A legjobb VPN Australia Australia 2023

Contents

Vélemények és műszaki összehasonlítások

A 20 legjobb VPN-et teszteltük, hogy megtaláljuk a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN-szolgáltatásokat.

legjobb vpn

Ahogy az internetet böngészi és ezt most elolvassa, csatlakozik-e egy virtuális magánhálózathoz (VPN)?

Ha nem, akkor …

Manapság a számítógépes hackerek és az internetes támadások riasztó rendszerességgel történnek. Ráadásul a világ egyre mobilabbá válik, az utazás és a távoli munka gyorsan normává válik.

Amint egyre több személyes információnk kerül a „felhőbe”, egymással összekapcsolódnak, de sokkal sebezhetőbbek is vagyunk.

Itt jön be a VPN.

Egyszerűen fogalmazva: a VPN lehetővé teszi, hogy magán titkosított alagúton csatlakozzon az internethez, ami jelentősen csökkenti annak esélyét, hogy számítógépes bűnözés áldozatává váljon..

Sőt, könnyen kezelhetők és olcsóbbak, mint gondolnád. Személy szerint teszteltem mindet a legjobb VPN-ek Ausztráliában és külföldön, és összeállította ezen tesztek eredményeit ebben az útmutatóban.

Mutassa a GYIK tartalmát

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Mi a VPN és hogyan működik??
 • Mik a VPN használatának előnyei??
 • Jogos-e a VPN használata Ausztráliában??
 • Melyik VPN engedi, hogy stream Netflix?
 • A VPN-ek nyomon követik, mit teszek online, és naplófájlokat vezetnek?
 • A VPN biztonságos a torrentinghez?
 • Beállíthat egy VPN-t egy útválasztón?
 • Beállíthat egy VPN-t egy játékkonzolon vagy a Smart TV-n?
 • Mi a legjobb ingyenes VPN Ausztráliában??
 • Mi a leggyorsabb VPN odakinn??
 • Mennyibe kerülnek a VPN-ek?
 • Van-e veszély a VPN használatával??
 • A VPN gyorsabbá teheti az internetet?
 • Letiltható a VPN?
 • Meg lehet nyomon követni, ha VPN-t használ?

VPN-k tesztelése – lépésről lépésre

Függetlenül attól, hogy hova megy a világon, azt akarja, hogy a VPN gyors és biztonságos legyen, különben nincs sok értelme annak. A trükkös rész a szolgáltatást kínáló vállalatok százai között átszitálódik, hogy kitaláljuk, melyik VPN a legjobb.

A Privacy Australia oldalán a világ többi része kedvelt, de küldetésünk az, hogy olyan szolgáltatásokat keressünk és javasoljunk, amelyek segítik ausztráiaink biztonságát az interneten. A részletes tesztelési folyamatról itt olvashat bővebben.

A legjobb VPN összességében ez a tesztelési folyamat kritikus. Így fedezhetjük fel a szoftver biztonsági réseit és a biztonsági réseket.

Néhány fontos kritériumban összpontosítunk:

 • igazságszolgáltatás – Hol vannak beépítve??
 • 5 szem – Megosztják az információkat?
 • Naplózási politika – Ha igen, ez nagyszerű lépés.
 • Sebesség – A lassú VPN-ket nem igazán érdemes használni
 • Blokkolja a P2P-t – Nincs több Netflix
 • Csatlakozások száma – 1 eszköz vagy 3?

Vessen egy pillantást az alábbi diagramra, 45 társaságot válogatottunk össze és áttekintettük az egyes vállalatok adatvédelmi irányelveit, a szolgáltatási feltételeket és a sebességteszteket.

Ne feledje – minden olvasó szívesen elküldi véleményét az egyes VPN-szolgáltatásokról az egyes áttekintésekhez rendelkezésre álló űrlapon keresztül. 

VPNJurisdiction5 EyesLoggingSpeed ​​a kiszolgálók száma # egyidejű összeköttetésekBlocks P2P
NordVPN Panama Nem Nem Gyors 5231 6 Nem
Surfshark VPN Brit Virgin szigetek Nem Nem Gyors 800+ szerver Korlátlan eszköz (de csak egy használható egyszerre) Nem
ExpressVPN Brit Virgin szigetek Nem Nem Gyors 2000 3 Nem
VyprVPN Svájc Szövetkezet Nem Gyors 700 5 Nem
Saját alagút USA 5 szem Igen Átlagos 50 3 – Korlátlan Igen
Trust.Zone Seychelles Nem Igen Átlagos 164 3 Igen
VanishedVPN Ausztrália Nem Igen Átlagos Ismeretlen 3 Igen
Privát internet-hozzáférés USA 5 szem Igen Átlagos 3243 5 Igen
PureVPN Hong Kong Nem Igen Átlagos 2134 5 Igen
IPVanish USA 5 szem Igen Átlagos 1100 10 Igen
TunnelBear Kanada 5 szem Igen Átlagos 350 5 Igen
VPN korlátlan USA 5 szem Igen Átlagos 400 5 Igen
Hotspot pajzs USA 5 szem Igen Átlagos 500 5 Igen
Avast Secureline VPN Cseh Köztársaság Szövetkezet Igen Átlagos 52 5 Igen
WindScribe Kanada 5 szem Igen Átlagos 480 Korlátlan Igen
TorGuard USA 5 szem Igen Átlagos 3000 5 Igen
Hide.me VPN Malaysia Nem Igen Lassú 35 5 Igen
Hola VPN Izrael Szövetkezet Igen Átlagos 0 3 Igen
Teljes VPN UK 5 szem Igen Átlagos 45 3 Igen
Avira Phantom VPN Németország 5 szem Igen Lassú 40 Korlátlan Igen
CyberGhost VPN Románia Nem Igen Átlagos 3519 7 Igen
Opera VPN Norvégia 5 szem Igen Lassú 3 1 Igen
SaferWeb USA Nem Igen Lassú 30 2 Igen
ProtonVPN Svájc Szövetkezet Igen Átlagos 347 10 Igen
Betternet Kanada 5 szem Igen Lassú 11 5 Igen

