ExpressVPN Review – Een topkeuze voor snelheid en beveiliging

Inmiddels ben je het zat om reviews te lezen over VPN-services die niet voldoen aan de hype. Maar je kunt de medicijnen tegen misselijkheid nu neerleggen omdat dit een goede is.

ExpressVPN heeft een verheven reputatie en we wilden vaststellen of het verdiend was of niet. Concreet:

 • Hoe snel is deze VPN echt
 • Als het aan de hype voldeed als het gaat om het deblokkeren van streamingdiensten
 • Als het echt zo veilig is als iedereen zegt dat het is
 • Als het echt het geld waard is

Er zijn veel snelheidstests op internet die zeggen dat ExpressVPN consistent hoge snelheden heeft. Er zijn een aantal mensen die zweren bij ExpressVPN als een trefzekere manier om toegang te krijgen tot streaming-inhoud met geografische beperking. Klinkt goed. Maar we moesten het zelf zien. We hebben het geprobeerd. Dit is wat we hebben gevonden.

Contents

Overzicht

Wanneer je bezoek de ExpressVPN-site, je ziet meteen wat ze aanbieden. Ze beloven het snelle VPN-servers in meer dan 90 landen. Ze beloven de apps en sites die je leuk vindt meteen te deblokkeren. Ze zeggen dat ze veilig en anoniem browsen en 24 uur per dag, zeven dagen per week klantenservice bieden met live chat-ondersteuning.

FeaturesInformation
Usability: Makkelijk te gebruiken
Logbeleid: Geen logboekbeleid
Servergrootte: 3000+ servers
Server distributie: 94 landen
Ondersteuning: 24/7 live chat ondersteuning
torrenting: toegestaan
streaming: toegestaan
VPN-protocol en codering: 256-bit AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
Hoofdkwartier: Britse Maagdeneilanden
Prijs: $ 6,67 / maand
Officiële website: https://www.expressvpn.com/
ExpressVPN Pro’s:
 • Makkelijk te gebruiken app
 • Hoge snelheden
 • expressvpn beveiligd30-dagen geld terug garantie
 • Split tunneling functie
 • Werkt met streamingdiensten
 • 24 uur per dag zeven dagen per week live chatondersteuning
CIk val op:
 • Duurder dan de concurrentie
Kenmerken:
 • Ontgrendelt inhoud van over de hele wereld
 • 148 serverlocaties
 • Ingebouwde snelheidstestfunctie
 • Toepassingen voor elk apparaat
 • 256 bit AES-codering
 • Geen activiteitenlogboeken of verbindingslogboeken
 • IP-adres maskeren
 • Anoniem browsen
 • OpenVPN en andere protocollen
 • Geen kennis DNS

Kun je op ExpressVPN vertrouwen??

ExpressVPN is een bedrijf dat is gevestigd op de Maagdeneilanden. U kunt informatie vinden over de vice-president van het bedrijf, hun communicatiemanager en enkele andere teamleden. Veel van hun team werken echter liever in anonimiteit. Daar zullen we later wat meer over praten.

express vpn privacybeleid

ExpressVPN heeft een zeer strikt beleid voor niet-loggen. Ze leggen de details van hun privacybeleid uit met behulp van duidelijke en gemakkelijk te begrijpen taal. Dat gezegd hebbende, ExpressVPN slaat een deel van uw informatie op. Ze slaan bijvoorbeeld de versie op van de app die u gebruikt, crashrapporten, het e-mailadres dat u gebruikt wanneer u zich aanmeldt voor de service, wanneer u verbinding kunt maken en het land van herkomst van uw internetprovider.

Voor alle duidelijkheid: ze slaan je IP-adres niet op. Ze slaan ook de locatie op waarmee u verbinding maakt en de hoeveelheid gegevens die u gebruikt op hun VPN.

