Avast SecureLine VPN Review: Riittävä, jos ylihinnoiteltu, VPN

Jos haluat käyttää enemmän rahaa kuin tarvitaan samaan palveluun, olemme saaneet VPN: n täällä.

Avast ylpeilee yli 430 miljoonaa käyttäjää, joten se on paljon suurempi kuin muut VPN-palveluntarjoajat. Avast SecureLine VPN -katsauksemme auttaa sinua selvittämään, elääkö Avast – turvallisuusmaailman luotettu nimi – nimensä kanssa VPN: n suhteen..

Avast SecureLine VPN on yksi monista maailmankuulun kyberturvallisuusyrityksen Avast tarjoamista ohjelmista. Tšekkoslovakiassa sijaitsevalla Avastilla on toimistot useissa maissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa, Kiina ja Japani..

Koska Avast Secureline VPN on vain yksi monista tuotteista, joita yritys tarjoaa, jos haluat vain ostaa VPN: n, sinun pitäisi tietää, että sinä aiot olla pommitettiin joukolla yrityksiä myydä sinua muissa turvaominaisuuksissa. Tämä voi olla ärsyttävää. Onneksi on mahdollista poistaa myyntitoiminnot käytöstä.

Lue alakohta siitä, tarkoittaako suurempi VPN-palvelua parempaa.

Contents

Yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppo
Kirjauskäytäntö: Ei hakkuita
Palvelimen koko: 55 palvelinta
Palvelimen jakelu: 34 maata
Tuki: Puhelin, liput ja tietokanta
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, IPSec & IKEv2-protokollat; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori: Tšekin tasavalta
Hinta: $ 59,99 / vuosi
Virallinen nettisivu: https://www.avast.com/
Avast SecureLine VPN: n edut:
 • Hyvät nopeustestitulokset
 • Ilmainen seitsemän päivän kokeilu
 • Avaa suoratoistopalvelut (satunnaisesti)
 • Ei tietosuojavuotoja
 • Helppo käyttää palvelua
Avast Secureline VPN: n haitat:
 • Keskimääräistä korkeammat hintapisteet
 • Ei VPN reitittimille
 • Ei anonyymiä maksua Bitcoinin kautta
 • Yritys säilyttää joitain tukkeja

Rekisteröinti Avast SecureLine VPN: ään

Rekisteröinti Avast SecureLine VPN -verkkoon on suhteellisen yksinkertaista. Sinulle annetaan heti mahdollisuus ostaa tuote tai hakea seitsemän päivän ilmainen kokeilu täältä (linkki Avast).

avast secureline vpn -rekisteröinti

Kun olet valinnut seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson, sinut ohjataan lataussivulle. Latauksen pitäisi alkaa heti. Kun lataus on valmis, voit asentaa ohjelman laitteellesi.

Sinua pyydetään valitsemaan asennuksen kieli ja hyväksymään käyttäjän loppukäyttäjän lisenssisopimus. Kun kirjaudut ilmaiseen seitsemän päivän kokeiluversioon, olet ei vaadittu antaa luottokorttinumero tai henkilökohtaiset tiedot. Kun kirjaudut premium-pakettiin, sinun on annettava maksutapa ja henkilökohtaiset tiedot.

Sinut ohjataan yhteysnäyttöön. Näytöllä näet todellinen IP-osoitteesi ja onko IP-osoite piilotettu. Näytön alareunassa on VPN, johon olet muodostanut yhteyden.

Oletusarvoisesti olet yhteydessä parhaaseen päätepistepaikkaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Enemmän kuin todennäköistä, että se tulee olemaan palvelin siinä maassa, josta olet muodostanut yhteyden.

Voit muuttaa sijaintiasi. Avast tarjoaa Gotham City, USA: n ensisijainen vaihtoehto videoiden suoratoistoon käyttämällä palveluita, kuten Netflix, Hulu ja muuta yhdysvaltalaista sisältöä.

Testasimme palvelun useita kertoja ja pystyimme saamaan aikaan keskeytymätön pääsy Yhdysvaltain Netflix-sisältöön ollessaan maan ulkopuolella. Tämä yllätti meidät, koska Avast SecureLine VPN: llä on parhaimmillaan täplikäs tietue yhdistyessä Yhdysvaltojen suoratoistosisältöön ulkomailta..

avoin avast-suojattu linjaYleensä ottaen, liittyminen Avast Secureline VPN -verkkoon on suhteellisen helppo prosessi. Avast SecureLine VPN: ssä on kaikki perusominaisuudet, joita voit odottaa VPN: ltä. Sitä on helppo käyttää. Vaikka sinulla ei ole etukäteen tietoa VPN: n käytöstä, voit ladata sovelluksen, asentaa sen muutamassa minuutissa ja pystyä käyttämään sitä turvallisesti seuraamalla näytön ohjeita..

