Преглед на VyprVPN 2020 – 4-ти най-добър избор – резултати от тестове за скорост + сигурност

Ако търсите малко положителни новини за индустрията на VPN услугите, този отзив ще ви хареса.

VyprVPN е нещо повече от готино лого. И не се заблуждавайте, това е изключително готино лого. Тази компания, базирана в Швейцария, работи достатъчно дълго, за да придобие репутация за предоставяне на висококачествени услуги.

VyprVPN се различава от другите VPN компании по това, че притежава всеки сървър в тяхната мрежа. Това означава, че те имат пълен контрол върху сигурността и предлагат невероятни скорости.

Продължавай да четеш. Това е едно от добрите.

vyprvpn лого

Contents

Преглед на VyprVPN

FeaturesInformation
ползваемост: Лесен за използване
Политика на регистрация: Политика за нулева регистрация
Размер на сървъра: 700 ++ сървъра
Разпределение на сървъра: 70 ++ места
Поддържа: 24/7 Поддръжка за чат на живо
Torrenting: Позволен
Streaming: Позволен
VPN протокол и криптиране: OpenVPN протокол, PPTP, IPSec и L2TP; 256-битово криптиране AES
Централно управление: Швейцария
Цена: $ 3.75 / месец
Официален уебсайт: https://www.vyprvpn.com

История на компанията

Дружеството-майка на VyprVPN е Златна жаба.  ��

Golden Frog е изградила репутация на пионер в областта на онлайн поверителността. Правят това от началото на интернет.

Golden Frog е основана през 1994 г. Създаването на компанията е отговор на инцидента в стая 641a. Излезе наяве това Агенцията за национална сигурност проверяваше незаконно гражданите на САЩ, което те направиха чрез натискане на мрежовите кабели на AT&T.

Според съобщения, Златна жаба донесе това на вниманието на FCC. Тяхната цел беше да направят публичен въпрос за сигурността. Въпреки че подадоха жалба до FCC, жалбата им беше игнорирана. Така те взеха смелото решение да вземат нещата в свои ръце.

Оттогава компанията-майка зад VyprVPN е лидер в битката за поверителност в Интернет. Те са изградили репутация на един от най-добрите VPN в света заради работата, която свършиха в тази област.

Плюсове на VyprVPN

 • Бързи скорости
 • Повишена сигурност
 • надеждност
 • Хамелеон протокол за победа VPN блокиране
 • Самостоятелна и самостоятелно управлявана сървърна мрежа
 • Лесно за използване приложение, което работи на различни платформи и устройства
 • Kill switch функция за защита на поверителността ви
 • Политика без регистрация
 • Разрешено е торент

Планове и цени

Повечето VPN услуги предлагат безплатен план с ограничени услуги и платен план, който предлага повече услуги. VyprVPN се различава по това, че имат множество платени планове, за разлика от план с един размер за всички.

Основният абонаментен план предвижда:

 • Неограничени данни
 • До три връзки

VyprVPN Ценови плановеАко закупите плана за цялата година, той е 60 долара, или 5 долара на месец. Същият план ще ви струва $ 9,95 на месец, ако го закупите с месечен абонамент.

Премиум планът предвижда:

 • Пет едновременни връзки
 • Хамелеонов протокол
 • VyprVPN облак

Ако закупите плана за цялата година, той е 80 долара или 6,67 долара на месец. Месечен абонамент ще ви струва $ 12,95 на месец.

Има плюсове и минуси за наличието на основни и премиум абонаментни планове. От положителна страна, вие плащате само за това, което ви трябва. VyprVPN предлага справедлива цена за техните услуги. Недостатъкът на основния план е, че плащате VPN, но не получавате всички услуги, които компанията предлага.

Единственото хубаво нещо за VyprVPN е, че всичките им пакети се предлагат с тридневна безплатна пробна версия. По време на пробния период можете да използвате услугата без ограничение на честотната лента. Важно е да прочетете финия отпечатък. VyprVPN не възстановява никакъв вид възстановяване при никакви обстоятелства. Затова препоръчваме да се възползвате от тридневния пробен период и да изпробвате услугата възможно най-задълбочено. След като се ангажирате с плана си, няма връщане назад.

Ако не харесвате пробната услуга, анулирането на VPN е лесно. Просто:

 • Влезте в URL адреса на контролния панел
 • Под акаунти щракнете върху „Отказ от услугата“
 • Посочете причина за отмяната

vyprvpn процес на фактуриранеVyprVPN позволява плащане с PayPal, AliPay и основни кредитни карти. Няма опция за извършване на анонимно плащане с помощта на криптовалута или карти за подаръци, като някои други VPN. Това би могло да предизвика безпокойство за хората, които търсят VPN, осигуряваща пълна поверителност.