A legjobb VPN-szolgáltatások – véleményeink

1. NordVPN – Legfontosabb általános választás Ausztrália első számú VPN-je számára

„Megbízható, biztonságos, 5000+ szerver”

nordvpn logó

MEGBÍZHATÓ
LEGBIZTOSABB
5000+ SZERVER

A NordVPN nagyon népszerű VPN szolgáltatás, hatalmas ügyfélkörrel rendelkezik. Sok webhelyen gyakran a legnépszerűbb VPN-szolgáltatás, a NordVPN hírnevét a szolgáltatás megbízhatósága, a nulla naplózási politika, a maximális biztonság és a geo-blokkolt tartalomhoz való teljes hozzáférés biztosítja saját védett SmartPlay szolgáltatásukkal.

CIA-szintű biztonság és teljes névtelenség

Ha a biztonság és az anonimitás elsődleges fontosságú számodra, akkor nagy élvezetre van szüksége. A túlságosan bonyolult fenyegetések megjelenésével még a leíráshoz is otthonos lehet, miközben böngészés közben tudhatja, hogy használhatja az OpenVPN alagút-protokollt, amely a legbiztonságosabb manapság. Más VPN-szolgáltatókkal ellentétben az NordVPN AES-256 titkosításának verziója az RSA-kulcs helyett a 2048-bites Diffie-Hellman-kulccsal van felszerelve, mert tökéletes továbbjutási titkot tartalmaz.

A NordVPN kettős titkosítási funkcióval is büszkélkedhet, így a NordVPN a Drakon törvényekkel rendelkező országok (Észak-Korea, Kína stb.) Számára a legjobb választás. Még a mély csomagok ellenőrzése mellett is gyakorlatilag lehetetlen feltörni ezt a titkosítási szintet.

A DNS szivárgás elleni védelem és az automatikus kikapcsolás funkció beépítve van a NordVPN bármelyik csomagjába, ezáltal biztosítva, hogy tevékenysége mindig védett legyen..

A NordVPN emellett az egyik legegyszerűbben használható és legbiztonságosabb jelszókezelővel párosulhat a VPN szolgáltatásaival, az úgynevezett NordPass.

Szerverek és földrajzilag blokkolt tartalom

Saját szabadalmaztatott SmartPlay technológiájuk révén több száz streaming webhelyhez férhetnek hozzá bárhol a világon. A SmartPlay egy biztonságos proxyszolgáltatási megoldás, amely a legtöbb, ha nem az összes szerverüket, életképes hozzáférési pontvá teszi az olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, Kodl, Hulu és mások..

A NordVPN nagyon alkalmas a lelkes utazókra, 5200 szerverhez való hozzáféréssel, 6 kontinens 62 országában. A Netflix-et bárhol elhelyezheti és hűtheti. ��

2. Surfshark – A legjobb „Költségvetési” VPN

„Biztonságos, olcsó, 800+ szerver”

Surfshark logó

OLCSÓ
Rendkívül biztonságos
800+ SZERVER

Surfshark oldal

Kezdőknek

A Surfshark az új gyerek definíciója a blokon. Ezek a srácok a legújabb VPN, amelyet felülvizsgáltunk, és tetszik az eddig látott. Még a jövőben is első számú lehet.

A joghatóság és a kormány beavatkozása miatt sokat beszélünk a helyről. Surfshark a Brit Virgin-szigeteken lakik, amely valószínűleg a legjobb hely a VPN-hez, és a listán a 2. helyen található..

A hosszú távú szerződés ára alapvetően úgy érzi, hogy havonta 1,99 dollárban ingyenesen adják nekik, és az előfizetés fantasztikus értéket képvisel. Úgy tűnik, hogy a Surfshark minden nap új szervert ad fel, és mindig arra törekszik, hogy többet biztosítson a felhasználók számára. A VPN vállalatnak jelenleg több mint 800 szervere van több mint 50 országban.

Biztonság és adatvédelem

A Surfshark a biztonság és a magánélet szempontjából rendben van, és valójában lehetőségeket kínál a titkosítási protokoll szempontjából. Először: soha nem jelentkeznek. Másodszor, a cég számos protokollt támogat, többek között a 256 bites AES / OpenVPN, IPSec és IKEv2 (de nem az IPv6) támogatást. Ezeknek a protokolloknak a segítségével szinte korlátlan számú IP-címet tudnak biztosítani ügyfeleiknek.

A sok VPN által használt régi IPv4 protokoll korlátozott számú egyedi IP-vel rendelkezik a hozzárendeléshez. Ez súlyosan akadályozhatja a streaming képességeidet. A Surfshark VPN-protokollok támogatása azt jelenti, hogy számos útválasztón és eszközön telepíthető..

A Surfshark VPN protokollok a rendelkezésre álló legjobb 256 bites AES titkosítást használják. A vállalat 2048 bites DHE-RSA kulcscserét és SHA512 hitelesítési hash-ot is használ. Mivel a legtöbb ember nem tudja, mit jelent ez, csak tudja, hogy ez szó szerint a legjobb titkosítás. A Surfshark a hálózat egészében rendelkezik DNS és WebRTC szivárgásvédelemmel.

