Lista de escrocherii VPN: Serviciile care nu merită timpul dvs. (actualizare 2020)

Rețelele private virtuale sunt în jur de zeci de ani.


Odată considerate a fi o resursă folosită mai ales de corporații, acestea sunt acum comune pentru întreprinderile mai mici și chiar pentru persoane fizice. În cele mai bune dintre lumi, un VPN asigură confidențialitate mai mare, facilitează gestionarea securității în rețeaua de domiciliu, rețelele publice și, în general, împiedică informațiile să cadă în mâinile greșite.

Din păcate, nu toți furnizorii VPN oferă același nivel de servicii și suport. Este posibil să-ți ia banii, dar să ofere mai puțin decât beneficiile pe care ei pretind că le oferă. Dacă vă gândiți să investiți într-un VPN sau să treceți la un alt serviciu, călcați cu atenție.

Iată câteva resurse care vă vor ajuta să fiți la curent cu înșelătorii VPN mai populare și chiar cu unele sugestii despre cele mai proaste servicii VPN pentru a evita.

Semnele de poveste ale unei escrocherii VPN

Datorită ușurinței accesului la informații astăzi, oamenii pot lua decizii de cumpărare mai informate. Totuși, uneori, ceea ce spun ei nu este ceea ce fac întotdeauna.

La prima vedere, ofertele oferite de o companie VPN pot părea oneste și la un preț echitabil. Dar, după o inspecție mai atentă, multe dintre aceste promisiuni sunt în mod clar prea greu de respectat ... Când VPN-urile au declarații largi despre serviciile lor - mai degrabă decât detalii concrete și concrete - este un semn de avertizare.

Când ceva pare un pic prea bun pentru a fi adevărat, există șanse rezonabile ca ceva să nu fie chiar corect.

Acestea sunt unele dintre cele mai populare escrocherii din zilele noastre și este pentru un motiv. Acestea sunt toate concepute pentru a înșela clienții într-un fel sau altul. Deci, nu vă așteptați ca totul să fie aparent la început.

Nu toate VPN-urile vă spun totul

phising internetVedeți declarații în descrierile produsului care vă determină să credeți că VPN în cauză face o treabă excelentă protejându-vă pe dvs. și afacerea dvs. Se vorbește mult despre modul în care serviciul nu păstrează jurnalele de activitate, dar despre ce spune materialul de vânzări alte tipuri de jurnal?

  • Serviciul păstrează jurnalele de conexiune pentru orice perioadă de timp?
  • Aceste jurnale includ adresa IP de origine sau alte date care ar putea fi urmărite în mod rezonabil?
  • Există ceva în jurnalele păstrate de serviciu care indică ce fel de fișiere ați distribuit sau descărcat?

Ca în orice tip de cercetare, plătește să ții minte cele Cinci W înainte de a te angaja în orice VPN. Întotdeauna întrebați: cine, ce, când, unde și de ce.

Dacă nu puteți obține răspunsurile, acesta este un semn bun că, spre deosebire NordVPN care are o politică clară de logging, cealaltă VPN nu face o treabă bună de a vă proteja activitatea online, deoarece echipa de vânzări ar dori să vă gândiți.

Că VPN-ul gratuit poate ajunge să coste destul de puțin

Știți deja că există servicii VPN gratuite, precum și servicii care se bazează pe taxe. Înainte de a presupune că unul gratuit este suficient pentru nevoile dvs., asigurați-vă că înțelegeți ce va oferi și nu va oferi în ceea ce privește păstrarea datelor dvs. în siguranță și nu menținerea jurnalelor.

plătit vs vpn gratuit

Cu siguranță, există servicii VPN gratuite care fac o treabă excelentă, cum ar fi Surfshark. Alții nu sunt atât de puternici când vine vorba de securitate și pot avea chiar și provocări operaționale care vă lasă fără posibilitatea de a vă conecta atunci când sunteți în afara orașului. Acest lucru vă lasă și orice interacțiuni efectuați online fără prea mult în calea protecției.

