VyprVPN Review 2023 – 4η καλύτερη επιλογή – Ταχύτητα + Αποτελέσματα δοκιμών ασφάλειας

Εάν ψάχνετε λίγο θετικά νέα για τη βιομηχανία υπηρεσιών VPN, θα σας αρέσει αυτή η κριτική.

Το VyprVPN είναι κάτι περισσότερο από ένα δροσερό λογότυπο. Και μην κάνετε λάθος, είναι ένα εξαιρετικά δροσερό λογότυπο. Αυτή η εταιρεία με έδρα την Ελβετία ασχολείται με αρκετά χρόνια ώστε να αποκτήσει φήμη για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Το VyprVPN διαφέρει από τις άλλες εταιρείες VPN, δεδομένου ότι κατέχουν κάθε διακομιστή στο δίκτυό τους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πλήρη έλεγχο της ασφάλειας και προσφέρουν εκπληκτικές ταχύτητες.

Συνέχισε να διαβάζεις. Αυτό είναι ένα από τα καλά.

vyprvpn λογότυπο

Contents

VyprVPN Επισκόπηση

ΧαρακτηριστικάΠληροφορίες
Ευχρηστία: Εύχρηστος
Πολιτική καταγραφής: Πολιτική μηδενικής καταγραφής
Μέγεθος διακομιστή: 700 ++ διακομιστές
Διανομή διακομιστή: 70 ++ τοποθεσίες
Υποστήριξη: Υποστήριξη Live Chat 24/7
Torrenting: Επιτρέπεται
Streaming: Επιτρέπεται
Πρωτόκολλο VPN και κρυπτογράφηση: Πρωτόκολλο OpenVPN, PPTP, IPSec και L2TP. Κρυπτογράφηση AES 256-bit
Αρχηγείο: Ελβετία
Τιμή: $ 3.75 / μήνα
Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.vyprvpn.com

Ιστορικό εταιρείας

Η μητρική εταιρεία της VyprVPN είναι Χρυσή Βάτραχος.  ��

Ο Golden Frog έχει φτιάξει τη φήμη του ως πρωτοπόρος στον τομέα της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο. Το κάνουν αυτό από τότε που ξεκίνησε το Διαδίκτυο.

Το Golden Frog ιδρύθηκε το 1994. Η δημιουργία της εταιρείας ήταν μια απάντηση στο περιστατικό Room 641a. Ήρθε στο φως αυτό η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας παρακολουθούσε παράνομα τους πολίτες των ΗΠΑ, που το έκαναν κάνοντας τα καλώδια δικτύου της AT&Τ.

Σύμφωνα με αναφορές, η Golden Frog το έφερε στην προσοχή της FCC. Στόχος τους ήταν να κάνουν το ζήτημα της ασφάλειας δημόσιο. Παρόλο που υπέβαλαν καταγγελία στην FCC, η καταγγελία τους αγνοήθηκε. Έτσι έκαναν την τολμηρή απόφαση να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.

Έκτοτε, η μητρική εταιρεία πίσω από την VyprVPN υπήρξε ηγέτης στη μάχη για το ιδιωτικό απόρρητο στο Διαδίκτυο. Έχουν χτίσει μια φήμη ως ένα από τα τα καλύτερα δίκτυα VPN στον κόσμο λόγω της εργασίας που έχουν κάνει σε αυτόν τον τομέα.

VyprVPN Πλεονεκτήματα

 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Βελτιωμένη ασφάλεια
 • Αξιοπιστία
 • Πρωτόκολλο Chameleon για να αποτρέψει το μπλοκάρισμα του VPN
 • Αυτόνομο και αυτόνομο δίκτυο διακομιστών
 • Εύχρηστη εφαρμογή που λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές
 • Kill χαρακτηριστικό διακόπτη για να προστατεύσει το απόρρητό σας
 • Πολιτική μη καταγραφής
 • Επιτρέπεται το torrenting

Σχέδια και Τιμολόγηση

Οι περισσότερες υπηρεσίες VPN προσφέρουν ένα δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμένες υπηρεσίες και ένα αμειβόμενο σχέδιο που προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες. Το VyprVPN διαφέρει από το γεγονός ότι έχει πολλαπλά αμειβόμενα σχέδια, σε αντίθεση με ένα σχέδιο ενιαίου μεγέθους.