Бизнес опцията, която предлага VyprVPN, е малко по-скъпа, но е идеална за предприемачи, журналисти и лица, които работят, докато са в чужбина. Дава ви достъп до работа с вашия екип на множество сървъри или в облака.

От положителна страна, фактът, че VyprVPN не предлага възстановяване, означава, че няма сенчеста или съмнителна политика за възстановяване. Няма скрити такси и няма трикове за анулиране. Харесайте го, ако го купите, защото сте се задържали с него за годината.

Можете ли да се доверите на VyprVPN?

VyprVPN и компанията-майка му, Golden Frog, се ангажират да предоставят на своите клиенти най-доброто в личния живот. Ето защо те базират компанията си в Швейцария. VPN и всички данни за клиенти са защитени от швейцарските закони за данни.

как работи vyprvpnШвейцария е страна, която е известна със законите за поверителност и защита на данните. Тя е част от националната структура. Швейцария е независима държава. Те не принадлежат към ЕС, те са неутрални в много политически дела и не принадлежат на 5 очи или 14 очи наблюдение.

Това е една от причините Швейцария да бъде избрана за дом на този бизнес. Собствениците на VyprVPN са от Тексас и са яростни защитници на онлайн поверителността и масовото наблюдение.

Що се отнася до поверителността, VyprVPN се откроява, защото притежава и управлява своята VPN сървърна мрежа. Няма трети страни. VyprVPN има 100% контрол върху целия хардуер, кода и мрежата, на която работи платформата им.

Редица добри VPN мрежи ще използват DNS на трети страни. Това е проблематично, защото трети страни могат да регистрират вашите DNS заявки, което им дава достъп до историята на вашите сърфиране. VyprVPN защитава вашите DNS заявки, като ги криптира и предотвратява прослушването на трети страни.

Ако има наказателно разследване, Златна жаба си сътрудничи с правоприлагащите органи. Те изискват призовка, преди да дадат информация, която да идентифицира клиентите им. Те твърдят, че предоставят само минимален обем информация за идентифициране на клиента и нищо повече. По закон Златната жаба не може да каже на клиентите си, ако те са разследвани от държавните органи.

Политиката за регистрация на VyprVPN

VyprVPN се ангажира да защитава вашата поверителност чрез своята защитена мрежа.

vyprvpn дневник за поверителност

Разрешава ли VyprVPN торенти?

vpn торентЗлатната жаба живее до своите швейцарски корени. В политиката за поверителност е ясно, че те спазват максимално уважение към поверителността на своите потребители. В резултат на това целият трафик се третира еднакво. Това означава, че VyprVPN може да се използва за торенти. Компанията препоръчва на потребителите да останат в границите на законите за авторското право, които уреждат тяхната страна.

VyprVPN има бързи сървъри. Това е ключово за безпроблемното изживяване на порой. Torrenting е позволен на всички VyprVPN сървъри. Няма ограничения на честотната лента и няма ограничение за смяна на сървъра. VyprVPN разполага с повече от 700 сървъра и повече от 200 000 IP адреси.

Хамелеонната функция на VyprVPN прави криптиран трафик да изглежда като редовния SSL. Това улеснява заобикалянето на защитни стени и друг софтуер, предназначен да блокира VPN.

Компанията използва AES – 256 за криптиране на трафика. Това означава, че всяка информация, която изпращате или получавате, е нечуплива от груби атаки.

Колко бърз е VyprVPN?

VyprVPN, като повечето VPN услуги, твърди, че е най-бързият в света. Според нашия тест обаче това не е съвсем вярно. Хубавото е, че това, че те не са най-бързите в света, не означава, че са лоши. Всъщност бяхме доволни от скоростите, които тази услуга осигурява.

При избора на най-близкия сървър резултатът беше следният:

Резултат за скорост vyprvpn

Можете ясно да видите, че дори и да използвате VyprVPN, номерата за изтегляне са достатъчно бързи за сърфиране и стрийминг на видео с висока разделителна способност. Това може да не е вашето обслужване за торенти, но както ще обсъдим, торент не винаги е добра идея с тази услуга.

VyprVPN предлага скорости, близки до скоростта на VPN без VPN. Това го поставя наравно, ако не и по-добре отколкото по-голямата част от най-добрите VPN мрежи.

