Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN Seychellillä – Privacy Australia

Kuinka menee, ystävät? Olen Isaac Turner ja tässä katsauksessa tarkastelen kaikkia niitä etuja ja haittoja, joita kohtasin kokeileessani tätä VPN: ää MacBookillani.

Seychellien yritys (Trusted Solutions, Ltd.) on toiminut vuodesta 2014. Trust.Zone sanotaan olevan todella nimetön VPN, joka estää Internet-palveluntarjoajaasi (Internet Service Provider) näkemästä mitä olet tekemässä.

Kun he alkoivat kiinnittyä joidenkin teknisten medioiden suurimpiin nimiin, otin ilmoituksen ja päätin kokeilla niitä itse. Minun piti tietää, voinko uskoa kaikki hype.

Luotan siihen, että näet tämän arvion, tulokset olivat yllättäviä, erityisesti palvelulle, joka on ollut olemassa vain muutaman vuoden.

Luottamusalue sisälläTässä katsauksessa kerron teille kaikille tämän VPN: n nopeustestausten tulokset, Trust.Zonen käytettävyyden, asiakastuen luotettavuuden ja hyödyllisyyden sekä yleisen kokemukseni tästä palvelusta.

Ennen kuin siirrymme siihen, anna minun kertoa teille vähän lisää yrityksestä Trust.Zone.

Ensinnäkin heidän verkkosivustollaan on hauska ja elävä ilme, joka sisältää pienen capedin ristiretken sarjakuvan, joka edustaa selvästi heidän tarjoamistaan ​​suojauksista. Yksi ensimmäisistä asioista, jotka huomaat, on, että caped-ristiretki esittelee meille massiivisen 50%: n alennuksen myynninedistämiskampanjasta. Se on jotain mahtavia säästöjä ensimmäistä kertaa käyttävälle käyttäjälle.

Hyvin harvat VPN-verkot tarjoavat niin suuria alennuksia heti batista, mieluummin tarjota ilmaisia ​​kokeiluja nouseville mahdollisille tilaajille kalliilla vuosisuunnitelmilla. Trust.Zone tunnusti ilmeisesti tämän toimialanlaajuisen suuntauksen ja päätti saada kilpailijoiden etuja antamalla aloittelijoille merkittävän kannustimen liittymiseen.

Sivusto näyttää luotettavalta ja näyttää olevan legit, mutta kuten me kaikki tiedämme, et voi aina arvioida kirjaa sen kannen perusteella.

Mennään oikein siihen.

Contents

Mitä Trust.Zone sanoo itsestään:

Internet-palveluntarjoajasi ja vierailemasi verkkosivustot näkevät palvelimien IP-osoitteet salatulla liikenteellä. Kaikki sisällönsiirrot, henkilökohtaiset tiedot, keskustelut ovat turvallisia.

Trust.Zone on Seychellien palvelu.

Trust.Zone yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö: Ei kirjauskäytäntöä
Palvelimen koko: 130 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 32 maata
Tuki: Lippujärjestelmä
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN ja L2TP; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori: Seychellit
Hinta: $ 3,33 / kk
Virallinen nettisivu: https://trust.zone/

Miksi se on tärkeää??

Trusted Solutions, Ltd sijaitsee Mahe, Seychellit, mikä on demokratia ilman rajoituksia VPN-verkkoille. Monissa maissa VPN: n käyttö on kielletty, ja valtion laitokset vaativat usein, että VPN-palvelut luovuttavat käyttäjäistuntojen lokit todisteina oikeudenkäynneissä.

Trust.Zonen Seychellien IP-osoitteiden kanssa näin ei ole. Tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei sovelleta niihin. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hallitukset tai kolmannet osapuolet tutkivat arkaluontoisia tietoja.

Seychellit on myös paratiisi maan päällä, se on todella upea. Ehdottomasti paikka tarkistaa, onko sinulla varaa matkalle. Ja kuten kuka tahansa Seychellillä vieraillut turisti voi kertoa sinulle, on tärkeää, että sinulla on VPN matkalla. Kyberrikolliset saalistavat turisteja, koska heidän mielestään he ovat syventyneet.

Kuten aiemmin mainitsin, Trust.Zone on kerännyt verkossa todella positiivisia arvosteluja. Jotkut VPN-asiantuntijat ovat kutsuneet heitä nimellä “Yksinkertainen VPN hyvin suunnitellulla Windows-asiakasohjelmalla”.

