Paras VPN Australia 2023

Contents

Arvostelut ja tekniset vertailut

Testasimme 20 parasta VPN-palvelua löytääksemme sieltä nopeimmat ja turvallisimmat VPN-palvelut.

paras vpn

Kun selaat Internetiä ja luet tätä heti, oletko yhteydessä virtuaaliseen yksityiseen verkkoon (VPN)?

Jos ei, sinun pitäisi olla…

Nykyään tietokonelakeja ja tietoverkkohyökkäyksiä tapahtuu hälyttävällä säännöllisyydellä. Lisäksi maailma muuttuu liikkuvammaksi, ja matka- ja etätyöstä tulee nopeasti normi.

Kun enemmän henkilökohtaisia ​​tietojamme menee “pilveen”, meistä tulee enemmän yhteydessä toisiinsa, mutta myös paljon haavoittuvampia.

Tähän kohtaan VPN tulee.

Yksinkertaisesti sanottuna VPN antaa sinun muodostaa yhteyden Internetiin yksityisen salatun tunnelin kautta, mikä vähentää merkittävästi mahdollisuutta joutua tietoverkkorikoksiin..

Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja halvempia kuin luuletkaan. Olen henkilökohtaisesti testannut kaikki parhaat Australian VPN: t ja ulkomailla, ja koonnut testien tulokset tässä oppaassa.

Näytä UKK-sisältö

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Mikä on VPN ja miten se toimii?
 • Mitkä ovat VPN: n käytön edut?
 • Onko VPN: n käyttö laillista Australiassa??
 • Mikä VPN antaa minulle suoratoistaa Netflixin?
 • Seuraa VPN-verkkoja seuraamaan mitä teen verkossa ja pitämään lokitiedostoja?
 • Ovatko VPN-turvat torrentia varten?
 • Voitko määrittää VPN: n reitittimessä?
 • Voitko määrittää VPN: n pelikonsolissa tai Smart TV: ssä?
 • Mikä on paras ilmainen VPN Australialle?
 • Mikä on nopein VPN siellä?
 • Kuinka paljon VPN: t maksavat?
 • Onko VPN: n käytöllä vaaroja??
 • Voiko VPN tehdä Internetistä nopeamman?
 • Voidaanko VPN estää?
 • Voidaanko sinut seurata, jos käytät VPN-verkkoa?

VPN-verkkojen testaaminen – vaihe vaiheelta -prosessi

Riippumatta siitä, missä käyt maailmassa, haluat VPN: n olevan nopea ja turvallinen, muuten sellaista ei ole mitään järkeä. Hankala osa seulotaan satojen palvelua tarjoavien yritysten läpi selvittääkseen mikä VPN on paras.

Privacy Australiassa pidämme muusta maailmasta hienoja, mutta tehtävämme on löytää ja suositella palveluita, jotka auttavat muita aussiamme pysymään turvassa verkossa. Voit lukea lisää yksityiskohtaisesta testausprosessistamme täältä.

Määrittää paras VPN kaiken kaikkiaan tämä testausprosessi on kriittinen. Näin löydämme ohjelmistojen haavoittuvuudet ja tietoturva-aukot.

Keskitymme muutamaan tärkeään kriteeriin:

 • Toimivalta – Mihin ne sisältyvät?
 • 5 silmää – Jakavatko he tietosi?
 • Kirjauskäytäntö – Jos kyllä, se on iso ei mennä.
 • Nopeus – Hitaita VPN-verkkoja ei todellakaan kannata käyttää
 • Estää P2P: n – Ei enää Netflixiä
 • Yhteyksien lukumäärä – 1 laite tai 3?

Katso alla oleva kaavio, lajittelimme yli 45 yritystä ja kävimme läpi kunkin yrityksen tietosuojakäytäntö, palvelusehdot ja nopeustesti.

Huomaa myös – kaikki lukijat ovat tervetulleita jättämään arvosteluja jokaisesta VPN-palvelusta kunkin arvosteluun saatavan lomakkeen kautta. 

VPNJurisdiction5 EyesLoggingSpeed ​​# palvelimista # samanaikaisista yhteyksistäBlocks P2P
NordVPN Panama Ei Ei Nopeasti 5231 6 Ei
Surfshark VPN Britannian Neitsytsaaret Ei Ei Nopeasti Yli 800 palvelinta Rajoittamaton määrä laitteita (mutta vain yhtä voi käyttää kerrallaan) Ei
ExpressVPN Britannian Neitsytsaaret Ei Ei Nopeasti 2000 3 Ei
VyprVPN Sveitsi osuuskunta Ei Nopeasti 700 5 Ei
Yksityinen tunneli Yhdysvallat 5 silmää Joo Keskiverto 50 3 – Rajoittamaton Joo
Trust.Zone Seychellit Ei Joo Keskiverto 164 3 Joo
VanishedVPN Australia Ei Joo Keskiverto Tuntematon 3 Joo
Yksityinen Internet-yhteys Yhdysvallat 5 silmää Joo Keskiverto 3243 5 Joo
PureVPN Hongkong Ei Joo Keskiverto 2134 5 Joo
IPVanish Yhdysvallat 5 silmää Joo Keskiverto 1100 10 Joo
TunnelBear Kanada 5 silmää Joo Keskiverto 350 5 Joo
VPN Rajoittamaton Yhdysvallat 5 silmää Joo Keskiverto 400 5 Joo
Hotspot-kilpi Yhdysvallat 5 silmää Joo Keskiverto 500 5 Joo
Avast Secureline VPN Tšekin tasavalta osuuskunta Joo Keskiverto 52 5 Joo
WindScribe Kanada 5 silmää Joo Keskiverto 480 Rajoittamaton Joo
TorGuard Yhdysvallat 5 silmää Joo Keskiverto 3000 5 Joo
Piilota.me VPN Malesia Ei Joo Hidas 35 5 Joo
Hola VPN Israel osuuskunta Joo Keskiverto 0 3 Joo
VPN yhteensä UK 5 silmää Joo Keskiverto 45 3 Joo
Avira Phantom VPN Saksa 5 silmää Joo Hidas 40 Rajoittamaton Joo
CyberGhost VPN Romania Ei Joo Keskiverto 3519 7 Joo
Opera VPN Norja 5 silmää Joo Hidas 3 1 Joo
SaferWeb Yhdysvallat Ei Joo Hidas 30 2 Joo
ProtonVPN Sveitsi osuuskunta Joo Keskiverto 347 10 Joo
Betternet Kanada 5 silmää Joo Hidas 11 5 Joo

