Täydellinen luettelo maista, joissa on estetty VPN (päivitetty versio)

Joissain maissa tarkastelemme sinua Kiinaan, Pohjois-Koreaan ja muihin, vapaudesta päästä KOKO internetiin ei koskaan tullut asiaa.

Vaikka Internetiä pidetään avoimena, kansainvälisenä alustana, on tärkeää muistaa, että yksittäiset maat ja alueet voivat laita omat lait paikalleen suhteen, miten verkko toimii asukkailleen.

Monet maat asettavat Internet-palveluntarjoajille rajoituksia hallita, minkä tyyppistä sisältöä estetään selainten kautta. Esimerkiksi hallitus voi kieltää tietyt tiedostonjako- tai online-markkinapaikat.

Helpoin tapa kiertää tämäntyyppisiä rajoituksia on käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN). Kanssa VPN-asiakas Kun olet asettanut tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, muodostat silti yhteyden Internetiin paikallisen Internet-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, mutta kaikki liikenteesi ohjataan heti kolmannen osapuolen palvelimelle..

Istunto on täysin turvattu ja salattu, ja ensisijaisesta IP-osoitteestasi tulee naamioitu kaikille ulkopuolisille verkkosivustoille.

Täydellinen luettelo maista, joissa on estetty VPN (päivitetty versio)

VPN-yhteyden avulla voit tosiasiallisesti hallita missä IP-osoitteesi sijaitsee palveluntarjoajan tarjoamista vaihtoehdoista riippuen. Jos esimerkiksi VPN-palvelimellasi on palvelimia, jotka on määritetty Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa näistä tukiasemat ja vastaanota a lokalisoitu IP-osoite. Monet VPN-käyttäjät hyödyntävät tätä vaihtoehtoa muodostaakseen yhteyden suoratoistovideopalveluihin tai muihin sovelluksiin ja verkkosivustoihin, joita ei ole sallittu heidän maassa.

Tietenkin hallitukselle on vielä tapoja hallita Internetin käyttöä, vaikka markkinoilla on niin paljon VPN-palveluita tänään. He voivat työskennellä Internet-palveluntarjoajien kanssa VPN-kotisivujen estämiseksi tai VPN-yhteyksien rajoittamiseksi kokonaan. Lue lisätietoja siitä, millaisia ​​rajoituksia eri maissa noudatetaan. Alla oleva luettelo on esitetty maailman nopeimpien Internet-nopeuksien järjestyksessä.

Contents

Etelä-Korea

etelä-korea lippuEtelä-Korean hallitus ei rajoita VPN: n käyttö kansalaisilleen. Se osallistuu kuitenkin Internet-sensuuriin, koska se estää monia Pohjois-Koreaan tai pornografiaan liittyviä verkkosivustoja.

Norja

Norjan lippuNorjassa on ei lohkoja asetettu VPN-verkkosivustoilla tai asiakkaissa. Maalla pidetään erittäin avointa Internet-politiikkaa, vaikka viimeaikaiset päätökset ovat johtaneet siihen, että Norjan hallitus on estänyt useita parhaita tiedostojenjako- ja torrent-verkkosivustoja, kuten The Pirate Bay.

Ruotsi

Ruotsin lippuRuotsin asukkailla on täysi pääsy maailmanlaajuiseen verkkoon ja he voivat muodostaa yhteyden kaikkiin VPN-palveluihin. Maan perustuslaki tukee sanan- ja lehdistönvapautta, ja siitä seuraa vähän sensuuri Internet-sensuuri Ruotsin sisällä.

Hongkong

Hongkongin lippuHongkongin kansalaisista huolimatta, että ne sijaitsevat maantieteellisesti Kiinassa, jossa Internetin käyttöä valvotaan ja sensuroidaan tarkkaan vapaa pääsy avoimeen verkkoon. Hongkongin Internet-palveluntarjoajat eivät rajoita VPN: n käyttöä riippumatta siitä, missä isäntäpalvelin sijaitsee.

Sveitsi

Sveitsin lippuVaikka VPN-verkkoja ei ole estetty Sveitsissä, maa on lisännyt enemmän ja lisää Internet-rajoituksia viime vuosina. Liittovaltion ylin tuomioistuin antaa päätöksiä tapauskohtaisesti. Erityisesti maa on torjunut uhkapelisivustoja.