Ottaen huomioon, he myös kehottavat lukijoitaan Trust.Zoneen puutteesta edistyneitä ominaisuuksia ja hitaita nopeuksia, kuten näemme täällä:

Sen jälkeen kun TechRadar antoi tämän varoituksen, näyttää siltä, ​​että Trust.Zone on ryhtynyt toimiin parantaakseen niiden ominaisuuksia, nopeuksia ja vaihtoehtoja matkaviestinasiakkaille..

Mutta ennen kuin tutkimme Trust.Zonen nopeuksia, palvelimia ja edistyneitä ominaisuuksia, tarkastellaan niiden yhteensopivuutta.

Mitä Trust.Zone tarjoaa?

Trust.Zonen VPN tukee kaikkia seuraavia käyttöjärjestelmiä ja laitteita:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • MAC
 • Linux

Tämän VPN-palvelun avulla voit surffata verkossa täysin nimettömästi piilottamalla IP-osoitteesi ja sijaintisi.

He väittävät estävän Internet-palveluntarjoajia seuraamasta online-toimintaasi ja torjumasta verkkouhkia, kuten haittaohjelmia, lunastusohjelmia jne..

  Täydellinen luettelo maista, joissa on estetty VPN (päivitetty versio)

Trust.Zone -sovelluksella saat paljon ominaisuuksia, joita ihmiset ovat odottaneet VPN: ltä, kuten kirjautumattomia käytäntöjä, rajoittamatonta kaistanleveyttä ja muuta.

Yksi suurimmista asioista, joita käyttäjien tulisi aina harkita ennen VPN: n tilaamista, on laaja saatavuus. 131 palvelimella yli 32 maassa voit saada Trust.Zoneen melkein missä tahansa. Heillä on sijoittelu useimmissa suurimmissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Trust.Zone tarjoaa myös master kill -kytkimen, mikä on loistava ominaisuus siinä tapauksessa, että langaton verkko antaa käyttöön ja menetät suojatun VPN-yhteytesi. Ilman tappaa-kytkintä online-toimintasi altistuu todelliselle Internet-palveluntarjoajalle.

Mutta tappaa-kytkimellä selausistunto lasketaan automaattisesti alas piilottaaksesi aktiviteetin uteliailta silmiltä.

Lisäominaisuuksia

Jos reitittimesi tukee OpenVPN- tai L2TP / IPSec VPN Client -sovellusta, Trust.Zone -sovellusta voidaan käyttää reitittimessäsi.

Heidän kätevä Manuaalinen asennussivu opastaa reitittimen VPN-asetusten luomisessa.

Trust.Zone VPN on myös yhteensopiva DD-WRT-ohjelmiston täysversion kanssa. Kuten heidän manuaalisen asennuksen sivullakin, he antavat ohjeita DD-WRT-ohjeiden sivulle. Tämän avulla voit löytää ja valita nykyiseen sijaintiisi lähinnä olevan VPN: n. Vaiheet on helppo seurata.

Ne mahdollistavat P2P-tiedostojen jakamisen ja tarjoavat pääsyn estettyihin Netflix-luetteloihin. Jokainen, joka on käyttänyt VPN: ää, voi kertoa sinulle, kuinka arvokasta tämä on, koska torrenting ja streaming ovat kaksi yleisintä toimintaa, joka on estetty tai kielletty useissa maissa.

hinnoittelu & suunnitelmat

Kun päätin testata heidät, Trust.Zonen sivusto tarjosi rajoitetun ajan ILMAISEN kolmen päivän kokeilujakson. Heidän ilmainen testi sisältää 1 Gt: n tiedonsiirron, joka on melko valtava ilmaiselle VPN-palvelulle.

Useimmat ilmaiset VPN- tai VPN-kokeilut rajoittavat käyttäjiä paljon vähemmän kuin gigatavua. Ei ole epätavallista löytää yksi, joka tarjoaa vähemmän kuin 500 Mt.

Lisäksi Trust.Zone antaa ilmaisille käyttäjille 110 sijaintia rajoittamattomalla kaistanleveydellä. Ainoa haittapuoli on, että saat vain yhden samanaikaisen yhteyden, joten et voi käyttää VPN: ää monilla laitteilla, mutta kokeilun kannalta tämä on enemmän kuin riittävä.

Paikallisesti tämä on todella mahtavaa, koska useimmat ilmaiset VPN-verkot rajoittavat pääsyä vain yhteen tai kahteen sijaintiin.