Parhaat VPN-palvelut – arvostelut

1. NordVPN – paras yleinen valinta Australian # 1 VPN: lle

“Luotettava, turvallinen, yli 5000 palvelinta”

nordvpn-logo

LUOTETTAVA
TURVALLINEN
Yli 5000 palvelinta

NordVPN on erittäin suosittu VPN-palvelu, jolla on laaja asiakaskunta. Usein useiden sivustojen suositeltavin VPN-palvelu, NordVPN: n mainetta tukevat palvelun luotettavuus, nollakirjauskäytäntö, maksimaalinen turvallisuus ja täydellinen pääsy maantieteellisesti estettyyn sisältöön omalla SmartPlay-ominaisuudellaan.

CIA-tason suojaus ja täydellinen nimettömyys

Jos turvallisuus ja nimettömyys on ensisijainen prioriteettisi sinulle, olet tekemässä suurta kohtelua. Koska uhat ovat liian monimutkaisia ​​edes kuvaamiseksi, voit viihtyä selatessasi tietäen, että voit käyttää heidän OpenVPN-tunnelointiprotokollaa, joka on nykyään turvallisin. Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, NordVPN: n AES-256-salausversio on varustettu 2048-bittisellä Diffie-Hellman-avaimella RSA-avaimen sijasta, koska siinä on täydellinen välityssalaisuus.

NordVPN: llä on myös kaksinkertainen salausominaisuus, mikä tekee NordVPN: stä parhaimman valinnan maissa, joissa on drakonialakeja (Pohjois-Korea, Kiina jne.). Jopa syväpakettivalvonnassa on käytännössä mahdotonta murtaa tätä salaustasoa.

Mihin tahansa NordVPN-pakettiin on sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus ja automaattiset tappikytkinominaisuudet, mikä varmistaa, että aktiviteettisi on aina suojattu.

NordVPN: llä on myös yksi helpoimmin käytettävistä ja turvallisimmista salasanojen hallintaohjelmista pariksi VPP-palveluidensa kanssa nimeltään NordPass.

Palvelimet ja estetty sisältö

Heidän patentoitu SmartPlay-tekniikka antaa sinun käyttää satoja suoratoistosivustoja kaikkialla maailmassa. SmartPlay on suojattu välityspalvelinratkaisu, joka tekee useimmista, jos ei kaikista heidän palvelimistaan, käyttökelpoisen tukiaseman suoratoistopalveluille, kuten Netflix, Kodl, Hulu ja muut..

NordVPN sopii innokkaille matkustajille erittäin hyvin, sillä pääsy 5 200 palvelimelle on levinnyt 62 maahan 6 mantereella. Voit Netflix ja chill missä tahansa haluat. ��

2. Surfshark – paras ”budjetti” VPN

“Turvallinen, edullinen, yli 800 palvelinta”

Surfsharkin logo

EDULLINEN
ERITTÄIN TURVA
Yli 800 palvelinta

Surfsharkin sivusto

Aluksi

Surfshark on uuden lapsen määritelmä lohkossa. Nämä kaverit ovat uusin VPN, jonka olemme tarkistaneet, ja pidämme siitä, mitä näemme toistaiseksi. Heillä on jopa potentiaalia olla tulevaisuuden ykkönen.

Puhumme täällä paljon sijainnista lainkäyttövallan ja hallituksen puuttumisen vuoksi. Surfshark on asunut Britannian Neitsytsaaret, mikä on luultavasti paras paikka VPN: lle, ja se on myös asunut tämän listan 2. sijalla.

Pitkäaikaisen sopimuksen hinnoittelu tuntuu pohjimmiltaan siltä kuin he antaisivat sen sinulle ilmaiseksi 1,99 dollarilla kuukaudessa ja tilauksesi antaa sinulle fantastisen arvon. Vaikuttaa siltä, ​​että Surfshark lisää uuden palvelimen joka päivä ja haluaa tarjota entistä enemmän käyttäjilleen. VPN-yrityksellä on tällä hetkellä yli 800 palvelinta yli 50 maassa.

Turvallisuus ja yksityisyys

Surfshark tekee asiat oikein tietoturvan ja yksityisyyden suhteen ja antaa sinulle todella vaihtoehtoja salausprotokollan suhteen. Ensinnäkin, he eivät koskaan kirjaudu sisään. Toiseksi yrityksellä on tuki useille protokollille, mukaan lukien 256-bittiset AES / OpenVPN, IPSec ja IKEv2 (mutta ei IPv6). Näitä protokollia käyttämällä he voivat tarjota asiakkailleen lähes rajattoman määrän IP-osoitteita.

Vanhassa IPv4-protokollassa, jota monet VPN: t käyttävät, on rajoitettu määrä yksilöitäviä IP-osoitteita. Tämä voi vakavasti haitata streaming-kykyjäsi. Surfsharkin tuki useille VPN-protokollille tarkoittaa, että se voidaan asentaa useille reitittimille ja laitteille.