  Parhaat osakekaupankäyntijärjestelmät kaupungissa Oz

Suomi

Suomen lippuVPN-palveluiden käyttö on täysin laillista Suomen kansalaisille. Hallitus on kuitenkin käyttänyt tiettyjä suodatusjärjestelmät pakottaa Internet-palveluntarjoajat estämään verkkosivustoja, jotka keskittyvät tiedostojen jakamiseen tai online-pelaamiseen.

Singapore

Singaporen lippuSingaporen katsotaan olevan suhteellisen rajoittava lähestymistapa Internet-sensuuriin, mutta VPN-työkaluja ei ole estetty sen kansalaisille. Pirate Bayn kaltaisia ​​torjunta-sivustoja on estetty Singaporessa, ja useat online-rasistiset kommentit ovat johtaneet rikosasioihin.

Japani

japanin lippuJapanin kansalaisilla on täysi pääsy Internetiin ja he voivat käyttää mitä tahansa VPN-isännöintipalvelua. Tämä on sen antamien lakien ansiota sanan ja lehdistön vapaus. Jotkut Japanin Internet-palveluntarjoajat ovat laatineet käytännöt sopimattoman sisällön suodattamiseksi asiakkailleen.

Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistyneen kuningaskunnan lippuVPN-verkkoja on laillista käyttää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta se ei tarkoita, että ne ovat niin nimettömiä kuin luuletkaan. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on laki nimeltään Tutkintavaltaa koskeva laki, joka vaatii Internet-palveluntarjoajia säilyttämään asiakastiedot ja asettamaan ne saataville tapauksissa, joissa vaaditaan kansallista valvontaa. VPN-yritykset, jotka käyttävät palvelimiaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ovat sitoutuneet tähän käytäntöön, vaikka kansalaiset voivat silti muodostaa yhteyden isäntiin muissa maissa.

Aikaisemmin Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on estetty online-käyttö tiedostojen jakamispalveluihin, joissa piraattisen sisällön tiedetään olevan isännöity. Jotkut Ison-Britannian suurimmista Internet-palveluntarjoajista välittävät kaiken liikenteensa suodattimien kautta, jotka estävät laittomat verkkosivustot ja näyttävät selaimessa tapahtuvan virheen, kun käyttäjä yrittää käyttää niitä.

Yhdysvallat

Yhdysvaltain lippuVPN-asiakkaat ovat täysin laillisia Yhdysvalloissa. Tietyt Internet-säännökset voivat tosiasiallisesti valvoa yksittäiset osavaltiot, mutta kaiken kaikkiaan Yhdysvallat on pitänyt voimassa avoin lähestymistapa Internet-sensuuriin.

Tämän sanotun mukaan Yhdysvallat on äskettäin merkitty Internetin vihollinen tiettyjen kansainvälisten ryhmien toimesta. Tämä johtuu suurelta osin maan historiasta vuonna 2006 kansalaisten online-valvonta. Lisäksi hallituksen viimeisin päätös kumoaa verkon neutraalisuuslainsäädäntö voi johtaa siihen, että Internet-palveluntarjoajat saavat enemmän valtaa rajoittaa asiakkailleen pääsyä.

Alankomaat

hollanti lippuAlankomaissa on hyvin avoin lähestymistapa Internetin käyttöön ja ei aseta esteitä tai rajoituksia VPN-käytöstä. Maan ylin tuomioistuin on aiemmin määrännyt suurimpia Internet-palveluntarjoajia estämään tietyt tiedostonjakovälineet, kuten The Pirate Bay, mutta verkon neutraliteetti on edelleen tavoite Alankomaissa.

Romania

Romanian lippuRomania on ei historiaa koskaan rajoittanut VPN-palvelujen käyttöä. Sen kansalaisilla on täysi pääsy avoimeen Internetiin, mikä edellyttää harvoin hallituksen suodattamia uhkapelisivustoja.

Tšekin tasavalta

Tsekin tasavallan lippuTšekin tasavallan asukkaiden katsotaan olevan täydellinen vapaus Internetin selaamiseen, mukaan lukien VPN-isäntien käyttö muilla alueilla. Tšekin tasavallan yksittäiset Internet-palveluntarjoajat voivat harkita tiettyjen verkkosivustojen suodattamista, jos heidän asiakkaansa tekevät valituksia.