Ár és a többi

Az árképzés szempontjából a Surfshark az általa nyújtott érték szempontjából a legjobb választás. Néhány évvel ezelőtt ez a helyzet nem volt, mert a Surfshark csak egy csillogás volt cápa apja szemében. Rövid távú tervek esetén ésszerű a költség. Kétéves tervre nézve havonta 1,99 dollárt fizethet, ami felülmúlja minden más nagyszerű VPN-t.

  A legjobb „ingyenes” VPN-k (2023-ban)

A Surfshark VPN nagyszerű tényezője az, hogy havonta kicsomagolhatja a tartalék cserét a kanapén, hogy fizessen a szolgáltatásért.

3. ExpressVPN – a legjobb választás a sebességre

„Gyors, biztonságos, 700+ helyek”

ExpressVPN

leggyorsabb
Rendkívül biztonságos
700+ HELYZET

Kezdőknek

Ez a Brit Virgin-szigetek (fontos a hely) 2009 óta működik az üzleti életben, és szeretetünket megnyeri ausztráliai VPN második legjobb VPN-ként. Számos okból állíthatjuk ezt az állítást.

Az egyetlen előfizetés áráért az ügyfelek hozzáférhetnek a 2000+ gyors ExpressVPN szerver található 94 ország. Ha kíváncsi, ez elég széles lefedettség, és ez jó dolog.

Biztonság és adatvédelem

A VPN gerince a telepített titkosítási szabványban rejlik. AES-256 az ExpressVPN választása. Nem kell technológiai majomnak lennie ahhoz, hogy megértse, hogy több száz szuperszámítógépnek több milliárd kulcsot kell ellenőriznie másodpercenként milliárd év alatt, hogy megtörje az ilyen típusú titkosítást brutális erővel. További információ a titkosítás működéséről itt.

Nem szeretne, ha valami köze lenne a VPN-hez, ahol WebRTC szivárgás, rosszindulatú programokkal fertőzött telepítőfájlok vagy gyenge naplózási irányelvek vannak. Teszteléseink szerint az ExpressVPN tiszta, mint síp, és nem naplózási politikával rendelkezik, amely olyan szigorú, mint amire talál.

Újdonságok a VPN lingo számára, a nem naplózás azt jelenti, hogy nem vezetnek nyilvántartást a szolgáltatásaik igénybevétele érdekében. Hidd el vagy sem, néhány vállalat igen. Ezek a vállalatok nem szerepelnek a listánkon.

Olyan szolgáltatást keres, amely gondtalan kínzást és bárhonnan hozzáférést biztosít a Kodi és a Netflix számára? Ez az egyik fő oka annak, hogy egyes emberek VPN szolgáltatást használnak, és az ExpressVPN ellenőrzi jól.

Ár és a többi

A legjobb az, ha megkapja ezeket a példaképességeket, és a STILL élvezheti az egyik leggyorsabb VPN-élményt. Az egyetlen nit, amelyet az ExpressVPN-nél választottunk, kissé magasabb áron van, havonta 6,67 és 12,95 dollár között mozog, a szerződés hosszától és az általuk igénybe vehető különleges ajánlattól függően..

Az ügyfélszolgálat fontos. Néhány kérdést feltettünk az ExpressVPN munkatársainak jó hírnevének tesztelésére.

Röviden, nagyon jól sikerült.

Noha nem javasoljuk, hogy támadja meg a gyerekek főiskolai alapját, hogy megszerezze ezt a VPN szolgáltatást, ez nem feltétlenül teszi rossz emberré.

4. VyPrVPN – Negyedik választás, de még mindig nagyon jó

“Gyors, jó ár, kevesebb hely”

Vypr VPN

LEGJOBB ÁR
Kevesebb IPS csatlakozni
GYORS

Igazat mondva, mi nem sokat csinálnánk belőle, ha választana VyprVPN az első # ajánlásaink helyett. Nagyon jó, de valakinek másodiknak kell lennie, és a legtöbb dolog, amit el kell mondanunk erről a társaságról, pozitív változatosságú.

Noha a 94 országban a 3. szerver standardja alatt van, a VyPrVPN büszkélkedhet 70 ország, ami nem kopott.

Korlátlan: Korlátlan

De mi igazán szeretnénk a szolgáltatás korlátlan streaming aspektusát, ami azt jelenti, hogy megteheti szó szerint online marad a nap 24 órájában életed hátralévő részében soha nem fog sávszélesség vagy teljesítménykorlátozás alá kerülni. Nem minden VPN-szolgáltatás nyújthatja ezt az igényt.

A biztonság fontos a VPN játékban. E nélkül nincs értelme a szolgáltatást megvenni. A VyPrVPN birtokolja és karbantartja az összes szervert házon belül. Ez kevesebb lehetőséget kínál arra, hogy személyes adatai rosszul kezeljék a napvilágot.

Torrent, Kodi és Netflix

A VyPrVPN technikailag együttműködik a torrenting, a Kodi és a Netflix alkalmazásával, bár nem mindig anélkül, hogy egy kicsit esküt tették és megbeszélnék. A torrent megengedett, de nem ösztönözve, és a torrent tevékenységeid naplózhatók lehetnek.

A Kodi jól működik, bár manuálisan kell beállítani. És a Netflix VPN-kkel szembeni háborújának köszönhetően egyre nehezebb kiszolgálót találni, amely megbízhatóan működik ezzel a szolgáltatással.