Surfshark VPN -protokollat ​​käyttävät parasta käytettävissä olevaa 256-bittistä AES-salausta. Yhtiö käyttää myös 2048-bittistä DHE-RSA-avainvaihtoa ja SHA512-todennushajaketta. Koska useimmat ihmiset eivät tiedä mitä tämä tarkoittaa, tiedä vain, että se on kirjaimellisesti paras salaus, joka sinulla voi olla. Surfsharkilla on myös DNS- ja WebRTC-vuodonsuojaus koko verkossaan.

  Parhaat Netflix-VPN: t (2023)

Hinta ja loput

Hinnoittelussa Surfshark on tarjoamansa arvon perusteella paras valinta. Tätä ei ollut edes muutama vuosi sitten, koska Surfshark oli vain hameisä silmänsä silmänräpäys. Lyhytaikaisiin suunnitelmiin liittyen kustannukset ovat kohtuulliset. Jos tarkastellaan kahden vuoden suunnitelmaa, voit maksaa 1,99 dollaria kuukaudessa, joka voittaa kaikki muut hienot VPN: t.

Upea asia Surfshark VPN: ssä on, että voit vain hautata varaosuuden sohvallesi kuukausittain maksaaksesi palvelun.

3. ExpressVPN – paras valinta nopeudelle

”Nopeat, turvalliset, yli 700 sijaintia”

ExpressVPN

NOPEIN
ERITTÄIN TURVALLINEN
700+ SIJAINTI

Aluksi

Tämä Brittiläiset Neitsytsaaret (sijainti on tärkeä) on toiminut liiketoiminnassa vuodesta 2009 lähtien ja voittaa rakkautemme toiseksi parhaimpana australialaisten VPN: nä. Vaatimukseen on useita syitä.

Yhden tilauksen hinnalla asiakkaat pääsevät käyttämään mitä tahansa 2000+ nopeaa ExpressVPN-palvelinta sijaitsee 94 maata. Jos ihmettelet, tämä on melko laaja kattavuus, ja se on hyvä asia.

Turvallisuus ja yksityisyys

VPN: n selkäranka on sen käyttämässä salausstandardissa. AES-256 on ExpressVPN: n valinta. Sinun ei tarvitse olla tekniikan nörtti ymmärtääksesi, että kymmenien supertietokoneiden tarkistamiseen tarvitaan miljardeja avaimia sekunnissa miljardeja vuosia hajottaaksesi tällaisen salauksen raa’alla voimalla. Lue lisää salauksen toiminnasta täältä.

Et halua mitään tekemistä VPN: n kanssa, jossa on WebRTC-vuoto, haittaohjelmien tartunnan saaneet asennustiedostot tai heikko kirjauskäytäntö. Testauksemme perusteella ExpressVPN on puhdas kuin pilli ja siinä on kirjautumattomuuskäytäntö, joka on yhtä tiukka kuin löydät.

Aloittelijoille VPN-lingossa, kirjautumattomuus tarkoittaa, että he eivät pidä kirjaa heidän palvelun käytöstä. Usko tai älä, jotkut yritykset tekevät niin. Ne yritykset eivät ole luettelossamme.

Etsitkö palvelua, joka mahdollistaa vaivaton torrentin ja pääsyn Kodelle ja Netflixiin mistä tahansa? Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, että jotkut ihmiset käyttävät VPN-palvelua ja ExpressVPN tarkistaa hyvin.

Hinta ja loput

Parasta on, että saat kaikki nämä esimerkilliset ominaisuudet ja voit edelleen nauttia yhdestä nopeimmista VPN-kokemuksista. Ainoa tyttö, jonka valitsimme, on ExpressVPN, joka on hieman korkeimman hinnan puolella, ja se vaihtelee 6,67 dollarista 12,95 dollariin kuukaudessa, riippuen sopimuksen kestosta ja tarjouksista, joita he saattavat käyttää.

Asiakastuki on tärkeää. Teimme joitain kysymyksiä kokeillaksemme ExpressVPN: n henkilöstön hyvää mainetta.

Lyhyt tarina, he menivät todella hyvin.

Vaikka emme suosittele, että ryöstät lasten yliopistorahaston saadaksesi tämän VPN-palvelun, se ei välttämättä tee sinusta huonoa henkilöä.

4. VyPrVPN – Neljäs valinta, mutta silti melko hyvä

“Nopea, edullinen hinta, vähemmän paikkoja”

Vypr VPN

PARAS HINTA
VÄHEMMÄN IPS KYTKENTÄVÄT
NOPEASTI

Totta puhuen, emme tekisi siitä paljon, jos valitset VyprVPN suosituksen sijaan 1. Se on niin hyvää, mutta jonkun on oltava toinen ja suurin osa asioista, jotka meidän on sanottava tästä yrityksestä, on positiivista.

VyPrVPN voi ylpeillä, vaikka se on alle kolmannen luokan palvelimien tason 94 maassa 70 maata, mikä ei ole huono.

Rajoittamaton tarkoittaa rajatonta

Mutta mitä todella pidämme, on tämän palvelun rajoittamaton suoratoisto-osa, mikä tarkoittaa, että voit pysy kirjaimellisesti verkossa 24/7 loppuelämäsi, jos haluat, eivät koskaan törmää kaistanleveyteen tai suorituskyvyn rajoituksiin. Kaikki VPN-palvelut eivät voi esittää tätä vaatimusta.

Suojaus on tärkeä VPN-pelissä. Ilman sitä ei ole mitään syytä ostaa palvelua. VyPrVPN omistaa ja ylläpitää kaikkia heidän palvelimiaan in-house. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilökohtaisilla tiedoillasi on vähemmän mahdollisuuksia nähdä päivänvalo väärinkäytön kautta.

Torrentit, Kodi ja Netflix

VyPrVPN toimii teknisesti torrenting-, Kodi- ja Netflix-ohjelmien kanssa, vaikkakaan ei aina ilman, että vannomme ja heitämme asioita. Torrentit ovat sallittuja, mutta niitä ei kannusteta, ja torrentitoimintasi voidaan kirjata.

