnel?

Ja, de är en pålitlig källa för integritet och säkerhet med en återbetalningsgaranti. Det är en riskfri test som ger utmärkt kryptering.

 • Fördelar

  Bra nedladdnings- och uppladdningshastighet, fungerar på de flesta enheter gratis utan de första sju dagarna

 • Nackdelar

  Företaget är baserat i ett land med lagliga integritetslagar för cyber

10. Försvann VPN

3 x mer Netflix-innehåll, Lifehacker-rekommenderad, 3-dagars gratisversion

VPNLink
Återbetalningspolicy Ingen
Prövotid 3-dagars gratisversion
Betalningsalternativ Visa, MasterCard, American Express
Rabatter / kuponger Ingen

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4320.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrundsfärg: # 003a70;
färg: #fff! viktigt;
teckenstorlek: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
stoppning: .6em .78571429em! viktigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}
# footable_parent_4327.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-tabell img {
max-bredd: 100%;
marginalbotten: 0;
typstorlek: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marginal: 0 auto;
display: block;
maxbredd: 300px;
}

# footable_parent_4329.santic_ui .ui.table td {
stoppning: 0,5 em;
teckenstorlek: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Vad är försvunnen VPN?

Vanished VPN är en Australien-baserad VPN-tjänst som är idealisk för dem som vill komma åt massor av Netflix-innehåll, särskilt de som vill ha tillgång till Netflix-bibliotek.

Deras underskrift lösning gör att du kan strömma massor av annars otillgängligt innehåll med en av deras säkra proxyservrar.

Med Vanished VPN kan du enkelt konfigurera flera servrar, som alla kan användas för att komma åt innehåll från ett annat land (till exempel en server för kanadensiskt Netflix-innehåll, en för asiatiskt innehåll och så vidare).

Registrering och inställning är inte lika enkelt med Vanished VPN som med andra VPN. Eftersom Vanished inte har några applikationer konfigurerade måste du ställa in dina VPN-anslutningar manuellt och du måste också vänta på att ett e-postmeddelande kommer fram med ditt användarnamn och lösenord.

Men de är värda ett försök eftersom du får ett tre-dagars fönster för att kolla in dem och de är relativt billiga efter det.

Vid hastigheter så låga som 1 Mbps är Vanished långt ifrån det största gratis VPN-spelet runt, men de är också långt ifrån det värsta. Du kommer att kunna strömma innehåll från flera nätverk under din kostnadsfria testperiod och de kommer inte att behålla några loggar för din användaraktivitet.

Funktioner: Kompatibilitet med flera enheter (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), geoblock-optimering, prisvärda planer, inga loggar

Försvann VPN: s ganska bara ben webbplats erbjuder mycket lite information om deras gratis plan, istället locka dig in med mysteriet att ge det ett försök.

Som en start är de inte marknadens säkraste VPN. I själva verket, om något skulle gå fel, är användarna faktiskt ansvariga och det finns inget telefonnummer på deras webbplats (vanligtvis ett tecken på en skuggig operation).

En annan tvivelaktig faktor är deras loggningspolitik. Fastän Försvunna VPN-anspråk att de inte sparar eller säljer användardata, loggar de din käll-IP-adress, start- och stopptid för anslutningen och det totala antalet byte du använder under en period av 30 dagar.

Detta görs enligt uppgift för felsökning, fakturering och hantering av brott som begåtts i samband med deras tjänst. Efter att 30-dagarsperioden har gått sägs den informationen torkas, men det finns inget sätt för oss att veta om det är vad som verkligen händer.

Rekommenderar jag Vanished VPN?

Ja, MEN med en stark varning. För mycket grundläggande användare som är i behov av kortvarig anonymitet medan de gör en tillfällig surfning, Försvann VPN kan vara rätt för dig.

Om du är något liknande resten av oss som tillbringar mycket tid online och behöver en dedikerad värd med bunnsolid kryptering och ett etablerat rykte bland VPN-communityn, är detta inte den VPN-lösning du behöver.

 • Fördelar

  Bred variation av strömningsinnehåll, bra nedladdnings- och uppladdningshastighet, fungerar på många enheter och du kan avbryta när som helst.

 • Nackdelar

  Långvarig buffring vid laddning av Netflix-innehåll, oönskade popup-fönster, brist på kundsupport, inte längre blockerar US Netflix.