  VyprVPN-arvostelu 2023 - 4. paras valinta - Nopeus + tietoturvatestitulokset

Kaikki on kirjoitettu itsestään selvällä tavalla, helposti ymmärrettävin termein. Se vie vain muutaman napsautuksen ja voit surffata Internetissä suojatusta VPN: stä. Olimme kuitenkin yllättyneitä siitä, että valikkopainikkeen alla oli hyvin vähän vaihtoehtoja.

Voitko luottaa Avast SecureLine VPN: ään?

avast Secureline vpn -suojauskyllä ​​ja ei. Avast myy niin monia palveluita ja sovelluksia, joten SecureLine-yhteyteen liittyvien käytäntöjen yksityiskohtien löytäminen voi olla haastavaa. Kuitenkin, jos vierailet Tukisivuston UKK-osio, alat purkaa joitain vihjeitä.

Yrityksen mukaan he eivät kirjaa Internet-toimintasi, käyttämäsi sivustot, käytetty kaistanleveys tai pakettidata. Pinnalta tämä näyttää hyvältä. Kun kuitenkin tutkit perusteellisesti UKK-sivua, huomaat, että niitä on mitään tietoja siitä, mitä yritys voi kirjata, kun muodostat yhteyden palveluun ensimmäistä kertaa.

Esimerkiksi, vaikka Avast VPN ei tallenna yhteyslokeja, ne näkyvät, kun muodostat yhteyden palvelimeen ja katkaiset sen. Ne tallentavat yhteyden muodostaman ajan ja käyttämäsi kaistanleveyden. Avast sanoo, että näitä tietoja kerätään vain diagnoositarkoituksiin ja VPN-yhteyden väärinkäytösten estämiseksi.

Avast on Tšekkoslovakiassa toimiva yritys. Tšekin tasavalta toimii Euroopan unionin yksityisyyttä koskevat lait. Sellaisenaan heillä on vahva kannustin pitää käyttäjän tietosuojakäytäntöä. Yhtiö on riittävän suuri varaakseen tehokkaita lakimiehiä, joten on epätodennäköistä, että he luopuvat helposti asiakastiedoista.

On hämmentävää siitä, että on mahdollinen mainosohjelma VPN-asiakasohjelmiston asennustiedostoissa. Heti kun asennat tiedoston ja se alkaa toimia tietokoneellasi, Avast voi alkaa kerätä tietoja kohdistaaksesi sinulle mainoksia.

Kaiken kaikkiaan Avast on yritys, joka on huolissaan turvallisuudesta. Kuitenkin on olemassa joitain todellisia yksityisyyden suojaan liittyviä huolenaiheita ja taustalla tapahtuvaa kirjaamista.

Missä Avast SecureLine VPN -palvelimet sijaitsevat?

Avast SecureLine VPN: llä on 41 palvelinpaikkaa 33 maassa maailman ympäri. He lisäsivät tammikuussa 2023 käytettävissä olevien palvelinvaihtoehtojen määrää. Maissa, joissa Avast SecureLine VPN: llä on palvelimia, ovat muun muassa:

 1. palvelinverkkovektorikuvaItävalta (Wien)
 2. Belgia (Bryssel)
 3. Tanska (Kööpenhamina)
 4. Unkari (Budapest)
 5. Etelä-Korea (Soul)
 6. Luxemburg (Luxemburg)
 7. Malesia (Johor Bahru)
 8. Uusi-Seelanti (Auckland)
 9. Sveitsi (Zürich)
 10. Portugali (Leiria)
 11. Israel (Petah Tikva)
 12. Norja (Oslo)
 13. Berliini, Saksa)
 14. Barcelona, ​​Espanja)
 15. Glasgow, Iso-Britannia
 16. Phoenix, AZ (Yhdysvallat)
 17. Los Angeles, Kalifornia (Yhdysvallat)
 18. Washington D.C. (Yhdysvallat)
 19. Jacksonville, FL (Yhdysvallat)
 20. Atlanta, GA (Yhdysvallat)
 21. Honolulu, HI (Yhdysvallat)
 22. Boston, MA (Yhdysvallat)
 23. Las Vegas, NV (Yhdysvallat)

Avast SecureLine VPN -suojaus ja salaus

Avast SecureLine VPN käyttää AES 256 -salausta. Ne tarjoavat kaksi protokollaa, OpenVPN UDP: llä ja IPSec. Tämä on armeijan luokan salaus. 256-bittinen salaus on paras, mitä tällä hetkellä tarjotaan liiketoiminnassa. Tämän tyyppistä salausta pidetään käytännössä julman voiman todisteena. Sitä käyttävät useat valtion virastot ja turvallisuusammattilaiset ympäri maailmaa.

