Rajoittamaton VPN-arvostelu – miksi se on todella rajoitettu

Mitä sana rajaton tarkoittaa? Voit käyttää VPN Unlimited -sovellusta elinaikana vain 200 dollarilla. Se on meille melko rajaton.

vpn rajoittamaton logo

VPN: n tulisi olla kriittinen osa melkein kenen tahansa online-kokemusta. Kun VPN Unlimited käynnisti ensimmäisen kerran, se ei tiennyt sitä, mitä haluaisimme VPN: stä.

5.0-versionsa ansiosta he ovat ehdottomasti parannettu nopeuden, palvelimen käytettävyyden ja sovelluskokemuksen suhteen. Tämä on loistava merkki mistä tahansa yrityksestä, koska se osoittaa, että he todennäköisesti vain parantavat entisestään.

Palvelun nykyinen versio ei tuhoa sinua, mutta se tarjoaa lähes kaiken tarvitsemasi VPN: stä. Siinä on new kill-kytkin ja on loistava alusta streaming-sisällön käyttämiseen. Sen nopeudet eivät puhalla sinua vedestä, mutta kuka tietää, ehkä ensi vuonna se on nopein VPN ympärillä.

Palvelu osoittaa ehdottomasti eniten halua parantaa, verrattuna kymmeniin muihin VPN-palveluihin.

Contents

Lisätietoja VPN Unlimited -sovelluksesta

Viisi silmä-ohjelmaa

VPN Unlimited on yhdysvaltalaisen KeepSolid Inc. -nimisen yrityksen tuote, ja palvelu lanseerattiin vuonna 2013. Kuten on tunnettu tietyillä verkkoyhteisön sektoreilla, Yhdysvallat on osa Five Eyes -turvallisuusliittoja kumppaneita, kuten Kanada, Australia, Iso-Britannia ja Uusi-Seelanti. Vastaavasti Yhdysvaltoja ei pidetä yhtenä edullisimmista maista, joissa VPN-liiketoiminta perustuu.

Tämä johtuu siitä, että osallistuminen Five Eyes -verkostoon mahdollistaa muiden jäsenmaiden oleellisesti vakoilee muiden suostumusta myöntävien maiden kansalaisia. Tämä voi tehdä maista kätevän kiertää omia lakejaan kansalaisten vakoilua vastaan koska toinen maa suorittaa varsinaisen tarkkailun ja välittää sitten tiedot pitkin.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa ei ole lakeja, jotka velvoittaisivat VPN-palvelun kirjaamaan tietoja, mutta jos siellä olisi koskaan ollut maa, joka tee sen, se olisi Yhdysvallat.

Jos etsit VPN: ää, sijoitat todennäköisesti palkkion turvallisuudesta, yksityisyydestä ja nimettömästä verkosta. Vastaavasti a Yhdysvalloissa toimiva VPN-palveluntarjoaja ei ehkä ole paras veto.

Lyhyt kirjauskäytäntö

Yksi asia, jota useimmat käyttäjät eivät halua käyttäessään VPN: tä, on kuka tahansa, joka seuraa missä he ovat olleet ja mitä he ovat tehneet verkossa. Internet-palveluntarjoaja tai Internet-palveluntarjoaja pitää yleensä runsaasti tietoja kaikkien online-liikenteestä. Nämä tiedot voivat olla haavoittuvia, ja jos ne joutuvat väärään käsiin, ne voivat aiheuttaa tuhoa.

VPN: ien oletetaan olevan erilaisia. Tästä syystä suurin osa VPN-palveluntarjoajista toteaa, että heillä ei ole kirjautumista koskevia käytäntöjä. Ei kirjautumista tarkoittaa, että kukaan ei säilytä tärkeitä tietoja, kuten millä verkkosivustoilla vierailet, kenen kanssa keskustelet ja mitä voit tehdä Internetissä vietetyn ajan kanssa.

selaaminen nimettömästi

Valitettavasti monet näistä “ei kirjaudu” -käytännöistä eivät ole yhtä yksinkertaisia, kuin yritykset haluaisivat kuluttajien uskovan. VPN Unlimitedin kirjauskäytäntö kuuluu varmasti tähän luokkaan.

Jotkut heidän lokitiedoista näyttävät liittyvän yrittämiseen tarjota käyttäjille parempi suorituskyky. Esimerkiksi yritys valvoo palvelimiinsa käyttävien ihmisten määrää auttaakseen vianmäärityksessä ja pitämään toimintansa turvassa. Lisäksi he huomaavat, kuinka monta napsautusta käyttäjät suorittavat käyttäessään VPN-ohjelmistoa käyttöliittymän parantamiseksi. Tämä ei ole erityisen huolestuttavaa, mutta loput heidän hakkuupolitiikastaan ​​saattaa olla.