Το βασικό πρόγραμμα εγγραφής παρέχει:

 • Απεριόριστα δεδομένα
 • Έως και τρεις συνδέσεις

VyprVPN Σχέδια τιμολόγησηςΕάν αγοράσετε το σχέδιο για ολόκληρο το έτος, είναι $ 60, ή $ 5 το μήνα. Το ίδιο σχέδιο θα σας κοστίσει 9,95 δολάρια το μήνα εάν το αγοράσετε με μηνιαία συνδρομή.

Το σχέδιο πριμοδότησης προβλέπει:

 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Πρωτόκολλο Chameleon
 • VyprVPN Cloud

Αν αγοράσετε το σχέδιο για ολόκληρο το έτος, είναι $ 80, ή $ 6,67 το μήνα. Μια μηνιαία συνδρομή θα σας κοστίσει 12,95 δολάρια το μήνα.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να έχετε βασικά και premium προγράμματα συνδρομής. Από τη θετική πλευρά, πληρώνετε μόνο για αυτό που χρειάζεστε. Η VyprVPN προσφέρει μια δίκαιη τιμή για τις υπηρεσίες τους. Το μειονέκτημα με το βασικό σχέδιο είναι ότι πληρώνετε για ένα VPN, αλλά δεν παίρνετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

Το καλό για το VyprVPN είναι ότι όλα τα πακέτα τους έρχονται με τριήμερη δωρεάν δοκιμή. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χωρίς περιορισμό εύρους ζώνης. Είναι σημαντικό να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση. Η VyprVPN δεν παρέχει καμία επιστροφή χρημάτων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Γι ‘αυτό συνιστούμε να επωφεληθείτε από την τριήμερη δοκιμή και να δοκιμάσετε την υπηρεσία όσο το δυνατόν πληρέστερα. Μόλις δεσμευθείτε για το σχέδιό σας, δεν υπάρχει επιστροφή.

Εάν δεν σας αρέσει η δοκιμαστική υπηρεσία, η ακύρωση του VPN σας είναι εύκολη. Απλά:

 • Συνδεθείτε στη διεύθυνση URL του πίνακα ελέγχου
 • Κάτω από τους λογαριασμούς, κάντε κλικ στην επιλογή “Ακύρωση υπηρεσίας”
 • Δώστε λόγο ακύρωσης

vyprvpn διαδικασία χρέωσηςΤο VyprVPN επιτρέπει πληρωμή με PayPal, AliPay και μεγάλες πιστωτικές κάρτες. Δεν υπάρχει επιλογή να κάνετε ανώνυμη πληρωμή χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση ή κάρτες δώρων, όπως μερικά άλλα δίκτυα VPN. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή ανησυχίας για άτομα που αναζητούν ένα VPN που παρέχει πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η επιχειρηματική επιλογή που προσφέρει η VyprVPN είναι λίγο πιο ακριβή, αλλά είναι ιδανική για επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και άτομα που εργάζονται στο εξωτερικό. Σας δίνει πρόσβαση στην εργασία με την ομάδα σας σε πολλαπλούς διακομιστές ή μέσα στο σύννεφο.

Από τη θετική πλευρά, το γεγονός ότι το VyprVPN δεν προσφέρει επιστροφές σημαίνει ότι δεν υπάρχει σκιερή ή αμφισβητήσιμη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και δεν υπάρχουν κόλπα για ακύρωση. Όπως και αν το αγοράζετε, επειδή είστε κολλημένοι με αυτό για το έτος.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε VyprVPN?

Η VyprVPN και η μητρική της εταιρεία, Golden Frog, δεσμεύονται να παρέχουν στους πελάτες τους την απόλυτη ιδιωτικότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βασίζουν την εταιρεία τους στην Ελβετία. Το VPN και τυχόν δεδομένα πελατών προστατεύονται από τους νόμους της Ελβετίας.