Varför vi inte gillar gratis VPN: er

De övervakar ibland din aktivitet
De samlar ofta in dataloggar för att sälja dem till tredje part
De visar annonser medan de bästa VPN: n har annonsblockering
Gratis VPN: er har hastigheter som är 70% långsammare än betalade VPN-leverantörer

En pålitlig, helt anonym betalad VPN erbjuder blixtar snabba hastigheter, en fast "ingen loggar policy", utbredd tillgänglighet, dygnet runt kundsupport och en mängd avancerade funktioner som hastighetstester, URL-filtrering, annonsblockering, intrångsdetektering & förebygga och mer.

Enligt vår forskning är de mest pålitliga och pålitliga VPN-leverantörerna NordVPN och Surfshark. Båda dessa tjänster är säkra och lätta att använda. De är relativt billiga och kan användas på alla stora plattformar.

Med det sagt finns det gott om gratis VPN-leverantörer som levererar tillräckliga hastigheter och adekvata funktioner för dem som inte vill spendera några dollar för grundläggande surfing och streaming. Dessa skäl är samma problem som vi har med de bästa webbhotlarna också, gratis värdar som gratis vpns tenderar att sälja användardata.

FAQ om VPNs gratis

F: Vad är den bästa gratis VPN för Android?

A: Express VPN är det bästa gratis alternativet för Android. De erbjuder en testperiod på 30 dagar som du kan använda för att testa på din Android-enhet för att se om det är värt det.

F: Vad är den bästa gratis vpn för torrenting?

A: För att vara ärlig finns det ingen. Gratis VPN: er använder proxyer som kostar pengar att köpa. Om du använder en 100% gratis kommer din trafik ofta att dirigeras med lite riktigt obehaglig trafik som du kanske inte vill ha din IP-koppling till.

F: Är gratis VPN-farliga?

A: Ja det är de. Tänk på det så här. Att använda en gratis VPN är som att gå till ett offentligt wifi-kafé där alla delar samma IP och ansluter och i stället för 20 personer har du 100 000. Du har ingen integritet och vem som betalar för proxy för ditt gratis VPN tjänar definitivt pengar på det.

F: Vilket gratis VPN är bäst?

A: Vi svarade det. De är alla sopor.

F: Vad är den snabbaste gratis VPN?

A: För att vara ärlig är jag inte säker eftersom även om du hittade en snabb skulle den inte jämföra med en vanlig VPN-tjänst.

F: Vad är den bästa gratis VPN för iPhone?

A: Nästan 80% av VPN-apparna i iStore är bedrägerier. Akta sig.

Slutsats

Så där har du det, vår omfattande guide till de bästa gratis VPN: erna 2020. Om du fortfarande är osäker på varför du skulle behöva en VPN-lösning, låt mig försöka sammanfatta vad det är av yttersta vikt att människor använder VPN: er. För en mer detaljerad recension, kolla in vår bästa VPN för Australien guide.

Om du bor i Australien eller ens om du bara är på besök måste du vara medveten om att privata och statliga sponsrade organisationer spionerar på dig. Dessa institutioner övervakar och registrerar din onlineaktivitet.

Australien är bland de så kallade "Fourteen Eyes", ett samarbete på länder inklusive Nya Zeeland, Kanada och USA, som har ingått ett avtal där de kommer att samla in, analysera och dela intelligens ... om DIG. Privata medborgare är helt enkelt inte längre privata.

För att hindra dem från att samla in dina känsliga personuppgifter och för att förhindra skadliga cyberattacker måste du använda ett VPN. VPN: erna på denna lista är kända för sin förmåga att blockera annonser, avblockera censurerat innehåll och ger den största säkerheten när du är aktiv på internet.

Surfshark skulle vara mitt allra första val väldigt noga följt av NordVPN. De har båda varit stämma om alla problem i sin programvara och har konsekvent nått kunderna för feedback om deras tjänst. De är enkla att använda, de har fantastisk kryptering och deras hastighet är bland de snabbaste. Prissättningen är också rimlig för båda och deras kundsupport är den mest pålitliga i branschen.

VyprVPN är min fjärde favorit eftersom de låter dig visa landlåst innehåll utan problem och har ett unikt, genomtänkt gränssnitt. De förbättrar också regelbundet sin teknik när det gäller appar för din telefon.

Nu när du vet om mina toppval är det dags att ge dem ett tag. Oavsett vilken du väljer att välja, jag vet att du kommer att känna dig mycket bättre om din onlineupplevelse.

Har du provat något av dessa gratis VPN, eller andra? Meddela oss genom att trycka på knappen "Lägg till din VPN-granskning" längst ner på denna sida!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me