  KeePass Review - hyvä salasananhallinta vai avoimen lähdekoodin katastrofi?

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Arabiemiirikuntien lippuArabiemiirikunnat ovat laatineet erityisiä lakeja siitä, kuinka kansalaiset voivat käyttää VPN-palveluita. Vaikka VPN-verkkoja ei ole estetty kokonaan, kaikesta lainvastaiseksi todetusta VPN: n kautta suoritettavasta toiminnasta määrätään sakko vankila-aika ja suuri sakko.

Tanska

Tanskan lippuTanskan hallituksella on koskaan yrittänyt estää VPN-yhteyksiä jotka ovat peräisin sen rajoista. Internetin suodattamisessa on tiettyjä verkkotunnusten nimijärjestelmää (DNS) koskevia rajoituksia, lähinnä huumeiden verkkosivustojen ja tiedostojen jakamisen työkalujen ympärillä..

Taiwan

Taiwanin lippuTaiwan tarjoaa kansalaisilleen täyden pääsyn sensuroimaton Internet, mukaan lukien mahdollisuus käyttää VPN-verkkoja IP-osoitteiden peittämiseen. Taiwanin Internet-palveluntarjoajat eivät valvo asiakasliikennettä tai estä tiedostojen jakamispalveluita.

Latvia

Latvian lippuLatvian perustuslaki sisältää lehdistönvapauden ja sananvapauden. Tuloksena, Internet-rajoitukset ovat vähäiset Latviassa ja VPN-verkkoja voidaan käyttää vapaasti. Hallitus ei valvo kansalaistensa sähköpostitietojen käyttöä Internetissä.

Belgia

Belgian lippuBelgian hallituksella ei ole aiemmin ollut VPN-asiakkaiden käytön rajoittamista. Maalla on kuitenkin tiettyjä lakeja, jotka edellyttävät Internet-palveluntarjoajia suodattaa Web-sisältöä, jota pidetään moraaliton tai laiton. Tähän on sisältynyt uhkapelisivustoja ja tiedostojenjako-sovelluksia.

Kanada

Kanadan lippuVaikkakin on spekuloitu siitä, että Kanadan suurimmat Internet-palveluntarjoajat voivat pyrkiä rajoittamaan VPN: n käyttöä, niin ei ole tapahtunut toistaiseksi. Hallituksella on organisaatio, joka ilmoittaa laittomista verkkosivustoista, mutta Kanadan kansalaisilla on tämän suodatuksen ulkopuolella täysi pääsy Internetiin.

Thaimaa

Thaimaan lippuVPN-palvelut ovat saatavilla Thaimaassa ilman rajoituksia. Maalla pidetään kuitenkin hyvin rajoittava sensuuripolitiikka, joka on lisääntynyt viime vuosina. Suuri osa Thaimaan suodatuksesta liittyy politiikkaan. Hallitus voi estää minkä tahansa verkkosivuston, jota pidetään kuninkaan loukkaavana tai loukkaavana.

Irlanti

Irlannin lippuIrlannin kansalaisilla ei pitäisi olla mitään ongelmia, kun VPN-asiakasohjelmaa käytetään pääsyyn suojattuihin verkkoihin ja peitettäessä heidän IP-osoitettaan. Maalla on minimaaliset rajoitukset web-selailulle, lukuun ottamatta muutamaa tiedostonjako-verkkosivustoa, jotka hallitus on tällä hetkellä estänyt.

Valko-Venäjä

Valkovenäjän lippuValkovenäjän maa on aiemmin merkitty Internetin vihollinen ja sen hallitus on ryhtynyt toimiin rajoittaakseen VPN: n käyttöä kansalaisillaan. Hallitus omistaa ensisijaisen Internet-palveluntarjoajan ja valvoo tiukasti Internetin käyttöä. Viime aikoina Valkovenäjän viranomaiset ovat sekoittaneet VPN-verkkosivustoja yhdessä asiakkaiden kanssa. Kansalaisia ​​voidaan rangaista VPN-asiakkaiden käytöstä tai yrittämisestä päästä tiettyihin ulkomaisiin verkkosivustoihin.