ExpressVPN vereist dat u een naam en een e-mailadres gebruikt wanneer u zich op de service abonneert. Beiden kunnen echter nep zijn als je dat wilt.

expressvpn betaalmethoden

Terwijl ze dat doen, behalve traditionele betaalmethoden, zoals creditcards en PayPal, u hebt ook de optie om anonieme betaalmethoden te gebruiken, inclusief Bitcoin. Dit betekent dat u ExpressVPN op een volledig anonieme manier kunt kopen. Dit is geen privacyfunctie die wordt aangeboden op veel geavanceerde VPN-services.

  TunnelBear VPN Review - Ernstig gebrek aan snelheid en beveiliging

Dus wie runt ExpressVPN? Er is niet genoeg informatie beschikbaar. Wanneer u het postadres voor ExpressVPN google, leert u zelfs dat het bedrijf zich ergens op het Britse Maagdeneiland Tortola bevindt

De vice-president van het bedrijf, Harold Li, zou dat hebben gezegd de oprichters van het bedrijf hebben ervoor gekozen om hun persoonlijke identiteit niet bekend te maken om operationele beveiligingsredenen. Ze geloven dat het runnen van het bedrijf zonder publiekelijk geconfronteerd te worden met eigenaren een extra niveau van beveiliging en bescherming biedt aan gebruikers.

Eerlijk gezegd zijn we aan het hek of het in het belang van de gebruiker is voor de personen die ExpressVPN runnen om hun gezicht naar buiten te brengen en op te staan ​​en verantwoordelijk te zijn voor het product of als ze door hun anonimiteit meer bieden bescherming voor hun klanten.

Hoe snel is ExpressVPN? We hebben het getest en het is … snel

Op de ExpressVPN-website zie je voortdurend uitspraken als “ultrasnel” en “high-speed” en het is gemakkelijk om je af te vragen of ze overdrijven. Als een gevestigde VPN-provider is het logisch dat we verwachten dat ze hoge snelheden bieden. Iets minder dan dat zou teleurstellen.

Meerdere snelheidstests bewijzen dat ExpressVPN de hype waarmaakt. Ze hebben hoge download- en uploadsnelheden. En de snelheden waren consistent in een aantal tests.

expressvpn snelheidstestresultaten

Makkelijk te gebruiken

ExpressVPN heeft uitstekend werk verricht om hun product gebruiksvriendelijk te maken. Het heeft een logische indeling en is intuïtief.

Het kost slechts een paar seconden om uw weg te vinden en u kunt de VPN als een professional gebruiken. In tegenstelling tot andere VPN’s met een kaart en andere informatie waarop u kunt klikken, heeft ExpressVPN een zeer eenvoudige interface met één paneel. Er is een grote aan- en uitknop waarmee u verbinding kunt maken met de VPN en deze kunt verbreken.

expressvpn interface-indeling

Het opvouwbare menu aan de linkerkant geeft u toegang tot alle toepassingsfuncties. Alles is precies waar u het zou verwachten wanneer u dit product gebruikt.

U kunt beslissen of u ExpressVPN wilt starten wanneer u Windows opstart, u kunt de schakelaar Internet-kill in- of uitschakelen en u kunt het VPN-protocol selecteren dat u wilt gebruiken. Tenzij u bekend bent met verschillende VPN-protocollen, is het meestal het beste om die optie automatisch te laten.

ExpressVPN selecteert automatisch een slimme locatie op basis van uw fysieke locatie. De knop Locatie kiezen geeft echter een reeks steden en landen weer waaruit u kunt kiezen. Als er een pijl naast het land staat, kunt u op de pijl klikken om een ​​vervolgkeuzemenu te maken. Dit vervolgkeuzemenu biedt u specifieke steden in het land, waardoor u meer controle hebt over de VPN-servers waarmee u verbinding maakt.

OS compatibiliteit

Dit is een ander gebied waar ExpressVPN echt schittert. Ze bieden aan compatibiliteit met de standaardplatforms, inclusief iOS-, Windows- en Android-apparaten. ExpressVPN ondersteunt echter ook uw PlayStation, uw Xbox, uw Apple TV en werkt zelfs op uw Amazon Fire TV. Als u een browserextensie wilt installeren, of het nu op Safari, Firefox of Chrome is, kunt u dat met ExpressVPN doen. Er is zelfs een optie voor routerinstallatie.