  WindScribe VPN Review (2023) - yllättäviä tuloksia yksityisyydessä ja nopeudessa

Avast SecureLine VPN tarjoaa DNS-vuodonsuojauksen. DNS-vuoto voi aiheuttaa IP: n paljastamisen tietämättä, että se tapahtui.

Avast SecureLine VPN mukana tappakytkimellä. Jos VPN katkaisee yhteyden, IP-osoitteesi ei paljastu. Jos VPN-verkkoon liittyy yhteysongelma, Internet-yhteys suljetaan automaattisesti.

Nopeustesti

Avast puhuu siitä, kuinka nopeasti heidän VPN-palvelut ovat heidän kotisivullaan. Erilaiset testit todistavat tosiasian, että Avastilla on nopea VPN-palvelu. Yhdysvaltojen ja Alankomaiden välillä liikennöitiin nopeustesti palvelun toimivuuden selvittämiseksi. Tulokset olivat seuraavat:

Yhdysvaltain palvelin

avast secureline vpn nopeuttaa palvelimen testitulosta

 • Ping: 113 ms
 • Lataa: 13,67 Mt sekunnissa
 • Lataa: 67,94 Mt sekunnissa
Hollantilainen palvelin

avast secureline vpn hollanti palvelimen nopeustestitulos

 • Ping: 34 ms
 • Lataa: 39,44 Mt sekunnissa
 • Lataa: 65,97 Mt sekunnissa

Nämä ovat ehdottomasti vaikuttavia nopeustestejä, etenkin verrattuna muihin VPN: iin.

Monitasoinen suorituskyky

Avast SecureLine VPN toimii useissa käyttöjärjestelmissä ja -alustoissa. Näitä ovat Windows XP kautta Windows 10.11.x. IOS, Mac OS ja Android ovat myös tuettuja. Valitettavasti tämä VPN ei tarjoa reitittimen tukea.

avast Secureline vpn useat laitteet

Yhdellä tilillä voit asentaa ohjelmiston viiteen laitteeseen samanaikaisesti. Aluksi tämä kuulostaa hyvältä. Haittapuoli on se, että perushintaan et voi käyttää samaa tiliä eri laitteille, vain samantyyppisille laitteille. Jos esimerkiksi ostat Avast SecureLine VPN -sovelluksen tietokoneellesi, et voi käyttää sitä myös mobiililaitteillasi.

On mahdollista maksaa Avast SecureLine VPN -laitepalvelusta. Tämän kalliimman vaihtoehdon avulla voit käyttää VPN: ää eri alustoilla.

Salliiko Avast SecureLine VPN torrentin?

Kyllä. Avast SecureLine VPN mahdollistaa torrentin datakeskuksiensa kautta. Jotain huomaat pienellä painettuna, että torrentit ovat sallittuja tämän VPN: n kanssa vain, kun käytät Avast-datakeskuksen sijainteja. Näitä on vain yhdeksän, jotka kattavat kaikki Yhdysvallat, Eurooppa, Yhdistynyt kuningaskunta ja Etelä-Amerikka.

Tuki ja asiakaspalvelu

Avast SecureLine VPN tarjoaa keskimääräistä asiakastukea. Suuri haittapuoli on, että he älä tarjoa live-chat-vaihtoehtoa. Löydät hyödyllistä tietoa heidän foorumistaan ​​ja heidän verkkosivustonsa tukiosasta. Tietoja on saatavana sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.

Huomasimme, että joskus sinun on kaiveltava vastausten löytämiseen, mutta hakukenttä tekee siitä hieman helpomman. Heidän verkkosivuilla olevien tietojen lisäksi sinulla on pääsy heidän 24 tunnin seitsemään päivään viikossa olevaan puhelintukeen.

Ne tarjoavat myös lippujärjestelmän. Kun lähetät sähköpostia heidän tekniseen tukeen tai laskutuksen tukiosastolle, saat välittömän vahvistuksen. Useimpiin lippuihin vastataan 24 tunnin sisällä.