Nincs kockázatelemzés

Mint a NordVPN, a VyprVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is nyújt. Ha még nem ismeri ezt, ez sokat jelent, mert ez a menekülési terv, ha hirtelen kiborul, és úgy dönt, hogy soha többé nem használja az internetet.

Az új VyprVPN ügyfelek a 50% -os árengedmény köszönöm a cégnek, hogy kipróbálta szolgáltatásaikat. Bár nagyon gyors, talán a legkiemelkedőbb tulajdonsága az, hogy teljes odaadóan személyes adataikat őrzik.

5. Tiszta VPN

„Szilárd választás, de egy kicsit lefelé”

Tiszta VPN logó

DRÁGÁBB
RÖGZÍTETT SZABÁLYOK
NEM NEM IPS

Gondolkodásunk szerint valóban nem szabad online csatlakozni VPN nélkül, de a valóság az, hogy a fillérekért nagyon szűk lehet, és még a NordVPN és az ExpressVPN viszonylag szerény költségei is kihagyott ételeket eredményezhetnek.

A szigorú költségvetésűeknek ajánljuk a PureVPN-t.

Amikor a költség nagy ajánlat

A lényeg az, hogy a legtöbb kutya tulajdonságait megkapja, például pénzvisszafizetési garanciát, teljesen megfelelő támogatást, valamint minden anonimitást és adatvédelmet, amelyet elvár a legfelső VPN-től – de alacsonyabb áron.

Most nem fogunk itt ülni és azt állítani, hogy a PureVPN minősége nagyjából megegyezik a két korábbi választással, mert nem, de a szolgáltatás tökéletes, ha a kiadások ellenőrzése érdekében.

Az első dolog, amelyet valószínűleg észrevesz, amikor a PureVPN webhelyre lép, az úgy tűnik, hogy rengeteg funkcióval rendelkezik. Igazad van. Ők csinálják.

Sokféle funkció

Beszélünk a rosszindulatú programokról és a vírusszoftverekről, a hirdetések blokkolásáról, a behatolás észleléséről és megelőzéséről, az alkalmazások szűréséről, és a lista folytatódik. Nem fogja találni ezt a szintű biztonságot a többi hasonló árú szolgáltatással.

Ehhez adjon egy szilárd „munkamenet nélküli naplózást”, valamint az iparág legegyszerűbb felhasználói felületét, és egy átkozottul finom választás az ausztrálok számára, akik tudják, hogy VPN-re van szükségük, de még egy vagy két dollárt is meg kell menteniük..

Torrenting, Etc.

Ha a torrenting a VPN célja, akkor itt nincs mit látni. A PureVPN blokkolja az összes torrentet, amit tudunk mondani. A legtöbb más VPN-szolgáltatáshoz hasonlóan várható is, hogy gondjai vannak az USA Netflix megbízható elérésével a legtöbb szerverükről. Ha azonban Kodiban vagy, a PureVPN hivatalos kiegészítőt kínál, amely megkönnyíti a használatát.

6. Privát internet-hozzáférés

“Olcsó, gyors és lassú”

adatvédelmi internet-hozzáférés

DRÁGÁBB
RÖGZÍTETT SZABÁLYOK
NEM NEM IPS

A magán-Internet hozzáférés (PIA) a csomag közepén jobbra érzi magát, amikor az ausztráliek számára minőségi VPN-szolgáltatásokról van szó. Ez azt jelenti, hogy van egy kis jó, egy kicsit nem túl jó, és mindezt meglehetősen tisztességes áron kapja meg.

Ennek a VPN-szolgáltatásnak az egyik érdekes aspektusa, hogy önként dönthet úgy, hogy csökkenti a kapcsolat titkosítási szintjét a gyorsabb böngészési sebességért cserébe. A felszínen úgy tűnhet, hogy ez a választás csak azokra vonatkozik, akik gyerekként túl sok festékkristályt nyeltek be.

De várj!

Szeretne kevesebb titkosítást?

Tegyük fel, hogy tudja, hogy viszonylag biztonságos hálózaton van, és rájön, hogy a 128 bites titkosításra (256 bites titkosításról) való átváltás továbbra is szilárd kriptográfiai védettséget biztosít Önnek.

Lehetséges, hogy megszerezné a megszerzett sebességet.

Míg a PIA tele van kiszolgálókkal, ezek csak 28 országot fednek le. Underwhelming. A lényeg – ha nem tartozik ezen országok egyikébe, teknős-szerű csatlakozási sebességet várnak el még akkor is, ha teljes mértékben eltávolította a titkosítást (ezt nyilvánvalóan nem javasoljuk).

Itt van az izgalmas rész, ha szereted az olcsóságot. A szerződés időtartamától és az Ön által választott egyéb lehetőségektől függően ennek a VPN-nek a havi tarifája valószínűleg 3–7 dollár havi tartományba esik..

Netflix, Torrent és Kodi

Sokan azt a kérdést teszik fel, hogy a PIA működik-e az ilyen típusú szolgáltatásokkal. Kihúzhatja a Netflixet a listából, mert 2023-ben egyetlen VPN sem működik megbízhatóan ezzel a szolgáltatással. Lehet, hogy szerencséje lehet, és megtalál egy együttműködő kiszolgálót, és ennyi. Ráadásul ez a VPN szolgáltatás eléggé támogatja a torzítást, és jól működik a Kodi-val.

Néhány komoly hátránya

A PIA az Egyesült Államokban található, ami egy adatvédelmi szempontból komoly hátrányt jelent (olvassa el az 5 szemről). További említésre méltó hátrány, hogy nincs élő csevegési funkció.