  Dashlane Review - essentieel voor privacy en beveiliging

expressvpn-apps

Gelijktijdige verbindingen

Met slechts één ExpressVPN-abonnement kunt u tegelijkertijd verbinding maken op drie apparaten. Dit omvat verbinding via virtuele machines en routers. Je zou dus thuis ExpressVPN op je router kunnen hebben, je hele gezin kunnen beschermen wanneer ze thuis zijn, en nog steeds twee andere verbindingen hebben die je kunt gebruiken als je op je werk of op reis bent.

Waar bevinden zich ExpressVPN-servers?

express vpn server locaties vector

ExpressVPN heeft meer dan 1500 servers in 94 landen over de hele wereld.

Wanneer u hun serverinformatiepagina bezoekt, kunt u exacte informatie krijgen over welke protocollen verschillende servers kunnen verwerken en over de steden waar de servers zijn ingesteld. ExpressVPN kan bogen op servers op bijna elk continent.

Er zijn een aantal servers in het Verenigd Koninkrijk en een aantal servers in de Verenigde Staten. Privacyneutrale locaties, zoals Panama, de Bahama’s en de Isles of Man, zijn allemaal de thuisbasis van ExpressVPN-servers.

Ondersteunt ExpressVPN torrenting?

Een van de opvallende dingen van ExpressVPN is dat het een geweldige VPN is voor klanten die op zoek zijn naar hoge snelheden tijdens het delen van bestanden en het downloaden van torrent. Veel mensen die programma’s voor het delen van bestanden met een VPN willen gebruiken, merken dat hun snelheden drastisch worden beïnvloed. Internetproviders kunnen de verbinding vertragen, waardoor deze traag wordt. Het gebruik van een VPN zoals ExpressVPN zal het probleem oplossen door u een veilig gecodeerde tunnel voor internetgebruik te geven.

expressvpn torrenting

Hoe veilig is ExpressVPN?

Naast het verbergen van uw IP-adres en het mixen van uw verkeer met andere gebruikers, codeert ExpressVPN uw internetverkeer. Dit betekent dat het niet wordt gelezen door derden, inclusief uw ISP of uw lokale wifi-operator.

ExpressVPN kan dit bereiken door AES met 256-bits sleutels te gebruiken. Dit is dezelfde coderingsstandaard die de Amerikaanse overheid gebruikt. Het is ook de coderingsstandaard die wereldwijd door beveiligingsexperts wordt gebruikt.

expressvpn beveiligingMet andere woorden, uw gegevens worden gecodeerd met behulp van een coderingssleutel die 115.792.089.237.316.195.423.570.985.008.687.907.853.269.984.665.640.560.000.000.000.000.000.000.000.000.000 mogelijke combinaties heeft. Zelfs als alle van de krachtigste computers ter wereld al hun tijd besteden aan het proberen te ontsleutelen van uw gegevens, zouden ze er miljarden jaren over doen. Dat is hoe veilig ExpressVPN is.

ExpressVPN biedt een aantal VPN-protocollen, die een beveiligingslaag bieden tussen uw computer en de VPN-server die u wilt gebruiken. Met ExpressVPN kunt u eenvoudig het VPN-protocol selecteren dat u wilt gebruiken. Omdat de meerderheid van de mensen het verschil tussen VPN-protocolopties niet begrijpt, is het meestal het beste om automatisch te selecteren, waardoor ExpressVPN het protocol kan kiezen dat geschikt is voor het netwerk dat u gebruikt.

Ondersteuning

ExpressVPN biedt drie primaire manieren om ondersteuning te krijgen. U kunt profiteren van handleidingen voor probleemoplossing, u kunt instructies krijgen of u kunt met een mens praten via realtime livechat.

expressvpn ondersteuning

expressvpn live chat

De 24/7 live chat-optie is waar ExpressVPN echt schittert. Ongeacht de vraag die u stelt, zolang het betrekking heeft op hun product, staat hun team van experts klaar om u een exact antwoord te geven. Er is een probleem opgetreden bij het verbinden met Netflix. We stelden een vraag over in de chat en werden doorgestuurd naar de servers die toegang tot Netflix verleenden.