Обслужване на клиенти на VyprVPN

Някои компании разглеждат поддръжката на клиентите като ненужен разход. Добрите компании разглеждат поддръжката на клиентите като инвестиция в своите клиенти. Единственият начин да се почувствате добре за поддръжката на клиентите на бизнеса е да взаимодействате с тях. Наложихме серия от въпроси, за да се почувствате по-добре как VyprVPN гледа на поддръжката на клиентите.

vyprvpn чат за поддръжкаХаресва ни факта, че това можете да се свържете с тяхната поддръжка на клиенти 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, 365 дни в годината чрез функцията за чат на живо на уебсайта им.

VyprVPN приема сериозно обслужването на клиентите. Когато използвате VPN, не купувате само услугата. Имате нужда от някой, който да ви предостави поддръжката на клиентите или техническата поддръжка, която ви е необходима, когато ви е необходима.

VyprVPN не предлага телефонна поддръжка. Опцията им за чат на живо обаче е бърза и ефективна. Те адресират вашите проблеми в реално време.

VyprVPN също предлага билети за поддръжка от приложението. Има билетна система, свързана с техния чат на живо. Те имат екип за поддръжка, който предоставя помощ във техния форум. По всякакъв начин, VyprVPN показва, че са загрижени за благосъстоянието на своите клиенти и виждат поддръжката на клиентите като сложна част от цялостния им бизнес модел.

Къде са разположени сървърите на VyprVPN?

Местоположение на сървъра VyprVPNVyprVPN има повече от 70 сървърни места по целия свят.

Всичките им сървъри предлагат IP адреси, които са разположени на географска основа въз основа на града, който е в списъка. Има два начина, по които VyprVPN постига тази цел. Или техният сървър е физически настанен в местоположението, или те използват виртуален сървър, което създава вид на настаняване в това местоположение.

VyprVPN обикновено няма физически сървъри в държави, които имат ограничителни интернет политики. Вместо това виртуалните им сървъри им позволяват да пазят шлюза за криптиране от ръцете на опасните правителства и да предоставят на потребителите в тези страни в страната IP достъп.

Понякога те ще използват виртуалните сървъри като начин за тестване на нови местоположения с цел да решат къде да се разположат новите физически сървъри въз основа на използването на клиента. Трите цели, които VyprVPN има, когато избират местоположения за своите сървъри, са производителност, сигурност и IP местоположение.

Има редица фактори, които VyprVPN взема предвид при избора къде да разполагат с техните физически сървъри или къде да поставят виртуални сървъри. Независимо къде се намира инфраструктурата, VyprVPN обещава да съхранява физически информация само за клиентите в Цюрих, Швейцария. Това е мястото, където тяхната фирма е физически разположена и регистрирана.

Поддръжка на устройства и платформи

vyprvpn поддържа osVyprVPN предлага поддръжка за редица устройства. Те включват Mac, Windows, Android и още куп други услуги и приложения.

VyprVPN предлага приложение за VPN рутер и е много лесно да настроите и използвате. След като приложението е на вашия рутер, можете да свържете редица устройства към него. Това разширява силата на вашия абонамент. Ако имате абонамент за три устройства, вашият рутер се счита само за едно.

Въпреки това, всяко отделно устройство във вашия дом, което се свързва с вашия рутер, ще се радва на предимствата на VPN. Можете да определите дали определено устройство ще има криптирана или нешифрована връзка.

заключение

Като цяло сме много доволни от VyprVPN и горещо го препоръчваме.

То има скорост, а двустепенно ценообразуване, услуга, която предоставя способност за работа навсякъде в света, звездна поддръжка на клиенти, и a функция за превключване на убийства. VyprVPN съчетава солидно изживяване, което ще бъде сигурно, за да запази данните и сигурността ви, без да се налага да жертвате на бързината и надеждността.

vyprvpn лого

Колкото и да направим подробна точка, ние го признаваме имаме разлики в очакванията и приоритетите. Макар че повечето от вас може да искат ръцете надолу, най-сигурната VPN, няколко все още могат да търсят по-рентабилен решение. Какъвто и да е случаят, знаем, че някои от вас все още остават без впечатление. За щастие в този момент от мача са останали само шепа състезатели NordVPN и Surfshark. Затова бихме искали да преминете внимателно към нашия внимателно прегледан най-добър VPN избира и там можете да изберете своя шампион.

В крайна сметка само вие можете да решите кой е вашият победител.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me