  A legjobb „ingyenes” VPN-k (2023-ban)

Sooo … nem rossz szolgáltatás, de egyáltalán lelkesedést generálhatunk.

7. Trust.Zone

„Gyors… és kicsi”

A legjobb VPN Australia Australia 2023

DRÁGÁBB
RÖGZÍTETT SZABÁLYOK
NEM NEM IPS

Néha a méretnek nem számít, de néha igen.

Trust.Zone VPN szolgáltatásának sokat kell tennie ehhez. Egy dolog, ami nem, a kiszolgálók száma és elhelyezkedése. 31 ország 135 gyengeségéről beszélünk. A lényeg az, hogy függetlenül attól, hogy milyen gyors a csatlakozási sebesség, a vállalat nem hasonlítja kedvezően a társaságok által a listánk teteje felé hagyott lábnyomhoz..

Hátborzongató gyors sebesség

Ha olyan országban él, ahol valamelyik szerverük közelében helyezkedik el, akkor valószínűleg nagy a kapcsolat sebessége. Átfogó, A Trust.Zone volt a második leggyorsabb közül a tesztelt. Ez nem kis eredmény.

Felső fokozatú biztonság

Egy másik jelzésük a biztonság iránti elkötelezettség. A Seychelle-szigetek egzotikus trópusi csodáján helyezkedik el, és a PIA inkább kuncogóvá válik, amikor arra kérik, hogy adja át a felhasználói adatokat azoknak a kormányoknak, amelyek szeretnék ilyen jellegű dolgot kérni. A szokásos gyanúsítottakról beszélünk: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Ausztrália … megkapod az ötletet.

Ha torzulnak vagytok, ez a VPN szolgáltatás nincs korlátozva. Készen állsz a Netflixre, és hűtsön le a föld alatt? Meh, talán működni fog, és nem. A hét próbált szerver közül csak háromon tudtuk megkerülni a földrajzi korlátozásokat, így feladtuk.

Ez is az egyik a tiéd A legjobb fogadás, ha szeretné használni a Kodi-t.

A vékony titkosítási szabványok és az alacsony árkategória miatt a PIA kiváló választás lehet – ha véletlenül egyike vagyok a szerencséseknek egy szerver közelében.

8. Hide My Ass

“Vicces név, Rotten szolgáltatás”

MBSZSzeretnénk, ha a Hide Ass Ass elrejtése egy nagy vicc volt. Sajnálom. Ez nem. Ez a szolgáltatás valóban létezik, és felszámítja az embereket, hogy részt vegyenek a saját kompetencia és a koponyaképzés sajátos márkájában.

Ha Ausztráliában lenne a legkevésbé ajánlott VPN-szolgáltatás kategóriája, a Hide My Ass (HMA) tiszta seprűvel végezné az arany-, ezüst- és bronzérmet.

Mondjuk ezt a lehető legegyszerűbben. A HMA minden szinten szörnyű szolgáltatás, ami bármit jelent. Javasoljuk, hogy örökké esküdjön le az internetre és az ehhez kapcsolódó technológiára, lépjen át az Outbackbe, és csatlakozzon egy aborigén törzshez, mielőtt feliratkozik erre a VPN-re.

Komolyan. Olyan rossz.

HMA-tesztünk hirtelen véget ért, de ez nem volt elég hamar. Egy egész hetet töltöttünk a Netflix-hez és a torzulásokhoz való csatlakozás kísérletével – nincs szerencse. Ez amellett, hogy véletlenszerűen és gyakran indul a kapcsolatunkból.

Amikor megpróbáltuk felhívni az ügyfélszolgálatot, nem válaszoltunk e-mailre, csevegésre, telefonhívásra vagy füstjelzésre.

Végül figyelmeztetés nélkül deaktiválták a fiókot. Adja hozzá ehhez az inertitási parádéhoz az a tény, hogy a kapcsolatok sebessége lassú vagy nem létezik, tudják, hogy mentik a naplófolyamatokat és együttműködnek a bűnüldöző hatóságokkal,.

Javasoljuk a HMA-t? Ön kitalálja.

Tesztelt VPN-k és hogyan csináltuk

Több száz VPN termék érhető el, de véleményünk szerint csak körülbelül két tucat érdemes még tesztelni. Az online döntés és a saját iparági tapasztalatunk alapján döntöttünk arról, hogy melyikük végezte el a kezdeti vágást.

Ezután alapos tesztelési folyamat jött létre, amely így ment:

 • Connector.

  Vásároljon szoftvert

  Valójában online vagyunk, és teljes áron vásároltuk meg a terméket egy forgalmazótól, telepítettük a laptopra és teszteltük egy hétig..

 • Connector.

  Sebesség mérés

  Válasszon hét különböző véletlenszerű földrajzi helyet. Ezeken a helyeken tesztelte az egyes VPN-jelölteket.

 • Connector.

  Ellenőrizze, hogy nincs-e szivárgás

  Számos olyan szivárgásforrás (WebRTC stb.), Amelyek egy pillanatra elronthatják az adatvédelmet és az anonimitást, és a rossz VPN-szolgáltatás jellemzői.

 • Connector.

  Geo-kompatibilitás

  A Netflix / Kodi földrajzi korlátozásainak torrent és körüli munkavégzésének egyik oka a VPN-ek népszerűsége. Megvizsgáltuk ezeket a tulajdonságokat.

 • Connector.

  Egyszerű használat

  Ellenőrizte, hogy a felhasználói felület milyen barátságos volt, és az ügyfélszolgálat reagálása.

 • Connector.