πώς vyprvpn λειτουργείΗ Ελβετία είναι μια χώρα που είναι γνωστή για τους νόμους περί ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων. Είναι μέρος της εθνικής δομής. Η Ελβετία είναι μια ανεξάρτητη χώρα. Δεν ανήκουν στην ΕΕ, είναι ουδέτεροι σε πολλές πολιτικές υποθέσεις και δεν ανήκουν σε 5 μάτια ή επίβλεψη 14 ματιών.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Ελβετία επιλέχθηκε ως έδρα αυτής της επιχείρησης. Οι ιδιοκτήτες του VyprVPN προέρχονται από το Τέξας και έχουν άγριο υποστηρικτή της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο και της μαζικής επιτήρησης.

Όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το VyprVPN ξεχωρίζει επειδή κατέχει και διαχειρίζεται το δίκτυο διακομιστών VPN. Δεν υπάρχουν τρίτα μέρη. Το VyprVPN έχει 100% έλεγχο σε όλο το υλικό, στον κώδικα και στο δίκτυο που λειτουργεί η πλατφόρμα του.

Ορισμένα καλά δίκτυα VPN θα χρησιμοποιούν ένα DNS τρίτου μέρους. Αυτό είναι προβληματικό επειδή τρίτα μέρη μπορούν να καταγράψουν τα αιτήματά σας DNS, πράγμα που τους δίνει πρόσβαση στο ιστορικό περιήγησης. Το VyprVPN προστατεύει τα αιτήματά σας DNS, κρυπτογράφοντάς τα και εμποδίζοντας το snooping από τρίτους.

Εάν υπάρχει ποινική έρευνα, ο Golden Frog συνεργάζεται με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Απαιτούν μια κλήτευση προτού παράσχουν πληροφορίες που θα προσδιορίζουν τους πελάτες τους. Υποστηρίζουν ότι παρέχουν μόνο ένα ελάχιστο ποσό πληροφοριών για τον εντοπισμό του πελάτη και τίποτε άλλο. Σύμφωνα με το νόμο, ο Golden Frog δεν μπορεί να πει στους πελάτες του εάν διερευνούνται από κυβερνητικές αρχές.

Πολιτική καταγραφής του VyprVPN

Η VyprVPN δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω του ασφαλούς δικτύου της.

vyprvpn αρχείο καταγραφής απορρήτου

Επιτρέπει το VyprVPN το Torrents?

vpn torrentingΟ Χρυσός Βάτραχος ζει στις ελβετικές ρίζες του. Στην πολιτική απορρήτου, είναι σαφές ότι έχουν τον μέγιστο σεβασμό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών τους. Ως αποτέλεσμα, όλη η κυκλοφορία αντιμετωπίζεται εξίσου. Αυτό σημαίνει ότι το VyprVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για torrents. Η εταιρεία συνιστά στους χρήστες να παραμένουν εντός των ορίων των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων που διέπουν τη χώρα τους.

Το VyprVPN έχει γρήγορους διακομιστές. Αυτό είναι το κλειδί για να έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία torrenting. Το Torrenting επιτρέπεται σε όλους τους διακομιστές VyprVPN. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης και δεν υπάρχει όριο στην εναλλαγή διακομιστή. Το VyprVPN διαθέτει περισσότερους από 700 διακομιστές και περισσότερες από 200.000 διευθύνσεις IP στη διάθεσή του.

Το χαρακτηριστικό του chameleon του VyprVPN καθιστά την κρυπτογραφημένη κίνηση να μοιάζει με κανονικό SSL. Αυτό σας διευκολύνει να παρακάμψετε τείχη προστασίας και άλλο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να αποκλείσετε VPN.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί το AES – 256 για την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που στέλνετε ή λαμβάνετε είναι άθικτες από βίαιες επιθέσεις δυνάμεων.

Πόσο γρήγορα είναι VyprVPN?