Trust.Zonen suunnitelmiin sisältyy kuukauden mittainen paketti, kolmen kuukauden paketti tai yhden vuoden suunnitelma. Kun testasin heitä, huomasin, että heillä oli erityinen vuosisuunnitelma. Jos päätän mennä heidän kanssaan pitkällä aikavälillä, se on suunnitelma, jota todennäköisesti jatkan.

Jokainen heidän suunnitelmansa antaa käyttäjille pääsyn kaikkiin 131 sijaintiinsa ilman datakattoja ja rajatonta kaistanleveyttä. Saat kolme samanaikaista yhteyttä ja rajoittamatonta palvelinvaihtoa.

Heillä on tällä hetkellä talvimyynti, joten nyt on yhtä hyvä aika kirjautua alennukseen.

 • Connector.Connector.

  Kuukausittainen suunnitelma on 9,20 AUD kuukaudessa.

  Tämä on kuukausittainen suunnitelma, hinnoittelu perustuu heidän toiveeseensa pitää sinut tilattuna. Sellaisena hinnoittelu on todella hyvä. Monet tarkistamasi VPN: t eivät anna sinulle muuta vaihtoehtoa kuin sitoutua kokonaiseen vuoteen saadakseen hintaeron. Suurin osa heistä ei koskaan tule olemaan paljon vähemmän kuin 13,15 AUD kuukaudessa.

 • Connector.Connector.

  Heidän kolmen kuukauden paketti on 6,50 AUD kuukaudessa.

  Tämä tarkoittaa, että kolmen ensimmäisen kuukauden hinta on vain 19,52 AUD. Tuo on ässä! Puhut 29% alennuksesta kuukausipakettiin verrattuna.

 • Connector.Connector.

  Yhden vuoden paketti on 4,37 AUD kuukaudessa.

  Vuotuinen suunnitelma palauttaa sinut takaisin 52,53 AUD: lla, mikä on 43%: n alennus ensimmäiseen suunnitelmaan verrattuna.

Joten jos olet skeptinen, voit joko kirjautua ilmaiseen kokeiluversioon tai saada heidän kuukausisuunnitelmansa aluksi. Mutta rahallinen hyöty heidän vuosisuunnitelmansa saamisesta on melko selvä.

He hyväksyvät useita maksutapoja, kuten Bitcoin, PayPal, paypro ja avangate.

  Kuinka pysäyttää Web RTC -vuoto (ilmaiset ja helppot korjaukset)

Trust.Zone tarjoaa myös 10 päivän rahat takaisin -takuu niin kauan kuin kaistanleveutesi käyttö on enintään 1 Gt. Tämä on heidän ilmaisen testin lisäksi. Tämä antaa sinulle kaksi tapaa tarkistaa ne ja nähdä ovatko ne rahan arvoisia.

Hinnoittelu kuulostaa melko hyvältä ensin punastua, joo?

Mutta kuinka he verrataan kilpailijoihinsa? Otetaan selville heti.

Käy Trustzone.com-sivustossa

Palveluna, jota ei ole ollut olemassa niin kauan (arvio 2014), sinulle anteeksi, että olet odottanut joitain puutteita heidän ohjelmistoissaan. Mutta olen iloinen voidessani ilmoittaa, että näin ei näytä olevan Trust.Zone-tapauksessa.

Minun tosiasiallinen jargogiikansa oli se, kuinka sujuva kokemukseni oli heidän palvelustaan. He tietävät selvästi mitä tekevät ja tekevät sen hyvin.

Tässä on perusteellinen luettelo alueista, joista olen tyytyväinen kokeillessani niitä.

turvallisuus & yksityisyys

Tämä on VPN-tietoturvan tärkein näkökohta. Kädet alas, se on yksi syy, miksi VPN-palveluita pitäisi käyttää.

On hienoa, että kotisivullesi tulee suloinen pieni sarjakuvahahmo, joka vaikuttaa houkuttelevalta kuluttajilta, mutta jos et voi pariuttaa tätä mallia kiinteällä salauksella, et halua minkäänlaista pitkäikäisyyttä VPN: nä..

Onneksi sekä käyttäjille että palvelun taustalla olevalle yritykselle Trust.Zone toimittaa tavarat sinne, missä sillä on eniten merkitystä. Verkkotoimintasi on todella turvallinen ja yksityinen, kun käytät tiliäsi.

Heidän AES-256-bittinen salaus varmistaa, että saat vahvimmat algoritmit, joita käytetään symmetrisen avaimen kryptografiassa.

Luottamus.Zonen salaus

Tämä mahtava salaus sisältää AES-256-CBC-salaus, SHA256-todennus ja RSA-2048-kättely. Tämä on sotilaallista tavaraa hyppysissäsi.