  Költség vs érték

  mivel nem mindannyian vannak arany rögök és a Bitcoin, amelyek esnek ki a zsebünkből.

 • Connector.

  Adatvédelem / biztonsági szolgáltatások

  A VPN indokai.

Bár a tesztelés folytatódik, a 2023-es rangsorban a legjobb szolgáltatásokat 20-ra értékeljük. A tesztelési környezet a számítógép és az operációs rendszer tekintetében azonos volt, hogy becsületes eredményt kapjunk.

Csak abban az esetben, ha még nem tettük egyértelművé, nem veszünk ösztönzőket – sem pénzügyi, sem egyéb módon – az ezen az oldalon található ajánlások megismeréséhez. Ez a saját véleményünk, amely a homlokunkon izzadtságán keresztül érkezett, és rengeteg időt töltött az ujjak billentyűzeten történő felhúzásával.

“Szóval, srácok, 20 VPN előfizetést vásároltál és fizetett ?!”

Nyilvánvaló, hogy erre a kérdésre a válasz igen. Meg kell jegyeznie a tesztelési időszak és a legtöbb szolgáltatás által kínált ingyenes próbaidőszak közötti hasonlóságot is. Gyerünk, nem gondoltad …?

Itt dolgozunk merevekkel, és a hívásunk magasabb volt, mint csupán egy újabb ausztrál csapat, túl sok VPN-előfizetéssel.

Gyakran Ismételt Kérdések

kép, amely egy titkosított alagutat mutat a VPN-k számáraMi a VPN és hogyan működik??

Titkosított kapcsolat a számítógép és az internet között.

Az ISP-től eltekintve a VPN egy másik kiszolgálón keresztül továbbítja az online tevékenysége által generált adatokat, így egy másik IP-cím hozzárendelésével elrejti a tényleges helyét. Ezen felül az adatok titkosítva vannak, hogy a hackerek ne láthassák őket.

A VPN sokkal magasabb szintű adatvédelmet és névtelenséget biztosít, mint az internetszolgáltatóján keresztül elérhető. A legtöbb VPN-szolgáltatás olyan nyílt forrású protokollokat épít fel, mint például az Open VPN.

Hogyan működik

Noha a fejed beleborzadhat, ha működő VPN kapcsolatot kell létrehozni a semmiből, az egyik használata nem bonyolult..

 1. Töltse le a VPN szoftvert, és telepítse az eszközére.
 2. Keressen egy böngészési munkamenetet a szoftver megnyitásával.
 3. Az adatok titkosítva vannak, mielőtt elhagynák a számítógépet.
 4. Titkosítás után az adatok a VPN szerverre kerülnek.
 5. Miután áthaladt a VPN-kiszolgálón, az adatait (még mindig titkosítva) átirányítja az online rendeltetési helyre – például egy bank webhelyére vagy a kedvenc közösségi média oldalára.
 6. Online célállomás szempontjából úgy tűnik, hogy a VPN-szerverről származnak adatok.

Mindez a legfontosabb, hogy a titkosítási protokollnak köszönhetően az átmenő adatok (például hitelkártya vagy társadalombiztosítási számok) olvashatatlanok azok számára, akiknek sikerül feltörniük a rendszert és átnézni.

Gondolj egy VPN-kapcsolatra, mint egy biztonságos alagútra, amelyen keresztül az online munkamenethez kapcsolódó összes információ eljuthat, biztonságosan rejtve a külvilágtól..

Mik a VPN használatának előnyei??

Nyissa meg az online biztonság és adatvédelem teljesen új szintjét.

A titkosításnak köszönhetően a VPN használata jelentősen csökkenti annak valószínűségét, hogy adatait ellopják és eladják a Sötét Interneten, vagy a hirdetőknek az Ön hozzájárulása nélkül. Ezenkívül az Ön IP-címe úgy néz ki, mintha a VPN-kiszolgáló fizikai helyéről lépne fel az internetre, anonimitási szintet hozva létre, amely a hagyományos ISP-vel összehasonlíthatatlan..

Jogos-e a VPN használata Ausztráliában?? Ausztrália online adatvédelmi profilja

Jelenleg legális, de a legutóbbi jogszabályok csúszós lejtő lehetnek.

A legtöbb nyugati ország, beleértve Ausztráliát, engedélyezi a VPN-szolgáltatások korlátlan használatát. De egy 2015. évi törvény megengedte, hogy azok a szerzői jogok birtokosainak, akiket megsértnek, szövetségi bíróság rendelje el annak megakadályozását az országon belül.

Eddig nem történtek további jogalkotási lépések a VPN-k ellen. Sok ausztrál az ilyen típusú szolgáltatásokat használja a kormányzati erőfeszítések megkerülésére a tartalom szabályozása érdekében.

Ellenőrizze azon országok listáját, amelyek betiltották a VPN használatát.

Melyik VPN engedi, hogy stream Netflix?

Óvatosan válassza ki szolgáltatását, ha amerikai Netflixet szeretne.

Nem titok, hogy a világ többi része a Netflix amerikai verziója után vágyakozik. Ennek három oka van: választások, döntések, választások. A streaming óriás különböző választási lehetőségeket kínál a világ különböző részein, és ha véletlenül rossz helyen jársz születési jog alapján, akkor szerencsétlen vagy, hacsak nem…

Kitaláltad. A bátor emberek szabad és hatalmas földjében található VPN kiválasztásával megtévesztheti a Netflix Big Brother testvért, hogy azt gondolja, hogy festett gyapjú Yankee vagy, és döntéseket hozhat a FULL katalógusból. Ne feledje, hogy a Netflix keresztes hadjáraton áll, hogy megakadályozza az összes VPN-t a szolgáltatásuk felszabadításában.