Kodi toimii hyvin, vaikkakin se on asetettava manuaalisesti. Ja kiitos Netflixin sodan VPN-verkkoille, on yhä vaikeampaa löytää palvelinta, joka toimii tämän palvelun kanssa luotettavasti.

Ei riskitutkimusta

Kuten NordVPN, myös VyprVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos olet uusi tässä kaikessa, se tarkoittaa paljon, koska se on sinun pakojesuunnitelmasi siinä tapauksessa, että äkkiä huijaat ja päätät koskaan käyttää Internetiä enää.

Uudet VyprVPN-asiakkaat saavat 50% hinnanalennus yrityksen kiitoksena palvelun kokeilemisesta. Vaikkakin ripeästi, ehkä kaikkein merkittävin ominaisuus on heidän täydellinen omistautumisensa henkilötietojesi suojaamiseen.

5. Puhdas VPN

”Vakaa valinta, mutta pieni askel alas”

Puhdas VPN-logo

KALLIIMPI
Epävarmoja nopeuksia
VÄHEMPI IPS

Ajattelumme mukaan sinun ei todellakaan pitäisi käydä verkossa ilman VPN: tä, mutta tosiasia on, että penniä voi olla kapea ja jopa NordVPN: n ja ExpressVPN: n suhteellisen vaatimattomat kustannukset saattavat johtaa ohitettuihin aterioihin.

Tarkan budjetin tarjoajille tarjoamme PureVPN-harkinnan.

Kun hinta on suuri tarjous

Tärkeintä on, että saat suurimman osan huippukoirien ominaisuuksista, kuten rahat takaisin -takuu, täysin riittävä tuki ja kaikki nimettömyys ja yksityisyys, jota odotat ylimmän hyllyn VPN: ltä – mutta halvemmalla hinnalla.

Nyt emme istu täällä ja väitämme, että PureVPN-laatu on melkein kahden edellisen vaihtoehdon mukainen, koska se ei ole, mutta palvelu on ehdottomasti hieno, jos tarvitset hallita kuluja.

Ensimmäinen asia, jonka todennäköisesti huomaat laskeutuessasi PureVPN-verkkosivustoon, on se, että näyttää siltä, ​​että heillä on helppo käyttää monia ominaisuuksia. Olet oikeassa. He tekevät.

Paljon ominaisuuksia

Puhumme haittaohjelmien ja virusten torjuntaohjelmista, mainosten estämisestä, tunkeutumisen havaitsemisesta ja estämisestä, sovellusten suodattamisesta ja luettelo jatkuu. Et löydä tämän tyyppistä tietoturvallisuustasoa muiden samankaltaisten palveluiden kanssa.

Lisää tähän vankka “istunnon ulkopuolelle tapahtuva kirjaaminen” -käytäntö ja mikä voi olla alan helpoin käyttöliittymä. Sinulla on helvetin hieno valinta australialaisille, jotka tietävät tarvitsevansa VPN: n, mutta myös heidän täytyy säästää dollari tai kaksi.

Torrenting, jne.

Jos VPN: lläsi on torrenting tavoitteesi, et näe mitään täällä. PureVPN estää kaikki torrentit siitä, mitä voimme kertoa. Kuten useimmat muutkin VPN-palvelut, odotetaan olevan vaikeuksia luotettavasti päästä US Netflixiin suurimmalta osaltaan heidän palvelimistaan. Jos olet kuitenkin Kodissa, PureVPN tarjoaa virallisen lisäosan, jonka avulla käyttö on helppoa.

6. Yksityinen Internet-yhteys

“Halpa, nopea ja hidas”

yksityisyys Internet-yhteys

KALLIIMPI
Epävarmoja nopeuksia
VÄHEMPI IPS

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) on oikein haju paketin keskellä australialaisille tarkoitettujen VPN-palveluiden suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että siellä on vähän hyvää, vähän ei-niin hyvää ja saat kaiken melko kohtuulliseen hintaan.

Yksi mielenkiintoinen näkökohta tälle VPN-palvelulle on, että voit halutessasi päättää alentaa yhteyden salaustason vastineeksi nopeammasta selaamisen nopeudesta. Pinnalla saattaa vaikuttaa siltä, ​​että tämä valinta koskisi vain niitä, jotka nauttivat liian monta maaliruutua lapsena.

Mutta pidä kiinni!

Haluat vähemmän salausta?

Oletetaan, että tiedät, että olet suhteellisen turvallisessa verkossa, ja huomaat, että alennus 128-bittiseen salaukseen (256-bittisestä salauksesta) antaa sinulle silti vankan kerroksen salauksen suojausta.

Saatu nopeus saattaa olla sen arvoinen.

Vaikka PIA: lla on täynnä palvelimia, ne kattavat vain 28 maata. Underwhelming. Tärkeintä – jos et ole yhdessä näistä maista, odottaa kilpikonnan kaltaisia ​​yhteysnopeuksia vaikka poistaisit salauksen kokonaan pois (emme selvästikään suosittele sitä).

Tässä on jännittävä osa, jos pidät edullisuudesta. Sopimuksen kestosta ja muista valitsemista vaihtoehdoista riippuen, tämän VPN: n kuukausikorko laskee todennäköisesti 3–7 dollaria kuukaudessa.

Netflix, Torrents ja Kodi

Monien teidän esittämäsi kysymys on, toimiiko PIA tällaisten palveluiden kanssa. Voit tyhjentää Netflixin luettelosta, koska mikään VPN ei toimi luotettavasti tämän palvelun kanssa vuonna 2023. Saatat olla onnekas ja löytää yhteistyössä olevan palvelimen nyt ja se on se. Plussapuolena tämä VPN-palvelu tukee melko torrentia ja toimii hyvin Kodin kanssa.