RSA-kättely on välttämätöntä, koska sitä käytetään turvaamaan tiedonsiirto salaisella salauksenpurkuavaimella. RSA: n avulla käyttäjä luo ja julkaisee julkisen avaimen, mikä tarkoittaa, että sinä olet rooli omassa salauksessa.

RSA-2048-kättelyä ei voida murtaa, joten siitä tulee yksi turvallisimmista ratkaisuista.

Onko torrenting sallittu?

Joo. Trust.Zone sallii rajoittamattoman lataamisen ja tiedostojen jakamisen. Rajoittamaton P2P-liikenne voi olla melko harvinaista, kun markkinoilla on paljon VPN-verkkoja, mutta tämä ei rajoita sinua tällä alueella. Jos haluat lisätietoja torrentista, lue opas täältä.

Kirjauskäytäntö

Trust.Zone -yrityksellä ei ole kiinteää puunkorjuukäytäntöä.

Kuten aiemmin mainitsin, Seychelleillä ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, joten heillä ei ole syytä pitää tietojasi.

Tämä on ehdottoman kriittistä valittaessa VPN: tä, koska olen testannut monia VPN: iä, jotka sanovat, että ne eivät pidä lokit, mutta monet heistä ovat tuoneet uutisia käyttäjäistuntolokejen luovuttamiseksi lainvalvontaviranomaisille yms. ja käyttäjien tuomitseminen.

Yhteysnopeudet (yksi nopeimmista ympärillä)

Monet VPN-palvelut väittävät tarjoavan salamannopeita nopeuksia, mukaan lukien Trust.Zone. Yrittäessään nähdä tarkkaan heidän väitteidensä tarkkuudet, suoritin oman nopeustestin selvittääkseni missä he ovat tällä alueella.

Tässä on testien tulokset, jotka suoritin 100 Mbit / s Internet-yhteydellä:

 • Yhdysvaltain palvelin

  • Ping: 195 ms
  • Lataa: 60.61 Mbps
  • Lataa: 36,75 Mbit / s
 • EU-palvelin

  • Ping: 43 ms
  • Lataa: 69,46 Mbps
  • Lataa: 46,12 Mbit / s
 • Asia Server

  • Ping: 315 ms
  • Lataa: 14.51 Mbps
  • Lataa: 7,14 Mbit / s

Kuten todennäköisesti arvata, olin erittäin tyytyväinen saavutettuihin nopeuksiin. Kun Trust.Zone oli pinottu kilpailijoihinsa, jopa pitkäaikaisiin kilpailijoihinsa nähden, se nousi kärkeen yhtenä nopeimmista käytettävissä olevista VPN-verkoista.

Käytettävyys

Trust.Zone: n käytettävyys oli johdonmukaista ja helppokäyttöistä.

Jotkut VPN: t, jopa erittäin nopeat, voivat kokea viiveitä tai ajoittaista hitautta. Toiset ovat erittäin monimutkaisia, kun ne on asennettu. Näin ei ollut, kun testasin Trust.Zonea.

Pystyin lataamaan yli 230 tiedostoa vakionopeudella ja ilman liitäntäongelmia.

Kun olet luonut tilisi ja asentanut ohjelman, olet valmis kilpailuihin heti.

Täältä näet, kuinka asiakas näyttää, kun lataat sen:

  Google-historian poistaminen

Tila-, Asetukset- ja niin edelleen välilehdet on helppo tunnistaa ja helppo valita. Painikkeet ovat melko intuitiivisia jopa älypuhelimessa, joten sinun ei tarvitse kallista kynää niiden käyttämiseksi.

Kun napsautat Palvelimet-välilehteä, näet luettelon palvelimista, joista voit valita haluamasi valinnan:

Tietoja tilaustasi koskevista kallioperätiedoista voi myös katsoa täältä:

Asetukset-välilehti kertoo kaiken, mitä sinun on tiedettävä yhteydestäsi ja satamasi käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Huomaat “Tapa kytkin” -vaihtoehdon yhteysasetuksissa. Muista pitää se valittuna.

Voit poistaa VPN: n käytöstä napsauttamalla Poistu-välilehteä ja napsauttamalla ”Ok”. Yksinkertainen kuin kusta.

Toimiiko Trust.Zone Netflixissä?