We hadden een vraag over het installeren van ExpressVPN op een router. We kregen informatie over het installeren van de ExpressVPN-firmware op onze bestaande router en kregen informatie over waar we een router konden kopen waarop de firmware al was geïnstalleerd.

  Dashlane Review - essentieel voor privacy en beveiliging

Er zijn een aantal instructievideo’s die je stap voor stap laten zien hoe je de VPN op verschillende apparaten kunt oplossen of installeren. ExpressVPN biedt geweldige ondersteuning die we niet hebben gezien bij een van de andere VPN’s die we hebben beoordeeld.

Werkt ExpressVPN met US Netflix?

Het directe antwoord is ja. Het werkt echter niet met Netflix out-of-the-box. Toen we voor het eerst probeerden toegang te krijgen tot Amerikaanse inhoud op Netflix met ExpressVPN, kregen we de gevreesde foutcode.

expressvpn netflix connect

In het begin waren we verrast omdat ExpressVPN een fenomenale reputatie heeft om voorbij de Geo-beperkingen te komen die Netflix gebruikt. Dus namen we contact op met de klantenservice en zij liepen ons snel door de stappen die we moesten volgen. Kom erachter dat er bepaalde servers zijn die ExpressVPN gebruikt om toegang tot Netflix in de Verenigde Staten toe te staan. Toen ons werd verteld welke server we moesten selecteren, genoten we van US Netflix, Amazon Prime, Hulu en zelfs YouTube zonder Geo-beperkingen.

pricing

Zoals we in het begin al zeiden, ExpressVPN is duurder dan veel van de andere populaire VPN’s die tegenwoordig op de markt zijn.

expressvpn prijzen

Een abonnement van één maand kost $ 12,95. Een abonnement van zes maanden kost $ 9,99 per maand. Een abonnement van 12 maanden kost $ 8,32 per maand. Hoe langer u een abonnement aanschaft, hoe lager uw maandelijkse vergoeding. De extra kosten van ExpressVPN zijn omdat het bedrijf zich richt op het aanbieden van het meest betrouwbare platform op de markt. Ze willen dat hun klanten een superieure en veilige ervaring hebben. Ze vechten niet om te concurreren met de goedkoopste VPN zonder naam die er is.

30-dagen geld terug garantieDat gezegd hebbende, biedt ExpressVPN manieren voor klanten om gratis VPN-service te verdienen. Er is bijvoorbeeld een verwijzingsprogramma. Voor elke klant die u verwijst naar ExpressVPN die zich daadwerkelijk aanmeldt, verdient u 30 dagen gratis service.

U kunt voor ExpressVPN betalen met bekende creditcards, PayPal, Bitcoin en een aantal internationaal geaccepteerde betaalmethoden.

ExpressVPN biedt een 30 dagen geld-terug-garantie als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de service.

Conclusie

ExpressVPN is een geweldig product dat goed is ontworpen. Het biedt uitstekende beveiliging, ongelooflijke prestaties en fantastische klantenservice. Het werkt perfect met streamingdiensten zoals Netflix en Prime Video en maakt gebruik van de nieuwste state-of-the-art beveiliging en privacy.

ExpressVPN kan censuur in landen als China en Turkije vermijden. ExpressVPN houdt geen toegangslogboeken bij, zodat u weet dat uw verbinding privé is, zelfs wanneer u torrent en downloadt.

ExpressVPN is niet de goedkoopste service die u zult vinden. Je krijgt echter waar je voor betaalt. Er zijn meer dan 140 serverlocaties in meer dan 90 landen. Dit betekent dat u betrouwbare, snelle verbindingen hebt, ongeacht waar u zich bevindt.

We geven ExpressVPN 4,8 van de 5 sterren.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me