  10 parasta kodinturvajärjestelmää 2020

Heidän politiikkansa mukaan yritys ei kerää ja säilytä käyttäjän toimintoja, kun asiakkaat käyttävät VPN: ää. Yhtiö kuitenkin pitää kirjaa kunkin istunnon päivämäärästä ja näiden istuntojen aikana tapahtuvan verkkoliikenteen kokonaismäärästä. Yrityksen politiikassa todetaan myös, että se salaa ja pitää tietoja laitteista, jotka asiakkaat ovat liittyneet VPN-tiliinsä, koska vain tietty määrä laitteita voidaan kytkeä.

VPN Unlimited sanoo harjoittavansa tällaista puunkorjuuta vain tarjotakseen “yksityiskohtaisia ​​tietoja, jotka on tarkoitettu yksinomaan jokaiselle konkreettiselle käyttäjälle.” Tämä epämääräisesti ilmoitettu tarkoitus saattaa johtaa nosta punainen lippu joillekin käyttäjille, etenkin niille, jotka haluavat vain parhaan suojan online-nimettömyydestä ja yksityisyydestä.

Onko VPN rajoittamaton suojattu?

Valitettavasti ihmiset, jotka luottavat VPN Unlimitediin tarjotakseen heille nimettömänä verkossa, saattavat nauttia väärän tietoturvan tunteesta. Useiden yrityksen palvelimien laaja testaus osoitti runsaita vuotoja.

Vaikka käyttäjän kaikki järjestelmän suojaus- ja yksityisyysasetukset olisivat käytössä, vuotoja voi silti tapahtua. VPN: n tulisi estää näitä vuotoja tapahtumasta.vpn rajoittamaton salaus

Testaus kuitenkin paljasti, että VPN Unlimited -käyttäjät voivat joutua WebRTC-, DNS- ja IPv6-vuotoihin. Näitä vuotoja esiintyy vankasta salauksesta huolimatta.

VPN Unlimited käyttää AES-256-salausta OpenVPN: n kanssa, mikä on melkein tällä hetkellä kultastandardi. Se on valittu salausmenetelmä valtion virastoille ympäri maailmaa, joten tämä on positiivinen asia VPN Unlimited -käyttäjille. Nämä vuodot ovat kuitenkin jatkuva ongelma.

KeepSolid Wise

pitää kiinni dns palomuurista

KeepSolid Wise on laajennus, jonka asiakkaat voivat lisätä VPN-palveluunsa, jos heidän on ohitettava erityisen rajoittavia valtion protokollia. Totalitaarisissa valtioissa ei ole epätavallista, että hallitukset kieltävät VPN: ien käytön. Kun he löytävät jonkun, joka käyttää jotakin näistä palveluista, hän voi häiritä tai estää käyttäjää pääsemästä Internetiin.

KeepSolid Wise on suunniteltu saamaan VPN-yhteys näyttämään tavalliselta yhteydeltä kaikille, jotka saattavat tarkkailla Internet-liikennettä. Tämä laajennus on saatavana vain Linux-, Android-, Windows- ja iOS-järjestelmissä. Mac-käyttäjät eivät voi hyödyntää sitä toistaiseksi.

Onko VPN Rajoittamattomalla Kill Switch -ominaisuus?

vpn rajaton tappaa kytkin android

Ei niin kauan sitten VPN Unlimited ei tarjonnut tappajavaihtoominaisuutta. Tämä on tärkeää, koska tappauskytkin on vikasuoja, joka varmistaa, että käyttäjät eivät altista tarpeettomasti itseään verkossa.

Pohjimmiltaan, jos VPN-yhteys epäonnistuu tai se ei ole käytettävissä selausistunnon aikana, kyseinen istunto keskeytetään automaattisesti tappauskytkimellä.

Äskettäin VPN Unlimited käsitteli tätä puutetta heidän palvelussaan lisäämällä tappikytkentäominaisuuden.

Rajoittamaton VPN on nyt luotettava

Aikaisemmin testaus paljasti, että oli harvoin helppo muodostaa yhteys VPN Unlimitediin. Tämä näytti tapahtuvan riippumatta siitä, mitä palvelimen testaajat yrittivät käyttää. Windows-asiakas näyttää olevan erityisen herkkä tälle virheelle. Ohjelmiston uudessa versiossa tämä on täysin muuttunut.

Jonkin verran palvelimet näyttivät vain sattumanvaraisesti olevan poissa käytöstä. Nyt ne on ilmaistu hyvin selvästi, kun niitä on saatavilla ja milloin niitä ei ole saatavana. Viimeisimmissä testeissämme yritimme muodostaa yhteyden jokaiseen palvelimeen, eikä meillä ollut ongelmia.