  A legjobb „ingyenes” VPN-k (2023-ban)

Itt található a legjobb VPN-k a Netflix számára, azaz azok, amelyek szinte minden országban és szinte minden webhelyen működnek.

A VPN-ek nyomon követik, mit teszek online, és naplófájlokat vezetnek? vpn naplózási politikák eredménytáblája

Attól függően, hogy milyen szolgáltatást használ, a válasz mindkettőre – valószínűleg.

Míg az online tevékenységek nyomon követése és az ugyanazokat a dokumentumokat tartalmazó naplófájlok mentése ellentmond a VPN használatának teljes okának, ne tévesszen be rengeteg szolgáltatás vesz részt ezekben a gyakorlatokban.

Noha a naplózásra van szükség a problémák elhárításához és a fiókok megfelelő adminisztrálásához, sok a legnépszerűbb szolgáltatások közül a magánélet megsértésének fogalma közelében helyezkedik el..

Érdekel lehet olvassa el a cikkünket arról, hogy pontosan melyik VPN nem követi nyomon az online tevékenységeket vagy nem naplózza az azonosító információkat.

A VPN biztonságos a torrentinghez?

Jó VPN-k – persze. Rossz VPN-k – Nem annyira.

A torrent, más néven peer-to-peer (P2P) fájlmegosztás az Internet vadnyugata. Az interneten sehol nem valószínűbb, hogy vírust vagy rosszindulatú szoftvert gyűjt vagy botladozik egy olyan rendészeti tisztviselőhöz, aki Johnny szerzői jogsértőként pózol.

Ha úgy tűnik, hogy jó ötlet lehet használni a VPN-t, mielőtt kiindulna ezen látnivalók egyikéhez, itt vagyunk, hogy elmondjam, hogy ez egy bölcs döntés.

Függetlenül attól, hogy megkerüli a különféle kormányzati cenzúra-kísérleteket, vagy letölt egy kalóz fájlt a kedvenc filmjéből (Gyere, ez a 2023-as év, nincs értelme úgy képzelni, hogy nem.), A minőségi VPN-t kötelezően választania kell. Honnan tudod melyiket?

Ez a cikk feltárja a torrenting négy legjobb VPN-jét, amilyeneket megtalálhattunk.

Beállíthat egy VPN-t egy útválasztón? kép a vpn útválasztó beállításáról

Tegye magáévá a teljes Wi-Fi-kapcsolatot.

Jó a VPN-szolgáltatás használata az elsődleges internetes eszközön, de még jobb lehet, ha beállítja az útválasztón történő futtatásra és a teljes wi-fi-hálózat privatizálására. Van egy Mikulás, és igen, meg tudod csinálni.

Vannak a kevés előnye van egy útválasztó-alapú VPN-szolgáltatásnak amelyek túlmutatnak a fokozott biztonságon és adatvédelemen, amelyet a hagyományosabb beállítás már lehetővé tett.

 1. Fenntartja az aktív VPN-kapcsolatot állandóan
 2. Csatlakoztasson több eszközt egy fiókhoz
 3. Vegyen át szélesebb, biztonságosabb hálózatot háztartása felett

A VPN-útválasztó kiválasztása és beállítása túlmutat e cikk hatókörén, de az oktatóanyagok a Google-ban bőven vannak.

Beállíthat egy VPN-t egy játékkonzolon vagy a Smart TV-n?

Ha VPN-először hagyja ki az útválasztót.

Valójában van néhány különféle módszer a macska bőrének kiszárítására. Az első egy VPN alkalmazás letöltése és telepítése közvetlenül az intelligens TV-jére, bár nem mindegyik rendelkezik ezzel a képességgel. Ennek másik módja egy VPN-kapcsolat futtatása az otthoni útválasztón keresztül (lásd az előző kérdést).

Mivel a játékkonzol vagy az intelligens TV az internetes jelet az otthoni hálózatról veszi, az általuk létrehozott VPN által kiváltott útválasztó védi őket.

Mi a legjobb ingyenes VPN Ausztráliában??

A fizetett VPN szolgáltatás mindig jobb, de vannak ingyenes lehetőségek.

Talán hallotta a régi mondást: „Ha a termék ingyenes, Te vagy a termék.

A lényeg az, hogy kevés vállalat alakul ki a vezérigazgató szívének jó szándékából és fogadalmából, hogy világszínvonalú szolgáltatást / terméket bármikor, költség nélkül nyújt. Meg kell értenie, hogy ha egy VPN szolgáltatás ingyenesnek tekinti magát, ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem tradicionális eszközökkel keresnek pénzt, például:

 1. Biztosítson minimális szolgáltatást költség nélkül, de adjon el eladásokat, hogy eltávolítsa a sebesség- vagy sávszélesség-korlátozásokat, amelyek meggátolják a hasznosságot..
 2. Adatok gyűjtése / eladása a hirdetők számára vagy a Dark Web-en.
 3. Adjon el hirdetéseket, amelyek a képernyő minden sarkát kitöltik.

Noha úgy gondolhatja, hogy ingyen kap valamit, nem az. Lehetséges, hogy a végső soron fizetési mód nem egyértelmű, ám végül a kezét fogja játszani.

Még mindig elhatározta, hogy ingyenes, jó minőségű VPN szolgáltatást talál?

Olvassa el az ingyenes legjobb lehetőségekről szóló cikket.

Mi a leggyorsabb VPN odakinn?? A legjobb VPN Australia Australia 2023

A titkosítás lelassítja a VPN-t.