  VPN-protokollat: PPTP vs L2TP / IPSec vs SSTP vs IKEv2 / IPsec

Jotkut vakavat haitat

PIA sijaitsee Yhdysvalloissa, mikä on vakava haitta yksityisyyden suojan kannalta (lue 5 silmästä). Toinen mainitsemisen arvoinen haitta on, että live-chat-ominaisuutta ei ole.

Sooo… ei huono palvelu, mutta emme voi tuottaa paljon innostusta yli.

7. Luottamus.vyöhyke

”Nopea… ja pieni”

Paras VPN Australia 2023

KALLIIMPI
Epävarmoja nopeuksia
VÄHEMPI IPS

Joskus koosta ei ole väliä, mutta joskus sillä on merkitys.

Trust.Zonen VPN-palvelulla on paljon tehtävää. Yksi asia, jota sillä ei ole, on palvelimien lukumäärä ja sijainti. Puhumme hämärästä 135: stä 31 maassa. Tärkeintä on, että riippumatta siitä, kuinka nopeat yhteysnopeudet ovat, yritys ei vertaile suotuisasti yritysten jättämää jalanjälkeä luettelomme kärkeen.

Sneaky nopea nopeus

Jos asut maassa, joka sijaitsee lähellä yhtä heidän palvelimista, sinulla on todennäköisesti suuri yhteysnopeus. Yleensä ottaen, Trust.Zone oli toiseksi nopein testatuista. Se ei ole pieni saavutus.

Huippuluokan turvallisuus

Toinen merkki heidän edukseen on omistautuminen turvallisuudelle. Seychellien eksoottisella trooppisella ihmemaalla sijaitsevalla PIA: lla on taipumus laskeutua kikatussovelluksiin, kun niitä pyydetään luovuttamaan käyttäjätiedot hallituksille, jotka haluavat pyytää tällaista. Puhumme tavanomaisista epäilyistä: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia … saat idean.

Jos tunnet torrentia, tällä VPN-palvelulla ei ole rajoituksia. Oletko valmis Netflixiin ja rentoutumaan maan alla? Meh, se saattaa toimia sinulle ja ei. Pystyimme kiertämään maantieteellisiä rajoituksia vain kolmessa seitsemästä kokeiltavasta palvelimesta, joten luopuiimme.

Tämä on myös yksi sinun parhaat vetoja, jos haluat käyttää Kodia.

Stout-salausstandardit ja halpa hintavalikoima tekevät PIA: sta erinomaisen valinnan – jos satut olemaan yksi harvoista onnekkaista palvelimen lähellä.

8. Piilota perse

“Hauska nimi, Rotten Service”

HMAToivomme, että Piilota perse oli yksi iso vitsi. Anteeksi. Se ei ole. Palvelu on todella olemassa ja laskuttaa ihmisiä osallistumaan omaan erityiseen epäpätevyytensä ja pääkalvonsa merkkiin.

Jos Australiassa olisi luokka vähiten suositelluille VPN-palveluille, Hide My Ass (HMA) tekisi puhtaat kulta-, hopea- ja pronssimitalit.

Sanotaan tämä niin selvästi kuin mahdollista. HMA on kauhea palvelu kaikilla tasoilla, mikä tarkoittaa mitä tahansa. Suosittelemme vannoa Internet ja kaikki siihen liittyvä tekniikka ikuisesti, siirtyä Outbackiin ja liittyä aboriginaalien heimoon ennen rekisteröitymistä tällä VPN: llä.

Vakavasti. Se on niin paha.

Vaikka HMA-testimme päättyi äkillisesti, se ei ollut tarpeeksi pian. Vietimme koko viikon yrittäessään muodostaa yhteyden sekä Netflixiin että torrentiaan – ei onnea. Tämä sen lisäksi, että käynnistetään satunnaisesti ja usein yhteydestämme.

Kun yritimme soittaa tukeen, ei vastausta sähköpostiin, chat-istuntoon, puheluun tai savu-signaaliin.

Lopuksi he vain deaktivoivat tilin ilman varoitusta. Lisää tähän kyvyttömyyden paraatiin tosiasia, että yhteyksien nopeudet ovat hitaita tai olemattomia. Niiden tiedetään pelastavan lokisessioita ja tekevän yhteistyötä lainvalvonnan kanssa, ja olet saanut aikaan todella huonon palvelun..

Suosittelemme HMA: ta? Selvität sen.

Testatut VPN-verkot ja miten teimme sen

VPN-tuotteita on saatavana satoja, mutta mielestämme vain noin kaksi tusinaa on jopa testaamisen arvoinen. Teimme alkuperäisen päätöksen siitä, mitkä tekivät alkuperäisen leikkauksen online-tuntemuksen ja oman toimialaosaamisemme perusteella.

Seuraavaksi tuli perusteellinen testausprosessi, joka meni noin:

 • liitin.

  Osta ohjelmisto

  Kävimme itse verkossa ja ostimme tuotteen täydellä hinnalla myyjältä, asensimme sen kannettavaan tietokoneeseemme ja testasimme sitä viikon ajan.

 • liitin.

  Nopeustesti

  Valitse seitsemän erilaista satunnaista maantieteellistä sijaintia. Testattu jokainen VPN-ehdokas näistä sijainneista.

 • liitin.

  Tarkista vuodot

  On olemassa useita vuotolähteitä (WebRTC, jne.), Jotka voivat rikkoa yksityisyytesi ja nimettömyksesi hetkessä ja ovat huonon VPN-palvelun tunnusmerkki..

 • liitin.

  Geo-yhteensopivuus

  Mahdollisuus torrentia ja toimia Netflix / Kodi -maantieteellisten rajoitusten ympärillä on yksi syy VPN-verkkojen suosimiseen. Arvioimme nämä ominaisuudet.