Aflați ce puteți face cu timpul dezactivare a sistemului și ce fel de securitate folosește echipa VPN pentru a preveni încălcările.

De asemenea, vă ajută să aflați dacă păstrează orice tip de jurnal chiar și pentru o zi. Aceasta poate însemna să încerci să obții răspunsuri directe la întrebările tale. Dacă tot ce obțineți sunt evaziuni, luați asta ca un semn pentru a trece la un furnizor diferit.

Restricții pentru streaming și alte funcții

Știați că nu toate serviciile VPN permit streamingul de pe unele dintre cele mai populare site-uri precum Netflix.com?

În ultimii ani, unele dintre aceste site-uri au întreprins acțiuni legale pentru a împiedica accesul sau a necesita un fel de compensare pentru a permite acest lucru. din pacate, nu toți furnizorii VPN sunt la curent cu ce site-uri nu pot fi transmise în flux sau dacă există un tip de taxă care se va aplica.

mesaj de eroare netflix

Luați în considerare o situație în care transmisia emisiunilor târziu seara face parte din weekendul familiei. Fiind o persoană atentă, decideți să mențineți traficul în anonimat.

Cu toate acestea, din moment ce furnizorul dvs. VPN nu a menționat că nu puteți transmite fluxul pe site-ul popular pe care îl utilizați, ajungeți să pierdeți acest timp important de legare a familiei..

Pare puțin banal? Nu credem că ...

Serviciile VPN sunt concepute pentru a cripta și asigura securitatea activității online, iar aceasta include streaming. Faptul că este obligat să sacrifici confidențialitatea datelor pentru a transmite pur și simplu conținut video online nu este vorba despre VPN.

Restricții pentru difuzarea fluxurilor, după ce un furnizor VPN a promis transmisiunea fără restricții, este un mare steag roșu. Dacă afli că un furnizor VPN pretinde că oferă acces și nu, sau dacă trebuie să plătești taxe atunci când vi s-a promis altfel, este timpul să treceți la un furnizor de servicii diferit.

Nu toate dispozitivele dvs. funcționează cu VPN

cum funcționează routerul vpn

V-ați înscris cu VPN deoarece a afirmat că este compatibil cu toate dispozitivele dvs. și cu toate sistemele de operare de pe ele.

Acest lucru este deosebit de important dacă călătorești sau oricare dintre angajații tăi. Ce se întâmplă prima dată când sunteți într-o călătorie și nu vă puteți conecta telefonul la VPN? Vă va împiedica să lucrați care necesită un nivel mai mare de securitate?

Feriți-vă că susține că VPN funcționează cu toate dispozitivele și sistemele de operare. Accesați un serviciu care detaliază dispozitivele și ce sisteme sunt acceptate VyprVPN care are detalii clare despre compatibilitate.

Acest mare VPN ar putea fi folosit pentru a crea un botNet

Ce este o botnet? O botnet este o rețea de dispozitive compatibile cu internet, care sunt capturate cu malware și apoi folosite de un controler fără ca proprietarii să știe ce se întâmplă.

Credeți sau nu, vulnerabilitățile VPN ar putea compromite computerul dvs., făcând parte dintr-o armată de botnete. Aceasta înseamnă că unele dintre resursele dvs. ar putea fi folosite pentru a alunga alții în bani, trimițând e-mailuri sau sisteme de blocare pentru răscumpărare.

Acesta este un alt motiv pentru a pune întrebări despre securitatea platformei. Dacă serviciul nu actualizează regulat protecțiile, aveți riscuri chiar dacă acestea nu păstrează jurnalele. Activitatea dvs. în timp real este suficientă pentru a vă transforma într-o posibilă victimă. 

Abonamente pe viață care expiră

Ați văzut servicii VPN care oferă abonamente pe viață. Dar o fac cu adevărat?