Kun käyttäjät pystyvät muodostamaan yhteyden, on olemassa useita raportteja yhteyden katkeamisesta turhauttavasti usein. Jotkut asiakkaat sanovat, että heidän on käynnistettävä tietokone uudelleen useita kertoja saadakseen yhteyden uudelleen, mikä johtaa joihinkin 30 – 45 minuuttia aikaa hukkaan samalla kun yrität vain saada turvallisesti verkkoon.

  KeePass Review - hyvä salasananhallinta vai avoimen lähdekoodin katastrofi?

Pyydämme näitä käyttäjiä kokeilemaan VPN: ää vielä kerran, jos he haluavat. Ymmärrämme kuitenkin, että jos sinua on poltettu aiemmin, miksi yrittää uudelleen? Koska siellä on niin paljon hyviä VPN-verkkoja, nuo asiakkaat todennäköisesti löysivät vaihtoehdon.

Älä anna näiden arvostelujen houkutella sinua, jos olet uusi VPN-käyttäjä, koska rajoittamaton VPN-käyttäjä on ehdottomasti korjannut nämä ongelmat.

Rajoittava laitekäytäntö

Kuten monet muut VPN-palveluntarjoajat, VPN Unlimited asettaa rajoituksia laitteille, joita käyttäjät voivat yhdistää palveluun. Tällä hetkellä yritys sallii jokaisen käyttäjän yhdistää enintään viisi laitetta VPN: ään.

vpn rajoittamaton laiterajaTämä ei kuulosta haittapuolilta, ennen kuin tarkastellaan tarkemmin, kuinka VPN Unlimited pakottaa sinut rajoittamaan laitteita, joita käytät heidän palvelunsa yhteydessä. Vaikka muut yritykset asettavat rajoituksia, kuinka monta laitetta voit samanaikaisesti yhdistää heidän VPN-verkkoon, tämä yritys antaa jokaiselle asiakkaalle viisi lähtöpaikkaa, joista jokainen on määritetty tietylle laitteelle. Jos yrität kirjautua sisään jollakin toisella laitteella, jota ei ole määritetty yhdellekään näistä lähtökohdista, et voi kirjautua sisään.

Voit kirjautua sisään valtuutettuun laitteeseen, poistaa toisen laitteen ja lisätä sitten uuden laitteen, mutta tämä on paljon työtä. Syynä kaikkeen tähän komplikaatioon tulee avoin, kun huomaat, että voit lisätä tilillesi lisälaitteita kuukausimaksuilla. Suuret perheet tai VPN: ää käyttävät yritykset saattavat olla kiinnostuneita lisälaitteiden lisäämisestä, mutta tällä ominaisuudella ei juurikaan ole mitään hyötyä useimmille ihmisille.

Keskinopeus

Lataatko, lataatko tai vain selaat, nopeus on tärkeä, ja siinä se on VPN Unlimited on keskimääräinen. Se sijaitsee aivan keskellä muuta testaamaamme VPN-pakettia. Verrattuna muihin VPN-palveluntarjoajiin, tämä saattaa olla sen arvoinen, jos pidät käyttöliittymästä.

Milanossa, Italiassa oleva palvelin testattiin nopeudella noin 60 Mbps 100 Mbps -yhteydessämme. Se ei ole kunnossa, mutta näyttää olevan parasta, mitä VPN Unlimited pystyy kokoamaan. New Yorkin palvelin hallitsi vain 25 Mbit / s latauksen aikana. Jälleen kerran, ei hienoa, mutta se ei ole pahin. Latausnopeudet olivat paljon hitaampia, mutta se on tavallaan normaali, kun kyse on VPN: istä.

vpn-rajoittamaton nopeustulos

Hongkongin palvelin oli yhtä keskimääräinen latausten ollessa noin 30 Mbit / s ja latausten ollessa noin 12 Mbit / s. Sanomattakin on selvää, että jos etsit uskomattoman nopeita latauksia ja latauksia, tekisit paremmin jatkaaksesi parhaan VPN-palvelun löytämistä tarpeitasi varten.

Onko Netflix käytettävissä VPN Unlimited -sovellusta käytettäessä?

Netflix KeepSolid -ominaisuus

Netflix saattaa olla käytettävissä VPN Unlimited -sovelluksen kautta käyttäjän valitsemasta palvelimesta riippuen. Tämä on normaalia VPN: lle, ja tällä palvelulla on todella omistettu Netflix VPN, jotka ovat toimineet joka kerta kun olemme kokeilleet niitä.