Το VyprVPN, όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες VPN, ισχυρίζεται ότι είναι το ταχύτερο στον κόσμο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δοκιμή μας, αυτό δεν είναι ακριβώς αλήθεια. Το καλό είναι ότι μόνο επειδή δεν είναι ο γρηγορότερος στον κόσμο δεν σημαίνει ότι είναι κακό. Στην πραγματικότητα, είμαστε ικανοποιημένοι από τις ταχύτητες που παρέχει αυτή η υπηρεσία.

Κατά την επιλογή του πλησιέστερου διακομιστή, το αποτέλεσμα ήταν το εξής:

vyprvpn αποτέλεσμα ταχύτητας

Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε το VyprVPN, οι αριθμοί λήψης είναι αρκετά γρήγοροι για την περιήγηση και τη ροή βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια. Αυτό μπορεί να μην είναι το δικό σας service για torrents, αλλά όπως θα συζητήσουμε, το torrenting δεν είναι πάντα μια καλή ιδέα με αυτή την υπηρεσία.

Το VyprVPN προσφέρει ταχύτητες που είναι κοντά στην ταχύτητα σύνδεσης χωρίς VPN. Αυτό το βάζει στο ίδιο επίπεδο, αν όχι καλύτερα από την πλειοψηφία των VPN κορυφαίων επιδόσεων.

Εξυπηρέτηση πελατών VyprVPN

Ορισμένες εταιρείες θεωρούν την υποστήριξη πελατών ως περιττή δαπάνη. Οι καλές εταιρείες βλέπουν την υποστήριξη πελατών ως επένδυση στους πελάτες τους. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσετε μια καλή αίσθηση για την υποστήριξη πελατών μιας επιχείρησης είναι να αλληλεπιδράσετε μαζί τους. Επιβάλλαμε μια σειρά ερωτήσεων για να έχουμε μια καλύτερη αίσθηση για το πώς το VyprVPN βλέπει την υποστήριξη πελατών.

vyprvpn chat υποστήριξηΜας αρέσει το γεγονός αυτό μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την υποστήριξη πελατών 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας στην ιστοσελίδα τους.

Το VyprVPN λαμβάνει σοβαρά υπόψη την υποστήριξη πελατών. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, δεν αγοράζετε μόνο την υπηρεσία. Χρειάζεστε κάποιον που να σας παρέχει την υποστήριξη πελατών ή την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε.

Το VyprVPN δεν προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, η επιλογή ζωντανής συνομιλίας είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Αντιμετωπίζουν τα προβλήματά σας σε πραγματικό χρόνο.

Το VyprVPN προσφέρει επίσης υποστήριξη εισιτηρίων από την εφαρμογή. Υπάρχει ένα σύστημα εισιτηρίων συνδεδεμένο με την ζωντανή συνομιλία τους. Έχουν ομάδα υποστήριξης που παρέχει βοήθεια στο φόρουμ τους. Με κάθε τρόπο, η VyprVPN δείχνει ότι ανησυχεί για την ευημερία των πελατών της και βλέπει την υποστήριξη πελατών ως ένα περίπλοκο κομμάτι του γενικού επιχειρησιακού τους μοντέλου.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές του VyprVPN?

Θέσεις διακομιστή VyprVPNΤο VyprVPN έχει περισσότερες από 70 τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο.

Όλοι οι διακομιστές τους προσφέρουν IP που είναι γεωγραφικά τοποθετημένα με βάση την πόλη που παρατίθεται. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους το VyprVPN αποκτά αυτόν τον στόχο. Είτε ο διακομιστής τους φιλοξενείται φυσικά στη θέση είτε χρησιμοποιούν έναν εικονικό διακομιστή, ο οποίος δίνει την εμφάνιση της στέγασης σε αυτήν την τοποθεσία.