... Există unii VPN care se opun acestei oferte atâta timp cât serviciul rămâne în afaceri. Alții vă pot renunța după un an sau doi, uneori fără nicio notificare.

Scam de abonament pe viață VPN

Dacă furnizorul dvs. VPN renunță la abonamentul existent pe viață, veți rămâne fără protecție și fără confidențialitate. Este nevoie de timp pentru a găsi un alt serviciu adecvat, deci trebuie să aveți grijă în alegerea furnizorului dvs. VPN și pachetele pe care vă bazați.

Înainte de a decide că un abonament pe viață este adevărata afacere, săriți termenii și condițiile. Ce ar face posibilă anularea abonamentului? Dacă nu sunteți incomod cu ceea ce descoperiți, găsiți un serviciu diferit.

Aplicația Notă VPN Scam

Nu lipsesc aplicațiile VPN dezvoltate pentru tot felul de smartphone-uri. De la Android la Apple, magazinele au o mulțime de opțiuni, dar nu toate sunt legitime.

Cu ceva timp în urmă, Apple a eliminat o aplicație VPN care era folosită pentru a înșela oamenii din sume mai mari de bani. În acest caz, a existat oferta unui proces gratuit și informații despre reînnoirea automată la sfârșitul perioadei de încercare, care a fost mai puțin clar. Înainte de a fi eliminată aplicația din magazinul Apple, sute de oameni plăteau rate exorbitante și aveau probleme pentru a ieși din acord.

Dacă termenii și condițiile nu sunt clare, aplicația nu merită timp. Treceți la unul care este în față cu privire la toate taxele și taxele și cum să optați înainte de încheierea perioadei dvs. de încercare gratuită.

Există ochi în traficul dvs. chiar dacă nu există un jurnal de activitate

supravegherea ochilorO altă înșelătorie are legătură cu accesul în timp real la datele dvs.. În esență, programul malware este prezent și surprinde navigarea, descărcările de fișiere, vizionarea video și alte activități în timp ce acesta este în desfășurare. Unul sau mai multe dintre dispozitivele utilizate pentru a vă conecta la VPN pot fi afectate.

Nu există un jurnal de activitate în sine, dar acțiunile dvs. sunt ulterior utilizate pentru a genera marketing direcționat sub formă de e-mailuri, mesaje text și afișări de anunțuri. În funcție de ceea ce faceți online, că informația poate fi folosită este un fel de încercare de a extorta bani.

Căutați un serviciu VPN? Încrucișează-le în afara listei!

Nu este nevoie decât de o singură căutare rapidă online pentru a găsi mai multe servicii VPN decât ai imaginat că ai existat vreodată. Unele dintre acestea sunt de fapt servicii de înscriere la VPN, care în cele din urmă nu oferă deloc beneficii.

Alții funcționează efectiv, dar nu în modul în care susțin. Cel mai bun pariu este să căutați mereu recenzii online, și întrebați-vă și vedeți ce ar putea ști oamenii din rețeaua dvs. socială sau de afaceri despre orice VPN pe care îl luați în considerare.

Pentru a începe, iată câteva exemple de servicii VPN înșelătoare care NU sunt susceptibile să fie ceea ce aveți nevoie.

VPN Liberty

Logo Liberty VPNUn serviciu VPN care este reticent în a vă anunța unde se bazează nu merită timp. Aruncați în ceea ce privește serviciile confuze și care nu au posibilitatea de a debloca serviciile de streaming și veți fi siguri că afacerea nu este una bună.

Atunci când costul lunar nu oferă multă lățime de bandă și politica de rambursare este mai gravă decât termenii și condițiile, trebuie să vă uitați în altă parte..

Liberty VPN oferă toate cele de mai sus. Dacă mai aveți nevoie de mai mult stimulent pentru a nu vă înscrie.