 • liitin.

  Helppokäyttöisyys

  Tarkistettiin käyttöliittymän ystävällisyys ja asiakaspalvelun reagointikyky.

 • liitin.

  Hinta vs. arvo

  koska meillä kaikilla ei ole kultaisia ​​nuggeja ja Bitcoinia, jotka putoavat taskustamme.

 • liitin.

  Yksityisyyden suojaus

  VPN: n raison d’être.

Vaikka testaus jatkuu, vuoden 2023 rankingissa Arvioimme 20 parhainta palvelua. Testausympäristö tietokoneen ja käyttöjärjestelmän suhteen olivat samat, jotta saataisiin rehellinen tulos.

Vain jos emme ole tehneet tarpeeksi selväksi, emme ota houkutuksia – taloudellisia tai muutoin – päästäksemme tämän sivun suosituksiin. Nämä ovat omia mielipiteitämme, jotka saatiin kulmakarvan hikeämme kautta, ja paljon aikaa vietimme sormien koskettamiseen näppäimistöön.

“Joten, ostitte ja maksoitte 20 VPN-tilausta ?!”

On selvää, että vastaus tähän kysymykseen on kyllä. Huomaa myös, että testausjakson ja useimpien palveluiden tarjoaman ilmaisen kokeilujakson välillä on samankaltaisuutta. Tule, et ajatellut …?

Työskentelemme täällä tiukasti ja kutsumme korkeammalle kuin olemme vain yksi joukko aussialaisia, joilla on liian paljon VPN-tilauksia.

Usein Kysytyt Kysymykset

kuva, joka näyttää salatun VPN-tunnelinMikä on VPN ja miten se toimii?

Salattu yhteys tietokoneesi ja Internetin välillä.

Erillään palveluntarjoajastasi, VPN reitittää online-toiminnosi tuottamia tietoja toisen palvelimen kautta ja piilottaa todellisen sijaintisi määrittämällä toisen IP-osoitteen. Lisäksi tiedot salataan, jotta hakkerit eivät näe niitä.

VPN tarjoaa paljon korkeamman yksityisyyden ja nimettömyyden kuin Internet-palveluntarjoajan kautta. Suurin osa VPN-palveluista rakentaa avoimen lähdekoodin protokollia, kuten Open VPN.

Kuinka se toimii

Vaikka pääsi saattaa räjähtää, jos joudut rakentamaan toimivan VPN-yhteyden tyhjästä, yhden käyttöprosessi ei ole monimutkainen.

 1. Lataa VPN-ohjelmisto ja asenna se laitteeseesi.
 2. Aloita selausistunto avaamalla ohjelmisto.
 3. Tietosi on salattu ennen kuin ne poistuvat tietokoneelta.
 4. Salattuaan tietosi menevät VPN-palvelimelle.
 5. Kun olet kulkenut VPN-palvelimen läpi, tietosi (silti salatut) reititetään online-määränpäähän – kuten pankin verkkosivustolle tai suosikki sosiaalisen median sivulle..
 6. Verkkokohteen kannalta näyttää siltä, ​​että VPN-palvelimelta lähtöisin olevat tiedot.

Kaiken tämän kanssa on se, että salatun protokollan ansiosta siirretyt tiedot (kuten luottokortti- tai sosiaaliturvatunnukset) eivät ole luettavissa kenellekään, joka onnistuu hakkeroimaan järjestelmän ja katsomaan.

Ajattele VPN-yhteyttä turvallisena tunnelina, jonka kautta kaikki online-istuntoon liittyvät tiedot voivat kulkea, piilossa turvallisesti ulkomaailmasta..

Mitkä ovat VPN: n käytön edut?

Saavuta aivan uusi online-suojauksen ja yksityisyyden taso.

Salauksen ansiosta VPN: n käyttö vähentää huomattavasti mahdollisuuksiasi, että tietosi varastetaan ja myydään Dark Webissä tai mainostajille ilman lupaasi. Lisäksi IP-osoitteesi näyttää siltä, ​​että käytät Internetiä VPN-palvelimen fyysisestä sijainnista luomalla nimettömyysastetta, joka on vertaansa vailla perinteiseen Internet-palveluntarjoajaan..

Onko VPN: n käyttö laillista Australiassa?? Australia online-tietosuojaprofiili

Laillinen nyt, mutta viimeaikainen lainsäädäntö voi olla liukas.

Suurin osa länsimaista, mukaan lukien Australia, sallii VPN-palvelujen rajoittamattoman käytön. Mutta vuoden 2015 laki sallii sen, että tekijänoikeuksia loukkaavat voivat saada liittovaltion tuomioistuimen päätöksen estää sen estäminen maassa..

Toistaiseksi VPN-verkkoja vastaan ​​ei ole tehty mitään lainsäädäntötoimia. Monet australialaiset käyttävät tämäntyyppisiä palveluita kiertääkseen hallituksen pyrkimyksiä säännellä sisältöä.

Tarkista luettelo maista, jotka ovat kieltäneet VPN: n käytön.

Mikä VPN antaa minulle suoratoistaa Netflixin?

Valitse palvelusi huolellisesti, jos haluat amerikkalaista Netflixiä.

Ei ole mikään salaisuus, että muu maailma himoitsee Netflixin amerikkalaisen version jälkeen. Tähän on kolme syytä: valinnat, valinnat, valinnat. Suoratoisto-jättiläinen tarjoaa erilaisia ​​valintoja eri puolilla maailmaa ja jos syntymäoikeuden perusteella satut olemaan väärässä paikassa, et ole onnekas, ellei…

Sinä arvasit sen. Valitsemalla VPN, joka sijaitsee rohkeajen vapaan ja kodin korkeassa maassa, voit huijata Big Brother Netflixin ajattelemaan, että olet värjätty villaan jenkki, ja tekemään valintoja FULL-luettelosta. Muista, että Netflix on ristiretkellä estääksesi kaikkia VPN-verkkoja avaamasta palveluaan.