Hinnoitteluvaihtoehdot

Avast SecureLine VPN: llä on erilaiset tilaustilat käyttämästäsi laitteesta riippuen. Tilaukset myydään vuosittain. Tilauksen hinta muuttuu suojattavien laitteiden määrän perusteella. Esimerkiksi Avast SecureLine VPN yhdelle tietokoneelle vuodessa maksaa 59,99 dollaria. Kolmen tietokoneen hinta nousee 69,99 dollariin. Viiden tietokoneen hinta on 79,99 dollaria, ja 10 tietokoneelta saat 99,99 dollaria vuodessa.

  VyprVPN-arvostelu 2023 - 4. paras valinta - Nopeus + tietoturvatestitulokset

avast Secureline vpn hinnoittelu 2

Muista, että jos ostat suojauksen tietokoneellesi, voit käyttää sitä vain tietokoneissa. Sitä ei voi käyttää Mac-laitteissa tai mobiililaitteissa. Sama pätee ohjelman muihin versioihin. Jos ostat Mac-tilauksen, sitä ei voi käyttää tietokoneellasi. Jos ostat tilauksen mobiililaitteellesi, sitä ei voi käyttää työpöydällä.

avast turvallinen maksu

Poikkeus tähän sääntöyn on usean laitteen tilaaminen. Se kattaa viisi laitetta tyypistä riippumatta. Se maksoi 79,99 dollaria. Tuettujen laitteiden määrää ei voida lisätä tai vähentää. Mutta voit lisätä tilauksen keston vuosia. Kolmen vuoden tilaus maksaa sinulle 219,99 dollaria.

Maksutavat ovat rajoitettu Visa, MasterCard, Discover, American Express tai PayPal. Ei ole mahdollista maksaa Bitcoinilla tai muulla nimettömällä maksulla.

Suosittelemmeko Avast SecureLine -sovellusta?

Tarkasteltuaan useita tekijöitä, me älä suosittele Avast SecureLine -sovellusta. Vaikka sillä on nopea nopeus, sitä on helppo käyttää ja sillä on sotilaallinen luokan salaus, tuotteesta on huolissaan meistä monia asioita.

Avast on suuri yritys, joka tarjoaa hyviä virustorjuntaratkaisuja. Niiden VPN on kuitenkin ongelmallista ja täynnä yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevia kysymyksiä. Yksi merkittävä haittapuoli meille on se, että VPN ei toimi jatkuvasti streaming-palveluiden, kuten Netflix, kanssa. Ymmärrämme, että suoratoisto VPN: n kautta ei ole syy siihen, miksi kaikki ostavat VPN: n. On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka ostavat VPN: n erityisesti tätä tarkoitusta varten.

Olimme hyvin pettynyt reitittimen tuen puutteesta. Mielestämme osa syy siihen, ettei reitittimen tukea ole, johtuu siitä, että Avast haluaa pystyä veloittamaan sinulta enemmän VPN: n käytöstä useissa tuotteissa.

Hinnoittelusta, mitä saat, Avast SecureLine VPN on erittäin kallis. On olemassa joukko halvempia VPN-verkkoja, jotka tarjoavat parannetun räätälöinnin, parannetun yksityisyyden ja paremman suojauksen ja sallivat sinun yhdistää useita laitteita VPN: ään samanaikaisesti, kuten NordVPN ja Surfshark.

Jotain muuta huolestuttavaa on se, että yritys on Tšekin tasavallassa. Tšekin tasavalta on ystävällinen suhteessa muihin maihin, jotka eivät ota Internetin yksityisyyttä niin vakavasti kuin jotkut haluaisivat. Tämä tarkoittaa, että on olemassa vaara, että tietosi voidaan toimittaa valtion virastoille ilman tietoasi tai suostumustasi.

Meitä häiritsee se, että mahdollinen mainosohjelma voi olla viehättämässä kulissien takana etsimään tiedostojen lisäämistä ja henkilökohtaisten tietojen keräämistä. Yksityisyyden harrastajina meille tämä on no-no.

Emme sano, että tämä on huono VPN. Se toimii torrentsilla, ja yhteys on käytännössä tiivis. Mutta on olemassa joukko palveluita, jotka tarjoavat samoja ominaisuuksia ja enemmän murto-osaan siitä, mitä maksat Avast SecureLine VPN: llä. Avast ei ole kauhea valinta, mutta se ei kaukana parhaasta.

Annamme sille kolme viidestä tähdestä.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me