Lehet, hogy még nem gondolt erre, de az internetkapcsolaton áthaladó minden adat titkosítása a folyamatot lelassítja. Ez egy olyan probléma, amelyet minden VPN-szolgáltatás felbukkan, és folyamatosan küzd a küzdelem érdekében.

Ha a titkosítás rendkívül erős, akkor a sebesség lassú. Ha a sebesség nagy, akkor a titkosítás gyenge.

Néhány szolgáltatásnak sikerült leküzdenie ezt a problémát, és folyamatosan gyors kapcsolattartási sebességet és légmentes biztonságot kell fenntartania.

Nem számít ki a rangsorolás, a NordVPN hajlamos a javaslatok tetejére vagy annak közelében megjelenni, amikor a sebességről van szó..

Olvassa el a NordVPN áttekintést, abban az esetben, ha elmulasztotta.

Mennyibe kerülnek a VPN-ek?

Több, mint egy gumibot, kevesebb, mint egy Ferrari.

Végezzük a feszültséget. Nem minden olyan drága a dolgok nagyobb rendszerében. A legálisabb VPN-szolgáltatások havonta 2–10 dollár közötti összeget fognak fizetni. Ne feledje, hogy ez egy olyan szolgáltatás, amelyet az internetszolgáltatóval együtt – és nem helyette – használ.

A kettő között havonta legfeljebb 20 dollárt szabad fizetnie.

Nagyon jó üzlet az online adatvédelem fenntartása és az Ön személyes adatainak elrablásának és megakadályozásának érdekében.

Van-e veszély a VPN használatával??

Nem harapnak, ha erre számít.

Az egyetlen A VPN használatával járó valódi kockázat az, ha mocskos szolgáltatást választ amely rosszindulatú programokat telepít a számítógépére, vagy begyűjti személyes adatait vagy pénzügyi adatait az eladás céljából. Ez egy nagyon valós veszély, amely leggyakrabban az ingyenes szolgáltatásokból származik.

Ezért Tényleg előzetesen meg kellene végeznie a kutatást (például olvassa el ezt az oldalt – jó munka) annak érdekében, hogy kiszűrje a rossz szereplőket.

Csak egy kis átvilágítás tilthatja Önt attól, hogy feliratkozzon az egyik ilyen jokerre. Azok, akik rossz dolgokat csinálnak, rengeteg elégedetlen volt ügyféllel rendelkeznek, akik nem félnek online lépni és mindent elmondnak a rossz tapasztalataikról.

Ez a cikk, amelyet írtunk, gyorsan felhívja a figyelmet a sérülékenységekre, amelyeket az árnyékos VPN-szolgáltatások megpróbálhatnak kihasználni.

A VPN gyorsabbá teheti az internetet?

Csak akkor, ha a fizikai törvényeket hatályon kívül helyezzük.

Mint már korábban említettük, a titkosítási folyamat, amely lehetővé teszi a VPN számára, hogy biztonságosabbá tegye a böngészést, semmit sem növeli az internetkapcsolat sebességét. Valójában, kivéve néhány szolgáltatót, a VPN hozzáadása a keverékhez általában lassító hatással jár.

A gyorsabb internetkapcsolat érdekében meg kell vizsgálnia a megoldásokat az internetszolgáltatóval.

Olvassa el útmutatónkat az internetkapcsolat felgyorsításáért néhány javítás és hack segítségével.

Letiltható a VPN? azon országok listája, ahol a vpns tiltva vagy illegális

Kel fel a nap keletre? Igen.

Sajnos a VPN-szolgáltatás blokkolható akár ISP-szinten, akár egy DNS-útválasztó segítségével. A VPN-k blokkolását általában a számítógépes biztonsággal kapcsolatos paranoidokkal foglalkozó nagy szervezetek vagy az internetes cenzúrában részt vevő kormányok társítják.

Ez néhány különféle módon valósítható meg.

 1. A népszerű VPN szolgáltatásokhoz társított IP-címek blokkolása. Néhány kormány úgy dönt, hogy blokkolja az összes IP-címet, amelyek az országon kívülről származnak.
 2. Blokkoló portok, amelyek támogatják a közös VPN alagút protokollokat.

A jó hír az, hogy nincs tökéletes mód az összes VPN-szolgáltatás végleges blokkolására. Folyékony játék, amelyben a szabályok folyamatosan változnak. Ha úgy találja, hogy VPN-kapcsolata folyamatosan támadás alatt áll, akkor más módszerekkel is elrejtheti IP-címét.

Szeretne megtanulni, hogyan lehet elrejteni IP-címét (ez valójában nagyon egyszerű). Nézze meg ezt a cikket, hogy hogyan.

Meg lehet nyomon követni, ha VPN-t használ?

Semmi sem bolond.

Noha a megfelelően működő VPN-szolgáltatás megnehezíti a nyomon követését, biztos lehet benne, hogy nincs elérhető technológia, amely láthatatlanná tesz téged. Íme néhány a lehetőségek közül:

 1. A VPN kiszivárogtatja a valódi IP-jét
 2. VPN-kiszolgálóját feltörik
 3. A VPN-szolgáltatás rosszindulatú programokat telepít a számítógépére
 4. Az okos hackerek az IP-címektől eltérő módon is megtalálhatnak
 5. Sokan vannak, SZÁM sokan …

A lényeg az, hogy a VPN több névtelenséget és biztonságosabb adatot nyújt, de a földön nincs férfi, nő vagy gyermek, és bizonyossággal ígérheti, hogy VPN használatakor soha nem lesznek nyomon követhetők..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me