  VPN-protokollat: PPTP vs L2TP / IPSec vs SSTP vs IKEv2 / IPsec

Tässä on valintasi parhaille Netflix-VPN-verkkoille, ts. Ne, jotka toimivat melkein jokaisessa maassa ja melkein kaikilla verkkosivustoilla.

Seuraa VPN-verkkoja seuraamaan mitä teen verkossa ja pitämään lokitiedostoja? vpn-kirjauskäytäntöjen tuloskaavio

Käyttämästäsi palvelusta riippuen vastaus molempiin on – melko mahdollista.

Kun seuraat verkkotoimintojasi ja tallennat samaa asiakirjaa sisältäviä lokitiedostoja, se näyttää olevan ristiriidassa VPN: n käytön kaikkien syiden kanssa, älä tee virhettä Paljon palveluita harjoittaa näitä käytäntöjä.

Vaikka tietyt lokitiedot ovat välttämättömiä vianmääritykseen ja tilien asianmukaiseen hallintaan, monet suosituimmista palveluista ovat lähellä yksityisyyden loukkaamisen käsitettä.

Saatat olla kiinnostunut lukemaan artikkeliamme tarkalleen, mitkä VPN: t eivät seuraa online-toimintaa tai kirjaa tunnistetietoja.

Ovatko VPN-turvat torrentia varten?

Hyvät VPN: t – toki. Huonot VPN: t – ei niin paljon.

Torrenting, jota kutsutaan muuten vertaistyyppiseksi (P2P) tiedostojen jakamiseksi, on Internetin villi länsi. Missään online-tilassa et ole todennäköisemmin hakemassa virusta tai haittaohjelmaa tai kompastuvan lainvalvontaviranomaisen toimesta, joka poseeraa nimellä Johnny Copyright Violator.

Jos näyttää siltä, ​​että voi olla hyvä idea käyttää VPN: tä ennen kuin lähdet johonkin näistä nähtävyyksistä, olemme täällä sanomme, että on viisas päätös.

Laadukkaan VPN: n valitsemisen tulisi olla pakollista riippumatta siitä, haluatko kiertää useita valtion sensuuriyrityksiä tai ladata suosikkielokuvasi piraattitiedoston (tule, se on vuosi 2023, ei ole mitään syytä teeskennellä, että se olisi.) Kuinka tiedät mikä?

Tämä artikkeli paljastaa neljä parasta VPN-torrentia, jotka voimme löytää.

Voitko määrittää VPN: n reitittimessä? kuva vpn router setup

Tee koko Wi-Fi-yhteytesi yksityiseksi.

VPN-palvelun käyttäminen ensisijaisella Internet-laitteellasi on hyvä, mutta se voi muuttua entistäkin paremmaksi, kun asetat sen toimimaan reitittimen läpi ja yksityistämään koko wi-fi-verkon. Siellä on joulupukki ja kyllä, voit tehdä sen.

Siellä on muutama hyöty reitittimeen perustuvalle VPN-palvelulle jotka ylittävät parannetun tietoturvan ja yksityisyyden, jotka perinteiset asennukset jo tarjoavat.

 1. Pidä aktiivinen VPN-yhteys koko ajan
 2. Yhdistä useita laitteita yhteen tiliin
 3. Luo laajempi, turvallisempi verkko kotisi yli

VPN-reitittimen valinta ja määrittäminen ylittää tämän artikkelin soveltamisalan, mutta oppaita on Googlessa runsaasti.

Voitko määrittää VPN: n pelikonsolissa tai Smart TV: ssä?

Jos VPN-poistu reitittimestä ensin.

On todella muutama eri tapa saada kissa ihoksi. Ensimmäinen olisi ladata ja asentaa VPN-sovellus suoraan älytelevisiollesi, vaikka kaikilla ei ole tätä ominaisuutta. Toinen tapa edetä on VPN-yhteyden suorittaminen kotireitittimen kautta (katso edellinen kysymys).

Koska pelikonsolisi tai älytelevisiosi ottavat Internet-signaalinsa kotiverkosta, ne suojataan luomasi VPN-erotetulla reitittimellä.

Mikä on paras ilmainen VPN Australialle?

Maksullinen VPN-palvelu on aina parempi, mutta siinä on ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

Ehkä olet kuullut vanhan sanonnan: “Jos tuote on ilmainen, Sinä olet tuote.

Tärkeintä on, että harvat yritykset muodostavat toimitusjohtajan sydämen hyvyyden ja lupauksensa tarjota maailmanluokan palvelua / tuotetta ilman kustannuksia koskaan. Sinun tulisi ymmärtää, että jos VPN-palvelu osoittaa itsensä olevansa ilmainen, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he ansaitsevat rahansa muilla kuin perinteisillä tavoilla, kuten:

 1. Tarjoa minimaalinen palvelu ilmaiseksi, mutta hanki sinulle myyntimerkkejä poistaaksesi nopeutta tai kaistanleveyttä koskevat rajoitukset, jotka tukahduttavat hyödyllisyyden.
 2. Tietojen kerääminen / myyminen mainostajille tai Dark Webissä.
 3. Myy mainoksia, jotka täyttävät kaikki näytön kulmat.

Vaikka luulet saavasi jotain ilmaiseksi, et ole. Tapa, jolla maksat viime kädessä, ei ehkä ole helposti selvää, mutta se pelaa lopulta kätensä.

Edelleen päättäväinen löytää ilmainen korkealaatuinen VPN-palvelu?

Lue artikkeli ilmaisista parhaimmista vaihtoehdoista.

Mikä on nopein VPN siellä? Paras VPN Australia 2023

Salaus hidastaa VPN: n käyttöä.