Muut palvelimet ovat alttiimpia. Esimerkiksi näyttää siltä, ​​että yrityksen palvelimet Alankomaissa ja Hampshire Isossa-Britanniassa estävät pääsyä Netflixiin. Toisaalta Yhdysvaltain Kalifornian osavaltiossa sijaitseva palvelin ja toinen Kanadasta löytyvä palvelin pystyivät molemmat muodostamaan yhteyden Netflixiin..

  Kuinka pysäyttää Web RTC -vuoto (ilmaiset ja helppot korjaukset)

Jos Netflix on VPN-palveluntarjoajan pakollisessa luettelossa, se on paljon parempi kuin muut vaihtoehdot.

Voinko käyttää Torrent-sivustoja VPN Unlimited -sovelluksen kanssa?

BitTorrent ja muut tiedostomuotojen muodot eivät ole yleisesti saatavissa VPN Unlimited -sovelluksen kautta. Yhtiö toteaa toimintaperiaatteissaan, että sen tärkein huolenaihe on käyttäjän yksityisyyden takaaminen torrentien lataamisen sijasta.

VPN Unlimited kuitenkin mahdollistaa torrent-sivustojen käytön tietyillä palvelimilla. Näitä ovat Yhdysvaltojen Kalifornian palvelin, Kanadan Ontario ja Ranskan, Luxemburgin ja Romanian palvelimet. Palvelun yleinen epäluotettavuus huomioon ottaen, Niiden, jotka haluavat käyttää torrent-sivustoja säännöllisesti, on todennäköisesti etsittävä muualta.

Palvelimien lukumäärä ja sijainnit

VPN-Unlimited-sijainnitVPN Unlimited sisältää noin 400 palvelinta 70 sijaintipaikassa. Toisin kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat, näihin kohteisiin kuuluvat Afrikka, Turkki ja Etelä-Amerikka. Muut markkinoilla olevat kilpailijat tarjoavat vain enemmän, kun kyse on palvelimien lukumäärästä ja sijaintien monimuotoisuudesta.

VPN Unlimitedin emoyhtiö KeepSolid ei paljasta, kuinka moni sen palvelimista on fyysisiä palvelimia ja kuinka moni virtuaalisia palvelimia. Tämä voi olla ongelma joillekin käyttäjille, jotka ovat huolissaan tietojensa lopullisesta turvallisuudesta. Muut VPN-palveluntarjoajat ovat paljon avoimempia kuin VPN Unlimited virtuaalipalvelimien käytön suhteen, jotka voidaan sijoittaa yhteen paikkaan, mutta osoittaa, että ne ovat toisessa paikassa. Lue lisää parhaista torrentin vp-tiedostoista täältä.

Rajoittamaton VPN-asiakastuki

Yksi alueista, jolla rajoittamaton VPN näyttää toimivan erittäin hyvin, on asiakastuki. Vaikka heillä ei ole live chat -ominaisuuksia, niiden avulla on mahdollista kommunikoida tukihenkilöstön kanssa sähköpostitse.

Useimmat ihmiset näyttävät saavan suhteellisen tehokkaan vastauksen 20 minuutissa tai puoli tuntia. Yksi potentiaalinen asiakastukipalvelun haittapuoli on, että se näyttää olevan sijaitsee Ukrainassa. Tämä saattaa tehdä joillekin kielimuuri.

Kuinka paljon VPN-hinta maksaa?

Asiakkaat, jotka haluavat pay-as-you-go-asetukset arvostavat 9,99 dollaria kuukausittain suunnitelma.

vpn rajoittamaton hinnoittelu

Yhden vuoden palvelu voidaan maksaa etukäteen viiden dollarin kuukaudessa. Parempi ratkaisu on kolmen vuoden suunnitelma, joka maksaa 99,99 dollaria. Elinikäinen suunnitelma on saatavana noin 200 dollarilla, mutta tätä suositellaan vain niille, jotka ovat varmoja siitä, että VPN Unlimited sopii heille.

Pitäisikö minun valita VPN Unlimited?

Se riippuu. Jos tarvitset muistutuksen juuri lukemistasi, siinä on muutama turvallisuusvuodot ja keskinopeus. Jos priorisoit Netflix-katselun VPN-päätehtäväksi, kokeile kaikin tavoin VPN Unlimited -sovellusta.

Monien vuosien aikana olemme tarkistaneet niin monet VPN: t ja kokeilleet niitä lähes sata erilaista VPN-palveluntarjoajaa. Tässä vaiheessa voimme sanoa – ehdottomasti varmasti – että on olemassa joukko hyviä, joista voit valita, kuten NordVPN ja Surfshark. Kaikki riippuu siitä, mikä on sinulle tärkeää. Jos tarvitset hyvää luetteloa aloittamiseen, tutustu parhaimpiin VPN-verkkoihin vuodelle 2020. Siirry vain vaihtoehtojen yli ja et tule pettymään löydetyssäsi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me