Irak

Irakin lippuIrakissa VPN-palveluntarjoajat ovat yleensä kiellettyjä. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoaja lopettaa kaikki yritykset päästä VPN-palveluntarjoajan kotisivulle tai yritykset aloittaa VPN-asiakasyhteys. Jos löydät VPN-palvelun, joka kiertää rajoitukset, ota huomioon, että aktiivisuuttasi seurataan ja voit syytetty VPN: n käytöstä.

  Rajoittamaton VPN-arvostelu - miksi se on todella rajoitettu

Iran

Iranin lippuIranin hallituksella on tiukka lainsäädäntö VPN-verkkojen käytöstä. Ne eivät ole teknisesti laittomia, mutta kansalaiset ovat saavat kirjautua vain VPN-palveluihin, jotka hallitus on aiemmin hyväksynyt. Monella tapaa tämä on VPN: n tarkoituksen vastaista, koska hallituksen hyväksymät vaihtoehdot estävät todennäköisesti suuren osan samasta sisällöstä kuin normaalit Internet-palveluntarjoajat..

Irania on pidetty Internetin vihollisena pääasiassa niiden suodatuslakien vuoksi, jotka estävät kaikkien kansalaisten tietyn poliittisen ja uskonnollisen sisällön. Myös monet sosiaaliset verkostot ovat estetty kokonaan Iranissa.

Kiina

Kiinan lippuKiina on kuuluisa rajoittaa kansalaistensa Internetin käyttöä. Hallituksen asettama palomuuri estää monia Yhdysvaltojen suosituimpia verkkosivustoja. VPN-verkkojen osalta Kiina estää usein VPN-palveluntarjoajien ensisijaisen kotisivun. Tämä vaikeuttaa kansalaisten liittyvän VPN-asiakkaan lataamista, vaikka se ei ehkä estä lähteviä yhteyksiä kokonaan.

Mobiililaitteiden osalta useita VPN-sovelluksia on poistettu pakollisesti Kiinan iOS- ja Android-sovelluskaupoista. Kiinan hallitus estää myös monia verkkosivustoja, jotka liittyvät kiistanalaiseen poliittiseen toimintaan tai historiallisiin tapahtumiin.

Pohjois-Korea

Pohjois-Korean lippuEi myöskään yllättävää, että Pohjois-Koreassa on joitain niistä tiukimmat Internet-säännöt maailmanlaajuisesti. Niiden lakien täytäntöönpanosta tarkalleen ei tiedetä, mutta on turvallista olettaa, että muissa maissa isännöidyt ulkoiset VPN: t eivät ole sallittuja. Kaikkia Pohjois-Korean verkkosivustoja hallitsee hallitus, eikä laajempaan verkkoon ole pääsyä.

Oman

Oman lippuAiemmin Omanin hallitus on estänyt monia tärkeimpiä VPN-palveluntarjoajia, jotka isännöivät palveluitaan ulkopuolisissa maissa. Hallitus suodattaa kaiken moraalittomana pitämän verkkosisällön, ja tämä sisältää VPN: t ja muut työkalut, jotka on suunniteltu tekemään IP-osoitteista nimettömiä.

Turkki

Turkin lippuTurkin kansalaisilla on rajoitettu pääsy verkkoon, kun hallitus on ryhtynyt toimiin valvoakseen suodattimensa kautta sallittua sisältötyyppiä. Monet suosituimmista VPN-palveluista on estetty Turkissa, eikä asukkaiden sallita ohjata verkkoliikennettä ulkomaisten palvelimien kautta.

Sosiaalista mediaa säädellään myös Turkissa tiukasti, ja useat alustat on kokonaan kielletty. Aikaisemmin kansalaisia ​​on rangaistettu sosiaaliseen verkostoon liittyvistä kommentteista.

Venäjä

Venäjän lippuTällä hetkellä Venäjän hallituksen politiikka VPN-verkkojen suhteen on estää yksittäisten palveluntarjoajien kotisivut. Todellista VPN-liikennettä peitetyillä IP-osoitteilla ei ole estetty, joten Venäjän kansalaisten on vain löydettävä menetelmä turvallisen VPN-työkalun hankkimiseksi. Maalla on laajamittainen musta luettelo muista estettyistä verkkosivustoista, mukaan lukien kaikki sisällöt, joita hallitus pitää laittomina.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me