Το VyprVPN συνήθως δεν διαθέτει φυσικούς διακομιστές σε χώρες που έχουν περιοριστικές πολιτικές Διαδικτύου. Αντ ‘αυτού, οι εικονικοί διακομιστές τους επιτρέπουν να κρατήσουν την πύλη κρυπτογράφησης έξω από τα χέρια των επικίνδυνων κυβερνήσεων και να παρέχουν στους χρήστες σε αυτές τις χώρες πρόσβαση IP χώρας.

Κατά καιρούς, θα χρησιμοποιούν εικονικούς διακομιστές ως τρόπο δοκιμής νέων τοποθεσιών με στόχο να αποφασίσουν πού θα πρέπει να αναπτυχθούν νέοι φυσικοί διακομιστές με βάση τη χρήση των πελατών. Οι τρεις στόχοι που έχει η VyprVPN όταν επιλέγουν τοποθεσίες για τους διακομιστές τους είναι η απόδοση, η ασφάλεια και η τοποθεσία IP.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που λαμβάνει υπόψη το VyprVPN κατά την επιλογή του πού να έχουν τους φυσικούς τους διακομιστές ή πού να τοποθετήσουν εικονικούς διακομιστές. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται η υποδομή, η VyprVPN υπόσχεται να αποθηκεύει μόνο πληροφορίες για τον πελάτη στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Αυτό είναι όπου η εταιρεία τους είναι φυσικά τοποθετημένη και ενσωματωμένη.

Υποστήριξη συσκευών και πλατφόρμας

vyprvpn υποστηρίζεται osΤο VyprVPN προσφέρει υποστήριξη για έναν αριθμό συσκευών. Αυτά περιλαμβάνουν Mac, Windows, Android και μια πληθώρα άλλων υπηρεσιών και εφαρμογών.

Το VyprVPN προσφέρει μια εφαρμογή VPN δρομολογητή και είναι πολύ εύκολο να το εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε. Μόλις η εφαρμογή είναι στον δρομολογητή σας, μπορείτε να συνδέσετε μερικές συσκευές σε αυτό. Αυτό επεκτείνει τη δύναμη της συνδρομής σας. Αν έχετε συνδρομή για τρεις συσκευές, ο δρομολογητής σας μετράει μόνο ως ένα.

Ωστόσο, κάθε συσκευή στο σπίτι σας που συνδέεται με το δρομολογητή σας θα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης VPN. Μπορείτε να καθορίσετε αν μια συγκεκριμένη συσκευή θα έχει κρυπτογραφημένη ή μη κρυπτογραφημένη σύνδεση.

συμπέρασμα

Συνολικά, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με VyprVPN και το συνιστούμε ιδιαίτερα.

Εχει Ταχύτητα, ένα τιμολόγηση δύο επιπέδων, μια υπηρεσία που παρέχει το δυνατότητα εργασίας οπουδήποτε στον κόσμο, αστρική υποστήριξη πελατών, και ένα kill switch. Το VyprVPN πακέτο μια σταθερή εμπειρία που θα είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει τα δεδομένα σας ασφαλή και ασφαλή χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε την ταχύτητα και την αξιοπιστία.

vyprvpn λογότυπο

Τώρα, όπως έχουμε κάνει ένα διεξοδικό σημείο, το αναγνωρίζουμε έχουμε διαφορές στις προσδοκίες και τις προτεραιότητες. Ενώ η πλειοψηφία μπορεί να θέλει τα χέρια κάτω, πιο ασφαλές VPN, μερικοί θα μπορούσαν ακόμα να ψάχνουν για ένα πιο οικονομικά λύση. Όποια και αν είναι η περίπτωση, γνωρίζουμε ότι μερικοί από εσάς παραμένουν εντυπωσιασμένοι. Ευτυχώς, σε αυτό το σημείο του αγώνα, υπάρχει μόνο μια χούφτα υποψήφιοι αριστερά NordVPN και Surfshark. Θα θέλαμε λοιπόν να περάσετε την προσεκτική αξιολόγηση το καλύτερο VPN επιλέγει και εκεί μπορείτε να επιλέξετε τον πρωταθλητή σας.

Τελικά μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε ποιος είναι ο νικητής σας.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me