  • Nu aveți capacitatea de a folosi Skype din anumite țări
  • Nu există conexiuni simultane
  • Există unele întrebări despre ce dispozitive sunt acceptate și în ce măsură
  • Vă vor renunța fără avertizare dacă vi se întâmplă să încalcați oricare dintre termenii și condițiile dificil de înțeles
  • Mai rău încă, vi se va considera o taxă considerabilă pentru „a fi renunțat”

VPN Betternet

Sigla VPN BetternetBetternet VPN are un nume de nădejde care este destinat să inspire încredere. Din păcate, se află printre serviciile VPN gratuite, cu măsuri de securitate mai puțin inspirate.

Utilizatorii au raportat probleme cu malware și probleme ulterioare. Asta înseamnă că datele dvs. sunt colectate și probabil vândute celui mai mare ofertant.

Nu vă mirați dacă nu puteți primi răspunsuri directe de la echipele tehnice sau de asistență. Nu sunt cunoscuți pentru că sunt cei mai prietenoși cu clienții.

Fiți conștienți că în timp Betternet face reclamă unei politici de jurnal zero, mențin jurnalele de conexiune. Nu este clar cât timp sunt păstrate aceste jurnalele.

VPN de apărare

Sigla VPN pentru apărareCare este rostul de a avea o VPN dacă nu va rămâne la curent? Aceasta este una dintre problemele principale ale VPN de apărare. Timpul de oprire este semnificativ mai mare decât concurența și există o anumită întrebare despre cât de sigur se întâmplă să fie clienții chiar și atunci când rețeaua este în funcțiune.

Unii clienți raportează, de asemenea, probleme de streaming și observă un uptick în spam care pare ciudat legat de activitatea de navigare în timpul conectării în rețea. Alții notează că asistența lor pentru clienți nu pare să fie în pas atunci când apar probleme, lăsând pe toți siguri de ceea ce se întâmplă.

Dacă nu vă bucurați de haos și vă place ideea să vă întrebați cine a primit datele dvs., cel mai bine ar fi să căutați servicii în altă parte.

VPN punct

logo dotvpnCe părere aveți despre o VPN bazată pe o țară, dar care operează în primul rând servere într-una dintre națiunile care fac parte din acordul Five Eyes?

Ce zici servere dintr-o națiune care are o oarecare reciprocitate în ceea ce privește schimbul de date cu alte națiuni? Cu excepția cazului în care știi cum îți afectează confidențialitatea și nu ești bine cu ea, să optezi pentru un serviciu precum Dot VPN NU este pentru tine.

Cu sediul în Hong Kong, cu servere din Germania, puteți paria că există jurnalele de conectare și de utilizare. În acest caz al VPN, aceasta înseamnă înregistrări la îndemână până la doi ani.

Combina asta cu o reputație pentru performanțe slabe și trebuie să vă întrebați de ce ar risca cineva să se înscrie.

OneVPN

logo onevpnNemulțumit de performanță sau de faptul că OneVPN păstrează jurnalele de conectare în timp ce prezintă o politică de logare zero? La urma urmei, nici jurnalele nu înseamnă jurnalele.

Este prea rău. Au modalități de a obține garanția de returnare a banilor, care a lăsat unii utilizatori supărați și mai săraci.

Întrucât nu sunt la curent cu jurnalele de conexiune și cu pretenția de a fi unul dintre cele mai rapide servicii VPN din jur, trebuie să vă întrebați ce altceva aleg să nu vă spună. Înscrieți-vă pe propriul risc.

Linia de jos

Există o mulțime de servicii VPN legitime care oferă un serviciu excelent, vă spun exact ce pot și nu pot oferi și percepe taxe rezonabile.

Treceți peste cele care vă lasă cu multe întrebări și concentrați-vă asupra furnizorilor de servicii care îți ies în cale pentru a fi sinceri cu clienții potențiali. Pe termen lung, veți obține mai multe beneficii și mai puține dureri de cap.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me