Ehkä et ole ajatellut sitä, mutta jokainen Internet-yhteytesi läpi kulkeva tieto salataan, mikä hidastaa kaikkia. Tämä on ongelma, jota jokainen VPN-palvelu ajaa vastaan ​​ja taistelee jatkuvasti voittaakseen.

Jos salaus on erittäin vahva, nopeus on hidas. Jos nopeus on suuri, salaus on heikko.

Mutta muutama palvelu on onnistunut ratkaisemaan tämän ongelman ja ylläpitämään jatkuvasti nopeita yhteysnopeuksia ja ilmatiivistä suojausta.

Riippumatta siitä, kuka tekee sijoituksen, NordVPN pyrkii pääsemään suositusten kärkeen tai lähelle sitä nopeuden suhteen.

Lue NordVPN-arvostelu, jos unohdat sen ensimmäisen kerran.

Kuinka paljon VPN: t maksavat?

Enemmän kuin kumin sauva, vähemmän kuin Ferrari.

Lopetetaan jännitys. Ne eivät ole kaikki niin kalliita laajemmassa asioiden järjestelmässä. Kaikkein laillisimmat VPN-palvelut käyttävät sinua välillä 2–10 dollaria kuukaudessa. Muista, että tätä palvelua käytät Internet-palveluntarjoajan kanssa – et sijasta.

Kahden välillä sinun pitäisi olla ulkona korkeintaan 20 dollaria kuukaudessa.

Vaikuttaa melko hyvältä online-tietosuojan ylläpitämiselle ja henkilökohtaisten tietojen kaappauksen ja myymisen estämiselle korkeimmalle tarjoajalle.

Onko VPN: n käytöllä vaaroja??

He eivät pure, jos juuri sitä kysyt.

Ainoa VPN: n käyttöön liittyvä todellinen riski on, jos valitset likaisen palvelun joka asentaa haittaohjelmia tietokoneellesi tai korjaa henkilötietosi tai taloudelliset tietosi myytäväksi. Tämä on hyvin todellinen vaara, joka johtuu useimmiten ilmaisista palveluista.

Siksi sinun TOSI pitäisi tehdä tutkimuksesi (kuten tämän sivun lukeminen – hyvä työ) etukäteen huonojen toimijoiden kitkemiseksi.

Vain vähän asianmukaista huolellisuutta voit estää sinua kirjautumasta johonkin näistä jokereista. Niillä, jotka tekevät pahoja asioita, on paljon onnettomia entisiä asiakkaita, jotka eivät pelkää mennä verkkoon ja kertoa kaikille huonoista kokemuksistaan.

Tämä kirjoittamamme artikkeli auttaa sinua nopeasti reagoimaan haavoittuvuuksiin, joita varjoisat VPN-palvelut voivat yrittää hyödyntää.

Voiko VPN tehdä Internetistä nopeamman?

Ellei fysiikan lakeja kumota.

Kuten aikaisemmin mainittiin, salausprosessi, jonka avulla VPN voi tehdä selauskokemustasi turvallisempaa, ei lisää Internet-yhteyden nopeutta. Itse asiassa, lukuun ottamatta muutamaa palveluntarjoajaa, VPN: n lisäämisellä sekoitukseen on yleensä hidastava vaikutus.

Nopeamman Internet-yhteyden saamiseksi sinun tulee tutkia ratkaisuja palveluntarjoajan kanssa.

Lue oppaamme Internet-yhteytesi nopeuttamiseksi muutamalla säädöllä ja hakkeroinnilla.

Voidaanko VPN estää? luettelo maista, joissa vpns on kielletty tai laiton

Nouseeko aurinko idässä? Joo.

Valitettavasti VPN-palvelusi voidaan estää joko ISP-tasolla tai käyttämällä DNS-reititintä. VPN-verkkojen estäminen liittyy yleensä suuriin organisaatioihin, joissa on paranoidia tietoturvan suhteen, tai hallituksiin, jotka osallistuvat Internet-sensuuriin.

Tämä voidaan suorittaa muutamalla eri tavalla.

 1. Suosittuihin VPN-palveluihin liittyvien IP-osoitteiden estäminen. Jotkut hallitukset päättävät estää kaikki IP-osoitteet, jotka ovat peräisin maan ulkopuolelta.
 2. Estävät portit, jotka tukevat yleisiä VPN-tunnelointiprotokollia.

Hyvä uutinen on, että ei ole täydellistä tapaa estää kaikkia VPN-palveluita pysyvästi. Se on juokseva peli, jossa säännöt muuttuvat jatkuvasti. Jos löydät VPN-yhteytesi jatkuvasti hyökkäyksen kohteeksi, on muita tapoja piilottaa IP-osoitteesi.

Haluatko oppia piilottamaan IP-osoitteesi (se on itse asiassa melko yksinkertaista). Katso tämä artikkeli nähdäksesi miten.

Voidaanko sinut seurata, jos käytät VPN-verkkoa?

Mikään ei ole tyhjä.

Vaikka oikein toimiva VPN-palvelu vaikeuttaa seurantaa, voit olla varma, että mitään tekniikkaa ei ole käytettävissä, jotta sinusta tulee näkymätön. Tässä on vain muutama mahdollisuus:

 1. VPN-palvelimesi vuotaa todellisen IP: n
 2. VPN-palvelimesi hakkeroidaan
 3. VPN-palvelusi asentaa haittaohjelmat tietokoneellesi
 4. Älykkäät hakkerit löytävät sinut muilla tavoilla kuin IP-osoitteella
 5. Niitä on monia, PALJON muita …

Tärkeintä on, että VPN tarjoaa enemmän nimettömyyttä ja turvallisempia tietoja, mutta maapallolla ei ole miestä, naista tai lasta, joka voi luvata varmuudella, ettei sinua koskaan seurata, kun käytät VPN: ää.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me