Kuten ehkä tiedät, Netflix on estänyt VPN-palveluita vasemmalle, oikealle ja keskelle. He ovat ottaneet äänioikeuden piratismia vastaan ​​ja heidän on rajoitettava alueellista pääsyä suureen osaan kirjastoaan johtuen lisensointioikeuksista monille heidän esityksilleen ja elokuvilleen, joita ei ole saatavana tietyillä alueilla.

Sellaisenaan käyttäjät etsivät aina VPN: ää, joka pystyy estämään Netflix-luettelot Yhdysvalloissa, Amerikan Samoassa, Puerto Ricossa ja niin edelleen..

Ehkä osittain johtuen siitä, että he eivät tunne nimeään (suhteellisen uusi yritys, jonka nimeä ei tunneta), käyttäjät pääsevät Netflixiin helposti. Se toimi täydellisesti, kun testasin sitä ja pystyin suoratoistamaan mitä halusin Yhdysvaltain luettelosta.

Valitsin juuri yhteensopivan palvelimen, kirjauduin Netflix-tililleni ja Bobin vanha setä! olin.

Ensimmäinen asia, jonka näin: olivat yllä kuvatut ulkomaiset nimikkeet. Napsautin Will Smith -elokuvaa ja se soitti ilman… koukkua.

:: sirkat ::

Trust.Zone Miinukset

Vaikka olin tyytyväinen melkein kaikkeen kokemukseeni Trust.Zoneen, heidän vahvasta salauksestaan ​​ja nopeista nopeuksistaan ​​käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään ja kohtuuhintaisuuteen, Huomasin yhden negatiivisen näkökohdan heidän palvelukseensa:

Rajoitettu asiakastuki

Monet parhaista VPN-verkoista, kuten NordVPN, tarjous 24/7 asiakastukivaihtoehdot, kuten suorakeskustelu. Tämä on heidän tapa varmistaa, että heidän asiakkaitaan hoidetaan ympäri vuorokauden ja että mahdolliset hikoitukset ratkaistaan ​​nopeasti..

Valitettavasti näin ei ollut Trust.Zone -tapauksessa. Ne tarjoavat vain asiakastukipalvelun lippujärjestelmän, ja ne ovat käytettävissä vain kenttäkysymyksiisi Maanantaista perjantaihin klo 4:00 Aest – 2:00 AEST.

Tämä saattaa olla ongelma monille ihmisille, riippuen siitä missä maailmassa he asuvat.

Heidän asiakastukimuoto näyttää tältä:

Voit käyttää myös heidän avattavaa valikkoa saadaksesi lisää vaihtoehtoja:

Lisäksi voit valita tärkeysasteen, onko kyseessä “triviaalia” vai “kriittistä” asiaa.

Kun olet esittänyt kysymyksen, näet kojetaulussa, että lippu on lisätty.

Minulle onneksi kysymykseen vastaettiin vain muutamassa tunnissa, mutta pystyin silti ymmärtämään, kuinka tämä voisi estää käyttäjän toimintaa, jolla on todellinen tekninen ongelma, joka estää hänen kykynsä suorittaa tietty aikaherkkä verkkotehtävä.

Suosittelenko luottamusta.vyöhyke?

Olen ehdottomasti.

Tarkan tarkastelun jälkeen voin sanoa varmasti, että Trust.Zone tarjoaa vankan yksityisyyden ja turvallisuuden, huippuluokan ominaisuudet ja kiinteän salauksen. Ne ovat myös yksi helpoimmista VPN-ratkaisuista.

Niiden kohtuuhintaisuus ja laaja saatavuus ovat lisäbonus.

Kunkin palvelimen lataus- ja latausnopeuksien reaaliaikainen syöte vie päänsärkyä kamppailemalla selvittääkseen kumman valita.

Ja heidän maantieteellisen sijaintinsa vuoksi tiedät, että niitä tulee olemaan yritys ei säilytä tietoja tai kolmannet osapuolet.

 • PLUSSAT

   Yhteensopiva useimpien laitteiden kanssa
   edullisuus
   Nopeat nopeudet
   Vahva salaus
   Riittävä lipunmyyntijärjestelmä
   Torrentin käyttö on sallittua
   Poista Netflixin esto
   Paljon palvelimia ympäri maailmaa
   Ei hakkuita
   Käytettävyys
   Live-palaute nopeuksista jokaiselle palvelimelle

 • HAITTOJA

  Rajoitetut asiakastuen vaihtoehdot

Toivottavasti tämä arvostelu auttaa ja lisätietoja, katso opas ilmaiset VPN: t ja myös suositeltujen luetteloomme salasananhallintasovellukset.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me